|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
![]() Twój nick ma coś związanego z muzyką gospel?
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od nazwiska bardziej
|
|
#753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mocno trzymam!!Cytat:
![]() A @ powinna przyjsc albo jutro albo pojutrze ![]() Testowac nie bede, bo i po co? Chociaz... Ktoras z was pisala - przepraszam, ze nie pamietam kto dokladnie - ze znajoma miala owulacje podczas miesiaczki i zafasolkowala My w czasie urlopu poszalelismy z TZem i wreszcie wszystkie przytulanki konczyly sie tak jak powinny a to dlatego, ze bylismy 100% pewni, ze nic sie nie stanie No ale gdyby okruszek byl to tez by jakos moje cialo dalo mi znac, co? Od paru dni spac mi sie chce potwornie przez caly dzien ale to wszystko. Raczej zwalam wine na ciagle zmiany pogody i wole sie nie nakrecac Zobaczymy za 2 dni. Jak @ sie nie pojawi do czwartku, to testuje
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że okruszek aż takich zmian nie wprowadza w życie w pierwszych tygodniach...mnie nic nie było oprócz napuchnięcia cycorków i rozdrażnień śpię zawsze, więc to nie było nic nadzwyczajnego więc, czekamy Anessko i zaciskamy
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez szaleje... robie 2 podejscie do mycia okna... Wczoraj bylo piewsze ale synus nie pozwolil na wiele... dzis jest lepiej, zostaly juz tylko drzwi balkonowe ale sil mi brak
szwagier zapskudził je zaprawa i musze szorowac...Trzymam za testowanka
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja twoje zdrowie Lindsley po porodzie? Wszystko zagojone i bez problemow? Uffaa... Padam na mordke... Goraco i duszno, wilgotnosc 1000000% ![]() Wszystko robie na raty, bo mecze sie juz po 30 minutach ![]() Teraz cos na zab powinnam wrzucic ale nie wiem co? Moze ugotuje ziemniaczki i zjem z buraczkami na cieplo? Albo pizze, co zostala, albo lasagne? Kurcze, za duzy wybor
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-07-20 o 14:16 |
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko tak wcześnie to nic nie czuć
Ale senność jak najbardziej może być. Ja byłam senna, podejrzenia rzuciło kilkukrotne położenie się spać po pracy w ciągu tygodnia i mega senność w pracy. Aż mąż był na mnie zły, że się lenię, a ja nie byłam w stanie funkcjonować Poza tym byłam pewna,że @ przyjdzie. Zapas podpasek i tamponów mam
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja zapas testów sobie robie hehehe ... już z TZ coraz odważniej sobie rozmawiamy o dzidzi bo na początku to raczej on podchodził do tego tak na dystans ... no ale teraz widzę że podekscytowany jest i bardzo chce dziecka ... ahhh liczę dni do staranek
|
|
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może się przydadzą po urlopie Odliczaj słoneczko, odliczaj pamiętaj, że wrzesień zapowiada się porcelanowo, ale Anessko gdybyś się wyłamała z naszego kręgu nie będziemy się gniewac Tituś jak się czujesz? ja wykorzystałam męża i wysłałam go do pracy, biedak ledwo wstawał a ja się wygodnie rozsiadłam na kanapie i odgrzewam zupke bo zgłodniałam zjem i do roboty bo normalnie
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-07-20 o 15:00 |
|
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kryzysy zawsze jakieś są, ale zawsze się ludzie godzą przecież Oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() U nas też dzisiaj zupka. Mama zrobiła ogórkową.... A czuję się dzisiaj nawet nieźle. Trochę mi niedobrze, ale da się przeżyć i nie cały czas Dziękuję za pamięć
|
||
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To dobrze, że się lepiej czujesz |
|
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ten weekend zaczynaja sie u mnie pokazy lotnicze... Chlopaki juz trenuja a mnie krew zalewa Teraz jade do sklepu - reszta pracy czeka mnie jutro pewnie
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam.
Duchota straszna ![]() Panowie piloci popisywali sie na niebie az do 17.00 ale musze powiedziec, ze niektore akrobacje to po prostu zapieraja dech w piersi ![]() Zrobilam spore zakupy i sie nadzwigalam jak glupia Teraz jednak zajadam sie pyszna jagodzianka i zagryzam ja lodami Mniam...![]() a na jutro upieke sernik z tego przepisu: http://mojewypieki.blox.pl/2007/12/S...heesecake.html Jest po prostu boski!
|
#764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
porobiłam zdjęcia i bawię się w ebaya ten sernik wygląda smacznie ja chyba już większość deserów z UK próbowałam z racji pracy, muszę spróbować zanim sprzedam
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko, z tymi odczuciami to niekoniecznie, niekoniecznie
Ja jeszcze jakis tydzień po spodziewanej @ nie miałam objawów
|
#767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() He, he Uwielbiam tego bloga i pieke bardzo czesto rozne pysznosci z przepisow tam podanych, sa latwe i co wazne, Dorotus - zalozycielka bloga - mieszka rowniez w UK i zawsze podaje produkty dostepne tutaj i ich zamienniki w PLA ten sernik jest ... ![]() Zaraz sie za niego zabieram ale najpierw relaksik w fotelu
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z racji tego, że między innymi mamy u siebie mini kawiarenke i muszę serwować te pyszności, a że menu jest zróżnicowane to gama smaków też mój ulubiony jak na razie to sticky toffe pudding z syropem toffe i budyniem (custard) uwielbiam na ciepło Pracuje w hotelu, które między innymi jest hotelem golfowym, ma szeroką game usług, pracuje na carvery cokolwiek to znaczy w moim tłumaczeniu to taki gorący szwedzki stół, nie jestem typową kelnerką, serwuje słodycze, robię kawe, kanapki i wiele innych rzeczy, nie chodzę po zamówienia, bo zamówien nie ma u nas na restauracji sa i dziewczyny maja gorzej Anessko pokaż sernika jak już go zrobisz
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Starlett,Ewurka
Marthinisa to juz 3 tyg minelo ? ale ten czas leci... Jak wyniki ? Anessa ty to ciagle sprzatasz Zapodaj linka na PW do torebek ![]() za udany okres probny.Teraz umowa na stale i dzidzia ![]() No jak by juz byl okruszek,to by bylo Moja kumpela poczela 2 dzidzie w czasie @ ![]() Ooooo stronke z przepisami juz dodalam do ulubionych.Przyda mi sie w UK Sloneczko cudownie,ze mezus sie przekonuje do staranek Scio,Agness gdzie jestescie ???? Ewurka fajna masz prace |
|
|
|
#770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sobie poprobujesz slodkosci Pochwalisz sie hotelem? Jakis link do stronki? Moze na PW jesli tu nie chcesz? Ja uwielbiam hotele i prace w nich, wiec jestem troche na tym punkcie stuknieta - wybacz![]() A serniczek wklejam ponizej Tym razem zrobilam z sera ricotta ale o wiele lepszy byl z QuarkaCytat:
He he, ja ciagle sprzatam, bo ciagle nie moge skonczyc Dziekuje za oklaski I za fluidkiDzis nadal zero oznak miesiaczki Senna juz nie jestem za to wczoraj wieczorem tak mi bylo niedobrze, ze musialam sobie zimny oklad na glowe polozyc, kiedy juz bylam w lozeczkuSama sie juz wkrecam i w koncu sie zakrece jak sloik i juz A tak w ogole to sobie ogladalam rozne rzeczy na ebay'u i "tak przypadkiem" zajrzalam na wozki ![]() Co sodzicie o tym? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-CITY-DRIVE...#ht_9850wt_902 A zdjecia torebek lub stronke do nich podam dzis ale pozniej, bo jeszcze musze pokonczyc inne rzeczy
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-07-21 o 11:27 |
||
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Lece babki na silownie, poki mi sie wzglednie chce
![]() Poznej wracam do domku, zabieram sie za dokumenty i wrzuce te cholerne torebki na ebaya ![]() No to buzka!
|
#772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serniczek wygląda bosko, może ja sama się skuszę na niego, chociaż mój TŻ nie jada słodyczy chyba, że jest jakaś okazja Co do pracy, to jest nawet spoko, tylko ja już nie mam 20 lat i takie latanie mnie męczy a oto gdzie pracuje, hotelJa dziś idę do fryzjera, nie chce mis się czekać do urlopu bo już grzywka mnie wkurza zetnę sobie na takiego lekkiego bobka zobaczymy efekt...Właśnie zjadłam omleta i brzuch mi pęka, czasami TŻ mnie tak rozpieszcza |
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka---> byłam koło Ciebie w tym roku
w Middlesbrough i Newcastle dokładnie bardzo ładne okolice, a twój hotel też fajny, podoba mi sie ![]() Anessko--> ja te zbym zjadła ten serniczek smakowicie wygląda...ale musze się hamować ze słodkim bo mi rośnie tu i tam :P
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski !!!!!
ja juz jestem w domu po wakacjach wiec bede miala wiecej czasu na wiza o ile mnie jeszcze zechcecie ![]() ![]() KRETENCJO kochana jak sie czujesz? TITY ty rowniez opowiadaj jak samopoczucie? aaa i chcialam wam sie pochwalic ze z TZ em zdecydowalismy sie starac o drugie dzieciatko wiec trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa kciuki zacisniete,zeby przypadkiem sie udalo !
My w PL na 2 m-ce ![]() Sernik ![]() Wozek ladny,ale calkowicie nie w moim stylu Ewurka czekamy na fotke nowej fryzurki Fajny ten hotel i 2,5h drogi ode mnie Elcia kciukaski zacisniete.Szybko sie staracie,ja moze za rok |
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
ALDII najpierw chcielismy za rok ale potem doszlismy do wniosku ze teraz tez moglo by byc bo to bez roznicy w sumie czy teraz czy za rok wiec sie staramy na razie mnie meczy okres mam pierwszy i mnie meczy strasznie
|
|
|
|
#777 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwal sie fryzurka!! ![]() Cytat:
Cos mu wymysle, moze muffinki kakaowe? Te zawsze wciagnie w minute Cytat:
Jak sie miewacie z syneczkiem? Pokaz nowa fotke przystojniaka ![]() A od kiedy bedziecie sie starac? Moze chcesz dolaczyc do przyszlego wrzesniowo-pazdziernikowego startu porcelanowego?zapraszamy ![]() Aldii - tez bys wstawila fotke cory A co do pobytu tu, w UK, to jak dlugo chcecie tu mieszkac? Rozumiem, ze wolalabys wrocic do PL? ![]() Wrocilam z silowni. I cos mi sie wydaje, ze @ czycha za rogiem, bo mam plamienia brazowe i pobolewa lewy jajnik ![]() Jak nie dzis to jutro... ![]() Popierniczyl mi sie ten cykl totalnie...
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
ANESS a u nas wporzadku maly rosnie jak na drozdzach
![]() no my juz walsnie po moim okresie zaczynamy ![]() a oto foteczka mojej niuni na chrzcinach |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa zdecydowanie powrot do PL.Najpozniej jak Lu bedzie szla do szkoly.W zyciu nie wysle tam dziecka do szkoly....
Moze to wcale nie @,tylko plamienie po wysilku na silowni ? |
|
|
|
#780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba coraz bardziej podobny do TZa, prawda? No to juz staranka? Alez wam fajnie Owocnej pracy zycze Cytat:
My mamy nadzieje, ze wrocimy do Italii kiedy juz trzeba bedzie myslec o tych sprawach TZ nawet wspominal, ze mozna by sprobowac w PL, zalozyc wlasny biznes, kawiarnie wloska na przyklad, co jest moim ogromnym marzeniemAle jesli mialabym wracac do PL to tylko w okolice Wroclawia albo nad morze W Warszawie nie chce juz nigdy wiecej mieszkac
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

mocno trzymam!!
ja też mam dziś wolne i planuje posprzątać w szafach przed urlopem, powyrzucać w tym w czym nie chodzę
albo wystawić tak jak Ty na ebaya. Robię to już od tygodni, ale może dziś się zmobilizuje jak TŻ pójdzie do pracy 
- ze znajoma miala owulacje podczas miesiaczki i zafasolkowala
a to dlatego, ze bylismy 100% pewni, ze nic sie nie stanie
Moze ugotuje ziemniaczki i zjem z buraczkami na cieplo?

Ja jeszcze jakis tydzień po spodziewanej @ nie miałam objawów 

za udany okres probny.Teraz umowa na stale i dzidzia 
Pochwalisz sie hotelem?
chyba, że jest jakaś okazja