|
|
#4171 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten twój arysKotrata taki bar(a-bara)barzyńca się zrobił?
|
|
#4173 |
|
Nindżopesz
|
Przetrenuję ten patent
![]() Ano, panicz się rozbestwił. A jeszcze dostał rudego esofloresa na grzbiecie. Może dlatego, że kolega polał go wodą utlenioną? A może szatan go opętał i zostawił swe znamię? |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Red - moje kotki też tak robią. Tzn atakują mnie jak je pogłaskam o jedne raz za dużo
Wtedy potrafią mnie pokąsać w rękę, rzucić się na łydkę itd.. Po prostu tak mają - nie są zbyt "miziaste" i muszę mieć do nich wyczucie.Kocurka Miszy to nie tyczy, bo uwielbia być przytulany i miziany 24 h na dobę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4175 |
|
Nindżopesz
|
Uch, ok, będę więc trenować wyczucie...
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się, jak czasem ci się nie uda![]() Mnie się udaje - sporadycznie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje koty nie lubią głaskania, więc luz. Zresztą i tak zwykle przychodzą tylko na jedzenie ![]() Przejrzsałam swoje posty i faktycznie na jakiegos niewyżytego zboczucha wyglądam, bo w kółko o facetach tylko gadam No to może pokonwersujemy na jakies yntelygenckie tematy jak wykształciuchy? ![]() P.S. a Ves to jedzie w tym roku na Wolin? to mam nadzieję, że znajdzie tego młodego gniewnego i przywiezie nam jego imię, wiek, numer telefonu i rozmiar... hm, buta ![]() edit: albo wrzuci młodziana do wora i przywiezie całego do barowych cioteczek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 09:54 |
|
|
|
|
#4178 | |
|
BAN stały
|
Ja nie słuchałem Ja znam z teorii ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak
![]() ech, młode durne lata P.S. nie wszyscy chyba jeszcze widzieli temat o nazwach podróbek perfum - inwencja twórcza pana od "spolszczonych" nazw podrób przebija nawet dowcipną tffórczość wizazanek klik!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 10:07 |
|
|
|
#4182 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj, dmuchanie tylko na trzeźwo przejdzie A zmieniając temat na yntelygencki, postanowiłam zająć się lutowaniem (w sensie wyrobem biżuterii), a co. Tzn. jak będzie kasa. No iii nie mam pojęcia co i jak Np. czy mosiądz ma niższą temperaturę topnienia niż cyna albo miedź? Czy taką samą skoro to stop? Czy jako topnika najlepiej używać kalafonii? I czym to potem myć? Albo czy pasta srebrząca to srebro czy ściema, czy czernieje? Albo w czym zatopić jakiś wisior żeby wyglądał jak mucha w bursztynie? I czy to potem można to oprawić w cynę czy się roztopi?I tak dalej... |
||
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem - celowa zagrywka
nie byłabym sobą, jakbym czegoś na przekór nie palnęła ![]() zaciążysz, to będziesz trzeźwiutka że hoho ![]() Cytat:
![]() zacznijmy od początku - czy Ty masz smykałkę do takiej twórczości (i umiesz zrobić coś naprawde ładnego, a nie szajs jak np ja?)? Czy masz czas, środki i miejsce na swój mały warsztacik? ![]() a Ty masz?
|
|
#4185 | |
|
Nindżopesz
|
Ymm, nie, ale kiedyś założyłam żeby podejrzeć pewną laskę. Ale podałam tylko to co potrzebne do zarejestrowania (w sumie nie pamiętam jaki pseudonim wymyśliłam...)
Cytat:
I nie wiem czy dam radę małym częściom ale warto spróbować
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale np. pierścionka z oprawionym oczkiem w życiu bym nie zrobiła ![]() edit: ale jak chcesz, to próbuj - a nuż się okazę, ze masz talent I cały SB będzie u Ciebie biżuterię zamawiał ![]() znajdź mnie i zaproś ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 11:08 |
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Zakorzenienie
|
jaka ksywa (e, ja myślałam, ze wreszcie Cię zobacze, a tu lipa...) Tłum skanduje:
|
|
#4190 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Np. jak tu: http://www.pakamera.pl/naszyjniki-wi...t-nr377148.htm (taa to pewnie tylko wygląda tak łatwo) |
|
|
|
|
#4192 |
|
Nindżopesz
|
Albo zobaczcie taką zawieszkę za 1,59 zł:
http://allegro.pl/item1145742951_eo1...szt_00_18.html ciekawe co to za stop? dziewczyna przerobiła tak: http://www.pakamera.pl/naszyjniki-wi...n-nr250852.htm i życzy sobie 143 zeta - no dobra, jest tam agat. |
|
|
|
#4193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo jak Tyś taki lachon, to ja się koło Ciebie na CP normalnie nie pokazuję ![]() Red, po cos pokazywała te naszyjniki cudniaste ![]() jeno drogie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 11:29 |
||
|
|
|
#4194 |
|
BAN stały
|
ejj, jest gdzieś na perfumach jakiś wątek o żelach pod prysznic, balsamach itp? bo to też pachnie przecież. znalazłam tylko o liniach kąpielowych, ale nie chodzi mi o perfumowe, tylko zwykłe np. rossmanowe kosmetyki
|
|
|
|
#4195 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym nie musi wyjść równo, hehe.
|
||
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już się boje tego CP - same lachony wokół mnie ![]() A Red dostanie lanie nowej biżuterii mi się zachciało Chyba po pracy polecę poszukac czegoś w stylu etnicznym -ta laska ma boskie http://www.pakamera.pl/drakonaria-20_s12030282.htm uświadomiłam sobie, że nie mam kolczykó w etno klimatach. pewnie dlatego, że w sklepach zwykle złote są, a ja srebro wolę ![]() edit: i chciałam dodac, że Qntal bardzo fajną muzykę gra, o!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 12:21 |
|
|
|
|
#4198 |
|
Nindżopesz
|
Już myślałam, że wszyskich zatkało przez urodę Miciel
![]() Maju, o tak, zbij mnie ![]() Nom, Drakonaria ma cudne wzory a ceny jeszcze cudniejsze. http://www.pakamera.pl/madame-butterfly-0_s12065228.htm i te mi się szalenie podobają ale wire wrappingu bym się nie podjęła w życiu. |
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole jakos pusto w tym barze - tylko my 3 siedzim...
Nie spać! Do baru i pić! ![]() Cytat:
A masz! mrr.... ![]() nom Póki co podoba mi się Faith and the Muse, Qntal, theatres des Vampires i Noisuf-X (czuję się prawie jak na dyskotece
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

Nie przejmuj się, jak czasem ci się nie uda
Mnie się udaje - sporadycznie
to mam nadzieję, że znajdzie tego młodego gniewnego i przywiezie nam jego imię, wiek, numer telefonu i rozmiar... hm, buta 

Ja znam z teorii 

mrr....