|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
no ale ja tez raz wbiłam na społecznościowe bo myślalam, ze to zwykły plotkowy i zaczęłam pisać
dopiero potem sie jarnęłam :p
|
#4202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wybacz, aczkolwiek ja Cię niestety nie znam, jest tu już długo, ale jak się pojawiłam, to już Cię nie było ![]() najs tu mit ju ![]() Nie wieram, mamy faceta na forum ![]() ale swoją droga, to zaje bibi, przydasz nam się ![]() Wiesz, ocenić coś z męskiej perspektywy i wgl ![]()
|
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
nie da;p ;p przeczytajcie pierwsza moja wypowiweedz i tyle wystarczy
|
|
#4204 |
|
Zadomowienie
|
Elegance przeczytałam wszystko,podziwiam że chcesz być z kimś takim.ja bym nie dała chyba rady ale jestem osobą 'niezwiązaną z nim' więc dlatego też tak piszę a że Ty go kochasz to przebaczasz wszystkoNie rozumiem takiego zachowania.nie mieści mi sie to w głowie jak można być człowiekiem tak obojętnym i tak zmiennym.Słowo kocham Cię ma bardzo duża wartość,dlatego zawsze trzeba wszystko przemyśleć żeby nie zranić drugiej osoby-a on to zrobił.Tak jak kuzynka powiedziała jest niedojrzały,bo albo się kocha na maxa albo się nie kocha wcale.mam koleżankę która była z facetem 2 lata i potem on wyskakuje jej z tekstem(po zerwaniu ze sobą) kocham Ciebie i ją.To jest traszne bo zarówno jak i u Ciebie jak i u niej widać że dla niektórych facetów kocham Cię jest powszechne.bo jeśli on mowi kocham ci/nie kocham cie już to po 1 nie zna wartości tego słowa i nie wie co oznacza.
Szczerze to kurcze nie wierzyłabym w jego nagłą zmianę bo to chyba taki typ człowieka może zmieni się (bo tego nie wiem..) ale ta zmiana widoczna może być po kilku latach. Wyobrażam jak Cię to wszystko boli bo jednak uslyszeć słowa kocham cię i nie kocham cię to nie przelewki.Wiesz tylko obawiam się że ty podchodzisz do tego poważnie a on na lajciku, i jeśłi stałoby się tak że wrócicie do siebie to uważąj żebyś znowu nie cierpiała.Można przebaczać wszystko ale to 'wszystko' ma granicę.U Ciebie to jest prawdziwa miłość a u niego??a żeby stworzyć związek musicie być oboje pewni że to miłość.a przedewszsytkim w tym momencie ON! Trzymaj się
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
dzięki.. tylko ze on ostatnim razem mówił,ze to na pewno to.. ze mnie nie zostawi.. a jednak znów.. teraz juz bym mu tak szybko nie zaufała
a czuje ze jemu juz sie w to nie bedzie chciało angażowac...
|
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
elegance, a ja myślę, że możesz spróbować znwou.
jeśli nie wyjdzie, to co stracisz? i tak nie będzie gorzej niż teraz, a może się okazać, że będziesz żałować, że nie zrobiłaś tego i że nie spróbowaliście ![]() ale mam zaje bibi sok winogronowy, z cyrtynka, z lodem, ze słomką
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gość musi dorosnąć do Ciebie i do samej miłości która nie polega tylko na sexie i zaspokajaniu się. bez zaufania i PRAWDZIWEJ miłosci związek długo nie przetrwa...
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadaj do mnie ![]() dzisiaj się zabieram za pogrubione. ![]() Elegance - ja również przeczytałam... Ty nie wiesz na czym stoisz, kochasz go - masz klapki na oczach. Rozumiem, że wszystko mu przebaczasz. To jest mężczyzna, on chce się bawić, korzystać z młodości. Pamiętacie, jak ja chciałam się bawić, zerwałam z TŻ? potem tego żałowałam, mój TŻ jednak dał mi czas, wróciliśmy do siebie, bo się kochamy. Anetko, jeśli się kochacie to na pewno do siebie wrócicie. Jeśli on nie jest Tobie pisany - no to trudno, przed Tobą całe życie, na pewno znajdziesz sobie odpowiedniego faceta, który będzie Cię kochał i szanował trzymaj się!Cytat:
![]() ładna pogoda, nie ma takiego upału, ale jest słoneczko. Dlatego chcę iść z małym do parku, no ale nie wiem czy mi się chce w sumie. ![]() Znowu zlikwidowali wyniki na icy towerze
|
|
#4209 |
|
Rozeznanie
|
właśnie, co to ta 'tablica marzeń'?
bo brzmi fajnie... aż za fajnie ![]() też może sobie coś takiego zrobię, jak mi się sposoba ![]() co to co to co to co to? ![]() jestem głodna, nic dzis nie jadlam
|
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
llinka Ty nie pisz że masz sok tylko się podziel ze mną
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
hmm linka -
"Vision board, czyli inaczej „tablica marzeń”. Pierwszy raz z tym pomysłem spotkałem się w filmie „The Secret”. Amerykański przedsiębiorca, John Assaraf, opowiada tam o tym, jak spełniły się jego marzenia. Wszystko zaczęło się od stworzenia tablicy marzeń – wycinał i przyczepiał do tablicy obrazki i zdjęcia przedmiotów, o których marzył. Były to samochody, dom, ilość pieniędzy, jaką chciałby zarabiać, miejsca, do których chciałby się udać itd. Tak opisuje „Vision board”: „Vision board to sposób na tworzenie klarowności wobec życia, jakie pragniemy dla siebie stworzyć. Wybierając szereg silnych, wymownych, znaczących obrazów i mocując je tablicy, na którą patrzymy wiele razy w ciągu dnia, skupiasz swoją uwagę na tym, co ma dla Ciebie znaczenie i czyni z tego Twój cel. Stworzenie tablicy marzeń pozwoli Ci przyciągnąć do Twojego życia rzeczy i sytuacje, które chcesz mieć, przeżyć, osiągnąć czy zrobić. Otaczając się obrazami z życia, jakiego pragniesz, sprawiasz, że Twoje życie posuwa się w kierunku pasującym do tych obrazów.” Stworzenie tablicy to jednak jeszcze nie wszystko. Jak opowiada, przez następne dwa lata codziennie siadał przed tą tablicą i przez kilka minut wyobrażał sobie, że ma to wszystko naprawdę już teraz. Nasycał to wyobrażenie silnymi, pozytywnymi emocjami. Po 5 latach uświadomił sobie, że posiada większość z rzeczy, które wcześniej umieścił na tablicy! Może ten pomysł spodoba się i Tobie? Tylko na własnej skórze możesz się przekonać, czy to działa. Nawet, jeśli osobiście powiedziałbym Ci, że to działa, mógłbyś mi nie uwierzyć do końca. Sprawdź sam, czy tablica marzeń ma sens! Wypróbuj ją na sobie. Nie musisz wcale wycinać obrazków i zdjęć z gazet – zrób multimedialną tablicę marzeń! To zajmie niewiele czasu. Jeśli wiesz już, czego pragniesz i masz konkretne marzenia, to ściągnięcie zdjęć z Internetu i stworzenie krótkiej prezentacji zajmie Ci tylko chwilę! A więc… o czym marzysz? Jak bardzo tego pragniesz? Od jak dawna? Czas zacząć to realizować!" Artykuł pobrany ze strony artelist. Czy ktoś świadomie korzysta z tego wynalazku, jakim jest Tablica marzeń? Jestem ciekaw waszych opinii. Jakie są wasze odczucia na ten temat?? Ps. Jeżeli podoba Ci się idea grupy to skorzystaj z opcji po lewej stronie i zaproś swoich znajomych. "Jedyny sposób, by odkryć granice mozliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe." (Arthur C.Clarke) z goldenline to wziełam ciekawie brzmi;>
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Elegance ja też przeczytałam wszystko to co napisałaś i jestem tego samego zdania jak Toriaa. Zamknęłaś swoje oczy na cały świat byleby być z nim. Otwórz je, spróbuj jeszcze raz z nim. Jak się nie uda to rozejrzyj się za innymi
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
(7/14/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(7/19/10) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Tadammmm ![]()
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
Ja jakoś jeszcze się nie palę do wyrobienia prawka, mimo że 18-stke już dawno skończyłam
Gratuluję Enticing
|
|
|
|
#4215 |
|
Rozeznanie
|
ent, joooooooooł!
gruba biba! yeah yeah yeah ![]() zawirowana, to wbijaj ![]() mam jeszcze pół szklanki przy sobie, pół butelki w lodówce i całą na kredensie ![]() Fanki gossip girl: http://mond111.pinger.pl/ widziały Wy tego bloga?
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
Ja gossip skończyłam oglądać niedawno
nieźle skończył się 3 sezon ja polecam jeszcze obejrzeć Gotowe na Wszystko oczywiście, 90210 i ewentualnie Pretty Little Liars
|
|
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
linka zaraz będęę!
czekaj na mnie ,ok? ![]() idę na rowerek,buźka ;*
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-19 o 14:55 |
|
|
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
zawirowana, w sensie, że rowerkiem do mnie?
nononooo, na mazury to tochę kawałek masz ![]() spadam porobić coś konstruktywnego, sajonara wykałaczki
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i sama na nie sobie zarobiłam heh Nooo baa biba musi byc
|
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś się nie przejmuję Cytat:
![]() poczytałem trochę co się z nim dzieje, i stwierdziłem, że on chce wolności. wiem to po sobie, sam nie potrafię być jeszcze w dłuższym związku, być może nie dorosłem do tego. Znajdź sobie lepszego faceta i zapomnij o nim.
|
||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
bo dałam zdjecie na ktorym to najlepiej wyglada
dac gorsze? ale sie przerazicie, bo mam takie zdj. z bliska to jest drramat ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() bylam dzis zawiesć 2 CV moze gdzies mnie zatrudnią ![]()
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ogladaj ogladaj ![]() a gdzie urzędujesz w niem?
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Jvlka Nurnberg, Norymberga..
![]() yeska skonczy sie blogie lenistwo, haha! ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Jes - Twój TŻ mi przypomina Podolskiego!
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to On haha ! ![]()
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh<3 autograf chce!
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
fajna ta tablica marzen
![]() skinsi sa faajni
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
http://ranqkowiec.wrzuta.pl/audio/0k...osta_sokol_vnm posłuchajcie! Za***iste!
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- DJ 600V - Uciec |
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z wyjazdu
![]() i straciłam głos
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
jade nad morze 20sierpnia na weekend . jedziemy w ciemno, pełen spontan |
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ja mam syfy kurrrrrrrrr
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

dopiero potem sie jarnęłam :p

pracuje tam, juz bardzo dlugoo to ja jezdze do niej czasami