Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 13:17   #2941
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Mnie ginka powiedziała,że kłucie w kroku to sprawa normalna na tym etapie ciąży,bo dzidziuś się powoli obniża...
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:17   #2942
sylviasol
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
gratulacjee
dobrze ze juz po.

czesc mamusie
ja dzis dostałam pościel kurierem, jest śliczna zaraz wam pokarze:
Mam taką samą ) tylko tą biało różową a nie w krateczkę) śliczna jest) ja jeszcze swojej nie rozkładałam ale może już jutro.........))
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:29   #2943
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
Mam taką samą ) tylko tą biało różową a nie w krateczkę) śliczna jest) ja jeszcze swojej nie rozkładałam ale może już jutro.........))
właśnie zastanawiałam się ad tą białoróżową i kremoworóżową są śliczniutkie tylko szkoda ze nie ma jeszcze chaftu na kołderce

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

sylviasol a u kogo zamawiałaś? ja na all u "matex"

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Mam do was pytanko czy pierzecie nowe pościele bo ja chyba wypiore, ma taki dziwny zapach - jak nowa pościel

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:32   #2944
Konto usunięte

Ja prałam wszystko-od ciuszków po rożek.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:34   #2945
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
właśnie zastanawiałam się ad tą białoróżową i kremoworóżową są śliczniutkie tylko szkoda ze nie ma jeszcze chaftu na kołderce

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Mam do was pytanko czy pierzecie nowe pościele bo ja chyba wypiore, ma taki dziwny zapach - jak nowa pościel
ja też w matexsie)
Stary 2010-07-20, 13:36   #2946
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
a możesz podać przykładową ? jakiej firmy ? kurcze i jak to robisz, że ci włosy wychodzą nie żółte tylko taki super kolor i odrosty też nie wychodza innego koloru ?
kurcze ja też bym sobie walneła sama farbe ale mam dość dużo rozjaśnione i boje się , że kupa by wyszła :/ a bym chciała delikatnie ciemniejsze i takie bardziej naturalne wkleje fokte jakie mam tyle, że teraz odrost jest 2 razy większy :/
Ostatnio miała z garniera ale zabij mnie nie pamiętam jaki numer.
Czasami wychodzą troszkę żółte ale potem dwa razy myję szamponem z Joanny takim ściągającym żółty odcień z włosów i jest super.
Zawsze liczę na to, że mi się uda i tyle. Aha i nigdy nie robię samych odrostów tylko nakładam farbę na całe włosy.
Stary 2010-07-20, 13:36   #2947
sylviasol
Rozeznanie

musiałam czekac bo nie było takiej jak chciałam i doszywali. I z kolorem wózka też tak miałam że zamówiłam a oni już tylko ostatnie sztuki robili i wycofali ten kolor) z łóżeczkiem też heheheh
Stary 2010-07-20, 13:37   #2948
bassienkaw
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za mile słowa odnośnie zdjęć. My dopiero obiad będziemy jeść,dziś ziemniaczki,ogórek małosolny i wątrobka drobiowa. Ciekawe jak tam KOLANDRA? muszę do niej napisać.

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:38   #2949
aniaa22
Zakorzenienie

ja wszystko pralam malego posciel kocyki rozki ubranka pieluchy. wszystko poza butkami
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:42   #2950
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Powinno sie wyprac tak jak ubranka w proszku dla dzidzi.
Cytat:
A taką dostałam kurierem wcześniej ze słonikiem , i do wózeczka kremowa:
Sliczna
Cytat:
a możesz podać przykładową ? jakiej firmy ? kurcze i jak to robisz, że ci włosy wychodzą nie żółte tylko taki super kolor i odrosty też nie wychodza innego koloru ?
kurcze ja też bym sobie walneła sama farbe ale mam dość dużo rozjaśnione i boje się , że kupa by wyszła :/ a bym chciała delikatnie ciemniejsze i takie bardziej naturalne wkleje fokte jakie mam tyle, że teraz odrost jest 2 razy większy :/

