Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 11:36   #2821
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

caate,
ja też czekam na relację z makijażu )
Stary 2010-07-20, 11:56   #2822
zmija19
Zadomowienie

Hej! Mozną się dołaczyć??? podczytuje was od pewnego czasu Równiez lubie pogadanki o kosmetykach, pielegnacji itp. Udzielam sie na innym watku tego typu ale niestety on zamiera a szkoda bo lubie poplotkowac o kosmetycznych sprawach i barkuje mi tego teraz Widze tu pare wiżażanek z wątku Ag

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-07-20 o 11:57
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:58   #2823
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość

buahot, ja też myslałam, że nie pasuje. Ale oko zrobiło się bardzo ładne, takie wyraźniejsze. Robię kreski tylko na górnej powiece.
ja na górnej nie umiem
a na dolnej taką delikatną kredką muszę mieć.
bez niej się goło czuję

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:06   #2824
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
Hej! Mozną się dołaczyć??? podczytuje was od pewnego czasu Równiez lubie pogadanki o kosmetykach, pielegnacji itp. Udzielam sie na innym watku tego typu ale niestety on zamiera a szkoda bo lubie poplotkowac o kosmetycznych sprawach i barkuje mi tego teraz Widze tu pare wiżażanek z wątku Ag
no pewnie ze mozna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:07   #2825
Soph
Zakorzenienie

zmija19
witamy pannę AG

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:13   #2826
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no pewnie ze mozna
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
zmija19
witamy pannę AG
uuuuuffffff ale ulga dziękuje w napięciu czekałam na przyjęcie

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
to zrób zdjęcie jak zrobisz sobie makijaż
a brusher taki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zczoteczka.htm
fajna sprawa ten brusher - tez się nad nim zastanawialam ,ale to jest chyba takie coś jak peeling przy codziennym stosowaniu tez skóra z twarzy lekko schodzi i boje sie ze opalenizna szybko zejdzie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja na górnej nie umiem
a na dolnej taką delikatną kredką muszę mieć.
bez niej się goło czuję
mi też górna kreska średnio wychodzi tzn na jednym oku zawsze fajnie a na drugim jakas krzywa na dole robie sobie eyelinerem cieniutka kreske tzn. bardziej takie kropeczki pomiędzy rzęsami, do góry tez najpierw robie kropki pomiedzy rzesami a potem kreske nad nimi
Stary 2010-07-20, 12:15   #2827
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
to zrób zdjęcie jak zrobisz sobie makijaż
a brusher taki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zczoteczka.htm

o rany, wlasnie ostatnio kusilo mnie to w sklepie
tylko opinie w kwc ma niskie, ale moze tez sie skusze jak bedzie w promocji

to tak, z tym pedzelkiem to jest wszystko super ALE nie potrafie wywinac ladnie kreski do gory, tyle razy poprawialam i mam takie grube krechy, a chcialam cieniutkie mam nadzieje ze to tylko kwestia wprawy, bo dosc dziwnie nagle sie 'operuje' sztywnym pedzelkiem nie moglam zmywac, bo uzywam duraline, wiec nei ma szans na poprawki, musialabym cale oko zmyc zeby sprobowac kreske, a nie chce mam na to czasu juz zbytnio. Wklejam jedno zdjecie bez tuszu(przeczytalam Twoja wiadomosc o prosbe o zdjecie) a drugie, juz pomalowane. Tak czy siak, podoba mi sie, bo kreski same sie prowadza, pocwicze troche i moze dojde do perfekcji
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:15   #2828
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
uuuuuffffff ale ulga dziękuje w napięciu czekałam na przyjęcie

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

fajna sprawa ten brusher - tez się nad nim zastanawialam ,ale to jest chyba takie coś jak peeling przy codziennym stosowaniu tez skóra z twarzy lekko schodzi i boje sie ze opalenizna szybko zejdzie
wiesz to jest tak, że sam żel ktory jest w srodku nie ma drobinek peelingujacych, po prostu zwykly zel jak do mycia twarzy tylko te gumowe włoski ma są fajne, generalnie buzia jest taka gladziutka po nim (pewnie dlatego ze ma kwas salicylowy2%+ jakis HerbaRepair )

caate
jakie Ty masz piekne oczy a makijaż przecudny
hmm ja mam taki pedzelek do brwi, kupilam go razem z zestawem pedzli, a powiesz mi ile kosztuje taki eyeliner w zelu? najpierw musialabym sie oczywiscie nauczyc robic takie kreseczki

