![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez mykam na wakacje do pl pod koniec sierpnia na 10 dni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Raczkowanie
|
MMonika9, Madzia
kochane ja straciłam moją kruszynkę w 36 tyg. Czułam jak rośnie, jak się rusza, czasem nawet sie z nią "bawiłam". Cięzko mi było... dzis mijaja równiutkie 3 miesiące jak się dowiedziałam że jej serduszko z niewiadomego powodu odmówiło poszłuszeństwa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- na szczęście czas leczy rany a doświadczenie uczy czekać pomaleńku.. wierzę że Bóg odda to co zabrał ![]() ![]()
Chwilkę byłaś ze mną. Chwilkę pobądź sama. Niedługo się spotkamy Majeczko kochana[*] 20.04.2010r. ![]() Wiktoria jest już z nami ![]() ![]() Edytowane przez adamonika Czas edycji: 2010-07-14 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Wtajemniczenie
|
PEWNA DZIEWCZYNA NA MOIM FORUM NAPISAŁA MI PIĘKNE SŁOWA "Twoje dziecko nigdzie nie odeszło, ono tylko czeka na nowe ciałko. Ale nie umarło wcale"
wierzę że tak jest!!!! i że czeka teraz spokojnie na nowe ciałko!!!
![]() |
#2044 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie że tak jest ![]() ![]() ![]() Ja niestety tak myśleć nie potrafie. Dla mnie moje dziecko, z racji tego że czułam je namacalnie jest tym, ktorgo odzyskać już nie mogę. ![]()
![]() |
![]() |
#2045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im bardziej czegoś pragniesz... Tym dłużej na to czekasz.... smutne ale jakie prawdziwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- kurcze dziewczynki moje kochane powiedzcie mi czy jak strciłyście dzidzie też cierpiałyście na bezsennośc?? ja się boję nawet kłaśc spać bo jak tylko zamykam oczy widzę jak siedzę na kanapie i jak trzymam w ręce moje dzieciątko, siedze do 2-3 czasami 4 nad ranem aż oczy same zaczną się zamykać ze zmęczenia i dopieor wtedy kłade się spać bo zamykam oczy i odrazu zasypiam potem spię długo do 10-11 i przez cały dzień jestem nie tomna męczy mnie to już chciałbym móc się poozyć normalnei o tej 22-23 zamknąc oczy i zasnąc wstać rano o 8-9 i normalnei funkcjonować
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki.
No i byłam u gin. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2049 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dorcia nie jesteś sama, ja też miałam powikłania po zabiegu. Na kotroli ok 5 tyg po zabiegu (też nie miałam @) okazało się, że mam zapalenie jajnika ![]() ![]() Dziewczyny WŁĄCZAMY POZYTYWNE MYŚLENIE !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2050 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Straszne to co przydazylo sie twoim kolezankom.Ale jak widac ich cierpienie zostalo wynagrodzone pomimo iz az tyle ich spotkalo.Nam tez sie uda wszystkim.Z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu ze napewno bedzie dobrze i ze w koncu wszystko sie ulozy.Czego Wam dziewczynki z calego serduszka zycze ![]() ![]() Zgadzam się z Tobą, Madzik. Każda z nas jest inna, i każdej inny los jest pisany. Niektóre z nas od razu zostają szczęśliwymi mamami i mają kolejne udane ciąże, zaś inne los przykro doświadcza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Dorotka, musi to być dla Ciebie kolejny cios od życia.. Tulę mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Mój synek ma dopiero 3 latka a też powiedział coś w tym stylu: 'Mamusiu, nie martw się i płacz już dzidziuś do nas wróci.' I tak się czasem zastanawiam, czy Grześ nie jest już mądrzejszy ode mnie. Te słowa m.in. postawiły mnie na nogi.