|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
`kocham Twój cukierkowy uśmiech i czekoladowe oczy <3 budzisz się rano a w źrenicach jeszcze resztki wczorajszego słońca . to tęsknota , wiesz?`
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka dziaa;*
___________ -Wiesz co ci powiem? Mam cię w dupie. -Ej dzięki, nie spodziewałem się aż takiej bliskości Edytowane przez Afnaa Czas edycji: 2010-07-20 o 12:15 |
|
|
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
1000 post ! ![]() Dziękuję Myszki za wszystkie pochwały <3 Jesteście cudowne <3 _mandarynka, Drift, CaMa, kamisha,
grise, caroline060, Kofeina w RedBullach, Toogether93, agrr, chocolaaate, myCh dontgivemenames, chcialam byc, uwielbiaj, TwojaKokaina, CukrowaPanna,patrysiowa_ dreams_x33, TajemniczaPanna, xxgroszek07xx, One for all, CookieCrisp, Guziki xD, dresowa, otojest, without_demur, poprostuAsiss, Mrs Unfabulous, Margaretta_1, istny_paradoks, BananowaDelma, z innej bajki, istoolatex3, absorbeed, xsxs, Extremalna, chocapic, Primadonna,Magari91 Bez was by nie było to samo <3 Kocham Was Facet jest jak batonik czekoladowy: słodki i pierwsze co robi, to dobiera się do bioder 'Zycie to ciągłe czekanie. Na dorosłość, na miłość, na autobus, na ulubiony serial, na szczęście, na wakacje, na przyjaciela, aż w końcu na śmierć' Rzygamy swoją obecnością, mamy gdzieś nasze przysięgi, nie bardzo chce nam się udawać, że jest dobrze. Ale jeszcze troszkę się kochamy, prawda ? W moim śnie jesteś mój, lecz w moim życiu jesteś snem 'Nie ma recepty na szczęście' Nawet lizak w kształcie serca, łamie mi się w ustach 'Nie obchodziło Cię czy mam czym oddychać, czy mam po co wstawać z łóżka, czy to bolące coś w mojej lewej piersi nadal bije ..' Co, jeśli moje małe serduszko nie wytrzyma tak dużej miłości do Ciebie ? 'Gdy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać' <3 'Seria oddechów z dedykacją dla Ciebie <3' Zbieram kawałki serca z podłogi, odkąd Cię nie ma, czasami jeszcze jakieś znajduję pod łóżkiem Z 'okazji' tysięcznego postu Żegnam się z wami, ponieważ na dzień dzisiejszy nie chcę się tu udzielać bo czuję się 'nieswojo' wśród tych wszystkich nowych dziewczyn .. Do widzenia ![]() Kocham Was <3
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-07-20 o 12:23 |
|
|
|
#1924 |
|
BAN stały
|
bajkowa my też Cię kochamy, a ty nigdzie nie idziesz no ! ![]() ale pamiętaj, że czekamy na Ciebie <bo mam nadzieję, że wrócisz do nas> ![]() ... on - bezdenna otchłań niezliczonej ilości moich snów. już zdążyłam przyzwyczaić się do swojej niewidzialności. niegdyś udawanie, że jesteś mi obojętny wychodziło mi z taką perfekcją, ale wtedy nie znałam jeszcze dotyku Twoich oczów. więc spleć moje pale ze swoimi, pozwól mi zamknąć oczy i linią zaufania poprowadź na koniec świata . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-20 o 12:23 |
|
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
chwile zwątpienia przeplatały się z chwilami uniesienia.
nasze ciała,nasze myśli są naszym warsztatem. nie umieliśmy się porozumieć. nie lubię dawać rad. czasami małymi krokami można dojść naprawdę daleko. w balowym nastroju. romantycznie. duże jest piękne! noc w dyskotece.
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodałam tu ten opis parę stron wcześniej. aczkolwiek jest z innej strony więc powinien być w ' ... ' . może się walić, palić i Bóg wie co jeszcze, a ja zawsze przy tobie będę. ![]() |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
absorbeed - opisy które dodałam wcześniej nie są mojego autorstwa . wiec dodałam oba w jeden cudzysłów ; D
Cytat:
gorzej być nie może . kocham Cię.
każdego dnia zastanawiam się ile jeszcze przez Ciebie wycierpię i czy to zniosę.
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mów 'muszę odejść'. tyle jeszcze na nas czeka. nawet jeśli to, co było już nie wróci. nawet jeśli dziś już nic nie znaczy.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#1929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Oo Znalazłam go gdzieś na necie Bo zero weny;/ Tak więc Go podkradłam.!;* Nie pogniewasz się?;>Bajkowa - wracaj.! Jak najszybciej.! 'Mimo tego wszystkiego musisz pamiętać, że Cię kocham. Mogę wstawać rano i robić ci śniadanie, mogę dotykać z czułością twoich dłoni, mogę na ciebie patrzeć i nie mówić nic, mogę być, a potem znikać, jeżeli nie chcesz czuć przy sobie mojej obecności. Mogę stać w deszczu i całować twoje usta, raz gorące, raz zimne i myśleć o tym, o czym myślisz. Mogę patrzeć wciąż w tę samą stronę, co ty lub patrzeć w przeciwnym kierunku i mówić ci, co się dzieje po drugiej stronie. Mogę opowiadać ci historie, które we mnie mieszkają i malować maki na ścianach przez cały tydzień i zamalowywać je po twoim powrocie, jeśli nie przypadną ci do gustu. Wszystko jest kwestią smaku, chwili, sposobu patrzenia - wykorzystaj to wszystko jak możesz, bo za sekundę wszystko może się zmienić i nigdy już nie zobaczysz cienia mojej sylwetki na ścianie. Bierz mnie garściami, oddychaj moim powietrze i nie patrz mi zbyt głęboko w oczy, bo każdy kolejny rozbitek jest tam zupełnie sam i nikt mu nie pomaga, gdy tonie z uśmiechem na twarzy.'
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu z moją obecnością tutaj jest skromnie, ale jak tylko zobaczyłam Twój wpis wyżej zacytowany, od razu musiałam to napisać.. Tak się cieszę, że o nas pamiętasz, mi także brakuje tych starych dobrych czasów... STARE KROWY, wracać już, nie pozwólmy o sobie zapomnieć ! Kochana, zostań mandarynka, Mrs Unfabulous, CaMa, bajkowa- dziękuję Wam za wyróżnienia, talenty moje. Ja Was też kocham. ____ Przestało padać przestałam płakać Nie żyję wspomnieniami nie żyję już Obecnością w snach zaszczycasz mnie wciąż Nie na zawsze, ale każdego dnia bardziej
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
przez Ciebie oczy mokre mam.
mówisz, że widzisz w jej oczach blask, a to dla tego, że z tych oczu spłynęła dziś nie jedna łza. po co się okłamujesz, że jej nie kochasz? po co kłamiesz ją, po co okłamujesz świat? ...
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie te dluga nieobecnosc, w gorach bylam ^^ Dzisiaj skromnie bo brak weny ;(
Na rzęsie łza, a w niej odbita Twoja twarz... Daj mi uwierzyć, że nie myliłam się mówiąc; On jest inny niż Ci wszyscy seryjni zabójcy miłości... Ludzie chcą komuś dopiec i wymyślają na niego setki kłamstw, bo niewiedzą że najbardziej rani prawda... Udawałeś miłość, zazdrość, szacunek ale najbardziej boli mnie to, że przy rozstaniu udawałeś, że jest Ci przykro...
|
#1933 |
|
Przyczajenie
|
Jako ze jestem tu nowa małaporcja opisów ode mnie :
" Ksiaze juz nie wroci.. A ksiezniczka zostala sama Z mysla że może jeszcze wróci.. Ale i ta myśl opuścila ja po kilku dniach bez niego..;( - gdzie idziesz? - przed siebie. - z kim? - chyba bez kogo.. - bez kogo? - bez Ciebie.. - wiesz co ? - co ? - fajnie, że jesteś . - nie mogę ostatnio spać w nocy. - to kup sobie misia. - ale ja chcę dużego. - to kup dużego. - ale takiego jak ja chce nie ma w żadnym sklepie. - to jakiego Ty chcesz ? - takiego jak Ty. takiego nie ma w żadnym sklepie. - dla Ciebie zrobię wszystko, gdybyś poprosił .. - a gdybym poprosił, żebyś mnie zabiła. zrobiłabyś to? - tak. ale chwile później zabiłabym siebie.. - jesteś moim szczęściem. - dlaczego ? - bo gdy jestem wtulona w Ciebie nie potrzebuję niczego więcej. - co jest twoim marzeniem ? - pocałunek podczas ogromnej ulewy, a Twoim? - by właśnie zaczęła się ta ogromna ulewa. To mój osobiście ulubiony : - mamy problem, kocham Cię. - mamy problem, ja Ciebie też. - Widziałam go .. - Gdzie ?? - W moim śnie..;* "Gdy znasz to uczucie, pękniętego serca"
za nieprzespane noce wybacz mi Byłem nie fair za to wiem Ale to nie przeze mnie Wszystko Twoja wina wszystko się rozpływa proszę odczep się i Daj mi mieć swoje życie Strzałka gitara buźka pa i nara Albo mi się zdaje albo masz zryta banie Co do chuja jest grane sam nie wiem ale po co mi to wiedzieć nie? Jest jak jest i niech tak zostanie Zaufaj mi - tak mało o mnie wiesz. Za jeden uśmiech Twój Zabiorę Cię, gdzie chcesz. Patrzymy sobie na włosy, ręce, nogi, buty a za cholere nie możemy spojrzeć sobie w oczy. Dlaczego tak się dzieje?! Kiedyś patrzyliśmy sobie w serca. ' Kiedy Twoj świat sie wali - wiesz co robić, postaw na mnie. A jeśli musisz wszystkie mosty spalić - wiesz co robić, postaw na mnie. Kiedy wykorzystasz już wszystkie opcje - wiesz co robić, postaw na mnie. A jeśli myślisz że to już koniec - wiesz co robić, postaw na mnie.. ' Zostaw mnie... Proszę.... "
. Biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany . Moja strona: http://www.photoblog.pl/#thislove Od 2.03.2009 zakochana Od 24.01.2010 Szczęśliwie zaręczona Edytowane przez ThisLove Czas edycji: 2010-07-20 o 13:41 |
|
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam po niezauważonej ale przymusowej nieobecności.! Już widzę na oko bo opuchlizna prawie zeszła...
Weny talenty moje. ![]() Jesteś jak truskawka bez tych malutkich, czarnych pesteczek.! Wyjątkowa i orginalna . ![]() - byłam z nim dla jego niebieskich zniewalających oczu, które tak na mnie patrzyły -tylko? -nie, dla dłoni, które tak onieśmielająco dotykały. -i to wszystko? -nie, uwielbiałam jego usta, które tak delikatnie całowały. -więc, tylko dlatego? -nie. kochałam go, a on mnie. -więc czemu już z nim nie jesteś? przecież oczu mu nie wydłubali. -no nie -dłoni też nie ucieli. -też nie. -zakneblowali mu usta? -nie. -więc co się stało? -jego miłość przeminęła.. . I co dzień budzę się z myślą, że przestałam kochać wakacje przez ciebie.. Bo tak bardzo uwielbiam naszą szkolną ławkę. Jakieś takie ...nieobecność tutaj nie sprzyja wenie.!
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel? muśnięcie dłonią tęsknoty. dotyk niczym aksamit tęsknota za Tobą czyni czekoladę mleczną - gorzką z chili. jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci. wtedy pierwszy raz pachnące, małe usta znalazły jego wargi i złożyły na nich cudowną pieszczotę.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-07-20 o 13:52 |
|
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous - nie spodziewałam się. mhm. cieszę się i odwzajemniam, of kors.
![]() Bryczek x3 - o jeej. bardzo mi miło, łośku. ![]() Desire x3_ - na zdrowie. bajkowa - cieszę, że pomimo iż się tu za często nie udzielam, ktoś jeszcze o mnie pamięta. dziękuję, dziękuję. ratatamm - ja również pamiętam. podoba mi się, jak oddychasz. < 3 całuję go, a nasze nosy łaskoczą się i trochę chce mi się śmiać. to nowy zapach stworzony przez nas dwoje. gratuluję rozbuchanego ego.
