Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 17:05   #1471
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Pamietam Qdlatek.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 18:26   #1472
Agnuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
hehe super wyszło że chcemy tak podobnie:P Ja chce welon, długi na 3, albo i 5 metrów ze względu na to że moja sukienka nie będzie miała trenu tego oryginalnego tylko chce jej nie skracać z długości z tyłu, więc będzie się snuła tak 20 cm po ziemi.
Co do biżuterii to się tak jeszcze nie rozglądałam, stwierdziłam że to zostawię na przyszły rok. Ale jak przymierzałam suknie to miałam na sobie srebrny taki cienki łańcuszek blisko szyi i moim zdaniem coś takiego ładnie wygląda do niej. Suknia sama w sobie jest tak ozdobna że nie wiele jej potrzeba. A do uszu chce oryginalne kolczyki schvarowskiego - ale takie nie za duże.

Myślę że to będzie ładnie się komponować. A co to jest ta gipsówka??
helo posyłam linka do gipsówki: http://www.ho.haslo.pl/images/articl.../03/365/12.jpg o to supermoja suknia też jest bez trenu..ale mam wysokie obcasy 10 cm i suknia jest taka do ziemipierwotnie też chciałam taki długi welon ale Pani powiedziała że trzeba by potem miec jakis inny na sale..więc kazałam go skrucic i będzie taki do suknia kupiłas suknie gotową czy szyjesz?mierzyłaś może wersje z trenem?bo ja na początku żałowałam trochę że mam ta wersję bez trenukolczyki svarowskiego extra pomysł...po ślubie załączę fotki bukietu to zobaczysz sobie czy Ci sie spodobafajnie że mamy tą samą kieckei możemy wymieniać poglądypozdrawiam!!!
Agnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 18:40   #1473
ardillka
Zadomowienie

Gipsówka faktycznie fajna jak zobaczyłam co to jest, to przypomniały mi się te kwiatuszki hehe że już je widziałam kiedyś. Sukienkę mam kupioną w salonie, nie szytą na zamówienie. Akurat ktoś zrezygnował z niej i była do sprzedania nowa. Więc nie jest z wystawy z salonu. Udało mi się z nią. Przymierzałam z trenem, specjalnie jechałam do Krakowa zobaczyć ją - jest bajeczny, ale 5,5kg dodatkowego ciężaru, tylko po to żeby jak ja to mowie "powycierać kościół" to bez sensu. Też trochę żałowałam że bez trenu, ale ja chce 5cm szpilki a suknia jest na 180 cm, wiec będę z butami mieć 15 cm zapasu:P Ja bardzo chce welon od mojej przyjaciółki, w zeszłym roku byłam świadkiem na jej ślubie i tam złapałam welon i 3 miesiące później poznałam Mojego:P więc jest szczęśliwym welonem. Ona miała krótki welon, więc wymyśliłam że dopnę do niego długi tiul, tak delikatnie, a potem ten tiul się odepnie Bo jakoś wolałabym być w tym samym welonie cały czas. Będzie taki dwuczęściowy.
A Ty sprowadzałaś suknie??

A jeszcze mam pytanko, kiedy ślubujesz?? bo jakoś nie widzę u Ciebie daty w okienku

Edytowane przez ardillka
Czas edycji: 2010-07-19 o 20:52
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 19:33   #1474
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Qdlatek Pokaż wiadomość
juz po przymiarce, wrzucam fotki
welon kogut zostaje tylko ten na zdjeciu ma 75 cm a ja bede miala na 95 cm dlugi
Piękny!!! Szkoda, że sama nie wpadłam gdzieś na przymiarke takiego Ale jak przymierzyłam "słoneczko polsatu" (ten welon co byl na czołówce reklam) to stwierdziłam, że nie wydziwiam. Ale ten cudny!!!

Dziewczyny... a zna się któraś coś na kwiatkach? Pani w kwiaciarni powiedziała mi, że doda do bukietu małe kwiatki i walnęła nazwę coś na "ma..." i nie mogę sobie przypomnieć, a chciałam zobaczyć jak wyglądają Chyba będę musiała do niej zadzwonić... małe kwiatki na dodatek...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 19:35   #1475
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
juz po przymiarce, wrzucam fotki
welon kogut zostaje tylko ten na zdjeciu ma 75 cm a ja bede miala na 95 cm dlugi
kogucik naprawde super sie prezentuje z sukienka

