|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja imprezy w takim stylu mam już dawno za sobą niestety
|
|
#2493 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20781093]Na blogu macie zestawienie kilku granatowych lakierów z mojej kolekcji
[/QUOTE]ten zuczek to gnojarz
|
#2494 |
|
Konto usunięte
|
Fakt
Ale jaki ładny! Możecie spokojnie pisać też na blogu, jest możliwość komentowania też dla niezalogowanych
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-07-19 o 18:53 |
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20781093]Ja też tylko jego
![]() Na blogu macie zestawienie kilku granatowych lakierów z mojej kolekcji [/QUOTE]to jesteś lepsza ode mnie w oszczędnym używaniu kosmetyków! ![]() Cytat:
nigdy nie jest za późno na takie balangi!na dodatek byłam najmłodsza [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20782131]Fakt Ale jaki ładny! Możecie spokojnie pisać też na blogu, jest możliwość komentowania też dla niezalogowanych [/QUOTE] ja Cię tam obserwuje, czyta, komentuje i co tylko ![]() BTW u mnie też nowa notka ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
To się musiałaś rzeczywiście cudownie bawić Spontaniczne zabawy są najfajniejsze U mnie w te upały to najlepiej schodzi żel pod prysznic . Gorzej, że nie mam ochoty się niczym smarować, a podczas odchudzania raczej powinnam
|
|||
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko z TŻem się wciąż wygłupiam
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2010-07-19 o 19:38 |
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie DWIE notki ;d
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj z moją siostra na zakupach.zamówila sobie buty robione na miare, na moje wesele i na tance bo chodzi na salsę.ja nic nie kupuję, kosmetyki tez juz mam te co mi sie pokonczyly.zabieram sie za prace mgr bo czas ucieka. jutro chyba zrobimy sobie wycieczkę do USC po te papiery do ślubu.
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
praca mgr, uojezu jak mi się nie chce. to że mam pracę mnie tak chyba rozleniwia
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam wam powiedziec jak było na panienskim mojej kolezanki.
dzwonek się jej bardzo spodobał i ciągle siedziała i nim dzwoniła jak widziala jakiegos przystojniaka.ogolnie dużo wypiłysmy ale było fajnie.co ciekawe, jak zostawałysmy z drugą kolezanką same przy stoliku gdy reszta szła tanczyc to podchodzili do nas faceci i gadali z nami.najpierw przyszedł jakis młody koles i powiedzial ze dla naszej kolezanki może sie rozebrac.potem mu malowała jakieś słonce na klacie przy pomocy szminki.jak znowu zostałysmy same to przypałętał sie japonczyk i moja kolezanka tak smiesznie z nim gadala po angielsku ze myslałam ze padne pod stół ze smiechu.na koniec przyszedł jakis mulat i przyszla panna młoda sie bardzo ucieszyła bo jej sie podobal calą impreze.potanczyła z nim i było spoko.inne dziewczyny sie pytaly co my robimy ze faceci sami tak przychodzą :p ogolnie popiłam,dowartosciowalam się bo jakims facetom jeszcze sie podobam no i nie miałam kaca
|
#2503 | ||
|
Zadomowienie
|
Witamy
![]() Cytat:
Hehe fajnie ![]() Cytat:
A ja dziś nie weszłam do Natury ani do Sephory, choć przechodziłam obok. Chociaż większym wyczynem byłoby nie kupienie niczego mimo wejścia. Dostałam zamówione z Avonu Widscape (lubię takie lekkie świeżaki) i przysłali mi żel i balsam Jagody Goi. Nie kupiłam, nie moja wina że dostałam.
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
carolla z lokatorami jest tak ze ta laska która była od tesciowej zrezygnowała a tamten chłopak sie waha (a raczej jego rodzice) bo jemu mogą przyznac akademik.ogolnie jest tak że sytuacja zmienia sie co chwile i mam juz dosc.
dzieki za komplement.jak sie mało wychodzi do ludzi to czasami sie już nie pamieta co to atrakcyjnosc,a tż mi mówi ze jestem ładna.jednak jak widzi sie ,,uznanie"w oczach obcych facetów to jest troche inaczej. gartuluje ze nic nie kupiłas
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam krem Garnier skóra muśnięta słońcem (był w końcówce terminu i poszedł do peelingu kawowego)
![]() Do ewentualnego wykorzystania w ten sposób został mi już tylko 1 kandydat: balsam z drobinkami Avon Sake i Ryż z terminem do końca sierpnia. Jeśli go nie wysmaruję, to napoję kawą .Tylko co potem? Kupować specjalnie tanie duże balsamy do peelingu
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie obkupilam dzis
![]() Kupilam szampon i odzywke Aussie Miracle Moist, szampon i odzywke Aussie Frizz Miracle, kakowy olejek w zelu Vaseline Intensive Care (cudo Jutro dalszy ciag zakupow, a w czwartek wracam.
|
#2507 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A właściwie to racja, że uznanie innych też jest ważne, nie tylko TŻ. Dobrze, że się dowartościowałaś, musisz tak częściej. ![]() Cytat:
YYyyy ja jeszcze dodam taką luźną uwagę: fajnie, że nasz wątek nazywa się tak prosto i zwyczajnie i byłoby super, gdyby tak pozostało przy kolejnych częściach. Jak widzę te długie, rymowane nazwy wątków: "Najpierw są zajęte, a później gadają jak najęte" albo inne "Żadną trudnością nie są problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy", to mam dość... Nie wchodzę na te wątki więc nie wiem skąd wynikają takie nazwy, ale ani to zabawne, ani czytelne... Grrr nie lubię takich rymowanek. ![]() Ooo fajne zakupy Hosenko. W czwartek już wracasz? Dlaczego tak nagle?
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola: powodow jest kilka
- lipa z praca - nudzi mi sie, a te nudy tutaj duzo kosztuja (wole ponudzic sie w Pl, ale za darmo )- wkurzyli mnie ci od ulotek (mieli dzwonic jak dostana z drukarni, nie dzwonili, wiec pomyslalam ze nie maja a dzis dostalismy dod omu ulotke!! Nosz kurde ... Nie mogli powiedziec ze juz kogos maja? - od soboty znowu bardzo boli mnie kolano (mialam z nim problemy kilka lat temu. Nad morzem musialo mnie niezle przewiac, bo nie moglam go zginac a i bol ogromny Wczoraj spokojnie moglysmy zwiedzic cos jeszcze, ale nie bylam w stanie) - nawet gdyby jednak wypalily te ulotki, to nie moglabym ich roznosic ![]() - zwiedzilam co chcialam zwiedzic i zobaczyc - w czwartek jedzie do PL samochodem ten kolega z ktorym bylam nad morzem, wiec sie z nim zabieram
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
może macie dobre patenty za zużycie poza przeznaczeniem? Oprócz peelingu kawowego ?
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
Oj to rzeczywiście wszystko przemawia za Twoim powrotem. Przynajmniej pozwiedzałaś co nieco i fajnie, że podróż z kolegą Ci się trafia.
|
#2511 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
co to ma znaczyc to klikanie lakierów ? chcesz baty ??
orlico a mozesz mi przypomniec w jakiej szkole kosmetycznej bedziesz sie uczyc? w cosinusie ?
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-07-19 o 23:11 |
|
|
|
#2513 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
i cosinus jest za darmo?? mysle zeby pojsc na kosmetyke jak skoncze wizaz.
|
#2515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale duzo czytania!
Kupilam sobie w koncu buty Cytat:
ale byla muzzzaaa!Jutro jade na uczelnie po wpis do indeksu ![]() Dodalam na nk kilka zdjec z wakacji z zeszlego roku jak chcecie zobaczyc
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Zadomowienie
|
Orlico nie za dużo tych lakierów?
Wiem, że mała rzecz, a cieszy, ale coś szalejesz za bardzo. :P
|
#2518 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą to nie jest coś, co się zużywa, tylko używa, jak już pisałam i każdy jest inny Poza tym - należało mi się za ostatnie maturalno-studenckie stresy, a co!
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20790288]Jedną taką słabostkę można mieć Zresztą to nie jest coś, co się zużywa, tylko używa, jak już pisałam i każdy jest inny Poza tym - należało mi się za ostatnie maturalno-studenckie stresy, a co! [/QUOTE]No w sumie racja, należało Ci się, przekonałaś mnie.
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20790288]Jedną taką słabostkę można mieć
Zresztą to nie jest coś, co się zużywa, tylko używa, jak już pisałam i każdy jest inny Poza tym - należało mi się za ostatnie maturalno-studenckie stresy, a co! [/QUOTE]ale znowu zrobilas inaczej niz pisalas - mialas nie kupowac nowych lakierow dopoki wszystkich ktore juz mialas nie umiescisz na blogu :p
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

zabawa byłą przednia, już dawno się tak nie ubawiłam
akurat jak wychodziłam na imprezę to zaczęła się burza, mimo to zostawiłam na sobie bikini, ubrałam krótką spódnice i koszulkę do tego kalosze, parasol i heja => mina znajomych niezapomniana
) było bosko
ale zagadałam z koleżankami i dostałam cynk na parę miejsc pracy więc od jutra się ogarniam, a nóż coś mi się trafi
ledwo zipie
zapomniala o nas

Zapraszam 

A właściwie to racja, że uznanie innych też jest ważne, nie tylko TŻ. 
Wiem, że mała rzecz, a cieszy, ale coś szalejesz za bardzo. :P