Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 19:36   #2131
dalenka8
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Włśnie.. ja dała córce Antonina.. a znajomej siostra Antonia.. niby to samo a inaczej pisane!!!

ja dopiero po czasie zajarzyłam że Tosia to bardzo popularne imię.. szczególnie po książce i filmie Grocholi (?)

Dość popularne, choć najwięcej jest teraz Wiktorii, Maj (Mai ? Majów :P?), Oliwii. Wiem, bo miałam dużo praktyk w przedszkolach .

Mnie się jeszcze podoba imię Łucja, Hania... I parę innych :P. Z synem będzie problem, bo mojemu TŻ najbardziej podoba się... JEGO własne imię ! Ewentualnie ostatnio Marcel...
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 19:38   #2132
Mustique
Lena

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

marcel mi się z małpką kojarzy- za duzo filmów oglądałam i serię "przyjaciół")- i już na starcie to imie mi nie pasi...

ale jakbym tak kombinowała- to nie mogłabym dziecka żadnym imieniem nazwać! i musiałabym wymysklać.. jakieć Yody i inne Shreki...
Stary 2010-07-20, 19:43   #2133
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytkadan Pokaż wiadomość
np. Ignacy,Honorata,Jowita mnie się ze starszymi ludźmi kojarzą, a moze to ja taka głupia jestem
Bo to są dość stare imiona- co im wcale nie odbiera uroku . Mnie stąd podoba się Ignacy.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
marcel mi się z małpką kojarzy- za duzo filmów oglądałam i serię "przyjaciół")- i już na starcie to imie mi nie pasi...

ale jakbym tak kombinowała- to nie mogłabym dziecka żadnym imieniem nazwać! i musiałabym wymysklać.. jakieć Yody i inne Shreki...

Ta małpka Joeya nazywała się Marcel?! Hahahaaaaa... Mnie się podoba średnio, mówię o wyborze TŻ :P.
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 19:44   #2134
Mustique
Lena

niestety - wybór imienia to trudny orzech do zgryzienia... przechodziłam to.. choć sama podejmowałam decyzję!! a i tak było mi trudno!
Stary 2010-07-20, 19:50   #2135
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
niestety - wybór imienia to trudny orzech do zgryzienia... przechodziłam to.. choć sama podejmowałam decyzję!! a i tak było mi trudno!
dałaś radę i masz śliczną Tosię
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 19:54   #2136
bambusiek
Zakorzenienie

Dotarłam na chwile i zaraz znikam

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
moje buciki ślubne
Śliczne

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc Wam! Jestem nowa ale moze mnie przygarniecie
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Przyjmiecie nową do swojego grona ???

wszystkiego najlepszego Haniu !
Cytat:
Napisane przez martynaa Pokaż wiadomość
30lipiec
jesteśmy razem 5 lat... mieszkamy razem... w końcu trzeba było coś poustalać
tylko teraz załamuję łapki bo wiem że przygotowań multum, a sił brak
Witajcie

Nic więcej nie mam ochoty komentować. Przykro mi było jak czytałam to wszystko co tu się działo i jako osoba nie uczestnicząca w dyskusji jasno widziałam kto na kim pojeżdżal, ale to już zachowam dla siebie

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

No i wszystkiego naj Haniu!!!
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 19:57   #2137
cobra115
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko pochwalić że dostaliśmy następne zaproszenie na ślub 11 września

To taka moja dalsza rodzina

Śmieszne mają zaproszenia, pewnie się już wam gdzies przewinęły... taka babka z pierścionkiej z diamentem wielkim jak cała ręka i facet z kula u nogi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 20:04   #2138
potterka
Zakorzenienie

właśnie dzwonił facet z mieszkania które obecnie wynajmujemy.. se pado kiedy się wyprowadzamy, bo czesto jest tak, że wypowiedzenie jest do daty X a ktoś się wyprowadza jakiś czas wcześniej i mieskznaie puste stoi a on juz ma chętnych... takiego wała.. zapłacone to niech spada.. jak się wyprowadzę to się wyprowadzę..
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:07   #2139
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
jak bym słyszała ojca .. jak mnie i siostrę wołał...

moje imię to Lena.. siostra Magda... jedno podzielili na dwa- żeby oszczędnie było!!!
widocznie jedno im się spodobało, a córki dwie... dobrze, że nie woleli Marianna
Cytat:
Aniela mi sie nie podoba- bo mam ciotkę o tym imieniu.. i jakoś tak nie teges....