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-07-20 o 12:18
Stary 2010-07-20, 12:19   #2829
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
o rany, wlasnie ostatnio kusilo mnie to w sklepie
tylko opinie w kwc ma niskie, ale moze tez sie skusze jak bedzie w promocji

to tak, z tym pedzelkiem to jest wszystko super ALE nie potrafie wywinac ladnie kreski do gory, tyle razy poprawialam i mam takie grube krechy, a chcialam cieniutkie mam nadzieje ze to tylko kwestia wprawy, bo dosc dziwnie nagle sie 'operuje' sztywnym pedzelkiem nie moglam zmywac, bo uzywam duraline, wiec nei ma szans na poprawki, musialabym cale oko zmyc zeby sprobowac kreske, a nie chce mam na to czasu juz zbytnio. Wklejam jedno zdjecie bez tuszu(przeczytalam Twoja wiadomosc o prosbe o zdjecie) a drugie, juz pomalowane. Tak czy siak, podoba mi sie, bo kreski same sie prowadza, pocwicze troche i moze dojde do perfekcji
dla mnie ta kreska jest super bardzo ładna. o i zapomniałam śliczny kształt brwi
Cytat:
wiesz to jest tak, że sam żel ktory jest w srodku nie ma drobinek peelingujacych, po prostu zwykly zel jak do mycia twarzy tylko te gumowe włoski ma są fajne, generalnie buzia jest taka gladziutka po nim (pewnie dlatego ze ma kwas salicylowy2%+ jakis HerbaRepair )
ja uzywam co 2-3 dzien maski z avonu z kawasem salicylowym przeciw wagrom i tez pomaga no i buzia automatycznie prz ten kwas sytaje sie jśniejsza efekty fajne ale wiadomo wszystkiego trzeba używac regularnie- po pierwszych 2 razach nie zauwazyłam żadnej róznicy po zastosowaniu maskie a teraz po 1,5miesiąca stosowaniu regularnym wągry się nie robią
Stary 2010-07-20, 12:24   #2830
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dla mnie ta kreska jest super bardzo ładna. o i zapomniałam śliczny kształt brwi

ja uzywam co 2-3 dzien maski z avonu z kawasem salicylowym przeciw wagrom i tez pomaga no i buzia automatycznie prz ten kwas sytaje sie jśniejsza efekty fajne ale wiadomo wszystkiego trzeba używac regularnie- po pierwszych 2 razach nie zauwazyłam żadnej róznicy po zastosowaniu maskie a teraz po 1,5miesiąca stosowaniu regularnym wągry się nie robią
aa czyli jednak dobrze, że ten żel ma kwas salicylowy, oby buzia była po nim ładna

Stary 2010-07-20, 12:25   #2831
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

witam
a jaka to maska?
caate piękna kreska i brwi
ja na razie po bieganie,prysznicu,balsam ach i siedzę z plastrem na wągry na nosie.
wieczorem zrobię mikrodermabrazję i maskę uspokajającą.
ten brusher też mnie korci odkąd zobaczyłam go w relamie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:33   #2832
buahhot
Marcelover ♥♥♥

W poszukiwaniu tego Graniera bylam w sumie w 5 czy 6ciu drogeriach/hipermarketach i nigdzie go nie bylo (puste półeczki), ale wczoraj był - w nowo otwartym rossmannie

ok ide myć i waxować włosy

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-07-20 o 12:37
Stary 2010-07-20, 12:42   #2833
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

dziekuje
Cytat:

caate
jakie Ty masz piekne oczy a makijaż przecudny
hmm ja mam taki pedzelek do brwi, kupilam go razem z zestawem pedzli, a powiesz mi ile kosztuje taki eyeliner w zelu? najpierw musialabym sie oczywiscie nauczyc robic takie kreseczki
hm, kusisz chyba musze go sobie kupic przy najblizej wizycie w hipermarkecie
dzieki od tylu facetow slyszlaam taki komplement i myslalam, ze tak mowia kazdemu, ale jak go slysze od dziewczyny to dopiero wierze
ja dalam za ten eyeliner w zelu 35zl w inglocie, teraz po pol roku dokupilam ten pedzelek, uzywalam innych cienkich typowo do eyelinera, ale wkurzalo mnie to ze wyginaja sie, a ja od zawsze marzylam o precyzyjnych,rownych kreskach. Wczoraj mi cos strzelilo i kupilam on tez jest do brwi,wosku i cieni, jezeli Twoj jest taki sztywniejszy to chyba nie ma sensu kupowac, chyba ze Tobie sie bedzie malowalo lepiej takimi cienkimi chociaz mi zawsze zal wydawac kase na pedzle
ten w zelu jest bardziej suchy niz w plynie, dla mnie po 3miesiacach konieczny byl duraline, bo ten plyn znowu przywraca mu swiezosc. Najpierw maczam pedzelek w zelu pozniej kropelke duraline daje na zakretke i w tym maczam i maluje kreski. Gdy miala sam zel bez duraline, nie bylam tak z niego zadowolona. Duraline przedluza trwalosc, a zel staje sie bardziej plynny i lepiej sie nim rysuje. Ja zamykam oko i rysuje na powiecie, pozniej lekko uchylam i juz z otwartym okiem wyciagam kreski do gory. Na takim przymknietym oku, na koniec pociagam kreske tak zeby wyrownac ta kreske przy powiece do tek kreski skosnej, nie wiem jak to wytlumaczyc

