|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
Ja już wstałam zjadłam śniadanko i siedzę z białą perłą
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
ja juz po prysznicu zrobiłam make up i lece do miasta miłego dnia życze
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Coś mi ostatnio net szwankuje i nie mogę posiedzieć na wizażu Ale wczoraj było u mnie fajnie chłodno No nic, narazie muszę szybko się ogarnąć bo zaraz z tż lecę do banku. O pielęgnacji pomyślę później, ale z dnia na dzień mam coraz mniej pomysłów jakby tu o siebie zadbać Planuję jeszcze zakupić bellisę sun bo w tym roku słońce jakoś mnie nie łapie
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() w sobotę 37 st, dzisiaj u mnie 14 st. No szok normalnie. wczoraj zadbałam o włoski. Dzisiaj pewnie zajmę się nogami
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
ojeej.. Nie było mnie przez weekend i tyle do nadrobienia :O
Dzisiaj lece na finess! zaczynam uczeszczać regularnie - 3 razy w tygodniu. Ostatnio zaniedbałam jakikolwiek sport! A to bardzo źle. Muszę się wziąć w garść i zacząć znowu ćwiczyć. Eh.. ja to zawsze mam takie zrywy a potem zaprzestaję . Jestem strasznie niesystematyczna.Na dzisiaj planuję po fitnesie: peeleng ciała wax na włoski balsam ujędrniający manicure i pedicure maseczka na twarz |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u mnie też dziś chłodniutko, tak orzeźwiająco ja jeszcze w pigamce chodzę, nie pamiętam kiedy ostatnio spałam tak długooo wieczorem na pewno jakieś SPA, a teraz idę się doprowadzić do stanu wyjściowego a później idę z koleżanką zobaczyć na razie chyba nici z fot bo wyszły strasznie niewyraźnie ;/ więc muszę zrobić nowe i wtedy wstawię... miłego dnia
|
|
#2768 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hej
![]() milego dnia
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja właśnie siedzę z odżywka na włosach. już się wybalsamowałam, nałożyłam krem na twarz i pod oczy. jeszcze będzie : krem na bliznę, zmywanie starego lakieru i nakładanie nowego, golenie nóg, ścieranie naskórka ze stóp i kremowanie ich, peeling, kąpiel w oliwce i mocne kremowanie rąk i maseczka oczyszczająca na twarz |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wlasnie wrocilam z MAgnoli, widzialam swietne butki, no aaaahhhh pieeeeeekne byly, wlasnie takich szukalam, przecenione ze 159 na 79 no ale co z tego jak stope mam za mala![]() kupilam dzis wosk avokado do wlosow, zobaczymy jak sie sprawdzi, jutro go przetestuje ![]() carmex pedzelek do wosku z inglota nareszcie go dorwalam, bo ciagle mieli braki w sklepie, a nim tak piekne kreski wychodza, no cudo robi takie idealne kreski. Na jednej sesji wizazystka miala go i takie krechy mi piekne zrobila kupilam jeszcze czerwony lakier i bialy ![]() mialam jeszcze ochote na szminke z Sephory i terakote ale nie podobaly mi sie kolory i wyszlam bez niczego. Za ciuchami nie wchodzilam zbytnio (bylam tylko w 4sklepach ) jestem na odwyku i nic od miesiaca nie kupuje. Naszczescie nic mnie nie oczarowalo jakos super, oprocz jednej bluzki z przeceny ale byla workowata wiec darowalam sobie, chociaz nadal mnie kusi![]() Ide zrobic sok z pomaranczy ![]() i wroce zadbac o siebie, chyba jakies kwiatki sobie zrobie na paznokciach
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-19 o 13:22 |
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Ale chłodno na dworze nareszcie ![]() Zaraz wkładam paznokcie w oliwę z oliwek i nie mam pomysłu co dziś ze sobą zrobic ![]() Trochę mnie nie było na wizażu, zbierałam truskawki w niemczech a teraz odpoczywam w domku a u Ciebie co tam?
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
SamaraNW
jaki krem na bliznę?? caate, mogłabyś jakiś link dać do tego pędzelka z inglota albo jakąś nazwę? bo mnie zaciekawiłaś tymi kreskami
|
|
#2773 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate taki wosk prawda?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-z-awokado.htm tyko w innym troszke opakowaniu
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze mialam taki typowy do eyelinera i on jest gibki, a ja rysuje kreski tez przy wewnetrznej czesci oka i tak lubie miec tylko taki zarys i wlasnie nim taki mialam jutro przetesuje mam nadzieje, ze wyjda mi ladne![]() to jest nr 31T kosztowal 22zl, on jest przeznaczony do wosku,cieni, brwi ale sama sprzedajaca usmiechnela sie mowiac, ze te sa duzo lepsze do kresek i sama takich uzywa wiec cos w nich jest chyba
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przperaszam za post pod postem
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
caate, dziękuję
![]() zdaj potem relacje, to może też się na niego skuszę.
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie,
jakiego eyelinera użyjesz do tego pędzelka? buahot, ja też myslałam, że nie pasuje. Ale oko zrobiło się bardzo ładne, takie wyraźniejsze. Robię kreski tylko na górnej powiece.