imię musi mi sie fajnie kojarzyć.. chiciaż Toska mi sie źle kojarzyła- bo imię znalazłam na grobowcu- i przypadło do gustu!!
mi też się Szymon źle kojarzył
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Nic więcej nie mam ochoty komentować. Przykro mi było jak czytałam to wszystko co tu się działo i jako osoba nie uczestnicząca w dyskusji jasno widziałam kto na kim pojeżdżal, ale to już zachowam dla siebie
no mi też nieswojo
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Wpadłam się tylko pochwalić że dostaliśmy następne zaproszenie na ślub 11 września

Śmieszne mają zaproszenia, pewnie się już wam gdzies przewinęły... taka babka z pierścionkiej z diamentem wielkim jak cała ręka i facet z kula u nogi
haha muszą być fajne lubię takie
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:13   #2140
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
jak pojade farby zawieźć w tym tyg to zrobię fotę podwórka istne slamsy ale mieszkanie jako tako.. tylko sąsiadka zza ściany siedzi przed drzwiami a stara jest i czuje że mnie drażnć będzie
wogóle jak się chce wejść do mieskzania to się wchodzi przez takie jakby balkony (nie wiem jak to się nazywa pokaże może jutro na foto ) i żeby dojść do moich drzwi to trzeba najpierw otworzyć na dole do klatki, potem na piętrze, i jeszcze jedne na piętrze i dopiero są moje drzwi łazienka trochu tragiczna w porównaniu do luksusu jaki teraz mieliśmy ale wiadomo to kwestia przyzwyczajenia

Lusi każdy robi jak uważa, ja wcześniej też nie miałam ciśnienia na mieszkanie razem przed ślubem, teraz jednak jak zamieszkaliśmy zmieniłam zdanie i nie wzięłabym ślubu nie mieszkając wcześniej razem co oczywiście nie znaczy, że takie związki nie mają sznasy przetrwać bo to indywidualna sprawa
pokaż fotki koniecznie!

ja, nawet gdybyśmy nie mieli szansy mieszkać razem przed ślubem( a po zaręczynach jeszcze tej opcji nie było) to i tak wyszłabym za M. za mąż

Cytat:
no już nie mamy większeho wyjścia.. obecne mieszkanie musimy opuścić do 09.08.10, a do nowego już mam klucze (w końcu czynsz 400 zł to nie 800 ) dam rade nie powiedzcie że damy
pewnie, że dacie radę!

Cytat:
laseczki dopisuję się na lipiec

Cytat:
http://slub-wesele.pl/artykuly/slubny-terminarz.html
działacie zgodnie z harmonogramami, czy co się uda to załatwiacie?
ten harmonogram nie jest dostosowany do tego co teraz się dzieje w branży weselnej

Cytat:
nie lubie imion zamerykanizowanych... tzn.. koleżanka swoją pociechę nazwała Nicola.. .imię podoba mi się; le wpisali jej przez "k"... i już mnie nie pasi...
Moja koleżanka jest Nicolą a córka znajomych Nikolą... Przez "K" nie podoba mi się wcale
Cytat:
moje imię to Lena.. siostra Magda... jedno podzielili na dwa- żeby oszczędnie było!!!

Cytat:
imię musi mi sie fajnie kojarzyć.. chiciaż Toska mi sie źle kojarzyła- bo imię znalazłam na grobowcu- i przypadło do gustu!!
moja chrzestna to Tośka

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
mi się takie imona podobają:

Cyryl
Honorata
Ignacy
Jagoda
Jędrzej
Jowita
Marcel
Matylda
Oktawia
Olga
Sergiusz (zdrobnienie )

ale to tylko.....
mi z tych ani jedno się nie podoba.

Cytat:
Włśnie.. ja dała córce Antonina.. a znajomej siostra Antonia.. niby to samo a inaczej pisane!!!
Ja znam jedną Paulę, nie Paulinę

Natalontko, nie zacytowało mi się, nie opuszczaj nas... Nie wypowiadaj się na tematy, które Cię drażnią i będzie ok
Ja Ci powiem szczerze, że nie czuję się tutaj lubiana, mile widziana ale mam to gdzieś!

