|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Mnie ginka powiedziała,że kłucie w kroku to sprawa normalna na tym etapie ciąży,bo dzidziuś się powoli obniża...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- sylviasol a u kogo zamawiałaś? ja na all u "matex" ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Mam do was pytanko czy pierzecie nowe pościele bo ja chyba wypiore, ma taki dziwny zapach - jak nowa pościel ![]()
![]() |
#2944 |
Konto usunięte
|
Ja prałam wszystko-od ciuszków po rożek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami wychodzą troszkę żółte ale potem dwa razy myję szamponem z Joanny takim ściągającym żółty odcień z włosów i jest super. Zawsze liczę na to, że mi się uda i tyle. Aha i nigdy nie robię samych odrostów tylko nakładam farbę na całe włosy.
![]() |
#2947 |
Rozeznanie
|
musiałam czekac bo nie było takiej jak chciałam i doszywali. I z kolorem wózka też tak miałam że zamówiłam a oni już tylko ostatnie sztuki robili i wycofali ten kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za mile słowa odnośnie zdjęć. My dopiero obiad będziemy jeść,dziś ziemniaczki,ogórek małosolny i wątrobka drobiowa. Ciekawe jak tam KOLANDRA? muszę do niej napisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
ja wszystko pralam malego posciel kocyki rozki ubranka pieluchy. wszystko poza butkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam miekki brzuch przy pepku i z prawej strony, z lewej chyba sie ulozyla dzidzia bo jest twardszy. Najbardziej to czuje jak leze na plecach, miejscami taki dziwnie miekki jest ten brzuch jak gabka. Cytat:
![]() ![]() Super fotki ![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze samopoczucia, ja juz jestem wykonczona ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-07-20 o 13:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Raczkowanie
|
sylviasol a prałaś ją już? bo jestem ciekawa czy nie spiera sie?
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Mi również zostało sporo prania choć wyprałam dwie sterty ciuszków różnych wiekowo - dostałam sporo po bratankach i bratowa (przyszła mama chrzesna) dokupiła mi jeszcze dużo ślicznych w ciuchaczu w łodzi bo ma tam bliziutko pod nosem. A jedna sterta czeka do prasowania, i tak mi sie nie chce :P . U nas dzis na obiadek ugotowałam leczo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- zapomniałam wam napisać , wkórzyłam się dziś niezle na mojego kocura, wlazła do wózka dla dzidzi i upitoliła nowy kocyk , myslałam że ją zastrzele ;(
![]() |
#2952 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie juz upalnie znowu ![]() fryzjera raczej już nie zaliczę przed porodem, chyba że nic w sobote nie wyjdzie to zobaczymy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie moja Ginka nie chciala 2 tygodnie wczesniej - powiedziala, ze max tydzien przed bo za duzo jest takich przypadkow ze dzieciaka z objawami wczesniactwa sie wyjmuje i nie tylko o uklad pokarmowy chodzi ale przede wszystkim oddechowy no i takie maluszki wczesniej wyjęte czesto nie potrafią same trzymać ciepła ![]() Cytat:
![]() Pozazdroscic, ze przy takiej sporej wadze maluszka porod szybki i sprawny!! a u mnie 22 stopnie.. pogoda jak marzenie ![]() Basiu a co do Twoich upławów, to nie masz jakichś globulek dopochwowych? Mi kiedys moja ginka przepisala jak mialam problemy, i ostatnio po pluskaniu w jeziorku znowu mi sie zrobily to zaaplikowalam jedno i juz jest super ![]() aaa doczytalam dalej, ze nie ma uplawow ale piecze - moze to taka reakcja po wczorajszych szalenstwach z mezem? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moze zadzwon do gina i przez tel. Ci powie co i jak? moze wystarcza zwykle globulki dopochwowe jak u mnie zeby sie poprawilo? co do nocy - od tygodnia mam to samo ![]() ![]() ale coz - cala ciaze spalam jak dziecko, nic mnie nie meczylo wiec chyba na koniec musze troche poczuc 'uroki' ciazy ![]() tylko nie wiem co bedzie, jak teraz jeszcze 13 dni takich meczarni i niewyspania, a potem jak Mloda będzie to padne ![]() Cytat:
ciekawe czy chodzic w ciazy zima jest lepiej? mnie przeraza ubieranie na wielki brzuch warstw ciuchow, szukanie kurtki czy plaszcza, ktore zapna sie w pasie... moim znajomym ktore zima chodzily w ciazy nogi tak samo pod koniec puchly jak nam - i znajdz tu kozaki na takie 'male' stopki... wychodzenie na spacer musi byc mega stresem - bo nie daj Boze sie poslizne/przeziebie itp chyba jednak wole lato.. na 100% ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko przeraza mnie ten roz hehe ale jak kto woli ![]()
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane mam problem
![]() ![]() otóż z mężem nie umiemy sie teraz sexić nie wychodzi nam wywoływanie nie umimy sie skupić na tym co robimy tylko na dziecku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do kotow to porazka - podziwiam ludzi, ktorzy maja koty i nie boja sie o dzieci - bo skoro teraz wlazla do wozka to potem nie daj Boze wejdzie jak bedzie tam dzidzia ![]() ale jak ogolnie nie lubie kotow (są dla mnie zbyt nieprzewidywalne) za to jestem strasznie za psami ![]()
![]() |
#2957 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ciąży zimą też jest ciężko... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja w ogóle jestem antyróżowa ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- wiolek nie za szybko na zabawy z Aleksem w piaskownicy? ![]() basiu masz super brzusio, taki kształtny, mój to taka galareta ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- mini biedaczko... no chyba raczej nie zmusisz tż do seksu... Bez tego też da radę urodzić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
no wlasnie ja tez jestem antyrozowa - dlatego wozek dla corci mam zielony
![]() kazdy mi mowi, ze jak dla chlopca - no coz, bedzie chlopaczara :P a co do ciuszkow to Anuszka sprobuj kupic w sklepie jakas ladna i nie rozowa sukienke ![]() ![]() mi sie udalo biale, zolte i czerwona - a tak albo cale rozowe (nie kupuje ![]() ![]() aaa no i brązowa szmizjerkę mam dla Mlodej hehe ![]()
#2959 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja od marca w celibacie i żyję... pewnie bym już mogła ale teraz to i tak już bez sensu dla mnie, dzidzia się urodzi, odczekam jeszcze 6 tygodni i powoli wrócimy do przytulanek, więm że mój by chciał ale jakoś tak się obawia, myslę że to normalne. Ale miałam w nocy sny erotyczne ![]() Właśnie sie dowiedzialam że dostaliśmy ciuszki od znajomej teściowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze zrobiłabym robie sama ale boje się ![]() caprica ale mi słodzisz ![]() ![]() ![]() pilotka wiem, że do soboty niedaleko ale się jakoś tak nastawiłam, że dzisiaj będe mieć wizyte bo od jutra mój gin miał wyjechać a jednak nie ![]() ![]() ![]() sukienki śliczne i wcale nie przesadzone z tym delikatnym dodatkiem różu a brązowa rządzi a z tym spaniem to wam dziewczyny współczuje bo ja jeszcze jakoś przesypiam, budzę się na sikanie 4-5 razy ale zazwyczaj szybko udaje mi się zasnąć to był 31 tydzień więc przygotowania były jak się bawić w piaskownicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie jestem zwolenniczką różu, ale ta pościel bardzo mi sie podobała nie jest aż taka różowa, byście widziały pościel mojej kuzynki jaką kupili dla małej- mocny róż ![]() a wózeczek tez mam zielony i kremowa pościel do niego ![]() co do kota to nie siedzi w domu tylko na dworze całymi dniami i na noc śpi w kotłowni dlatego sie wkórzyłam bo czyściocha to ona nie jest ![]()
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
http://biznes.interia.pl/news/nik-al...egalne,1508456
Czy mamy prawo do darmowego ZZO ?? W wydarzeniach dzisiaj było o ZZO. Polecam w/w artykuł.
![]() |
#2964 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Agamarcio wcięło mi poprzednie cytowanie o tym, że jesteśmy umówione na 25.07 ![]() Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-07-20 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
CIĄŻA W ZIMIE ciężko powiedzieć czy jest łatwiej. Owszem super w czasie lata jest to,że narzuca się na siebie cokolwiek,że nie trzeba się ubierać jak słoń,że wystarczy sukienka,tunika, getry cokolwiek. Jest ogromny wybór. Tak samo nie ma problemu z zapięciem butów,bo biega się w klapkach i wogóle. Ale gorsze jest to że np tak jak teraz,są ogromne upały,ciężko przed nimi się schować,uciec i wogóle. W zimie można iść na spacer,ubrać się lżej. Ale to prawda jest problem z ubieranien skarpetek,butów, ja z butów 39-40 potem nosiłam 41 i to na koniec rozpięte,bo inaczej się nie dało. W każdym bądź razie patrząc na ta ciążę i poprzednia to chyba łatwiej mi było w pierwszej,ale nie wiem czy to tylko przez to że tamtą przechodziłam w zimie. CO DO SWĘDZENIA to w sumie przechodzi powoli,zobaczymy jak to będzie. W domu powinnam mieć jakieś globulki,więc jak coś to podjedziemy. KOLANDRA I CO U NIEJ niestety nic się nie dzieje. Próby oxy były i nic. Jak do jutra się nie ruszy,to będzie wywoływanie jutro. Nie wiem ile w tym prawdy bo co chwilę jej obiecują i jakoś tak cisza. CO DO SEKSU to nie da się namówić faceta jak ma jakieś opory,takie jest moje zdanie. Ja Lucje urodziłam bez intymnych zbliżeń. W tej ciąży jakoś tak więcej korzystamy. Mi się marzy trochę poskakać po mężu,a tu to ciężko, jak już się uda to najprędzej bokiem,w ciszy hihi. Bo wiadomo rodzice. SMAKI mam ochotę na winogrona jasne,i właśnie mama mówi że kupili dziś na targu. Jupi! ZDJĘCIA MOJE dziękuję jeszcze raz wszystkim za komplementy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
wikimi ja pralam wszystko
![]() Będę teraz rzadziej dziewczyny, bo dziś przyjeżdza moja siostra z siostrzenica i goście... Nasprzątałam się, kończę pranie, jedzenie i ciasto już gotowe... Jeszcze umyję umywalkę, odpocznę i wezmę prysznic... |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
OLA ja też za wiele tu nie jestem. Ciężko jest was nadrabiać przez telefon,bo mimo wszystko,mimo coraz większej liczby rozpakowanych klepiecie dość sporo. I znowu zastój. Niech się ruszy u papeterii i kolandry bo zastój robią. A kto tam jest następny!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anoxa widzę Cię ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AGAMARCIO Czas edycji: 2010-07-20 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Konto usunięte
|
Ja też chętna na 25.07!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pieknie wygladacie dzidzia i wiolek ![]() slicze pokoiki ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.