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Buahhot
Kupiłam błyszczyk Sephora Gloss Ultra-Brillance nr 15. Już go kocham.
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
ok, jutro napiszze, moze zdj zrobie
![]() Cytat:
![]() Martwie sie tylko, bo od stycznia uzwyam codziennie i zelu moze ubylo mi 1/5 i troche wysycha i peka w pudeleczku, ale to chyba moja wina bo 2x zle zakrecilam sloiczek, ale ja go za chiny nie zuzyje, predzej sie przeterminuje
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mam lenia... ![]() zmotywujcie mnie ![]() |
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Soph
bierz się!Musze zrobić zakupy kosmetyczne. Mam zamiar kupić: - maskę kokosową, wychwalaną na kwc, ew. Glorię - wax - Jakieś perfumy, których nie będzie mi szkoda na upały Myślałam o Fire z Oriflame.- Balsam Soraya nawilżający - krem do stóp - olejek rycynowy - olej kokosowy - Kiwi na odciski - ciekawe czy działa. Chciałabym nosić częściej obcasy, ale w te upały od razu mam odciski.- jakieś fajne lakiery - z dwa ![]() jak starczy mi pieniążków to kupię jeszcze masło z avokado z bielendy. Dzisiaj się obijam, zupełnie tak jak wczoraj.. i przedwczoraj.. ![]() Zaraz idę zrobić porządki w łazience, a później odgruzowanie ![]() (bańki chińskie, kąpiel, peeling kawowy, oliwka, balsamy, peeling stóp, tarka, kremowanie, maska Daxa na twarz, solarium, nafta i maska na włosy, paznokcie, i dla poprawy efektu solarium - odrobina samoopalacza.. uffff! )Mam ochotę na otręby z jogurtem - to moje idealne śniadanie latem
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
używam contraxtubex. jest to dokładniej maść, do kupienia w aptece. jak się nie chce tyle płacić, to jest polski odpowiednik cepan, ale podobno wali cebulą strasznie
ja zresztą do polskich odpowiedników nie mam zaufania, bo są tańsze, ale mają mniejsze stężenia składników.
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-07-19 o 17:03 |
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
dziś planuję peeling kawowy i maseczkę z miodu- tak naturalnie
![]() mama kupiła mi mgiełkę i ampułki Radical stosowałyście takie połączenie? jak efekty? |
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...siedze z maseczka czekoladowa na twarzy i mi pachnie pod nosem heh zaraz ide zmywac. na wloskach bingo na kilka godzin, lykne jescze sobie onozis potem. korzystam z zimnego dnia bo jutro jak znowu bedzie upal to nie bedzie mi sie nic chcialo:P..
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- już doczytałam ![]() dzisiaj w planach: maseczki na twarz depilacja nóg pomalowanie paznokci |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpowiednik to odpowiednik - nie bylby nim gdyby nie odpowiadal orginalowi w rodzaju i stezeniu srodka leczniczego. Moga sie roznic ksztaltem, np tabletki czy kapsulki, opakowaniem, substancjami pomocniczymi np zbrylajacymi ale substancja czynna jest ZAWSZE TAKA SAMA. A tak w ogole to cepan mimo ze tanszy to wyobraz sobie ze akurat ma wieksze stezenie wyciagu z bulwy cebuli niz cotractubex. Heparyny i alantoiny tyle samo. Zeby nie bylo, nie robie reklamy cepanowi tylko nie cierpie jak ktos podaje niedokladne informacje nawet ich wczesniej nie sprawdzajac. Bo skad wiesz ze polskie leki sa gorsze? Bo tansze? A w ogole to czesc wszystkim ![]() Mi sie udalo dzis wczesniej wyrwac z pracy wiec mialam dluuuga przejazdzke z TZ na rowerze, az czuje miesnie lydek Ale za to po wypilam piwko wiec poszlo w brzyszek pewnie Trzymalam tez odzywke na wlosach pol godziny a potem wtarlam tez troche w koncowki. Bylo serum na biust i serum antycell na brzuch, uda, posladki i ramiona. Musze isc do fryzjera bo juz mam za dlugie wlosy, ech ale ja nie lubie, nikt mnie dobrze nie potafi obciac nie liczac jednego fryzjera ktory wyemigrowal za granice W planie na dzis: Zrobienie soczku z marchewek i pomaranczy (ale jestem padnieta i mi sie nie chce )Odzywka na paznokcie peeling enzymatyczny na noc ![]() I musze napic sie kawy
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam tkie pytanie, jak zostawiacie odżywki na włosach na noc, to na mokre czy suche włosy??
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
ramoncia217
zależy jaką. |
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Ale wczoraj było u mnie fajnie chłodno
No nic, narazie muszę szybko się ogarnąć bo zaraz z tż lecę do banku. O pielęgnacji pomyślę później, ale z dnia na dzień mam coraz mniej pomysłów jakby tu o siebie zadbać 

. Jestem strasznie niesystematyczna.
72
60

)