I co do nowych PMek, które czują się atakowane... W sumie im się nie dziwnię, napisały ledwie kilka postów, nie są przyzwyczajone do takich reakcji i tyle, trzeba dać im szansę się "Wbić" w wątek i nie będzie takich spin... Mam nadzieję

Bylam dziś z Milką u weta.Masakra błądziłam między osiedlami dobre pół godziny, kicia się denerwowała, wyrywała ale znalazłam gabinet dostała krople do oczu i za 2 tyg kolejna kontrola i jak będzie wszystko dobrze to szczepienie
Jak wyszłam z gabinetu, poszłam na drugą stronę budynku zobaczyłam REAL i doszłam do przystanku w innej częście miasta w 5 minut Ale następnym azem będę mądzejsza!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:17   #2141
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

ja się dziś dowiedziałam, że koleżanka wychodzi za mąż 10 września (z mojej byłej klasy) biorą cywilny, mam nadzieję, że uda mi się pójść

co do zaproszeń ja widziałam podobne kartki z życzeniami ale nie kupiłam na ostatni ślub bo kumpela to obrażalska paniczka (która zmusiła TŻa do ślubu ale to długa historia, ale dowiedziałam się o tym ze 2 ty temu a są rok po ślubie- byłam w szoku)

Cytat:
właśnie dzwonił facet z mieszkania które obecnie wynajmujemy.. se pado kiedy się wyprowadzamy, bo czesto jest tak, że wypowiedzenie jest do daty X a ktoś się wyprowadza jakiś czas wcześniej i mieskznaie puste stoi a on juz ma chętnych... takiego wała.. zapłacone to niech spada.. jak się wyprowadzę to się wyprowadzę..
I badzo dobrze!

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
mi też się Szymon źle kojarzył
My będziemy mieć Szymonka i miała być też Milenka ale kot nazywa się Milka i dziwnie by było (bo liczę na to, że kot pożyje kilka ładnych lat- o ile nie będziemy musieli go oddać :cy: )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 20:19   #2142
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Była u nas na chwilę ciotka zakonnica i akurat składałam pranie. I nagle do mnie "czemu nie złożysz wszystkich ręczników tak samo? " to jej grzecznie tłumaczę że jedno są mniejsze, jedna większe, jedne mama sobie układ pionowo, jedne poziomo (przykładowo). A ona
"No tak, ale różnej wielkości tez mozna złożyć tak samo"
No to ja
"Ale ja składam tak"

Justii ja też chcę Milenka

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:21   #2143
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
pokaż fotki koniecznie!

ja, nawet gdybyśmy nie mieli szansy mieszkać razem przed ślubem( a po zaręczynach jeszcze tej opcji nie było) to i tak wyszłabym za M. za mąż

pewnie, że dacie radę!

ten harmonogram nie jest dostosowany do tego co teraz się dzieje w branży weselnej

Moja koleżanka jest Nicolą a córka znajomych Nikolą... Przez "K" nie podoba mi się wcale

moja chrzestna to Tośka

mi z tych ani jedno się nie podoba.

Ja znam jedną Paulę, nie Paulinę

Natalontko, nie zacytowało mi się, nie opuszczaj nas... Nie wypowiadaj się na tematy, które Cię drażnią i będzie ok
Ja Ci powiem szczerze, że nie czuję się tutaj lubiana, mile widziana ale mam to gdzieś!

I co do nowych PMek, które czują się atakowane... W sumie im się nie dziwnię, napisały ledwie kilka postów, nie są przyzwyczajone do takich reakcji i tyle, trzeba dać im szansę się "Wbić" w wątek i nie będzie takich spin... Mam nadzieję

Bylam dziś z Milką u weta.Masakra błądziłam między osiedlami dobre pół godziny, kicia się denerwowała, wyrywała ale znalazłam gabinet dostała krople do oczu i za 2 tyg kolejna kontrola i jak będzie wszystko dobrze to szczepienie
Jak wyszłam z gabinetu, poszłam na drugą stronę budynku zobaczyłam REAL i doszłam do przystanku w innej częście miasta w 5 minut Ale następnym azem będę mądzejsza!
ja za mojego D też, ale teraz gdybym miała zmieniać męża to już inaczej podeszłabym do sprawy

chyba każda przechodzi przez "wbicie" się.. mi również było ciężko

a Milce życze zdrówka ! moja kota zmienia te cholerne zęby i gryzie strasznie :/ a obcieliście pazurki??