:/
Ale slicznotka!
Cytat:
czesc mamusie
ja dzis dostałam pościel kurierem, jest śliczna zaraz wam pokarze:
Bardzo ladna
Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
DZIDZIA ja tez miałam dzisiaj więcej tych upławów teraz znowu jest cisza i nie wiem czy dzwonić do gina czy tez nie cały czas miałam mokrą wkładke a teraz jak narazie jest w miare sucho i sama już nie wiem co mam myśleć o tym bona wkładce mam żółtą gęstą wydzieline i nie wiem co to???? a trak to zee mnie leci taka niby woda od czasu do czasu

mam pytanie macie taki bardzo miękki brzuch na samym dole bo ja tak i nie wiem czemu czy moze dlatego ze brzuch sie obniża co????

a dzisiaj zaczynamy 39 tydzień
Żołtawa wydzieline mialam przez grzybice, ale swedzialo mnie tez.

Ja mam miekki brzuch przy pepku i z prawej strony, z lewej chyba sie ulozyla dzidzia bo jest twardszy. Najbardziej to czuje jak leze na plecach, miejscami taki dziwnie miekki jest ten brzuch jak gabka.
Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Teraz robię obiad (penne razowe z pomidorkami, czosnkiem i pietruszką i oliwą z oliwek)
Uwielbiam takie obiadki Ja dzis mam makraon z cukinia, czosnkiem ,bazylia, cebula czerwona i marchewka, podpieklam z zoltym serkiem Dla TŻa jeszcze sie szykuja skrzydelka kurczaka (pieczone tez), ja jakos nie mam ochoty ich jesc.
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Kilka zdjęć z Basiowego wypoczynku:
Super fotki
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
no szok! to tylko ja zostawilam sobie pranie na sam koniec? nie ma drugiego takiego leniwca?
aaaaa tam! zrobilabym chocby dzisiaj ale pogoda pod psem, slonca zero

a ja sobie zycze takiego samopoczucia w drugiej ciazy, normalnie unosze sie 2 cm nad chodnikiem ... ale wiem, ze roznie z tym bywa
Prania jeszcze mi troche tez zostalo
Zazdroszcze samopoczucia, ja juz jestem wykonczona

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-07-20 o 13:44
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:57   #2951
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

sylviasol a prałaś ją już? bo jestem ciekawa czy nie spiera sie?

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Wiadomość od Basi- Kolandra jest po jednej próbie oxy i czekają co dalej...

popieram naprawde slicznie basiu

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Mi również zostało sporo prania choć wyprałam dwie sterty ciuszków różnych wiekowo - dostałam sporo po bratankach i bratowa (przyszła mama chrzesna) dokupiła mi jeszcze dużo ślicznych w ciuchaczu w łodzi bo ma tam bliziutko pod nosem. A jedna sterta czeka do prasowania, i tak mi sie nie chce :P .
U nas dzis na obiadek ugotowałam leczo - mężulek bardzo lubi, a ja kluseczki na mleczku sobie zrobiłam i wciełam. czekam na powrót męża z pracy

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

zapomniałam wam napisać , wkórzyłam się dziś niezle na mojego kocura, wlazła do wózka dla dzidzi i upitoliła nowy kocyk , myslałam że ją zastrzele ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 13:59   #2952
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość

U mnie noc spokojna, bo tylko 3 razy wędrowałam do wc
Pogoda chłodna i wietrzna co mnie jeszcze póki co cieszy
Do fryzjera również się musze wybrać bo zarosłam no i też będe mieć dziś leczo także lecę po brakującą paprykę
Torba szpitalna spakowana na pół gwizdka- muszę zakupić stanik do karmienia i jeszcze kilka drobiazgów, ale nie odczuwam na razie żadnych znaczących objawów zbliżającego się porodu- żadnych czopów i kłuć...chyba się córcia nie śpieszy na świat - na razie rozpycha się maksymalnie jak się da
3 razy to zazdroszę ja x10
u mnie juz upalnie znowu

fryzjera raczej już nie zaliczę przed porodem, chyba że nic w sobote nie wyjdzie to zobaczymy.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:00   #2953
alisa32
Raczkowanie

Cytat:
Wiadomość od Basi- Kolandra jest po jednej próbie oxy i czekają co dalej...

basiu sliczne fotki a to ostatnie super
alisa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:03   #2954
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam czy taka cesarka 2 tygodnie przed terminem wlasciwego porodu jest dobra dla dziecka...
potem problemy z niedojrzalym ukladem pokarmowym itd...
ehhhh ale nie bede sie zadreczac, postanowione to postanowione
Vette skoro Twoj Gin sam zaproponowal to nie masz chyba co sie martwic..
U mnie moja Ginka nie chciala 2 tygodnie wczesniej - powiedziala, ze max tydzien przed bo za duzo jest takich przypadkow ze dzieciaka z objawami wczesniactwa sie wyjmuje i nie tylko o uklad pokarmowy chodzi ale przede wszystkim oddechowy no i takie maluszki wczesniej wyjęte czesto nie potrafią same trzymać ciepła

Cytat:
Napisane przez zwierciadelko Pokaż wiadomość
Przynosze Dobre Wiesci.....

Dnia 15 lipca po 5 dniach od terminku porodu Urodzilam

Synka-Witolda Jana. Przez SN o 13.21 Ma 3879g i 56cm

Szybki i sprawny Porod bo zaczelam rodzic o 8 rano a o 13 juz maly byl na Swiecie.....chyba go Tatus w Nocy postraszyl hihi bo wyprobowalam 1 ze sposobow czyli sexik...
Gratulacje! Fajny maly kawaler
Pozazdroscic, ze przy takiej sporej wadze maluszka porod szybki i sprawny!!

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Jak się czujecie?jak u was pogoda?
a u mnie 22 stopnie.. pogoda jak marzenie
Basiu a co do Twoich upławów, to nie masz jakichś globulek dopochwowych? Mi kiedys moja ginka przepisala jak mialam problemy, i ostatnio po pluskaniu w jeziorku znowu mi sie zrobily to zaaplikowalam jedno i juz jest super
aaa doczytalam dalej, ze nie ma uplawow ale piecze - moze to taka reakcja po wczorajszych szalenstwach z mezem?

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość

Ja znowu po takiej chodzonej nocy do 2 kursowałam do wc co chwilę. Wczoraj nawet miałam bóle dość reguralne ale przeszły i wogóle jakoś się dziwnie czuję. " Anka" mnie boli ,normalnie jakby mi się miała rozpołowić. Niewiem ,ale czuję że może coś mi szybciej ruszy. Brzuch też od rana znowu boli jak na okres. Mój mąż w pracy i co rano wam tu smucę ale niemam komu się wygadać.
tez mam te bole od tygodnia jakiegos - nie jest to zbyt fajne

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość

Ja zjadłam śniadanie wypiłam herbate i teraz mi jakoś niedobrze jest. Do tego mnie od wczoraj czyści i nie dość że sikam co chwilę to jeszcze to.
Myślałam że początek był najgorszy a tu na końcówce znów mnie mdli.
Jednak 8 lat i ta ciąża jakaś taka inna. w pierwszej to żadnych takich tam przebojów na końcówce nie miałam a teraz to chyba mam podwójnie.
Jeju ale ze mnie zrzęda
No i mi mój syncio powiedział " no i po co w tą ciążę szłaś mamo?"
ponoc biegunka jest jednym z objawow - moze cos sie dzieje?

Cytat:

Spakowałam, bo się martwię o te "nibywody" i ten "nibyczop".
Mała jest niespakowana, ale przygotowana ( bo muszę torbę wyprać, a do pralki ciężko sięgnąć )

A ja dziś fatalna noc... Pachwiny chciały sobie pójść ode mnie, kręgosłup mówił, że mam już wypuścić to obciążenie z brzuszka, nogi do teraz tak mnie rwą, że koszmar...
A potem położyłam się w innym pokoju i się zaczęło- ból lędźwiowy miesiączkowy, ból podbrzusza miesiączkowy, do tego te pachwiny, kręgosłup ... i już chciałam do Ł. dzwonić, że ma wracać do domu, bo coś się dzieje. Ale po 3 godzinach wiercenia w łóżku przeszło. No powiedzmy, że przeszło. Zelżało.
dzidzia ten 'niby czop' to moze byc infekcja :/
moze zadzwon do gina i przez tel. Ci powie co i jak? moze wystarcza zwykle globulki dopochwowe jak u mnie zeby sie poprawilo?

