|
|
#1621 | |
|
Crazy turtle lady
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
Tu np. http://www.parokeets.com/en/2010/06/...trend-edition/ i tutaj: http://2.bp.blogspot.com/_hjjp8mTLFX...0/IMG_4703.JPG Podobny jest w Sephorze, ma większa pojemnośc, ale i bardzo nachalny wg brokat
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dzięki Ishikawa
widziałam go wcześniej na zdjęciach i o ile rozumiała bym zachwyty gdyby był bardziej kryjący i podkręcał niejako kolor pomadek a w szczególności czerwonej co radze wypróbować, to ten essencowy wydaje się być niemal transparentny i daje tylko taką mgiełkę dziwną...daltego tak dumam nad nim.
|
#1623 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Dokladnie, gdyby był bardziej kryjący to byłby mój :d a tak...no dla mnie nie ma w nim nic takiego "wow". Ale w opakowaniu dobrze wygląda
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, to w sumie dziwne bo czerwony zachwyca pigmentacją
i sądziłam że czarny też będzie i stanie się mój a jednak klops, czekam teraz na coś fajnego z essence co będę chciała posiadać nieodwołalnie ;]
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
Przyłączam się do rozczarowanych czarnym błyszczykiem... Spodziewałam się bardziej skoncentrowanej tej czerni /można było się naciąć patrząc na samo opakowanie/, efekt po nim nazwałabym bardzo bardzo łagodnym przyciemnieniem warg w stronę chłodnej siności. Na plus liczę mu to, że fajnie plumpuje
Oto swatch błyszczyka YSL - o takim czarnidle właśnie marzyłam.
|
|
#1626 |
|
BAN stały
|
Czarny przyciemnia naturalny pigment ust w taki sexowny sposób i dodatkowo je powiększa. Daje bardzo niecodzienny ten efekt.
No i czerwonym też się zachwycam, ale bez lusterka nim się nie pomaluję
|
|
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy któraś z dziewczyn o tym pisała, ale pełna limitka stoi w GŁ
|
|
|
|
#1629 |
|
keep calm and contour on
|
Relacja z Galerii Łódzkiej ,pewnie niektórzy wiedzą,ale napiszę:
są dwie szafy Druga dosyć przebrana, są pojedyncze sztuki ,ale są. Pierwsza z limitką nienaruszoną praktycznie ,wszystko jest I mam pytanko, widziałam cienie podwójne-żółty i pomarańczowy- ale tester był cały pokruszony i nie chciałam otwierać, czy wiecie czy te cienie są mocno napigmentowane?
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam te cienie, one sa slabo napigmentowane, tylko do delikatnego, pastelowego makijazu.
Nie mialy w tym watku pochlebnych opinii chociaz ja polecam. |
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Warszaw rodzice odwołali, wymyślili weekend w Zakopanym ;/ Więc czy w tej Naturze na Krupówkach jest 2 szafa?
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
z moich wuadomosci nie:P
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam uwielbiam czarny błyszczyk.
Nie widziałam innych czarnych więc nie mam porównania, ale taaki efekt za taką cenę jest genialny! Używam sam, na roztarty czerwony cullenowy, na inne pomadki, szminki. Pójdę dziś polować na cień i może zapasy lakierów. ![]() ![]() Ma ktoś swatche jak don't bite me lipgloss wygląda na zdj.całej buzi? Bo trudno mi ocenić po swatchach na ustach albo na ręce.
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale powiem tobie, ze daje taki przejrzysty efekt, tak jak czarny a nie jak czerwony
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś w TG i powiem Wam dziewczyny, że zdecowanie lepiej jechać tam niż do tego przebranego Chorzowa. W TG było chyba wszystko oprócz najjaśniejszego lakieru (ja ostatni zwinęłam)
![]() Generalnie to z Eclipse kupiłam tylko najjaśniejszy błyszczyk i 2 lakiery najjaśnieszy i różowy - reszta mi jakoś nie podeszła. Z drugiej szafy dorwałam zachwalany przez Was krążek do stóp, paski podtrzymujące odzież i chusteczki odświeżające
|
|
|
|
#1637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rewelacyjna wiadomość Za godzinę będę w Katowickiej, i pewnie mnie rozczaruje, więc wiem gdzie się udać na pocieszenie Żeby tylko jeszcze autobusy latały |
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
w sobotę byłam w DG w Łodzi na Łanowej i kupiłam lakier z Eclipce "Ready to be bitten" pojechałam na działkę zabieram się za malowanie a tu takie gluty w środku że masakra - pomalowałam nim paznokcie ale nadawały się tylko do zmycia
dzisiaj pojechałam go GŁ i kupiłam lakier colour & go nr 04 i krążek do stóp a z limitki brakowało tylko 1 szt cieni
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo ich teraz jest? Może jutro bym się przejechała do GŁ. Czyli z limitki były jeszcze czerwone błyszczyki? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was chciałaby się pozbyć cieni Creamylicious? Mam kremowe i buraczkowe, szukam dwóch pozostałych odcieni brązu....
(linki do wymianek w podpisie
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
W Katowicach całe Eclipse w szafie i drugie wystawione w tej szafie, gdzie są różne firmy. Jest tam też resztka CaC.
|
#1642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zajrzałam do tej ogólnej szafy co prawda, ale wychodzi, że uzupełnili limitkę, bo jak kupowałam to nie było czarnego błyszczydła ...
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() błyszczyki były we wszystkich kolorach zaczynam malować właśnie paznokcie nowym lakierem |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jakie są jeszcze fajne produkty z drugiej szafy oprócz krążka i paseczków brązowych? Pisałyscie cos o matowym, dużym brązerze - fajny jest? Duży to znaczy, że podobny do tego w Sephorze?
|
|
|
|
#1645 |
|
Crazy turtle lady
|
Dziewczyny, jak sie sprawdzaja cienie z Eclipse ? Kurcze, ja jestem zawiedziona, jak sie "zdrapie" warstwe z wierzchu to jest bardzo, bardzo duzo brokatu. Myslę sobie - ładnie będa na oczach "migotać" te cienie...i co ? Brokat sie osypał (na duraline je dałam), a kolor sie zrobił taki nijaki....Jedynie ta srebrna częśc została nietknięta. Mam kolor Edward or Jacob ?
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaczęłam wkurzać na mojego pasiaka z CaC. Praktycznie go nie widać, nie umywa się do AOH i rozświetlacza z Moonlight... Jak Wy sobie z nim radzicie?
|
|
|
|
#1647 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Wiesz co, ja bardzo bardzo mocno pocieram pedzlem o niego i potem tak jakby wklepuje w policzke...takie "pac pac" tym pedzlem oczywiscie. Ale niestety, nie przedluza to na np. caly dzien geo trwalosci;/
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
A jakiego pędzla do niego używasz? Mam wrażenie, że ten z Essence z limitki Moonlight i ten do różu są zbyt miękkie :/
|
|
|
|
#1649 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Ten róż z cac jest dobry dla osób z tłustą cera (tzn. po sobie tak sadze), prze to, ze nie jest bardzo błyszczący to nie rzuca sie w oczy jak cera sie zaczyna świecić
|
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- szok!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

ale chyba sie pokochamy z lakierem Undead

ale powiem tobie, ze daje taki przejrzysty efekt, tak jak czarny a nie jak czerwony
dzisiaj pojechałam go GŁ i kupiłam lakier colour & go nr 04 i krążek do stóp