![]() |
#61 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Kosmetyki wysokopółkowe
Cytat:
![]() No różu nie używam już wcale i wszystkie róże wydałam, wiec i pędzel zbędny ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Corii naprowadz mnie delikatnie co potrzebujesz bo szukam jakiegos gratisa 4u
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
mhm
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Corii niestety imperiali nie chce rozmieniac na drobne bo jesli nie znajda wlasciciela tu to wysle na all
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
witaj, zainteresowal mnie tusz do rzes i... cienie chanel
zapraszam do mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Corii prosze daj mi znac dzisiaj czy chcesz jakies dodatkowe informacje albo foty bo jutro podaje kosmetyki i beda lecialy do Ciebie.
Puder guerlain- sitko nie uzywane, puszek moze uzylam kilka razy na poczatku ale byl prany, teraz rowniez wypralam w mydelku dla odswiezenia ( spryskam go jeszcze plynem czyszczacym do pedzelkow ). Nie wpatrywalam sie w opakowania teraz widze ze na opakowaniu diorkow sa rysy- poza tym wszystko oki zadnych problemow z otwieraniem czy zamykaniem. Czy zyczysz sobie zebym uzyla tasme klejaca dla zabezpieczenia wewnetrznego wieczka pudru Guerlain?? Osobiscie dla pewnosci wole tak zrobic ale jesli nie chcesz to prosze napisz mi.. dobrze? To by bylo na tyle, mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-07-19 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Rysy ba opakowaniu mało znaczące dla mnie ![]() Jeśli nie masz pudełka to może lepiej zaklej proszę tasmą puderek, potem sobie okleję. A będę pewna ze sie nie otworzy w podróży. A czemu w sumei go oddajesz? Mnie bardzo przypadł do gustu i gdyby nie Ty musiałabym sobie kupić nowy w perfumerii, już czekał odłożony, a tak się zaoszczędziło troszkę kaski, dzięki Tobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wole wszystko dograc zeby pozniej nie bylo nie milych niespodzianek i zeby obie strony byly zadowolone ![]() ![]() P.S... wazylam puderek.. uwzglednilam tare dla dolnego opakowania 38g (gorna pokrywka + ta wewnetrzna wazy 30g, dodalam 8g dla pewnosci gdyz dolna czesc opakowania wyglada na troche ciezsze) uzyskana waga dla pudercia 28g.. hahah mam nadzieje ze wsio jasne ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2010-07-19 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Liluś, przy Twojej dokładności jaśniejsze być już nie może więcej ![]() ![]() U mnie kartoniki również są, każde pudełko obłożę warstwą bąbęlekowej folii i do koperty, ewentualnie do jednej koperty, a wsio do większej. Pryzmy bardziej kochasz mówisz... no ja sypkich nie tykałam, to nic nie moge powiedziec, ale sypaniec Guerlainka podszedł mi bardzo mocno ![]() No to pozostaje mi czekać na Twoja wiadomość o adres i czas startu z wysyłką ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-19 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ODYSPKI MAC:
VIOLET lovely lily fairy lite quietly https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279017063 COS U MNIE?
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Sprawdzę sobie Twoją kolorówkę w perfumerii i napiszę ok? Szczególnie muszę sprawdzić pryzmy i palety cieni. Choć nie ukrywam że najchętniej wymienię na Meteorki...
![]()
![]() |
#78 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie mam jak zobic zdjec :-(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.