co do nocy - od tygodnia mam to samo stres na sama mysl o spaniu, bo nie dosc, ze w nocy zaczelam miec problem z bolesciami i przekreceniem sie na drugi bok - to jeszcze budze sie i mam wrazenie ze przejechal po mnie czolg
ale coz - cala ciaze spalam jak dziecko, nic mnie nie meczylo wiec chyba na koniec musze troche poczuc 'uroki' ciazy
tylko nie wiem co bedzie, jak teraz jeszcze 13 dni takich meczarni i niewyspania, a potem jak Mloda będzie to padne

Cytat:
A upławów mam jeszcze więcej dziś. Więc raczej te bóle i upławy mają ze sobą coś wspólnego. Cholera, żeby jeszcze półtora tygodnia wytrzymać .

Zapamiętać do końca życia- nie chodzić w wysokiej ciąży latem..
kobieto zadzwon do tego gina!

ciekawe czy chodzic w ciazy zima jest lepiej? mnie przeraza ubieranie na wielki brzuch warstw ciuchow, szukanie kurtki czy plaszcza, ktore zapna sie w pasie...
moim znajomym ktore zima chodzily w ciazy nogi tak samo pod koniec puchly jak nam - i znajdz tu kozaki na takie 'male' stopki...
wychodzenie na spacer musi byc mega stresem - bo nie daj Boze sie poslizne/przeziebie itp
chyba jednak wole lato.. na 100%

Cytat:
no ja się wkońcu dowiedziałam, że mój gin jednak nie idzie teraz na urlop tylko cały czas jest na chorobowym ale w sobote ma dyżur w szpitalu i mam przyjść do niego na wizytę więc dopiero się wtedy dowiem czy cokolwiek mi się przygotowywuje :/
no to do soboty juz malusko zostalo

Cytat:
A taką dostałam kurierem wcześniej ze słonikiem , i do wózeczka kremowa:
sliczna! mam od tego samego sprzedacego
tylko przeraza mnie ten roz hehe ale jak kto woli
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:04   #2955
mini 12
Raczkowanie

GG do mini 12

dziewczynki kochane mam problem nie śmiejcie sie ze mnie oki

otóż z mężem nie umiemy sie teraz sexić nie wychodzi nam wywoływanie nie umimy sie skupić na tym co robimy tylko na dziecku a po drugie mój mąż sie obrzydził ostanio bo podczas sexu wyciekała mi biała wydzielina dość dużo taka wodnista i on już nie chce a ja potrzebuje jego plemniczków i co ja biedna mam zrobić jak je tam dostarczyć ??

02.08.2010 r URODZIŁA SIĘ MARTYNKA

http://www.suwaczek.pl/cache/db0ed350cf.png
mini 12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:07   #2956
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
sylviasol a prałaś ją już? bo jestem ciekawa czy nie spiera sie?

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

zapomniałam wam napisać , wkórzyłam się dziś niezle na mojego kocura, wlazła do wózka dla dzidzi i upitoliła nowy kocyk , myslałam że ją zastrzele ;(
ja nie Sylwia, ale pralam swoją od tego sprzedajacego (wszystko lacznie z rozkiem i ochraniaczem) i nic sie nie stalo - wszystko tak samo fajnie wyglada

co do kotow to porazka - podziwiam ludzi, ktorzy maja koty i nie boja sie o dzieci - bo skoro teraz wlazla do wozka to potem nie daj Boze wejdzie jak bedzie tam dzidzia
ale jak ogolnie nie lubie kotow (są dla mnie zbyt nieprzewidywalne) za to jestem strasznie za psami
Stary 2010-07-20, 14:24   #2957
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Ciesz się. Będziesz miała ekspresowy poród. Nim się obejrzysz będzie po wszystkim. Ja już mam dość... A to jeszcze teoretycznie 4-5 tygodni.

A upławów mam jeszcze więcej dziś. Więc raczej te bóle i upławy mają ze sobą coś wspólnego. Cholera, żeby jeszcze półtora tygodnia wytrzymać .

Zapamiętać do końca życia- nie chodzić w wysokiej ciąży latem..
Mam nadzieję, że będzie ekspresowy poród. Choć z drugiej strony mam wrażenie, że dzidzia nigdy ze mnie nie wyjdzie... Ja już mogę rodzić, bo dziś pełny 38 tc. A Ty jeszcze zaciskaj nóżki- współczuję tych dolegliwości . Mi dziś nawet stopy nie spuchły więc w ogóle czuję się jak nowo narodzona
A w ciąży zimą też jest ciężko...

Cytat:
mam pytanie macie taki bardzo miękki brzuch na samym dole bo ja tak i nie wiem czemu czy moze dlatego ze brzuch sie obniża co????

a dzisiaj zaczynamy 39 tydzień
Ja mam vardzo miękki na dole

Cytat:

mam podobną tylko, że kremową. Też zamawiałam u "matex" Prałam.
Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
sliczna! mam od tego samego sprzedacego
tylko przeraza mnie ten roz hehe ale jak kto woli
Mnie też ten róż przeraża lekko
Ale ja w ogóle jestem antyróżowa

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

wiolek nie za szybko na zabawy z Aleksem w piaskownicy?
basiu masz super brzusio, taki kształtny, mój to taka galareta

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

mini biedaczko... no chyba raczej nie zmusisz tż do seksu... Bez tego też da radę urodzić
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 14:35   #2958
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Mnie też ten róż przeraża lekko
Ale ja w ogóle jestem antyróżowa
no wlasnie ja tez jestem antyrozowa - dlatego wozek dla corci mam zielony
kazdy mi mowi, ze jak dla chlopca - no coz, bedzie chlopaczara :P

a co do ciuszkow to Anuszka sprobuj kupic w sklepie jakas ladna i nie rozowa sukienke graniczy z cudem
mi sie udalo biale, zolte i czerwona - a tak albo cale rozowe (nie kupuje ) albo z rozowym motywem - przyznaje sie bez bicia, skusilam sie na na takie rzeczy - pokaze Wam co mam rozowego
aaa no i brązowa szmizjerkę mam dla Mlodej hehe
Stary 2010-07-20, 14:42   #2959
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
dziewczynki kochane mam problem nie śmiejcie sie ze mnie oki

otóż z mężem nie umiemy sie teraz sexić nie wychodzi nam wywoływanie nie umimy sie skupić na tym co robimy tylko na dziecku a po drugie mój mąż sie obrzydził ostanio bo podczas sexu wyciekała mi biała wydzielina dość dużo taka wodnista i on już nie chce a ja potrzebuje jego plemniczków i co ja biedna mam zrobić jak je tam dostarczyć ??
Spokojnie urodzisz nie martw się na zapas...
ja od marca w celibacie i żyję... pewnie bym już mogła ale teraz to i tak już bez sensu dla mnie, dzidzia się urodzi, odczekam jeszcze 6 tygodni i powoli wrócimy do przytulanek, więm że mój by chciał ale jakoś tak się obawia, myslę że to normalne. Ale miałam w nocy sny erotyczne

Właśnie sie dowiedzialam że dostaliśmy ciuszki od znajomej teściowej
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 14:59   #2960
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
I teraz:
Basiu (sama się niedawno śmiałam z opisu czopów hehe), ale ... u mnie to coś, co podejrzewam że jest czopem to takie jasnożółte, pokroju bladego, ugotowanego żółtka kolorystycznie. Natomiast ilości są czasem jak ziarno bobu, a czasem mniejsze. Pojawia się głównie przy pierwszych 2-3 porannych toaletach.
Natomiast te pozostałe wycieki- zdarza mi się raz na jakiś czas po prostu zalać majtki- cały przód (wcale nie w kroku, a jak już to rzadko)- to nie ma absolutnie żadnej barwy i gęstości. Po prostu jakby mi ktoś psiknął ze szklanki wody.
Więcej mam upławów- mlecznobiałych wodnistych. Ale to na pewno nie są wody.
Lekarz na ostatniej wizycie się mnie zapytał, czy ilość tej wydzieliny żółtej się nie zwiększyła, ale do głowy mi nie przyszło, że to może być czop i to olałam .
ja mam dokładnie tak samo!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:04   #2961
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ostatnio miała z garniera ale zabij mnie nie pamiętam jaki numer.
Czasami wychodzą troszkę żółte ale potem dwa razy myję szamponem z Joanny takim ściągającym żółty odcień z włosów i jest super.
Zawsze liczę na to, że mi się uda i tyle. Aha i nigdy nie robię samych odrostów tylko nakładam farbę na całe włosy.
no właśnie ja ogólnie garniera lubie i też używam ten szampon z joanny.
kurcze zrobiłabym robie sama ale boje się bo jednak róznica między odrostami a rozjaśnionymi jest bardzo duża i z rozjaśnianych szybko się będzie spłukiwac i mogą 2 różne kolory wyjść :/

caprica ale mi słodzisz a ślicznotka to ty z połkniętym arbuzem bo tylko w brzuch ci poszły kg

pilotka wiem, że do soboty niedaleko ale się jakoś tak nastawiłam, że dzisiaj będe mieć wizyte bo od jutra mój gin miał wyjechać a jednak nie no ale wytrzymam chyba, że zaczne rodzić
sukienki śliczne i wcale nie przesadzone z tym delikatnym dodatkiem różu a brązowa rządzi
a z tym spaniem to wam dziewczyny współczuje bo ja jeszcze jakoś przesypiam, budzę się na sikanie 4-5 razy ale zazwyczaj szybko udaje mi się zasnąć

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
wiolek nie za szybko na zabawy z Aleksem w piaskownicy?
to był 31 tydzień więc przygotowania były jak się bawić w piaskownicy
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:13   #2962
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
no wlasnie ja tez jestem antyrozowa - dlatego wozek dla corci mam zielony
kazdy mi mowi, ze jak dla chlopca - no coz, bedzie chlopaczara :P

a co do ciuszkow to Anuszka sprobuj kupic w sklepie jakas ladna i nie rozowa sukienke graniczy z cudem
mi sie udalo biale, zolte i czerwona - a tak albo cale rozowe (nie kupuje ) albo z rozowym motywem - przyznaje sie bez bicia, skusilam sie na na takie rzeczy - pokaze Wam co mam rozowego
aaa no i brązowa szmizjerkę mam dla Mlodej hehe
śliczne te ciuszki, a te sukieneczki
Ja też nie jestem zwolenniczką różu, ale ta pościel bardzo mi sie podobała nie jest aż taka różowa, byście widziały pościel mojej kuzynki jaką kupili dla małej- mocny róż
a wózeczek tez mam zielony i kremowa pościel do niego
co do kota to nie siedzi w domu tylko na dworze całymi dniami i na noc śpi w kotłowni dlatego sie wkórzyłam bo czyściocha to ona nie jest

Stary 2010-07-20, 15:16   #2963
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

http://biznes.interia.pl/news/nik-al...egalne,1508456

Czy mamy prawo do darmowego ZZO ?? W wydarzeniach dzisiaj było o ZZO. Polecam w/w artykuł.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 15:19   #2964
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:

GRATULACJE!!!

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
Mnie od wczoraj jest niedobrze brzuch pobolewa jak na okres i co jakiś czas twardnieje mała się tak pręży i wypina że łzy same cisnął się do oczu... Boli mnie dolna część kręgosłupa (stale),a najgorzej jest przy chodzeniu bo niunia tak napiera że mam wrażenie że za chwilę ,,wypadnie'' aż takie prądy przechodzą mi w pachwinach... normalnie nie wiem co się ze mną dzieje... dziewczyny myślicie że to już jakieś sygnały?
Ja mam tak samo

Agamarcio wcięło mi poprzednie cytowanie o tym, że jesteśmy umówione na 25.07

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-07-20 o 15:25
Stary 2010-07-20, 15:20   #2965
bassienkaw
Zakorzenienie

CIĄŻA W ZIMIE ciężko powiedzieć czy jest łatwiej. Owszem super w czasie lata jest to,że narzuca się na siebie cokolwiek,że nie trzeba się ubierać jak słoń,że wystarczy sukienka,tunika, getry cokolwiek. Jest ogromny wybór. Tak samo nie ma problemu z zapięciem butów,bo biega się w klapkach i wogóle. Ale gorsze jest to że np tak jak teraz,są ogromne upały,ciężko przed nimi się schować,uciec i wogóle. W zimie można iść na spacer,ubrać się lżej. Ale to prawda jest problem z ubieranien skarpetek,butów, ja z butów 39-40 potem nosiłam 41 i to na koniec rozpięte,bo inaczej się nie dało. W każdym bądź razie patrząc na ta ciążę i poprzednia to chyba łatwiej mi było w pierwszej,ale nie wiem czy to tylko przez to że tamtą przechodziłam w zimie. CO DO SWĘDZENIA to w sumie przechodzi powoli,zobaczymy jak to będzie. W domu powinnam mieć jakieś globulki,więc jak coś to podjedziemy. KOLANDRA I CO U NIEJ niestety nic się nie dzieje. Próby oxy były i nic. Jak do jutra się nie ruszy,to będzie wywoływanie jutro. Nie wiem ile w tym prawdy bo co chwilę jej obiecują i jakoś tak cisza. CO DO SEKSU to nie da się namówić faceta jak ma jakieś opory,takie jest moje zdanie. Ja Lucje urodziłam bez intymnych zbliżeń. W tej ciąży jakoś tak więcej korzystamy. Mi się marzy trochę poskakać po mężu,a tu to ciężko, jak już się uda to najprędzej bokiem,w ciszy hihi. Bo wiadomo rodzice. SMAKI mam ochotę na winogrona jasne,i właśnie mama mówi że kupili dziś na targu. Jupi! ZDJĘCIA MOJE dziękuję jeszcze raz wszystkim za komplementy!

Stary 2010-07-20, 15:33   #2966
ola_k11
Zadomowienie

wikimi ja pralam wszystko

Będę teraz rzadziej dziewczyny, bo dziś przyjeżdza moja siostra z siostrzenica i goście...
Nasprzątałam się, kończę pranie, jedzenie i ciasto już gotowe...

Jeszcze umyję umywalkę, odpocznę i wezmę prysznic...
Stary 2010-07-20, 15:43   #2967
bassienkaw
Zakorzenienie

OLA ja też za wiele tu nie jestem. Ciężko jest was nadrabiać przez telefon,bo mimo wszystko,mimo coraz większej liczby rozpakowanych klepiecie dość sporo. I znowu zastój. Niech się ruszy u papeterii i kolandry bo zastój robią. A kto tam jest następny!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 15:50   #2968
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!!

Ja mam tak samo

Agamarcio wcięło mi poprzednie cytowanie o tym, że jesteśmy umówione na 25.07
tak póki co trzymajmy się tej daty zobaczymy co Nam z tego wyjdzie

Anoxa widzę Cię

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-07-20 o 15:53
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:56   #2969
Konto usunięte

Ja też chętna na 25.07!
Stary 2010-07-20, 15:58   #2970
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Witajcie

troszke mnie Tu nie bylo....ale nie bijcie...ehhe

Przynosze Dobre Wiesci.....

Szybki i sprawny Porod bo zaczelam rodzic o 8 rano a o 13 juz maly byl na Swiecie.....chyba go Tatus w Nocy postraszyl hihi bo wyprobowalam 1 ze sposobow czyli sexik...

Gratuluje Wszytskim Mamusia ktore juz urodzily a za reszte Trzyma kciuki!!!!

a o to MOJa Witolinka
gRATULACJE

pieknie wygladacie dzidzia i wiolek
slicze pokoiki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości