|
|
#4201 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XVI
Heloł
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na poprzednim zdjęciu bardziej mi sie podobałaś ![]() Flo, dam znać jak paczka będzie chociaż myślę że wróci sobie spokojnie do Cbr (jeszcze nie zaczęłam panikować że zaginęła). Cytat:
![]() Cytat:
Ale gorset nie powinien się rozpinać, obcisły przecież jest a haftki chyba rozpinają się jak są za luźne? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia - trzymam kciuki!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-07-20 o 13:26 |
||||||||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam postraszyc ![]() ale wczoraj kimaty załapałam , to przez ten salon
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Przez jaki salon???
A ja jutro idę do fryzjera albo pojutrze
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
ale chceicie pętać i wykorzystywać, czy tylko pętać i ochoty człowiekowi robić?
Cytat:
![]() Zabieram jednak ze sobą takie ciuchy, w których się pewniej czuję ![]() świerszczem? Toż on ładniutki jest
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-20 o 13:49 |
|
|
|
|
#4205 | |
|
Nindżopesz
|
No nareszcie ktoś, mogliby chociaż jakieś booty do Baru wprowadzić.
Cytat:
Przyjmą mnie do Hogwartu czy jestem za stara? |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piję od rana
WodęSpuchłam jak balon, ratuję się Aqua-Feminem, hurtową ilością wody, żeby to zeszło. Kupiłam sobie kreację na wesele i się okaże, że jeszcze się w niej nie dopnę, od nadmiaru wody w organizmie Dostałam @
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-20 o 13:53 |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno chcesz to wiedzieć?
![]() no i czego się tak cieszy ![]() obawiałaś się, że prze nastepne 9 miesięcy nie będzie, czy jak?
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cieszę się umiarkowanie, bo @ się dopiero rozkręca... I trwa u mnie zwyczajowo ok 5-6 dni![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
taki salon , i niech mi ktoś teraz powie, że nie mam prawa do stanów depresyjnych![]() i jeszcze znalazłam fotkę, jedno z moich dzieci - Florens i ja , fajne mam oksy![]()
|
|
#4210 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej! Przykro mi, wcale nie straszysz
![]() Wracasz do krótkich włosów? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() pumpy jeszcze nie, ale pająka jakiegoś mogę poszukac ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, jestem trochę niespokojna
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Florens, salon, powiedziałabym, letni
![]() Czy on tak sam się obrócił w ruinę? (normalnie Zagłada Domu Usherów) Świetnie wyglądacie Nie, do krótkich nie wracam. Ale długich też nie chcę. Mam koncepcję
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-07-20 o 15:05 |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jestam rozczarowana , lecę szukac pająka
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
to niech się Truskawa zobowiąze jakby co, żeby potem nie było, ze to tylko obiecanki-cacanki
![]() Noclegi zaklepane? ![]() Cytat:
|
|
#4216 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
a opowiesz? czy zaprezentujesz już efekt?
|
||
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się koncepcją na włosy Cytat:
![]() a stany depresyjne wywołał u mnie "remont", od dwóch lat już i zimno zimą (miałam ok. 6-7 stopni w domu , a kuchni pewnego razu 2)
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
za moooich czasów sie mówiło matrixy
![]() ![]() Cytat:
Papatki Korzystać z życia moi ulubieni alkoholicy i zboczuszki (jutro sprawdzę, czyście byli niegrzeczni )
|
|
#4219 | |||
|
BAN stały
|
Normalnie jak po weselu się czuję
Cytat:
Niezła sztuka z naszej Miciel ![]() Cytat:
Ja też Cytat:
Mówię Ci, będzie pięknie --- Popełniłem orgazmiczne spaghetti ![]() Ale się nie chwalę, żeby nie było
|
|||
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
się śmieję ale ja też - no bo jak uwielbiam koncepcje fryzjerskie - ja się przyciemniłam tanio i tanio - za 3 zł szamponetką joanny a obecnie widze ze i mojej ulubionej Anicie Werner (tvn 24) wział sie i nie wyszedł był kolor - tzn wyszedł ale kaczy żółty - jak mi, tylko ja miałąm pomarańczowy odrost - zdjecia tego nie oddawały ale mozecie se looknąć w tv na Anitkę - szczerze jej współczuję bo lubię kobitkę Cytat:
ja go popełniam na kolację dzis - ale dopiero jak będę w stanie wstać z łóżka - ale juz mam o nim fantazje od rana Florens - macie świetny gust - salon jest absolutnie genialny - grunt to duze okna - juz widać ze ma potencjał i ze bedzie piękny - taki albo dworkowy albo nowojorsko apartamentowy, w takich widziałąm długie wąskie okna, w pałącu w Łańcucie itp teraz tylko nie zepsuć go detalami - fajnie Małż kuje - chuop z krwi i kości ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- a ty po co do fryzjera ? znów golenie ? Florens - a tak mnie naszło z którego miejsca konkretnie do nas klikash? spod gruzu w lewym dolnym rogu? czy z tego krzesełka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-20 o 17:43 |
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - Aqua-Femin pomaga
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez cosik pomaga ale bym jej chyba musiala bic 8 dziennie dzięks - przyjrzę mu się |
|
|
|
|
#4223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
byłam z suczą na spacerze i żałuję, że nie wziełam idiotkamery
. Pająk ogromniasty i piękny w sam raz do avka![]() Cytat:
Cytat:
zażeram się ostatnio rzodkiewkami w słonej śmietanie , pochłaniam to miskamiCytat:
Cytat:
) białe ściany, bardzo ciemny parkiet i jasne kafle przy kominku i wyjściu na ogród. Schody chyba metalowe z szklanymi stopniami, ale nie jestem do tego przekonana, bo sprzątac nie lubię Oświetlenie mnie przerasta![]() a no i kwiaty, duże kwiaty, gigantyczna szeflera, jeszcze większa Yukka, i Benjamin, porozstawiam je po kątach jakoś mam jeszcze ze starego domu, teraz stoją u Małża w biurzeklikam z rolki papy, a za stolik służy mi balot styroduru
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na sam opis Twój wypoczęłam - też jestem fanem ciemnych podłóg -mimo że pięknie prezentują kurz - jedną jasną mam i jest tak kanadyjsko - ale ciemna podłoga to jest to - jest seksi - pasuje do zawartosci kieliszków wieczorem - no to saolon juz zaprojektowany w oswietleniu jest taki wybór ze głowa boli a zdaje się to trzeba zaprojektować juz na tym etapie widziałąm to w kanjpie u nas: duza szyna na ścianie z sofą, metalowa na niej wisza na takich drutach obrazy fotosy itp a z niej wyłażą kinkiety ktore mozna wykrecac pod różnym katem - ale of kors to knajpowe rozwiązanie - sciana z czerwonych cegieł i czarne pianino pod nią choc do takiego salonu wybrałabym starodawny zyrandol taki jak w latach 80tych i wczesniej - teraz wracają do sklepów ten trzeci zwłąszcza - kiedyś mielismy i było tak saloonowo wręcz http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-20 o 18:33 |
|
|
|
|
#4225 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
deprechę już rozumiem, remont bez końca i zimno nie brzmi za ciekawie.... na pocieszenie powiem, że dostałam właśnie awizo powtórne na przesyłkę o numerze podanym przez Cbr, myślę że coś się musiało zaplątać przy wysyłaniu, bo data teoretycznego awiza pierwszego, którego nie dostałam, to 12.07., czyli prawie tydzień po wysyłce prio. Twoja też na pewno niedługo się zjawi. no właśnie, jak?? może Redziątko zdradzi kto był stroną czynną a kto bierną to jakoś bardziej obrazowo będzie? A właśnie, wiedziałam że o czymś zapomniałam, o Miciel!! Cytat:
![]() jak dizajnersko
|
||
|
|
|
#4226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to zależy od czego daleko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- popełniłam faszerowaną cukinię. Zaraz sprawdzę czy orgazmiczną. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- oj tak....stanowczo jest orgazmiczna
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę zgłębiać tematuMiciel - jesteś piękna mimo iż nie wiem któraś Ty - pomocy czy lewy górny róg to lewy górny mój - czyli na monicie ? słowem czy krótkie rudoczerwone włoski czy ta laska w długich czarnych z okularami czerwonymi na głowie - tak czy siak wypas ale nigdy nie kumam czyja lewa czy tez prawa strona |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam! - od fryzjera
Jak tylko Gustaw przymknął oczy, dałam z buta ![]() Koncepcja prosta- jak najkrótsze i równe - czyli równe tuż za ucho- żeby się dało zakładać za nie. Przedziałek na boku-czyli tak, jak było, tylko włosy były wówczas odrastające- nierównej długości. Załącznik 3267380 Właśnie chodziło mi o to, żeby było bez tych "uszu afgana (chart)" i bez cieniowania z tyłu.
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
też mam z tym często problem...
na kursie na prawo jazdy nierzadko słyszałam - w to drugie lewo miało być... ![]() Cytat:
Też się tak kiedyś ciachnę, ale po trzydziestce... no może nie tak od razu po... ![]() Winter, Florens - Ogródki dzisiaj przyleciały Jeśli się nie rozmyśliłyście, to możemy przejść na pw. Mogę je jutro z rana wysłać, jak podeślecie adresy.
|
|
#4230 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
boskie są , kupiłam je na tej wystawie bo swoich zapomniałam, a ja bez oksów ani ruszCytat:
deprecha to z wielu innych powodów, a to ją tylko przygnało z powrotem i rozwinęło ![]() od wsi Ostrzyce na Kaszubach ![]() Cytat:
![]() a w zeszłym tygodniu robiłam faszerowane bakłażany i też były orgazmiczne, muszę to powtórzyc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, namiary do przelewu na PW poproszę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

To było naprawdę zabawne kiedy z każdą przerwą rozlegało się "hik!"
wpadł mi do głowy pomysł, żeby po założeniu zszyć to sobie nitką, ale potem byłby problem ze zdjęciem tego nad ranem i po paru głębszych 

I trwa u mnie zwyczajowo ok 5-6 dni
, i niech mi ktoś teraz powie, że nie mam prawa do stanów depresyjnych

, lecę szukac pająka

. Pająk ogromniasty i piękny w sam raz do avka
zażeram się ostatnio rzodkiewkami w słonej śmietanie
, pochłaniam to miskami
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)