|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Jak mnie ten dom czasem irytuje to głowa mała i szkoda gadać. Żebym jeszcze wiedziała o co kaman, bo focha mają na mnie
![]() Historia z mego życia: Weszłam zmachana, bo pędziłam z marketu z lodami i ledwo otworzyłam drzwi było pyt. mojej babci: chcesz kalafiora albo brokułu ![]() ![]() Na co babcia dała wywód "to jak będziesz jechała to się nie pytam czy chcesz jakieś pieniądze, bo po co" Zlałam tą wypowiedź ![]() ![]() ![]() Cóż, życie, jakoś to przeżyje...mam raczej wewnętrzny rechot. Za to makaron super ugotowałam ![]() ![]() Mamusi będzie smakowało ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Zobaczymy kto będzie bardziej tęsknił za tydzień ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jak ja pokazę w moim dupę to wygram z Grochem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
a od rana u mnie pada
![]() ![]() ![]() i śniła mi się Lady Gaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
kama, teraz wiem po kim masz fochy
![]() a pesto jest dobre ze sloika ![]() a jakie to z paczki jest ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ale bede miala do placenia karta ![]() az boje sie isc po wydruk ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z paczki takie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.rajsmakosza.pl/pesto-z-pe...0g-p-1441.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze slika to trza szukac okazji, ja kupuje takie kolo 6 zl moze, to w lidlu tanie trafiam, czy kiedys w biedronce i dobre, tylko ja wole pomidorowe niz bazyliowe ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
poezja, kwintesencja, sama za***istość:
http://www.youtube.com/watch?v=MTG2vUeVBaA ![]() ![]() ![]() a z nimi, kuwra, na Eurowizję: http://www.youtube.com/watch?v=yYaW2NmV3UY ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pomidorowe też bym zjadła ![]() ![]() Bosze kuchennie ewoluuje...umiem zrobić makaron na 2 sposoby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Król Zus wymiótł ![]() ![]() dobre jeszcze było...pod wyrwigroszem chyba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Nie było mojego rozmiaru zarąbistych butów i jeszcze do tego nie mam z kim na plaaażę jeeechaaaaać! ![]() Idę skoczyć z dywanu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre było jeszcze z konferencją pomeczową ![]() ![]() ![]() taa... zakupy od zaplecza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20776600] ![]() ![]() Nie było mojego rozmiaru zarąbistych butów i jeszcze do tego nie mam z kim na plaaażę jeeechaaaaać! ![]() Idę skoczyć z dywanu ![]() nie becz. będziesz miała więcej kasy na jeszcze bardziej za***iste buty, które sobie za niedługi czas kupisz ![]() ja nie miałam z kim jeździć jak był upał, a teraz kiedy mam z kim pojechać to pada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
PIP.
|
paaa
![]()
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- no pomidory suszone sa drogie, ale teraz mozna samemu zrobic jak tanie ![]() ale pesto pomidorowe njuz nie takie drogie i tzreba trafic okazje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
to też ekstra
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Konto usunięte
|
Już mam czym jechać na plażę, więc już mam lepszy humor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
bo tu w ogole sie jakos tak zrobilo, wiec sie nie przejmuj
![]() wymiotlo wiekszosc niz polowe i czesto tak sie tylko parami gadami teraz ![]() ale na pewno MJ nie w upie, ja tez, bo choc cos mnie nie interesuje, to nie znaczy ze zaraz mam w upie ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20777419]Już mam czym jechać na plażę, więc już mam lepszy humor ![]() no widzisz i po co bylo nas straszyc skakaniem ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- wam tez tak sie zrobilo, ze 2 razy odpowiem a juz 3 musze wchodzic w cytuj ? wkurza mnie to ![]() i jeszcze P. dopiero z pracy wyjechal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem misiem ![]() Misim, misiem ze słodkim pysiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson
i znow mu cos tam poprawia ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- bo parami zrymowalo sie z gadami ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- w nocy jednak wzielam Maksia do lozka, bo tak smutno patrzyl ![]() a my po drabinie lezacej skaczemy ![]() ale wczoraj ten facet klal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
http://film.onet.pl/0,0,2199125,wiadomosci.html
i baby sie bija o role ![]() film o Liz powstaje ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() jak smierdza, to juz nie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- glupol sie popsul ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- napisalam wczoraj esa do kolezanki, ze mozemy sie od wtorku spotakc kiedy chce, bo z ta druga ide i tak wczesniej, bo ma wolne a ta mi po paru godzinach odpisuje, czy to do niej bylo, czy sie pomylilam ![]() bo ja nie lubie pisac esow i nie pisze nigdy juz do takich znajomych codziennych , np : czesc iwona i dalej bla bla bla tylko od razu bla bla bla no po to jest komorka i mamy zapisane kto i jak, ze jeszzce to mam pisac i jeszze podpisac sie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja bym wtedy mogła zagrać Liz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
no jak Ty to on moze, ale tak to odpada
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
No oczywiście, podpisujemy kontrakt zbiorowy
![]() Nie ma to tamto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
bimby juz jezdza od dzis
![]() o jest watek : kobietki zmeczone upalem ![]() poszlam sie myc w nocy, a tam wody brak ![]() i znalazla sie przy okazji butla mineralnej, bo nie moglismy wczesniej znaleźć i myslalam, ze na parkingu zostala ![]() i normalnie luksus grochy sie myly w mineralnej ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- kislem ![]() a kama, do wyjazdu prosze sie sprezyc i napisac odcinek ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- w podsumie VAT wyszlo mi w groszach 69 ![]() no to tez mozna ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-19 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Konto usunięte
|
Ej, wiecie, że widziałam dziś w Pepco błyszczyki Bourjois?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20778454]Ej, wiecie, że widziałam dziś w Pepco błyszczyki Bourjois?
![]() ![]() raz tam bylam akurat w sobote i se papcie kupilam, dobrze ze zobaczylam, ze 2 inne, jeden chyba byl 41 rozmiar ![]() ale bym se kupila ![]() ale takie tanie blyszczyki z bourjois, dziwne ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- zmykac niedlugo bede, to paa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja zmykam.
Ciekawe czy dziadostwo zje lody, które samo chciało i dało na nie pieniądze, jesli JA je nałoże ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Buziaki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
nie.... mogą w ogóle nie przychodzić
![]() byle nie lało ![]() dobry ![]()
#2818 |
Zakorzenienie
|
Kama....
![]() a Karen fryz ma bezbłędną, lata 80 jak się patrzy, a to przecież 92 rok jak nie 93 ![]() moja koleżanka nosiła taką grzywę i miała taki tapir na bok ![]() a MJ........ ![]()
#2819 |
Zakorzenienie
|
ależ mnie brzuś boli, @ dojechało, nadal nie mam kompa, w pracy dzisiaj było ciężko ale nasłuchalam się o paradzie, chłopakom strasznie się podobała impreza już planują zabawę za rok
![]()
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, a którą społecznośc chłopcy reprezentowali ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.