|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
aaaa zdałam zdałam zdałam
![]() jak na zakupoholiczkę przystało już myślę na co przeznaczę podwyżkę
|
|
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, natknęłam się ostatnio na allegro na pewną zarową torebkę, niestety coś mnie ściągnęło z zakupowej drogi i nie kupiłam. Chyba wyszło moje ukryte skąpstwo (a nuż będzie taniej...).
Rzadko kiedy jestem w Zarze, nie ma jej w moich okolicach, stąd moje pytanie - jaka to kolekcja, kiedy mniej więcej widziałyście ją w sklepie, ew. w jakiej cenie. Ciekawa jestem, czy mam szansę ją jeszcze gdzieś dorwać. ![]() Jeśli pytanie o ową torbę już na wątku było, wybaczcie. ![]() Zdjęcie zapożyczone z allegro/stylio. Zainteresowana byłam pudrową, tu akurat chyba szara wersja.
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2076 |
|
BAN stały
|
dzień dobry
czy jeśli są tu pracownicy Zary mógłby któryś/aś się skontaktować ze mną na PW? Chodzi mi o muzykę z Zary, mój TŻ dzisiaj nasłuchał się na zakupach, a jako, że jest muzycznym maniakiem nie chce mi odpuścić i muszę się dowiedzieć co leciało czy jest jakiś stary repertuar? To była jakaś składanka ala jazz, nujazz lub set, nie wiem. Czy jest jakiś muzyczny grafik?! PRoszę o PW któregoś pracownika z góry dziękuję!!
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi - gratulacje!
|
#2078 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki wielkie za odp
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#2080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Zary.
Z przecen zostało jeszcze sporo rzeczy, myślę, że spokojnie można coś jeszcze dla siebie znaleźć, zwłaszcza że ceny bardzo przystępne ![]() Z ciekawszych rzeczy w Promenadzie sporo beżowych trenczyków z bufkami na ramionach z działu Woman za 159 z 459 zł ![]() Dla zainteresowanych: w nowej kolekcji jest taki sam model spodni zapinanych asymetrycznie z paskiem z działu Basic, które zrobiły furorę w czasie wyprzedaży. Póki co dostępne tylko w kolorze czarnym. Mają dołączony taki sam brązowy pasek ze złotą klamerką. Materiał troszkę grubszy i moim zdaniem lepszy gatunkowo Kosztują 169 zł.Przyznaję, że nad tą wersją sama się zastanawiam i chyba jutro po nie wrócę ![]() Poza tym wypatrzyłam już kilka ładnych rzeczy z nowej kolekcji głównie z działu Woman Niestety ceny w porównaniu do tych z wyprzedaży póki co nie są zbyt zachęcające ![]() Cytat:
Nie wiem gdzie studiujesz i jak jest u Was, ale u nas (SWPS) mimo iż teoretycznie na początku przedmioty są podobne, to jednak różnice programowe pomiędzy poszczególnymi specjalizacjami są widoczne Wiem, że niektóre osoby z mojego roku, które zastanawiają się nad zmianą kierunku, radziły się starszych studentów/prowadzących, kiedy najlepiej jest się przenieść i na ogół otrzymywało rady, żeby zrobić to jak najszybciej, bo już po I roku trzeba nadrabiać 1-3 przedmioty Cytat:
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś zaczęłam zastanawiać się nad tą marynarką beżową w granatowe paski za 99 zł.Mierzyłam ją i bardzo fajnie na mnie leży,niemniej mam dylemat,do czego oprócz granatowych spódnic i spodni mogłabym ją nosić?Do jakich kolorów mogłaby pasować?
PS Ja się dostałam na europeistykę! |
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście nie zachwyca mnie ten model ze względu na jakość materiału i wykończenie, ale ja lubię się czepiać szczegółów I o ile 199 zł to na pewno warta nie jest, to za 99 zł już co innego ![]() Ja obstawiałabym proste, jednokolorowe rzeczy pod spód głównie w kolorze białym, ecru, beżu, granacie, czarnym Wbrew pozorom jest całkiem sporo możliwości ![]() A co do studiów, to ja jestem bardzo zadowolona Zwłaszcza, że zmieniałam studia po roku, bo mój poprzedni kierunek okazał się pomyłką i bardzo bałam się, czy tutaj mi się spodoba Na szczęście okazał się strzałem w dziesiątkę Lekko nie jest, ale za to zajęcia są bardzo interesujące, już od pierwszego roku jest dużo zajęć praktycznych, co dla mnie jest dużym plusem Przez cały semestr trzeba systematycznie pracować, ale za to sesja przebiega dzięki temu w miarę spokojnie - zawsze łatwiej się uczyć do egzaminu jak się kojarzy, czego się człowiek uczy Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania, to pisz PW, co by tutaj off topu nie robić
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze po cichu marzyłam o kosmetologii
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale M jest dla mnie troche przyciasne w łydce a L za luźne w pupie I sama nie wiem cyz one maja byc obcisłe czy raczej węższe.
|
|
#2087 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy któraś z Was orientuje się może czy w Silesii są te beżowe trencze z bufkami?
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Występują w tych trzech kolorach i kosztują 149 zł.Natomiast te, które widziałam ja, mają IDENTYCZNY fason jak model, z poprzedniej kolekcji, jedynie materiał jest trochę grubszy i jednocześnie lepszy jakosciowo Poki co są tylko w kolorze czarnym i kosztują 169 zł.Zreszta dzisiaj po nie jadę wiec jakby coś, to mogę pózniej wstawić ich zdjęcie, żeby nie było wątpliwości.
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam kupić własnie te za 149 a nie moglam sie zdecydować czy maja byc bardziej obcisłe czy bardziej luźne... a te czarne tez widzialam - sa dla mnie z dziwnego materiału.
|
|
#2090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- dziękuję ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- dziękuję |
|
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I pojadę dzisiaj do Zary,jak będzie jeszcze ta marynarka w paski,do której wczoraj się przymierzalam,to kupie i w domu zobacze do czego mi pasuje
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), żeby potem nie było wątpliwości ![]() Ja bym brała luźniejsze, wydaje mi się, że tego typu spodnie lepiej wyglądają troszkę luźniejsze niż ciaśniejsze, zwłaszcza jak nie nosi się rozmiaru XS ![]() Mnie właśnie w tych czarnych materiał bardziej przypadł do gustu niż w pierwowzorze, ale wiadomo, ile osób tyle opinii ![]() Postaram się wkleić popołudniu jak wrócę
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabi - planujesz jakoś zakupowo uczcić ten sukces? czy poczekasz na jesienne dostawy?
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie nie chce mi się jeździc bo ostatnio sie dosyc napodróżowałąm ale kto wie, może w któryś dzień z nudów poniesie mnie do Poznania na lody?
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Przyczajenie
|
mademoiselle, czy oprócz studiów i ciągłych zakupów robisz coś jeszcze ?
nie, nie zazdrość, często przeglądam posty na wizażu, i średnio co drugi dzień robisz zakupy, ma-sa-kra ! o wydawaniu kasy nie śmie pisać bo to nie na miejscu, jak ktoś ma to wydaje- ale to mi się rzuciło w oczy, chyba jestem bardzo zaabsorbowana nabywaniem nowych rzeczy, chciałabym kiedyś zobaczyć jakiś Twój zestaw a nie dłuuugie listy rzeczy, które kupiłaś , z ciekawości oczywiście bo z taką garderobą to ja bym osobiście pokombinowała, oj pokombinowała.
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem tego samego zdania, są z bawełny, przewiewnego materiału idealnego na lato. ja to poliestru nie lubię...
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ktoś juz o tym tutaj pisał ale będąc dzisiaj w Reserved przegladałam nową kolekcję i zobaczyłam znaną Zarową torebkę. Tę którą później wprowadziła e-torebka, taka przeplatana paseczkowa. W reserved jest identyczna tylko w kolorze czarnym. Cena 179zł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

z góry dziękuję!!