|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
inspiracje i zmykam zmywac wszystko
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-07-19 o 21:21 |
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam siły z moimi falowanymi przesuszonymi włosami . Macie jakieś pomysły jak je nawilżyć ?
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a potem jeszcze odżywka na chwilę i spłukać zimną wodą i jeszcze mi pomagają maski w tubkach z rossmana...takie co się na minutkę nakłada i oczywiście nie pamiętam nazwy
|
|
|
|
|
#2796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie maja mniejszych stezen. Tyle w temacie. I nie pisz blednie jezeli nie wiesz na pewno, bo uwierz mi, to forum czytaja rozni ludzie i firma farmacutyczna (gdybys pisala o jakiejs konkretnej) moglaby cie za cos takiego spokojnie pozwac. Mala rada na przyszlosc. Bo to ze na ciebie dziala inaczej nie znaczy ze ma mniejsze stezenie. Ja moge temat z toba zakonczyc a czy to nie na ten watek to bym polemizowala, srodki lecznicze tez potrafia doskonale poprawic wyglad Ramoncia - ja roznie nakladam na noc, w zaleznosci od tego ile czasu bede miec rano na zmycie
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
xxYashaxx Tubka firmy rossman?
|
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na czekoladę na gorąco
|
|
|
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam odżywke z dove i chciała bym ją nałożyć na noc żeby nawilżyć lepiej włosy, i chyba na mokro jest lepiej?
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczyłam to podanie i życiorys ale nie wiem czy dobrze :P idę zaraz pod prysznic, peeling sobie zrobię, i masaż gąbką, potem wy balsamuję się i nawilżę twarz kremikiem z ziaji, po umyciu włosków nałożę na nie odżywkę i serum, na nic nie mam ochoty więcej. może tak przed okresem
sama nie wiem ale doła wewnętrznego mam dobranoc
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mialam nigdy tej mini tubki wiec sie nie wypowiem, widzialam je tylko kiedys ![]() Jezeli tak doglebnie chcesz nawilzyc wlosy to ja bym polecala stary domowy sposob - olejek rycynowy, nafta, zoltko plus do tego troszke obojetnie jakiej odzywki lub maski. Robilam tak kiedys ale to trzeba miec cierpliwosc Za to zadne kupne tak na mnie nie dzialaly jak ta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
ramoncia217 - na mokro lepiej.
Mam dylemat.. Chciałabym jutro wyglądać szczególnie seksownie Mieliśmy z tż okres niedopasowania czasowego, przez co niedopasowaliśmy się również w innych sferach Próbowałam go trochę trzymać na dystans, by sam zatęskinł, bo w sumie nie wiem czy teskni Ale to przynosi odwrotny skutek - fochy, że coś się zmieniło z naszymi uczuciami z dwóch stron. ![]() Dlatego mam nadzieję, że jak jutro trochę ze sobą pobędziemy i zaskoczę go swoim supersexiflexi wyglądem (nie tak jak zwykle: byle jakim t-shirtem i messy bunem na włosach ) coś ruszy w dobrym kierunku między nami. I właśnie myślę nad jutrzejszym outfitem. ![]() Mam do wyboru: 1. czerwona bandażową kieckę atmosphere 2. fioletową tubę, 3.białą, też tubę, tylko taką przewiewną z falbaną.Ewentualnie jakąś spódniczkę - mam ich trochę. Grrr, już sama nie wiem, Pomocy ![]()
|
|
#2807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moje włosy dziś wyglądały jak istne siano! To chyba zestaw Dermena mnie tak przesusza chyba kupie inną odżywke, a szamponowi jeszcze dam szanse. W ogóle to mam dziś dzień paszteta i czuje się najbrzydsza na świecie o 7 wyszłam do pracy, a wróciłam przed chwilą i jestem zmęczona! W dodatku dostałam okresu i to na tydzień przed ehhhh
|
|
#2808 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też wybrałabym czerwoną kiecke, do tego jakąs ładna biżuteria i sexowny makijaż..
Też bym chciała zrobić sie na bustwo dla tż, ale nie chodze w sukienkach, i spudniczkach, wiec nie wiem jak mogła bym się ubrać zeby być seksi.
|
#2810 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bo jak nie teraz to kiedy
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
e mam za grube nogi
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
też nie lubie spódnic
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
padam dosłownie na twarz taka jestem zmęczona..
wykąpałam się, nabalsamowałam się, demakijaż zrobiłam, sztyft na wypryski nałożyłam, krem pod oczy też i sudocrem dobranoc
|
|
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ja tak sobie myślałam i myślałam na temat moich włosów . Kiedyś jak myłam włosy i nakładałam odżywkę to najpierw czesałam mokre włosy , nakładałam odżywkę i potem jeszcze raz czesałam . W jakiejś gazecie wyczytałam , że wtedy lepiej działa odżywka . Teraz z maskami będe robiła tak samo zobaczymy czy podziała . Bo w sumie tak przestałam robić i może dlatego moje włosy tak wyglądają strasznie
Wczoraj kupiłam odżywkę http://193.17.41.93/fo851/5559192d00146a62478e2f9f Tylko , że taką w spreju , którą można stosować na mokre i suche włsoy i trochę pomogły . Tylko jest jeden problem teraz moje włosy są prawie proste i moje fale znikają , ale trudno wolę mieć zdrowe i proste niż fale puchowe Znalazłam w promocji za 20 zł ampułki na regenerację włosów i idę je dziś kupić : http://www.kobieta.byc.pl/photo/arti...0f7a314f3d.jpg I jesze dziś kupuje dużą odżywkę z loreal jest w promocji w Rossmanie za 12,9 zł , nie wiem ile wcześniej kosztował , ale chyba się opłaca . |
|
|
|
#2815 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc dziewczynki
![]() ja dzis zrobie sobie buzie brusherem (fajniutka buzia po nim jest) pozniej maseczke na buzke, pianka brazująca w cialo i pazurki jakos pomaluje
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ja siedzę z milionem odżywek na włosach póki co![]() Cytat:
Cytat:
?
|
||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam okres i jakoś brak ochoty na cokolwiek. Umyłam włoski i zaraz nałożę maskę z planet spa. A wieczorem się jeszcze zobaczy. Na razie pracuje i nigdzie się z domu nie wybieram
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#2819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sexy=czerwien, mocniejszy makijaz oka, ladnie podkreslic kosci policzkowe, wlosy spiac w koczka takiego zwiewnego lub wyprostowac lub tak jak Twoj TŻ najbardziej lubi i wrazenie morowane Cytat:
?hej po prysznicu, wyszorowana gabka+peeling ciala,stop i buzi. Krem siarkowy na dolna czesc twarzy, na gorna woda termalna Avene. Lece robic makijaz, przetestuje pedzelek i jade do biura podrozy zamowic Grecje![]() aa i dostalam @ i wyjatkowo dobrze sie czuje to chyba ze szczescia
|
|
#2820 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
to zrób zdjęcie jak zrobisz sobie makijaż
![]() a brusher taki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zczoteczka.htm |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

bierz się!

)

chyba kupie inną odżywke, a szamponowi jeszcze dam szanse. W ogóle to mam dziś dzień paszteta i czuje się najbrzydsza na świecie
?