na YT jest duzo technik robienia kresek, mi sie marzy makijaz MEgan Fox ale nie moja uroda, ja wygladam w nim niekorzystnie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
a jaka to maska?
ja na razie po bieganie,prysznicu,balsam ach i siedzę z plastrem na wągry na nosie.
dzieki a brwi przeklinam za ta brodawke, przez co nieraz przy regulacji rycze z bolu jak w bolizu niej musze wloska wyrwac
Stary 2010-07-20, 12:50   #2834
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate ale np jaki makijaz Megan? Tobie kazdy makijaż pasuje, masz piękną buzię
hmm musze pomysleć co z eyelinerem, pedzelek mam taki sztywny wlasnie

Stary 2010-07-20, 13:05   #2835
caate
Zakorzenienie

GG do caate

to jak masz taki pedzelek, to juz jeden mniej wydatek
mi chodzi o jej makijaz, jak ma kreski i tak sexy wyglada ona tez uzywa brazowych cieni, a ja uwazam ze zle wygladam w brazach i nie potrafie sie przelamac, ogolnie zawsze mam kreske gorna, czasami dolacze jakis turkus,zielen,niebieski,s zarosc z kredki, a cienie to tylko szaroscie lub rozem machne nieraz powieke i koniec moich pomyslow na makijaz
teraz sie spiesze bo lece do tego biura, wystroilam sie jak nie wiem co, az sama siebie podziwiam, ze mi sie tak chcialo pozniej znajde linki to wkleje
Stary 2010-07-20, 13:12   #2836
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

caate
oczy, makijaż, kreska

chcę taki pędzelek!
kupię na all? zaraz pooglądam.
i mogę oczywiście używać tego pędzelka do eyelinera w płynie? bo niedawno kupiłam i nie chciałabym zmieniać.
Stary 2010-07-20, 14:37   #2837
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć laski
Możecie mi polecić jakieś dobre płukanki do włosów?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:02   #2838
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Coraz bardziej zastanawiam sie nad mgiełką radicalem... Daje jakieś fajne efekty?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:19   #2839
marlienkaa2
Zadomowienie

A ja się pochwalę: potrafię zrobić równe kreski zarówno sobie, jak i komuś. Niestety tylko cieniem do powiek przy pomocy cienkiego pędzelka.
Dziś mam dzień: ,,bez kija nie podchodź, a najlepiej w ogóle nie podchodź"
Co do mgiełki Radical, to psikana na skórę głowy powoduję szybszy porost włosów.
Stary 2010-07-20, 15:21   #2840
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Coraz bardziej zastanawiam sie nad mgiełką radicalem... Daje jakieś fajne efekty?
ma fatalny skład, króluje alkohol i może Ci to wysuszać włosy...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:24   #2841
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
a jaka to maska?
avon clearskin maska przeciw wągrom z kwasem salicylowym taka jak w załączniku
Cytat:
W poszukiwaniu tego Graniera bylam w sumie w 5 czy 6ciu drogeriach/hipermarketach i nigdzie go nie bylo (puste półeczki), ale wczoraj był - w nowo otwartym rossmannie

ok ide myć i waxować włosy
ja sobie go kupie jak skończy mi się mój obecny żel myjacy mam teraz tez z avonu na dzień i na noc , ogólnie jest ok, nie podraznia ale te opakowanie masakra, nie widac ile jest w pojemniku jeszcze tego żelu i nie ma ono pompki przez co trzeba mocno pościskac ja zeby żel wyszedł, nie wiem jak to będzie jak będe mieć juz końcówke