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba poprostu wierzyc ze bedzie dobrze bo tyle nam zostalo.ja w to bardzo wierze. mysle ze kazda z nas przezywa to we wlasny indywidulany sposob.sen to chyba jedyne lekarstwo w takich chwilach ale ciezko jest zasnac po takim szoku i wcale ci sie nie dziwie ze nie mozesz.ja tez mialam z tym probelm,wtedy moj TZ tulil mnie w ramionach i jakos bylo lzej.Wszytsko przyjdzie z czasem.Widocznie kazda z nas musi to jakos przebolec.Musialabys przestac wogole o tym myslec a tak sie nie da,z reszta trudno zapomniec jak sie mialo pod serduszkiem taki skarb. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
No jasne ze dacie rade.Nie widze inaczej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
No moze fakt troche przesadzam ale lepiej dmuchac na zimne.Z reszta kazda z nas chyba by wpadala w panike.zadnego testu bhcg nie mialam nawet nie siegnal po igle.To ze jestem w 4tyg przeczytal z mojego testu ktory zrobilam przed wyjsciem do lekarza.o jakich kolowiek innych badaniach moglam sobie pomarzyc.Wiesz moze bym tak sie nie martwila gdyby mi faktycznie pobral ta krew i sprawdzil wszystko a tu nic z reszta tego sie spodziewalam.Jestem oburzona ale juz ja cos z tym zrobie.na poczatku sierpnia planuje isc do pl gina niech on mi powie co i jak.przynajmniej bede wiedziala na czym stoje.a co do duphastonu myslalam o tym ale zostalo mi pare tabletek i co ja zrobie jak mi sie skoncza?! z reszta chyba nie chce ich brac bez konsultacji z lekarzem.chyba poczekam do tej wizyty. ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Mój synek ma dopiero 3 latka a też powiedział coś w tym stylu: 'Mamusiu, nie martw się i płacz już dzidziuś do nas wróci.' I tak się czasem zastanawiam, czy Grześ nie jest już mądrzejszy ode mnie. Te słowa m.in. postawiły mnie na nogi..[/QUOTE] Czasami slowa dzieci najbardziej do nas docieraja.Masz bardzo madrego synka.Ma racje wroci dzidzius do was,tylko potrzeba czasu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś jajeczkuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Niestety, ale to kolejna bolesna prawda naszego życia. Ale tak sobie myślę, że warto czekać ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Nikt nam nie mówił Kochana, że będzie lekko. Od zawsze los był niesprawiedliwy i nic się nie da z tym zrobić. Niestety... Jedyne co możemy Moniś zrobić to się z tym pogodzić i brać co los daje-to dobre i to złe. I pamiętaj że się nie wolno poddawać ![]() ![]() ![]() ![]()
Chwilkę byłaś ze mną. Chwilkę pobądź sama. Niedługo się spotkamy Majeczko kochana[*] 20.04.2010r. ![]() Wiktoria jest już z nami ![]() ![]() Edytowane przez adamonika Czas edycji: 2010-07-15 o 13:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
co za dzien.nic sie nie chce.czuje sie slaba,spiaca i wogole nie mam na nic ochoty a najbardziej na jedzenie.wczoraj prawie nic nie jadlam,po tym jak z rana zmulilo mnie po bulce z nutella.a dzis zjadlam pol golabka po czym mialam zgage mala,ale przeszla.boje sie cokolwiek wziac do ust zeby nie zwrocic.ochyda.caly dzien siedze w lozku i nic nie robie.czuje sie okropnie ze zaniedbuje siebie i mojego TZ.mam wyrzuty sumienia ze tak go traktuje.niech te mdlosci i sennosc mina w koncu.wiem ze to poczatek dopiero ale ja juz nie chce przesypiac polowy dnia a narazie bez snu nie moge funkcjonowac.zaczynam narzekac jak stara babka.
![]() pociesza mnie fakt ze w przyszlym roku jak wszystko bedzie dobrze to wezmiemy z moim slub w wakacje i przy okazji chrzciny sie zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madzik, ciesz się delektuj takim stanem.. bo potem (jak Dzidzi będzie na świecie, to czasu dla siebie nie bedzie tak dużo a wręcz przeciwnie - będzie Co go najprawdopodobniej brakować) - Mówię z własnego doświadczenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no staram sie jak moge tylko ile mozna wylzec w lozku i ogladac filmy albo szukac czegos.jeszcze do tego sama siedze jak palec bo moj ma 2 zmiany.wiem ze niektorzy maja gorzej ale ja bym chciala miec go teraz przy sobie.a co do Dzidziusia hmm chcialabym zeby juz byl na swiecie a tu jeszcze tyle czasu przed nami... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Wtajemniczenie
|
kochane byłam dzis w domku odwiedzic rodzinke i zobaczyc bratanice
![]() ![]() ![]() zobaczcie same jaka jest śliczna ![]() ![]()
![]() |
#2058 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to tak sobie myślę, że ja to będę się cieszyła kiedy w końcu dopadną mnie mdłości i senność, wtedy będę bardziej przekonana, że wszystko jest ok i będę się mniej martwiła. W poprzedniej ciąży niby przyrost hormonów na początku miałam książkowy ale nie męczyły mnie zbytnio jakieś ciążowe dolegliwości ![]() Od początku było coś nie teges... skoro lekarz twierdzi, że to była wada genetyczna to pewnie tak było. Teraz obiecuję, że nie powiem złego słowa, jeśli w końcu uda się mnie dopaść tym okropnym mdłościom, zachciankom i senności. Mam nadzieję, że już w krótce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Monika, bardzo się cieszę, że się przemogłaś, bo masz śliczną, po prostu przepiękną bratanicę. Jesteś bardzo dzielną kobitką ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest cudnaaaaaaa,taki malyslodki cukiereczek,normalnie bym ja schrupala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Rozeznanie
|
dziewczynki wielkie dzięki za wsparcie.
![]() ![]() Pozdrawiam WAS serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dorcia, udanego wypoczynku, relaksu i upragnionej @ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Ja tylko marze zeby poprostu dzidzia byla zdrowa i przyszla na swiat bez wzgledu na to jak bede sie czula przez cala ciaze ![]() ![]() ![]() Madzik, ja też o tym marzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Moniś ja myslę, że te wszystkie nasze przeżycia, smutek, straty które poniosłyśmy pozostaną na zawsze w nas, w naszych sercach. W Twoim przypadku jest to silniejsze, miałaś Majeczke przez 9miesięcy pod serduszkiem i tak jak opisywałaś, bawiłaś się z nią i cieszyłaś każdym dniem, pokochałaś ją i straciłaś kogoś bliskiego to pewnego rodzaju trauma, która wraca do nas...nie smutaj się, nie powiem będzie dobrze, bo wiesz o tym, że będzie. Tulę cię mocno tak byś troszke poczuła się lepiej, by ten ból i smutek odeszły. Nikt nam nie mówił, że będzie łatwo, ale poradzimy sobie mając nasze kruszynki głęboko w sercu ![]() Dorcia kuruj się ![]() ![]() Renessme ja też sobie mówię, że jak na się uda kolejny raz, to każde mdłości będę szanować, senność, wzdęcia wszystko wezmę na "klatę" będę się z tego cieszyć! Monika bratanica jest słodka ![]() Madzik mieszkam w okolicach Newcastle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Wtajemniczenie
|
mnie trzyma od wczoraj dól. dzis juz ryczaam w pracy, kolezanka kazala mi sie zamknác w pokoju i poplakac a sama wykonalam moja prace. moze jutro bedzie lepiej. a wogóle to pogoda do kitu i to dobija jeszcze bardziej.
milego dzinka wam zycze
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Measia, nie smuć się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
mój Aniołek przed praniem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Wtajemniczenie
|
ŚLICZNY !!!! widzę że straciłaś tego samego dnia Aniołka jak ja ;( teraz napewno bawią się razem w niebie i spoglądają na swoje mamusie z góry
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie,
ale tu cicho.. Co u Was słychać? Czyżbyście wszystkie na urlopy pojechały..? U mnie na reszcie po pierwszej @, uff.. No i dobrze, że ten upał się skończył, bo mi nie sprzyjał podczas @ ![]() Pozdrawiam !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To kiedy idziesz do lekarza, aby dostać zielone światełko? moja wizyta już niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.