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Była u nas na chwilę ciotka zakonnica i akurat składałam pranie. I nagle do mnie "czemu nie złożysz wszystkich ręczników tak samo? " to jej grzecznie tłumaczę że jedno są mniejsze, jedna większe, jedne mama sobie układ pionowo, jedne poziomo (przykładowo). A ona
No to ja
"Ale ja składam tak"

ej a co ją obchodzą Twoje ręczniki?
Stary 2010-07-20, 20:23   #2144
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:

ja Cię lubię za wszystkie

a kicia jak się czuje w new domu? przesypiasz noce?
Cytat:
ja się dziś dowiedziałam, że koleżanka wychodzi za mąż 10 września (z mojej byłej klasy) biorą cywilny, mam nadzieję, że uda mi się pójść

co do zaproszeń ja widziałam podobne kartki z życzeniami ale nie kupiłam na ostatni ślub bo kumpela to obrażalska paniczka (która zmusiła TŻa do ślubu ale to długa historia, ale dowiedziałam się o tym ze 2 ty temu a są rok po ślubie- byłam w szoku)

I badzo dobrze!

My będziemy mieć Szymonka i miała być też Milenka ale kot nazywa się Milka i dziwnie by było (bo liczę na to, że kot pożyje kilka ładnych lat- o ile nie będziemy musieli go oddać :cy: )
ale co, już? chcesz nam co powiedzieć?
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:23   #2145
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
ej a co ją obchodzą Twoje ręczniki?
Właśnie nie wiem

Byli jeszcze na górze zobaczyć co tam będę mieć (ta zakonnica - taty siostra, i taty brat z żoną - pan przemądrzały). I wujek mówi ze dużo tego i po co tyle. A ja "Żebyś zazdrościł"

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-07-20, 20:24   #2146
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
jakos kiepsko sie dziś czuje, ale jutro mam wolne, to sie wyśpie
G dzisiaj nie p[rzyjedzie, bo zmeczony legł na łózku, to mam czas zeby wiecej poćwiczyć
wolne

Cytat:
hejka

Cytat:
http://slub-wesele.pl/artykuly/slubny-terminarz.html
działacie zgodnie z harmonogramami, czy co się uda to załatwiacie?
co sie uda
Cytat:
a bo on powiedział że mnie załatwi moją bronią... jak mu trułam żeby mi kupował to teraz będe prosić żeby już nie kupował
marzenie

Cytat:
nie lubie imion zamerykanizowanych... tzn.. koleżanka swoją pociechę nazwała Nicola.. .imię podoba mi się; le wpisali jej przez "k"... i już mnie nie pasi...
ja tez takich nie lubie...

Cytat:
jak bym słyszała ojca .. jak mnie i siostrę wołał...

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
mi się takie imona podobają:

Cyryl
Honorata
Ignacy
Jagoda
Jędrzej
Jowita
Marcel
Matylda
Oktawia
Olga
Sergiusz (zdrobnienie )

ale to tylko.....
znam Jagode - troche dziwna za to Olga jest super dziewczyna bardzo ją lubię, więc mi się to imię będzie dobrze kojarzyć
moja ulubiona ciocia miala na imie Adolfina... wiem jak to brzmi ale była taka sympatyczna i mila ze jakby miala inaczej na imie to bym tak corke nazwala

Cytat:
Moja koleżanka miała autobus taki duży dali chyba 300zł
masz namiary?

Cytat:

marcel mi sie tez z malpka skojarzyl od rossa ale mialam wujka Marcela i byl w porzadku

Cytat:
no cos ty

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:26   #2147
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja
"Ale ja składam tak"

A tak tylko zapytam: z jakiego zgromadzenia jest Twoja ciocia?
G. 9.1O.18
Stary 2010-07-20, 20:27   #2148
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
w
marzenie
Ale nie będę mu tego mówić, niech mysli że jest cwańszy

Justii wiesz za co

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-07-20, 20:27   #2149
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja
"Ale ja składam tak"
mogla Ci pokazac... na wszystkich po kolei
Cytat:
bo trafilas akurat na goracy okres

Stary 2010-07-20, 20:28   #2150
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc Wam! Jestem nowa ale moze mnie przygarniecie
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Przyjmiecie nową do swojego grona ???
cześć
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja tez sie dzisiaj musze logowac caly czas ehh nie wiem co jest...
ja też wczoraj była wylogowana
Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
niunia32 ja jak bylam mala tez za darmo jezdzilam pkp, co wakacje do Gdanska jezdzilismy do cioci, ale taty wiecznie w domu nie bylo i zmienil prace i dobrze zrobil
gdzie Twoje podpisy i avek
Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Myślę, że trzeba mieć nadzieję... Czasami już teraz mnie na nią szlak trafia, a jak pomyślę co to będzie jak nam się dziecko urodzi... No, ale cóż, w końcu jakoś trzeba się będzie dogadać. Znam osobiście przypadki, które lepiej dogadują się z teściową niż własną matką. Oby było dobrze... I wszystkim tego życze
ja sobie nie życzę tego moja mam jest zawsze na 1 miejscu teściowa jaka by nie była fajna i tak nie dorówna mamusi
Cytat:
No jak to nie? To nie tylko Wasza ale też nasza pasja
i nasza
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20804185]A teraz ja coś napiszę,bo chyba już czas najwyższy. Każda osoba nowa,która tu przychodzi i ma swój sposób,swoje zdanie jest atakowana. I ten wątek dla mnie nie jest już wątkiem,a kółkiem wzajemnej adoracji przez niektórych.
Amen![/QUOTE]da się przyzwyczaić
Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Chcialabym sie oficjalnie pozegnac
nie odchodź z wątku
Cytat:
cześć
Cytat:
ja na początku też się tutaj nie mogłam odnaleźć może dlatego niektóre relacje poukładały się tak a nie inaczej, ale teraz już wiem, że nie wynika to z chęci ujechania mnie tylko zdania innych uczę się

T'ai Honolinka nie uciekajcie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 20:29
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:28   #2151
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A tak tylko zapytam: z jakiego zgromadzenia jest Twoja ciocia?
A nie dostanę ochrzanu? Ja ją lubię, tylko teraz się tak wtrąciła. Ona jest salezjanką z tego co kojarzę. Jeździ na misje do Sudanu.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-07-20, 20:28   #2152
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem

Byli jeszcze na górze zobaczyć co tam będę mieć (ta zakonnica - taty siostra, i taty brat z żoną - pan przemądrzały). I wujek mówi ze dużo tego i po co tyle. A ja "Żebyś zazdrościł"
i dobrze powiedziałaś.. bo nic im do tego jak będziesz mieszkać i jak co robisz
Cytat:
wolne

hejka

co sie uda
marzenie

ja tez takich nie lubie...

znam Jagode - troche dziwna za to Olga jest super dziewczyna bardzo ją lubię, więc mi się to imię będzie dobrze kojarzyć
moja ulubiona ciocia miala na imie Adolfina... wiem jak to brzmi ale była taka sympatyczna i mila ze jakby miala inaczej na imie to bym tak corke nazwala
ja znam Jagodę i całkiem fajna jest

Justi a mi się zdaje, że Ty tu wyjątkowo lubiana jesteś
Stary 2010-07-20, 20:32   #2153
kaska87
Zakorzenienie

Co do mieszkania razem to my będziemy wynajmować póki co, mamy dom, ale u nas w mieście a po studiach przenosimy się do warszawy i na początek wynajem, później kupimy coś swojego więc nie wiem chyba jest ok? Bo nie będziemy mieszkać z rodzicami, ale swoich 4 kątów też na początku nie będziemy mieli

Haniula! 100 lat

wcześniej dziś wyszłam z pracy-system nam padł

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 20:33
Stary 2010-07-20, 20:32   #2154
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

Justi a mi się zdaje, że Ty tu wyjątkowo lubiana jesteś
widzisz mature zdala i juz cwaniaczy a o naszych kciukach juz nie pamieta

Stary 2010-07-20, 20:33   #2155
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja za mojego D też, ale teraz gdybym miała zmieniać męża to już inaczej podeszłabym do sprawy

a Milce życze zdrówka ! moja kota zmienia te cholerne zęby i gryzie strasznie :/ a obcieliście pazurki??
to już zależy po jakim czasie bym miała wychodzić za mąż... Ja mojego mena ;p poznałam wystarczająco i nie było żadnych niespodzianek

dzięki w imieniu Milki obciął jej pazuki i dostał po pysku od niej;p ona nas normalnie bije! az z prawej az z lewej
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
ja Cię lubię za wszystkie

a kicia jak się czuje w new domu? przesypiasz noce?

ale co, już? chcesz nam co powiedzieć?
dzieki

dobrze, a jeśli chodzi o noce to różnie bywa najgorsze jest tak mi ano daje po pysku bo chce się bawić

Noł! :P Ogólnie mówię (tutaj też kilka razy wspominałam), że jak syn to tylko Szymuś

Cytat:
masz namiary?

no cos ty
Jak będę się z nią widziała to zapytam ale to był stary PKS ;p wypożyczony

Takie mam ważenie i to tylko MOJA OPINIA

Stary 2010-07-20, 20:33   #2156
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Nie wytrzymałam i przeczytałam co sie działo na wątku i troche tego żałuję. Ehh.

Cytat:
No jak to nie? To nie tylko Wasza ale też nasza pasja
i nasz i nasz A następna to horrory - G je uwielbia i nudzi sie czasem, a ja się boję - jaki morał - możemy sie przytulać jakby siedzenia w kinie były wygodniejsze jescze no

Cytat:
moi rodzice też nie mieli nic wspólnego a przezyli razem ponad 40 lat!!! a dzieliło ich wszystko: od majątku, wykształcenia- po wiek!
Więc jak widać można.
Przypomniało mi się coś (nie wiem zy juz Wam mówiłam). Moi rodzice z reguły jak gdzies jeżdża na rowerah czy chodzą to osobno, bo mama woli wczesniej tato poźniej i odwrotnie. Zawsze jak jedno wychodzi z domu to drugie wraca. G nazwał ich ZMIENNICY . mówi, że jak jdno wychodzi z domu to puszcza sygnał drugiemu i wtedy to drugie wraca wariat

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
wróciłam od babci, ale mnie nakarmiła
dobrze że idę spać do P bo cała wanna zagruzowana
babcie od tego są
Ale miałabys darmowy peeling hehe

Cytat:
A propo starania się - G wczoraj po 20 pojechał do pracy jakąś stal rozładować czy coś i mu mówię że 20 zł może dostanie więcej a nie odpocznie nawet wieczorem. I że mógł nie jechać. A on że będzie na kwiaty dla mnie czubek
co on Ci tak kwiaty ostatnio kupuje. Mój G ostatnio mówi "dawno sie nie kłóciliśmy". Na co ja sie wsciekam, bo zawsze po takich słowach w przeciągu kilku dni sie kłócimy i powiedziałam "a co kwiatki chcesz mi kupic na przeprossiny", a G "nie czekoladki, bo takie nowe milki sa dobre orzechowe"

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dziewczyny, to tylko forum

nie moge zWas,no
chyba nie wszyscy rozumieją

Cytat:
a teraz ja się wtrącę i chcę być w centrum uwagi !

BYŁAM, ZOBACZYŁAM i się ZAŁAMAŁAM - to odnośnie nowego mieszkania
każdy ma swoje 5 minut
oj

Cytat:
Nazbierałam wiadro czarnych porzeczek i mnie komary prawie zjadły widzę że była ciekawa dyskusja więc nadrobię
moja amam tez dziś była a działce i myslałam, że jakies uczulenie dostała, a to ja komary pogryzły

Cytat:
dobre. Ja mam złączone MAGDALENA. Nigdy nie lubiłam sowjego imienia. Podobało mi sie albo Magda albo Lena właśnie. Swego czasu nawet byłam zła na rodziców za Magdalenę, a właściwie na tate bo miałam byc Amelia, alejemu sie nie podobało. Ale przyzwyczaiłam sie już do Magdaleny- chyba z wiekiem zaczęło mi sie podobać

Cytat:
już widzę jak córa za parę lat zapyta sie mnie- skąd takie imię znalazłam... a ja jej powiem że z cmentarza...
o matko nie mów jej tak, bo jakąś traume załapie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:33   #2157
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
A nie dostanę ochrzanu? Ja ją lubię, tylko teraz się tak wtrąciła. Ona jest salezjanką z tego co kojarzę. Jeździ na misje do Sudanu.
Nie no Bo tak byłam ciekawa
G. 9.1O.18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 20:34   #2158
JennyAniolek
Zakorzenienie

Wróciłam z randkowania... za chwilę P. pojedzie do pracy, a ja ciut nadrobię i potem idę skanować fotki

Justi, nie opowiadaj głupot, bo ja Cię lubię

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 20:35   #2159
kaska87
Zakorzenienie

słowo klucz: MOJA OPINIA

idę się wykąpać i wracam do Was

Jenny jak dam dolce? a spoko odbicie, pod koniec tygodnia się stoczy

ło ło ło 17 osób lisi wątek

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-20 o 20:37
Stary 2010-07-20, 20:37   #2160
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jenny jak dam dolce? a spoko odbicie, pod koniec tygodnia się stoczy
wkurzają mnie $$$ bo skaczą, a w kantorach przesadzają z cenami

http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=1d&t=l&a=lg

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości