|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wakacje.......hmmmm SOLINA???????
nio właśnie cio o tym sądzicie/?? moze któraś wizażanka odwiedziła to miejsce i podzieli sie swoimi wrażeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Wakacje.......hmmmm SOLINA???????
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja ogólnie polecam Bieszczady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też polceam Bieszczady.. Gorąco polecam miejscowości takie jak: Rymanów Zdrój, Iwonicz Zdrój, Żegiestów Zdrój. Był tam ktoś?
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O tak! Rymanów zdrój to piękna miejscowość. Szczególnie polecam osobom które chcą odpocząć od zgiełku i hałasu.
A jaka tam czysta woda!! Achh....
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Gwoli scislosci:Żegiestów Zdrój nie jest w Bieszczadach tylko w Beskidzie Sądeckim.Generalnie ładne okolice ale milośniczkom wod odradzam-w tym roku bylam i zamknieta jest pijalnia i sanatorium ze zrodelkiem (to najwieksze).Bardzo wyludnialo, a od jednej babek nawet uslyszalam, ze diabel codziennie mowi jej dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też polecam ogólnie Bieszczady
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wakacje.......hmmmm SOLINA???????
a ja jako rodowita Przemyślanka polecam Przemyśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka była tydzień nad Soliną i wróciła bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Wakacje.......hmmmm SOLINA???????
tez polecam goraco Polanczyk!! jak dla mnie bylo tam pieknie! woda jest czysciutka, tylko, ze w sezonie sporo ludzi, jest duzo kampingow, noclegow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja bylam rok temu nad Soliną i bardzo polecam!
Co prawda pogoda akurat nie dopisała ale i tak było co robić ![]() Piękne miejsce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja bylam kiedys na wakacjach w Solinie. piekne miejsce, nie trzeba sie przemeczac chodzac po gorach bo sa dosyc niskie
jezioro dosyc duze, czyste jeden minus-trzeba uwazac, bo mozna stracic duzo pieniedzy wychodzac na zakupy na tame ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ja też byłam kilka razy nad Soliną i bardzo polecam, jest ślicznie. Rymanów Zdrój również polecam, mam tam rodzinke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Byłam trzy lata temu w Polańczyku na kilka dni i wróciłam zadowolona.
Bardzo ładna, położona nad samym jeziorem miejscowość. Piękne krajobrazy ![]() A ceny, z tego co pamiętam, dosyć niskie /w porównaniu z naszymi nadmorskimi miejscowościami zwłaszcza; Zakopanem zresztą też/, choć nie wiem, czy to się nie zmieniło. ![]() PS. A wątek chyba się tu kiedyś zawieruszył, bo przydałoby się go na Podróże przenieść.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja także polecam Bieszczady (odludzie, cisza, spokój, szlaki),ale Solina mi sie nie podobała - za dużo ludzi, bardzo przypominała mi takie oklepane miasta turystyczne, do których jedzie się o to, żeby przepłynąć statkiem, zjeść gofra i kupić sobie pamiątki.
Byłam tam tylko jeden dzień przejazdem, więc to tylko moje pierwsze wrażenie. Może Solina zyskuje przy bliższej znajomości ![]() Jadąc w bieszczady byłam nastawiona na chodzenie po górach i razem z rodziną mieszkaliśmy w Kalnicy - bardzo dobre miejsce wypadowe na szlaki, łatwo można dojechać wszędzie Pks-em lub busem
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
w maju bylam...polecam z calego serducha...naprawde magiczne miejsce, w ktorym sie mozna zakochac....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nad Soliną jestem nawet kilka razy podczas każdych wakacji. Głównie dlatego , że z Rzeszowa mam stosunkowo blisko, jakieś 120 km. Zdarza nam sie pojechać na jeden dzień na piwko i grilla, a wcześniej kajaczki. Polecam na krótki wypoczynek, tak do tygodnia, bo później może być nudno
![]() A w kwestii Rymanowa i Iwonicza...dla mnie te miejscowości są troszke za bardzo sanatoryjne. Polecam jednak wielbicielom wód zdrowotnych, bo pod tym względem to istny raj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podbijam pytanie koleżanki wyżej.
Planuję z grupą znajomych wybrać się właśnie gdzieś nad Solinę, okolice i szukamy tanich, sprawdzonych zakwaterowań. Macie może coś godnego polecenia? Dla góra 15 osób? ![]() W internecie jest wiele ogłoszeń ale pomyślałam, że warto popytać się kogoś ![]() Byłabym wdzięczna.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
blaque niestety nie mam dobrych wieści dla Ciebie, ponieważ może być bardzo ciężko cokolwiek teraz znaleźć, zwłaszcza dla tylu osób. Ja dzwoniłam w maju i prawie wszystko było już zarezerwowane a szukałam dla dwóch osób(jedyny mój wymóg to pokój z łazienką)...
![]() Ale może akurat Ci się coś trafi. Najlepiej to dzwonić do wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odzew ![]() A znalazłaś coś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Kochane !
Wybieram się z moim TŻtem nad Solinę w te wakacje już się nie mogę doczekać ;-)! Nie byłam tam nigdy i chciałabym poznać parę szczegółów aby się nie nudzić! Mam nocleg w Solinie więc myślę że jest to dobra lokalizacja. Jakie miejsca byście mi poleciły ? Czytałam że jest tam kąpielisko, ale czy można się kąpać w tak dużym jeziorze, woda nie jest tragicznie zimna ;p ? Czy są tam jakieś restauracje,bary ? Wogóle ogólnie to drogo tam jest? A jak z komunikacjami pks-ami, bo nie mamy swojego samochodu i jestesmy zdani na busy lub pks-y ;p. Myślę że to wystrczy, jakby ktoś chciał dodać coś od siebie będę wdzięczna. Za wszelkie info wielkie dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja nie znalazłam nic, ponieważ terminy mi nie pasowały. Teraz czekam na wrzesień, może upoluje jakiegoś lasta do Tunezji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Czy któraś z Was miała nocleg w Polańczyku w hoteliku "Na górce" ? Ja się właśnie tam wybieram i proszę o opinie na temat tego miejsca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Wybieram się pod koniec sierpnia na weekend nad Solinę. Co mogłybyście mi polecić do zwiedzania, może jakies szlaki? Dzieki za odpowiedzi
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Wakacje.......hmmmm SOLINA???????
jA POLECAM wETLINĘ I uSTRZYKI dOLNE - CUDO!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Absolutnie jako wielbiciel i od wielu lat wybierający na wakacje Solinę mogę polecić Solinę i okolice jako absolutnie pewny wybór
![]() Jest tam wszystko czego potrzeba do spędzenia czasu - dla przepracowanych relaks w knajpkach i podczas wędrówek, dla tych co ładują baterie w aktywny sposób też wiele atrakcji. Sam żegluję i uwielbiam wędrówki na trudniejszych szlakach. A wieczorem trzeba rzucać monetą na mapie aby wybrać imprezę z muzyką na którą się wybierzemy ![]() Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2010-06-16 o 13:11 Powód: usunięcie linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wątek dawno przygasł, ale chciałabym go na chwilkę odkopać, gdyż mam pytanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Poszukuję 6 osob ktore bylby chetne jechac nad Soline dnia od 6-8 lipca, gdyż niestety sami nie mozemy jechac a mamy juz zarezerwowany domek i wplacona zaliczke 250zl za jeden dzien i oddadza nam ja dopiero gdy znajdzie sie ktos za nas. Jesli ktos jest zainteresowany to link poniżej. Z góry dzięki za pomoc!
http://www.kiczara.pl/galeria,36.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.