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę Ciebie obok siebie.
Codziennie upycham tysiąc słów pod poduszką i zalewam łzami. Codziennie duszę się miłością i Nim. Nie wierzę w miłość, ale lubię mieć kogoś obok. Kogoś, kto myśli, że to co do mnie czuje, to miłość. Człowiek może i uczy się na błędach, ale jeśli kocha to wciąż popełnia jeden i ten sam- ufa, choć już tyle razy się zawiódł. Platoniczna miłość? W sumie się nie dotykamy. Choć wszystko jest zimne, my mamy ogień, trwamy. |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa - a my Ciebie. ![]() kontrastowa0 - okradam. __ chciałabym Ci wierzyć, że Twoja miłość nie przeminie. znajdę czterolistną koniczynę, uwierzę w szczęście. 50% nas kobiet, tęskni za facetem, który wcale nie jest tego wart. pojawiłeś się tak szybko jak znikłeś. wolę mieć czysty umysł, nie zaprzątam sobie głowy miłością. bez zastanowienia powiedziałam mu, że za nim szleję. nie umiałam powstrzymać słów. wiesz jak zareagował? spytał, czy pójdziemy do łóżka. - kupiłem ci tonę lodów. - po co? - powinnaś się domyślić, że odchodzę. 'i tak nie był mnie wart' - co noc, bezskutecznie sobie to powtarzam. chciałam się przyznać, to ja rozbiłam największe lustro na ziemi. kawałeczki podrzuciłam do góry i tak powstały gwiazdy. one zachwycają wszystkich, a tyle ile ich jest, czeka mnie lat nieszczęścia. |
|
|
|
#1939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla nas tu jesteś! i bądź.. ; * _________________ 'Something by the way he touched me.
He'd put his arms around me. Even though I'm feeling lonely.' Coś w rodzaju jakby mnie dotykał. Objął mnie swoimi ramionami. Pomimo tego czuję się samotnie.
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx - kradnij kradnij, krzyczeć nie będę
![]() bajkowa - ♥ bez Ciebie wizaż straci swoją bajeczność, zdajesz sobie sprawę? ![]() Olcia - chyba nie muszę Ci mówić, jak cieszy fakt, że wróciłaś choć na chwilkę? *
w sytuacjach gdy na horyzoncie widzę Szczęście, zawsze przypominasz mi się Ty, wiesz? nigdy nie brałam Twojej osoby na poważnie, jeśli mam być szczera. nigdy, przenigdy, aż cholera do teraz. podkręcę zalotnie rzęsy, wcisnę się w obcisłą czerwoną sukienkę, będę tańczyć Tobie przed nosem, nie dam się nie zauważyć Twoim ślicznym oczom. mam zamiar pokazać Ci, co straciłeś. i pamiętaj, obiecałeś nigdy nie błagać o powrót. ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-20 o 15:28 |
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
without_demur - jak zawsze zachwycasz
![]() tak, jest trochę lepiej, wódka i fajki potrafią bardzo wiele. jeden nóż w plecach mam, nie wbijaj mi kolejnego, nie ma na niego miejsca. "cóż może wyrazić jedną sekundę wyrwaną z życia? jak oddać cząstkę czasu zamkniętego w jednym ziarenku klepsydry? tykający zegar coraz głośniej wybijał każdą godzinę - stanowił zapowiedź przesłania o przemijaniu."
|
|
#1942 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
____________________ 'Jest źle. Słuchając muzyki mam wrażenie że każda z tych smutnych piosenek jest o mojej sytuacji.'
Już do mnie nie napiszesz. Pewnie nie masz czasu... No tak. po co marnować czas na mnie skoro można na nią... Nie jestem zła . Jest mi chol...ernie przykro . 'Jesteśmy tacy młodzi , a nasze życie jest tak bardzo skomplikowane .' (Chipmunk - Sometimes)
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
||||
|
|
|
#1943 |
|
Raczkowanie
|
przesłodzona, mała zdzi.ra
zostaw moje poranione serce w spokoju. say goodbye to sunshine, sunshine! \ skins
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa - dziękuję za wyróżnienie
ale panienka żartuje z tym odchodzeniem, prawda ? ![]() ' -Myślałam,że byliśmy Przyjaciółmi... -Jasne, to zależy kto pyta. Te uczucia zazwyczaj zostawiają dziurę w mojej klatce piersiowej. Gdy tylko wszystko minie wyda nam się to śmieszne. Byliśmy ślepi, głusi i niemi. A teraz trwa impreza w moim kiblu, zwołuję wszystkie szkielety. ' The Alkaline Trio. ' Popielniczka jest pełna a we mnie przelewają się wnętrzności. ' Red Hot Chili Peppers.
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Miłości nie ma. nie było. tak przynajmniej myślę.
Zabił,pokroił,przyprawił a następnie zjadł jej serce. Bądź chłopcem,którego sobie zażyczę. To nie jest tak,że ja nie mam uczuć. Po prostu trzymam je gdzieś pomiędzy stanikiem a majtkami. Poznaj mnie,od środka. Wiesz.. Jeszcze pół roku temu miałam ochotę do Ciebie wrócić, na jedno Twoje skinienie udałabym,że nic się nie stało.. Znowu byłabym Twoją wierną damą znoszącą Twoje wybryki i humory. Jeszcze nie dawno byłabym w stanie zrobić dla Ciebie wszystko, jednak teraz jedyne co mogę dla Ciebie zrobić do mieć Cię w dupie żegnając Cię filozoficznymi słowami ' spieprzaj dziadu'. W te wakacje jej mózg odpoczywał od zapamiętywania, niestety nie była to pamięć o nim. Zamknij się i zabierz mi w końcu to serce do cholery! gnam gdzieś na oślep w stronę piekącego i świecącego prosto w oczy słońca. nie interesują mnie chwilowe spojrzenia i delikatne obojętne muśnięcia dłoni. Chciała czegoś prawdziwego,niestety on cały ulepiony był z kłamstwa. śmierdzą mi zwłoki zabitej miłości. Zatrzymaj się przez chwilę,a zobaczysz jakie na prawdę jest moje życie. |
|
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
' Nigdy, nigdy nie lubiłem tego słowa,
trzeba wiedzieć jak użyć, żeby nigdy nie żałować. ' zapominam. Bo Mc to ten, co bez rąk potrafi dać Ci w ryj kocham hip - hop to moja inspiracja. tamci ludzie. i te miejsca. wyglądasz uroczo z moją dłonią w swoich włosach.
|
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
wybiła nasza godzina. tylko jedno twoje słowo i byłabym twoja. najbardziej podobają mi się jego dołeczki w policzkach, gdy się uśmiecha. ' a kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie. ' ' - dlaczego? - na to pytanie życie ma tylko jedną odpowiedź: bo tak. '
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
sterowana sercem biegnę a nie na podczerwień.
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
blask wieczoru.
romantyczna inaczej. jestem na fali. bo kiedy,jeśli nie teraz? przetańczyć całą noc. w świecie marzeń. podniecające oczekiwanie. dziecięce fantazje. wyobraźnia i rzeczywistość. w obronie marzeń.
|
|
#1950 |
|
Raczkowanie
|
Jej słoneczko, Ty moje opisy.?
Nie no zaszczyt. Pamiętasz jak oblewaliśmy się wodą, jak całowałeś moje ręce...
Pamiętasz jak mnie mocno kochałeś.? Nie..masz racje to tylko moje wspomnienia. Myjąc się w strumieniu ciepłej wody wyobrażam sobie jak moja krew by się z nią komponowała.! Dotykając policzka, na którym składałeś tyle pocałunków zastanawiam się po chole*re spotkałam cię w swoim popapranym życiu.!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

Nie wiem czy któraś jeszcze mnie tutaj pamięta, ale udzielałam się dość intensywnie w kilku poprzednich częściach.
Od jakiegoś czasu z moją obecnością tutaj jest skromnie, ale jak tylko zobaczyłam Twój wpis wyżej zacytowany, od razu musiałam to napisać.. Tak się cieszę, że o nas pamiętasz, mi także brakuje tych starych dobrych czasów... STARE KROWY, wracać już, nie pozwólmy o sobie zapomnieć ! Kochana, zostań