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 21:06   #1476
Agnuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Gipsówka faktycznie fajna jak zobaczyłam co to jest, to przypomniały mi się te kwiatuszki hehe że już je widziałam kiedyś. Sukienkę mam kupioną w salonie, nie szytą na zamówienie. Akurat ktoś zrezygnował z niej i była do sprzedania nowa. Więc nie jest z wystawy z salonu. Udało mi się z nią. Przymierzałam z trenem, specjalnie jechałam do Krakowa zobaczyć ją - jest bajeczny, ale 5,5kg dodatkowego ciężaru, tylko po to żeby jak ja to mowie "powycierać kościół" to bez sensu. Też trochę żałowałam że bez trenu, ale ja chce 5cm szpilki a suknia jest na 180 cm, wiec będę z butami mieć 15 cm zapasu:P Ja bardzo chce welon od mojej przyjaciółki, w zeszłym roku byłam świadkiem na jej ślubie i tam złapałam welon i 3 miesiące później poznałam Mojego:P więc jest szczęśliwym welonem. Ona miała krótki welon, więc wymyśliłam że dopnę do niego długi tiul, tak delikatnie, a potem ten tiul się odepnie Bo jakoś wolałabym być w tym samym welonie cały czas. Będzie taki dwuczęściowy.
A Ty sprowadzałaś suknie??

A jeszcze mam pytanko, kiedy ślubujesz?? bo jakoś nie widzę u Ciebie daty w okienku
o superto miałas szczęścieja mam suknie też z salonu, była całkiem nowa, w kolorze białym i pasowała na mniewięc długo się nie zastanawiałam...nie mierzyłam tej z trenem Panie w salonie odradzały ten model bo mówły że tren baardzo ciężki...super wyglada ale niepraktyczny...no i ta bez trenu super sie układaławow świetny pomysł z tym doczepianym tiulem!!!!)ja mam ślub 28 sierpnia tego rokuwe włosach chce mieć prawdziwego storyczyka mam nadzieje że fajnie bedzie to wygladać
Agnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 21:09   #1477
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Dziewczyny... a zna się któraś coś na kwiatkach? Pani w kwiaciarni powiedziała mi, że doda do bukietu małe kwiatki i walnęła nazwę coś na "ma..." i nie mogę sobie przypomnieć, a chciałam zobaczyć jak wyglądają Chyba będę musiała do niej zadzwonić... małe kwiatki na dodatek...
Margaretki?
Stary 2010-07-19, 21:55   #1478
Ania_161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aanka0308 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przedstawiam wam propozycje naszego DJa na ciekawe piosenki. Może któraś z was odkryje tą jedyną

Piosenki na pierwszy taniec
Andy Williams - Love Story
Brayn Adams - Love a women
Diana Ross & Lionel Richie – My Endless Love
Edyta Bartosiewicz - Zatańcz ze mną (jeszcze raz)
Edyta Bartosiewicz i Krzysztof Krawczyk – Trudno razem być
Elvis Presley - Can’t help falling in love, Always On My Mind
Eric Clapton - Wonderful Tonight
Farba – Chcę tu zostać
Frank Sinatra - I've Got You Under My Skin

Garou i Celine Dion - Sous le vent
Harry Connick jr – It Had To You
Krzysztof Kiljański i Kayah – Prócz Ciebie nie ma nic
Katie Melua – Nine Million Bicycles
La Valse d’Amellie
Louis Armstrong - What a wonderful world
Magma – Wykorzystam wszystkie chwile
Nat King Cole - Fascination
Natalia Kukulska - Moje jedyne marzenie
Ray Charles - I can’t stop loving you
Robbie Williams - Something Stupid
Rod Stewart - When I need you
Sherman Brothers – Hushabye Mountain
The mamas & The Papas - Dream a litlle dream of me
Vonda Shepard – Chances Are
Zbigniew Wodecki - Oczarowanie
J. Strauss - Truhlingstimme Walzer (Odgłosy Wiosny), Nad Pieknym Modrym Dunajem
Whitney Houston –

Piosenki na Drugi Taniec
Frank Sinatra - Love & Mariage
Skaldowie – Wierniejsza od marzenia
Elvis Presley – If I can dream

Muzyka do Krojenia Tortu
Andrea Boccielli – Con te partiro
Amanda Lear - Enigma
Enya - ęłęóOnly Time
Monty Norman - James Bond Theme
Vangelis - Chariot of Fire
Zuccero - Va pensiero

Piosenki dla rodziców
Czesław Niemen - Mamo nasza mamo
Edyta Geppert - Mamo..
Edyta Geppert - Nie żaluje
Natalia Kukulska - Co powie tata
Piotr Szczepanik – Kochać
Rod Stewart - Sailing
Urszula Sipińska - Mam cudownych rodziców
Wojciech Młynarski – Nie ma jak u mamy
Vienio i Pele - To dla ciebie mamo
Chciałabym dodać do listy jeszcze jedną piosenkę zespołu Cliver Dla rodziców a na pierwszy taniec melodię walca z Nocy i dni lub piosenkę A ja będę Twym Aniołem Sumpluastic
Ania_161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 22:11   #1479
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Margaretki?
No właśnie niiii Brzmiało coś jak "macedeski, makadeski.." :/ jakies sreski... kurde...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2010-07-19, 22:40   #1480
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

tincia margaretki napewno i cantedeske(niewiem czy tak sie pisze)

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-19, 23:01   #1481
Tincia
Wtajemniczenie

Nio właśnie nieee Chciałam coś taka górę bukietu jak na zdjęciu, a pani powiedziała, że te małe białe kwiatki w sierpniu jest ciężko dostać i ze może wstawić "ma...." bo będzie to podobnie wyglądać... :/ Kurcze naprawdę muszę zadzwonić i się zapytać, bo coraz gorzej mnie to męczy już nawet wątpię, że miały być na literkę "m" ;-P Już nie marudzę, jak się zapytam, to wam napiszę co to miało być

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-07-19 o 23:02
Stary 2010-07-20, 00:49   #1482
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnuszka Pokaż wiadomość
o superto miałas szczęścieja mam suknie też z salonu, była całkiem nowa, w kolorze białym i pasowała na mniewięc długo się nie zastanawiałam...nie mierzyłam tej z trenem Panie w salonie odradzały ten model bo mówły że tren baardzo ciężki...super wyglada ale niepraktyczny...no i ta bez trenu super sie układaławow świetny pomysł z tym doczepianym tiulem!!!!)ja mam ślub 28 sierpnia tego rokuwe włosach chce mieć prawdziwego storyczyka mam nadzieje że fajnie bedzie to wygladać
Ja zawsze myślałam że będę mieć z trenem, ale nigdy nie podobały mi się sukienki po upięciu trenu - ten tył dla mnie dziwnie wygląda. I to psuje efekt. A Panie Ci dobrze doradziły, bo suknia jest naprawdę ciężka i trudno było się obrócić z tym trenem.

Też będę mieć białą

Ta moja przyjaciółka miała właśnie bukiet ze storczyków i we włosach miała storczyk - wyglądało pięknie - tak elegancko. Może sama bym się skusiła na storczyki, ale myślę nad czymś innym, żeby nie było że od gapiłam. Gdyby się dało to wybrałabym tulipany - ale sierpień to nie miesiąc na te kwiaty.
Stary 2010-07-20, 05:44   #1483
ewa2207
Raczkowanie

GG do ewa2207

Kurcze
dziewczyny, do slubu jeszcze tylko miesiac
Znowu mialam dzisiaj slubny koszmar. Snilo mi sie, ze o pierwszej nocy juz bylo po weselu, nawet moj ukochany juz sobie poszedl. Tylko ja jedna zostalam i prosilam orkiestre zeby grali bo chce sie bawic. TZ mnie pociesza i mowi, ze bedzie odwrotnie. Oby..
ewa2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 08:32   #1484
Ania_161
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewa2207 Pokaż wiadomość
Kurcze
dziewczyny, do slubu jeszcze tylko miesiac
Znowu mialam dzisiaj slubny koszmar. Snilo mi sie, ze o pierwszej nocy juz bylo po weselu, nawet moj ukochany juz sobie poszedl. Tylko ja jedna zostalam i prosilam orkiestre zeby grali bo chce sie bawic. TZ mnie pociesza i mowi, ze bedzie odwrotnie. Oby..
Oj mnie też coraz bardziej zaczyna przerażać to wszystko. Koszmarów nie mam ale brzuch mnie boli za każdym razem jak sobie pomyślę jak mało czasu zostało ........... Dobrze, że mamy TZ do tego aby nas uspakajali
Stary 2010-07-20, 08:33   #1485
Tincia
Wtajemniczenie

Hi! Przyśniła mi się nazwa kwiatków, które wczoraj mnie męczyła I jest na takie "m", że mmmm... Eustoma!!! hehe, jak ta głowa działa...

ewa2207- nie przejmuj się snami. Mi też głowa bzdury w nocy wymyśla Wczoraj, że makijaż miałam zielono-różowy (w życiu bym się na te kolory nie pomalowoła) i rzęsy bez tuszu, dziś o bukiecie ślubnym... zawsze coś To normalne, bo się człowiek boi, że nie będzie jak powinno...