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...lo-Energii.htm

Cytat:
dziekuje

hm, kusisz chyba musze go sobie kupic przy najblizej wizycie w hipermarkecie
dzieki od tylu facetow slyszlaam taki komplement i myslalam, ze tak mowia kazdemu, ale jak go slysze od dziewczyny to dopiero wierze
ja dalam za ten eyeliner w zelu 35zl w inglocie, teraz po pol roku dokupilam ten pedzelek, uzywalam innych cienkich typowo do eyelinera, ale wkurzalo mnie to ze wyginaja sie, a ja od zawsze marzylam o precyzyjnych,rownych kreskach. Wczoraj mi cos strzelilo i kupilam on tez jest do brwi,wosku i cieni, jezeli Twoj jest taki sztywniejszy to chyba nie ma sensu kupowac, chyba ze Tobie sie bedzie malowalo lepiej takimi cienkimi chociaz mi zawsze zal wydawac kase na pedzle
ten w zelu jest bardziej suchy niz w plynie, dla mnie po 3miesiacach konieczny byl duraline, bo ten plyn znowu przywraca mu swiezosc. Najpierw maczam pedzelek w zelu pozniej kropelke duraline daje na zakretke i w tym maczam i maluje kreski. Gdy miala sam zel bez duraline, nie bylam tak z niego zadowolona. Duraline przedluza trwalosc, a zel staje sie bardziej plynny i lepiej sie nim rysuje. Ja zamykam oko i rysuje na powiecie, pozniej lekko uchylam i juz z otwartym okiem wyciagam kreski do gory. Na takim przymknietym oku, na koniec pociagam kreske tak zeby wyrownac ta kreske przy powiece do tek kreski skosnej, nie wiem jak to wytlumaczyc

na YT jest duzo technik robienia kresek, mi sie marzy makijaz MEgan Fox ale nie moja uroda, ja wygladam w nim niekorzystnie

dzieki a brwi przeklinam za ta brodawke, przez co nieraz przy regulacji rycze z bolu jak w bolizu niej musze wloska wyrwac
ja mam eyeliner z siliconem, ale jak narazie najlepiej kreska mi wychodzi nie eyelinerem ani zwykła kredka do oczu która dla mnie jest porażka bo po godzinie juz mi cała schodzi i jestem rozmazana, najlepiej sprawdziła sie konturówka do oczu nie rozmazuje sie i trzyma prawie że cały dzien

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-07-20 o 15:26
Stary 2010-07-20, 15:28   #2842
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
zwłaszcza że teraz w lato włosy sa bardziej wysuszone przez słońce mimo ze przy każdym myciu głowy stosuje maske na włosy i trzymam conajmniej 30 min to i tak teraz czuje że mam strasznie przesuszone włosy
Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę: potrafię zrobić równe kreski zarówno sobie, jak i komuś. Niestety tylko cieniem do powiek przy pomocy cienkiego pędzelka.
Dziś mam dzień: ,,bez kija nie podchodź, a najlepiej w ogóle nie podchodź"
Co do mgiełki Radical, to psikana na skórę głowy powoduję szybszy porost włosów.
ja też lubie robic kreski cieniem ale na mokro
Stary 2010-07-20, 15:29   #2843
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Hm to będę musiała szukać innego psikadła Dzięki
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 15:39   #2844
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate
oczy, makijaż, kreska

chcę taki pędzelek!
i mogę oczywiście używać tego pędzelka do eyelinera w płynie? bo niedawno kupiłam i nie chciałabym zmieniać.

na all ja nie znalazlam. Kupilam w inglocie i tez czekalam 3x na dostawe i go nie mieli. Nie wiem czy do plynnego sie nadaje, ale jutro moge sprawdzic, bo mam jakis plynny granatowy to moge przetestowac jak sie sprawuje z pedzelkiem tylko nie wiem jak go wsadze do eyelinera bo pedzelek jest dosc szeroki

wrocilam, bylam w sh kupilam 5bluzeczek po 2zl, mamie super zakiet i taki plaszczyk szkoda, ze zawsze znajduje ladniejsze rzeczy w duzych rozmiarach a ja potrzubuje S

ide nogi wymoczyc i bede kleic pierogi ruskie
Stary 2010-07-20, 15:45   #2845
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

na all ja nie znalazlam. Kupilam w inglocie i tez czekalam 3x na dostawe i go nie mieli. Nie wiem czy do plynnego sie nadaje, ale jutro moge sprawdzic, bo mam jakis plynny granatowy to moge przetestowac jak sie sprawuje z pedzelkiem tylko nie wiem jak go wsadze do eyelinera bo pedzelek jest dosc szeroki

wrocilam, bylam w sh kupilam 5bluzeczek po 2zl, mamie super zakiet i taki plaszczyk szkoda, ze zawsze znajduje ladniejsze rzeczy w duzych rozmiarach a ja potrzubuje S

ide nogi wymoczyc i bede kleic pierogi ruskie
w lumpku fajne rzeczy sie spotyka, ja ostatnio kupiłam sobie zwykła bluzke za 3zł i przerobiłam ja po swojemu doszywając na ramionach pagony z cwieków odprótych ze starego paska jak sie odkleją w praniu to chociaż nie będe żalowac bluzki bo tania
za duże bluzki zawsze można przerobić na wątku DIY dziewczyny tak robią i calkiem fajnie im to wychodzi

bardzo tani Sh masz u siebie- u mnie ceny przewaznie 10zł za sztuke tylko w ostatnim dniu przed nową dostawą wszystko jest po 3zł

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-07-20 o 15:46
Stary 2010-07-20, 15:56   #2846
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate
oczy, makijaż, kreska

chcę taki pędzelek!
Cytat:
w lumpku fajne rzeczy sie spotyka, ja ostatnio kupiłam sobie zwykła bluzke za 3zł i przerobiłam ja po swojemu doszywając na ramionach pagony z cwieków odprótych ze starego paska jak sie odkleją w praniu to chociaż nie będe żalowac bluzki bo tania
za duże bluzki zawsze można przerobić na wątku DIY dziewczyny tak robią i calkiem fajnie im to wychodzi

bardzo tani Sh masz u siebie- u mnie ceny przewaznie 10zł za sztuke tylko w ostatnim dniu przed nową dostawą wszystko jest po 3zł
w tym co bylam to mam najblizej, 15min autkiem. We wtorki sa po 2zl, bo tez reszti i ja tak zawsze jezdze, bo uwazam, ze jak sh kupowac to najtaniej jak sie da, a nie po 10,15,20zl, szkoda mi jakos kasy, a tak to po 2zl to sie ciesze wrecz w soboty we wro sa 3lumpki, w ktorych sa dobre dostawy i tez po 1,2,3zl/sztuka ale ja zazwyczja w sobote pracuje lub odpoczywam i zostaje mi tylko wtorek przerabiac,przerabiam, ale jak tylko ta duza rzecz mi sie bardzo podobna i mam na nia pomysl, jednak wole z czystego lenistwa kupowac juz dobre rzeczy

Mam propozycje, z racji tego, ze ja jestem gadula i rozpisuje sie na dlugie posty(mozecie bic mnie za to, moze keidys sie opamietam), rozmawiamy czasami na rozne tematy, to swoje zabiegi SPA wyrozniajmi np innym kolorem czcionki, bedzie bardziej czytelne, dla osob ktore szukaja motywacji

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-07-20 o 16:30
Stary 2010-07-20, 18:43   #2847
dianulaa
Zadomowienie

a ja brushera gdzies dostałam w jakiejś kampanii do testowania i mój zachwyt nad nim minął po tygodniu użytkowania, nie wiem czemu, poprostu czułam się po nim taka "nie do końca umyta" , o niebo jest lepszy żel do mycia twarzy z tej samej serii ale juz nie brusher:P Ale to tylko moja opinia. Napewno nie kupie następnego
Stary 2010-07-20, 19:10   #2848
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja brushera gdzies dostałam w jakiejś kampanii do testowania i mój zachwyt nad nim minął po tygodniu użytkowania, nie wiem czemu, poprostu czułam się po nim taka "nie do końca umyta" , o niebo jest lepszy żel do mycia twarzy z tej samej serii ale juz nie brusher:P Ale to tylko moja opinia. Napewno nie kupie następnego
nie wszystkim odpowiada to samo

Stary 2010-07-20, 19:33   #2849
dianulaa
Zadomowienie

wiem i dlatego mówię że to tylko moja opinia

ide 6weidera robić miałam spac ale mnie nosi.
Stary 2010-07-20, 20:47   #2850
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej byłam dziś na zakupach i jestem bardzo zadowolona kupiłam: 2pary butów, spodnie, torebkę i bluzę

Caate piękny makijaż

Lecę się upiększac ale jeszcze nie wiem co zrobię

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości