|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
BAN stały
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Dziekuje Kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
A to dobre! bo mnie tez mdli cos ostatnio... w pierwszym trymestrze raczej na to nie narzekalam to teraz cos mi nie dobrze ...
Dzieki za odpowiedzi odnosnie prania, czuje sie zmotywowana ![]() zwierciadelko GRATULACJE przystojniak ze ho ho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
hd gratulacje!!!!
Cytat:
![]() ja ubranka wszystkie mam juz dawno poprane i poprasowane, ogolnie wszystko przygotowane i czeka na mala, tylko torby nie mam spakowanej, w sumie mi sie nie spieszy i licze na prawo murphiego ![]() ja mialam dzisiaj jechac na badania... ale zapomnialam wysikac sie w pojemniczek i lipa, nie ma sensu jechac ehh. w ogole wczoraj moj maz zapytal sie mnie o jakas wioske pod moim rodzinnym miastem. zdziwilo mnie to i pytam po co mu ta informacja, a on na to ze zlozyl tam oferte pracy jako technik serwisant turbin wiatrowych. wszystko fajnie pieknie, ale dopiero co mieszkanie wyremontowalismy w szczecinie a on mi tu ze zmiana pracy wyjezdza i przeprowadzka ![]() ![]() ![]() zmykam do miasta na zakupy, milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() lece do Malego Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniało mi się, że wypadałoby fryzjera odwiedzić przed porodem i obciąć włosy, bo mam już za długie i nie chcą się układać.
Od lat chodzę do jednego fryzjera i bardzo m zależało na tym żeby on mnie obciął... i dopiero podziałało jak powiedziałam, że na dniach będę rodzić.. i mnie wcisnął na czwartek na 17tą.. Uf... A od przyszłego tygodnia idą z żoną na urlop- to się wstrzeliłam ![]()
#2888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj rzeczywiście troszkę Cię tu nie było.....no może nieco większą troszkę ![]() Zaniedbałaś nas całkowicie ![]() .....ale wybaczamy, przynajmniej Ja! Pozazdrościć tak szybkiego porodu.Mały jest bardzo kochany ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Wie któraś co u papeterii?????? Mogło by i u niej coś ruszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam do niej smsa
![]()
#2890 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() hd GRATULACJE!!! Super, że masz już Szymka przy sobie i skonczyło się "tylko" na wycięciu mięśniaków!! zwierciadelko GRATULACJE!! pszczolka a jednak usg kłamie ![]() basienka ja codziennie z tż wywołuję malucha i duuupa z tego, siedzi dalej w brzuszku jak zaczarowany... agravka, mlmFM, zwierciadelko śliczne dzieciaczki ![]() dzidzia pytałaś o moje upławy, no więc na razie cisza, wczoraj było w sumie całkiem sucho. Co do torby- ja mam spakowaną już z 2 tygodnie ![]() U mnie pogoda fajna- słoneczko świeci, wieje przyjemny wiatr i temperatura nieco ponad 20 stopni, jest czym oddychać i oby tak zostało!! ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- W ogóle to dziś pełny 38 tc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie tez cos mdli i nie mam ostatnio apetytu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny co dzis gotujecie na obiadek bo mja SIEDZE I MYSLE ALE JAKOS NIC NIEWYMYSLIŁAM Edytowane przez alisa32 Czas edycji: 2010-07-20 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Mój Sebek po urodzeniu jak leżał na pleckach i nóżki miał zgięte w kolankach opierając stópki o podłoże to machał kolankami na boki tak szybko jak koliberek skrzydełkami
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Dziewczyny... ósma część wątku dalej jest otwarta i co chwila coś ktoś dopisuje... może ktoś ją zamknąć? Czy jedynie administracja?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba tylko admin może zamknąć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brak funduszy na farbowanie. Z resztą sama potrafię. Cytat:
"Idę" poszukać jakiegoś admina... Zaraz ich pogonię, chyba, że mają urlop czy cuś.. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Sms od Papi: "Dziś mi wyszły skurczyki na 80 ale nie specjalnie je czułam. Po obchodzie zdecydowali, że jutro oct z kontynuacją czyli już chyba finał będzie. Właśnie dziś jedna na to pojechała i ma rodzić a ja się już za nią stresuję, bo w zależności jak jej pójdzie będę wiedziała co mnie czeka.... najlepiej mieć akcję ;-) Buziaki dla Was wszystkich, tęsknię już :-D"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę i ciebie ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby to już było blisko finału kochana ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja muszę mieć raczej uporządkowane na głowie, bo inaczej źle się czuję ![]()
![]() |
#2899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Papi trzymam kciuki zeby jak najszybciej dzidzia pojawila sie na swiecie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- vette narobiłaś mi ochoty na leczo, idę po paprykę do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ja zjadłam śniadanie wypiłam herbate i teraz mi jakoś niedobrze jest. Do tego mnie od wczoraj czyści i nie dość że sikam co chwilę to jeszcze to. Myślałam że początek był najgorszy a tu na końcówce znów mnie mdli. Jednak 8 lat i ta ciąża jakaś taka inna. w pierwszej to żadnych takich tam przebojów na końcówce nie miałam a teraz to chyba mam podwójnie. Jeju ale ze mnie zrzęda ![]() ![]() ![]() No i mi mój syncio powiedział " no i po co w tą ciążę szłaś mamo?" ![]()
#2902 |
BAN stały
|
Ej ja się pogubiłam z tymi wątkami, tu połowa wątku a tamten zamknięty.... nic już nie czaje...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-07-20 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie boli caly czas od tygodnia ponad, wiec chyba nie ma to nic wspolnego z porodem bo sie nie zanosi na porod u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
zwierciadelko śliczny synuś
![]() lazurka a jak sama farbujesz to farbą czy rozjaśniaczem ? i jakiej firmy i jaki kolor ? ![]() Papi oby szybko poszło też za tobą tęsknimy ![]() a ja się wkurzam i denerwuje bo mój gin nie odbiera :/ i jak nie będzie dalej dzisiaj odbierac to ja nie wiem co zrobie i do kogo pójde :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja biegałam całą noc sikać... mała mi tak napiera na pęcherz że nie do wytrzymania .. zaczyna mnie miednica boleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Mnie od wczoraj jest niedobrze brzuch pobolewa jak na okres i co jakiś czas twardnieje mała się tak pręży i wypina że łzy same cisnął się do oczu... Boli mnie dolna część kręgosłupa (stale),a najgorzej jest przy chodzeniu bo niunia tak napiera że mam wrażenie że za chwilę ,,wypadnie'' aż takie prądy przechodzą mi w pachwinach... normalnie nie wiem co się ze mną dzieje... dziewczyny myślicie że to już jakieś sygnały?
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie ![]() Też tęsknimy i czekamy na wiadomość o narodzinkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
lipcówki się nam posypały i cisza nastała, ale powiem Wam, że z ciekawości zajrzałam do mam wrześniowo- październikowych i one dopiero 3 część kończą!! Poczytałam o czym pisały i mi się przypomniało jak my się dzieliłyśmy info że w lidlu to jest to na promocji a w biedronce to... jak ten czas szybko leci ehh No właśnie właśnie kolejkę blokujecie!! a tu sierpień za pasem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
BAN stały
|
Cytat:
a moja mała tez potrafi tak się wiercic że wyć z bólu można...\ najgorzej jak napiera w dół i jakby ktoś szpikulca w szyjke wkładał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.