Zaraz jade do hotelu ustalić menu itp.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-07-20 o 09:00
Stary 2010-07-20, 11:09   #1486
ewa2207
Raczkowanie

GG do ewa2207

Cytat:
Napisane przez Ania_161 Pokaż wiadomość
Oj mnie też coraz bardziej zaczyna przerażać to wszystko. Koszmarów nie mam ale brzuch mnie boli za każdym razem jak sobie pomyślę jak mało czasu zostało ........... Dobrze, że mamy TZ do tego aby nas uspakajali
No właśnie ja nie mam tego szczęscia i nie mam przy sobie Tż.I niestety tak szybko nie bede miala.Okazuje sie, ze jego szef chce, zeby jeszcze w sierpniu przyjechal Masakra. mam nadzieje,ze nie bedzie musial bo sie chyba wsciekne na calego. Chcialabym sie cieszyc tym slubem razem z nim, a nie ciagle sama i sama
ewa2207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:29   #1487
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ja mam suknie z trenem, tylko ze ja w tych moich falbankach nie widze tego trenu:/
Stary 2010-07-20, 11:40   #1488
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Ardilka ja mam ze storczyków
dla mnie sa sliczne

tylko niewiem czy same, czy z różami w koncu...

doradzcie

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:11   #1489
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie sa sliczne

doradzcie
Ten z samych storczyków jest uroczy - taki orginalny i elegancki
Osobiście mi się bardziej podoba.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 12:44   #1490
lilo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jud Pokaż wiadomość
My pobieramy się 27.08.11 i na szczęście mamy za sobą już wybieranie sali, zespołu i kościoła. ostatnio zakochałam się w kryształowych kieliszkach ślubnych z grawerem, bo widziałam u znajomych takie. hehe chyba za wcześnie myśleć o takich drobiazgach!
uwierz, że takie drobiazgi zajmuja najwięcej czasu mi został niesiąc i dzień do slubu i w lekkiej panice kompletuje własnie takie drobiazgi... mam sny, że odwołuję wesele bo zaproszeń nie ma, albo że wódka wyparowała i są same puste butelki... albo że strasznie przytyłam i suknia nie pasuje i pani krawcowa wstawia mi kliny żeby się zmieścić a że nie ma białego materiału to wszywa... kolorowe... i wyglądam jak w ogromnym ciapkatym namiocie... ehhh... uwierzcie, że może to i śmieszne ale ja śmiać się będę z tego dopiero, jak bedziemy już po

Najlepsze jest jeszcze przed nami
lilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:52   #1491
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilo Pokaż wiadomość
uwierz, że takie drobiazgi zajmuja najwięcej czasu mi został niesiąc i dzień do slubu i w lekkiej panice kompletuje własnie takie drobiazgi... mam sny, że odwołuję wesele bo zaproszeń nie ma, albo że wódka wyparowała i są same puste butelki... albo że strasznie przytyłam i suknia nie pasuje i pani krawcowa wstawia mi kliny żeby się zmieścić a że nie ma białego materiału to wszywa... kolorowe... i wyglądam jak w ogromnym ciapkatym namiocie... ehhh... uwierzcie, że może to i śmieszne ale ja śmiać się będę z tego dopiero, jak bedziemy już po
ehhh jak prawie każda szykująca się

Dziewczyny których nei ma na liscie PM, a chcą być proszę przysłać mi PW wg schematu:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...9&postcount=43
Stary 2010-07-20, 13:16   #1492
Ania_161
Raczkowanie

Cytat:
dla mnie sa sliczne

doradzcie
Dla mnie ładniejszy jest ten bukiecik z dodatkiem róż ...
Stary 2010-07-20, 13:23   #1493
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie sa sliczne

doradzcie
Pierwszy, ten z rozami bardziej mi sie podoba

Bylismy wczoraj na nauce tanca smiesznie bylo, zmienilismy jednak walca wiedenskiego na angielskiego, bo TZ nie mogl sie polapac :P ale pozniej szlo nam calkiem niezle

Dzisiaj planujemy do ksiedza pojsc na druga rozmowe.

Wszyscy na okolo sie pytaja czy sie stresuje, a do mnie chyba jakos nie dociera to ze za niecale 3 tygodnie za maż wychodze... jakos narazie luzik jest

Macie moze jakies zdjecia fajnie przybranych samochodow? Bo szukam i szukam i nic fajnego znalezc nie moge, tak zeby tez do mojego bukietu pasowalo. Nie chce tez zeby za duzo sie dzialo, tak skromnie raczej Dla przypomnienia, moj bukiet

Edytowane przez kahunia
Czas edycji: 2010-07-20 o 13:26
kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:36   #1494
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Qdlatek jak co to pierwszy bukiet A powiedz mi co p. Ela mowiła Ci odnosnie strojenia samochodu jak bedzie upał? Bo mi powiedziala ze żywe kwiaty bez wody wytrzymaja dosc krótko i stawia na sztuczne. A jesli z żywych to takie, gdzie można ukryć zbiorniczki w wodą. No i niewiem co robic z dekoracją na auto
Stary 2010-07-20, 13:49   #1495
bojatoja
Zakorzenienie

dziewczyny a możecie powiedzieć mi jakie kwiaty są w tym bukiecie wiem że są róże
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../2125zva3.html
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:53   #1496
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
dziewczyny a możecie powiedzieć mi jakie kwiaty są w tym bukiecie wiem że są róże
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20ślubne/Róże/slides/2125zva3.html
Ja wiem

Róże, Astromeria i Żurawka. Sama sie nad nim zastanawiałam, ale troszke wydaje mi sie za słodki, i nie wiem jak by w rzeczywistoscie wygądał.
Stary 2010-07-20, 14:21   #1497
bojatoja
Zakorzenienie

justys dziękuje
planowałam dać kwiatka żywego do włosów, ale nie wiem czy pasowałaby ta Astromeria albo róża
byłam dzisiaj na próbnym makijażu, podoba się tylko mi i mojej siostrze.. a reszcie już nie, uważają że jest zbyt za mocny
Stary 2010-07-20, 14:37   #1498
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie sa sliczne

doradzcie
Jak dla mnie nr1!!! Drugi taki... strzępiasta kulka i mało co widać kwiatki Ale nr 1 - sliczny.

Ja dziś ustaliłam menu Pooglądałam zdjęcia jak co wygląda i dokupiłam opcje, aby mi porobili takie fajne kolorowe drinki Będą dwie wieżyczki taki dodatek do stołu z alkoholami
A właśnie, zastanawiałam się co dołożyć do tego stołu. Mam już mieszadełka kolorowe i słomki i myślę nad dodatkami do drinków, myślałam nad cytryna i pomarańczami w plastry, limonka w ćwiartki i właśnie patrzyłam w sklepie na wiśnie koktajlowe (niebieskie, czerwony i zielone).
Może coś jeszcze podpowiecie? Jakieś pomysły?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
makijażu, podoba się tylko mi i mojej siostrze.. a reszcie już nie, uważają że jest zbyt za mocny
Hmm.... myślę, że przede wszystkim musisz się sobie podobać A do zdjęć zazwyczaj trzeba mieć przynajmniej oczy dość "wyraźne". Nie słuchaj za dużo opinii, wybierz z siostrą. Zawsze możesz zrobić ten sam tylko ciut delikatniejszy.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-07-20 o 14:53
Stary 2010-07-20, 14:59   #1499
bojatoja
Zakorzenienie

[QUOTE=Tincia;

Hmm.... myślę, że przede wszystkim musisz się sobie podobać A do zdjęć zazwyczaj trzeba mieć przynajmniej oczy dość "wyraźne". Nie słuchaj za dużo opinii, wybierz z siostrą. Zawsze możesz zrobić ten sam tylko ciut delikatniejszy.[/QUOTE]

i raczej tak zrobię.. wybiorę się jeszcze na jeden próbny..kosztuje 20 zł więc nie dużo
Stary 2010-07-20, 15:57   #1500
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
justys dziękuje
planowałam dać kwiatka żywego do włosów, ale nie wiem czy pasowałaby ta Astromeria albo róża
byłam dzisiaj na próbnym makijażu, podoba się tylko mi i mojej siostrze.. a reszcie już nie, uważają że jest zbyt za mocny
wazne ze tobie sie podobalo makijaz slubny musi czyc mocniejszy zeby ladnie na zdjeciach wygladal bo prawda jest taka ze delikatnego makijazu na zdjeciach poprostu nie widac a w ogole to caly dzien i noc w tm makijazu spedzis i pewnie w trakcie wesela troszke jego intensywnosc sie zmniejszy nie martw sie wazne ze ty sie w nim dobrze czulas

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości