|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
Są zarąbiste!Cytat:
Cytat:
![]() Niestety, miałam ten sam problem... Pogrzeb to okoliczność, na którą nie chcemy być przygotowani... ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- KFAAAAAA!! Moje wierszowidło o Mesucie jest na Ciachach!!
|
|||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
żyję nic nie słychać... ![]() a nie ma mnie bo ze mną nie gadacie ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- zjadłam właśnie mega pake prażynek i mnie brzusio boli
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
Uff... Chłopy naprawiły okienka (przynajmniej na to wszystko wskazuje) te z bocznego paska. Teraz powinno być jak chciałem, czyli kliknięcie pojedyncze na temat z paska do niego przenosi, a przeciągnięcie otwiera w okienku. I te w okienku powinny być poprzycinane (bez tła i wysuwanych pasków po bokach). Zziorajcie w wolnej chwili czy Wam działa
|
|
#3064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga, uwaga
![]() Bloomowa szyje torebkę ![]()
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam właśnie do kumpeli, że tylko falochron mi dac między nogi, taka jestem podniecona naszym wyjazdem
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- szkoda ze nie nadrabialas ![]() bys sie dowiedziala, ze w moim snie urodzilas na przystanku chlopca 12 czerwca
|
|
#3068 |
|
PIP.
|
![]() ja tylko na chwile zajrzalam do Was przywalona sterta ciuchow ![]() wlasnie wynioslam do garazu tone ksiazek i niechybnie mam juz przepukline
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Siemacie cycami mnie pozdrawiacie
![]() dżizas mówię Wam jak mi samoocena na tej policaji rośnie, tam każdy napalony aż czlowiekowi chce się rozbierać szkoda, że ciacha pozajmowane bo już bym im dzieci rodziła ![]() Gronek tęk ju ja Ci za przesyłkę bosko mi się zrobiło na serduchu mym oddźwięczę się w wolnej chwiluni, nawet mam pomyszła
|
#3071 |
|
PIP.
|
Lu
to tak samo jak w firmie komputerowej, tyle, ze jednak policjanci bardziej kuszacy niz informatycy, wiec zazdroszcze ![]() dobra me Lachony, ja spadam do pakowania jesli przezyje to widzimy sie rano ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Kamulec, a Ty wez sie opanuj z tym TI
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia...powiem Ci, że nei wiem w jakiej wiosce Ty mieszkasz, ze dopiero teraz przyszło
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Nefer ![]() To moja ulubiona gra
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Ilioch nie wszyscy są warci uwagi, ale niektórzy
:sex: a sorry nie ma takiej emoty
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na bób
![]() Podkradłam wczoraj trochę Grochom ![]() Do wieczorka |
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Kama do mnie szybko idą przesyłki np. z allegro albo coś
może listonosz się zagubił ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- dobra spadam misiaki, kompa powinnam mieć w środę
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, będę musiała obadać Twoją radosną twórczość
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
buona notte
![]() nie znałam ciach, ale super... |
|
|
|
#3078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz myslalam, ze zaginelo, bo wysylalam tak samo jak inna w tamten poniedzialek, super priorytet ![]() Lu nie trzeba a ja dzis mialam list od Ivre i pakunek taki wielki w skrytce ![]() a to na imieniny mi przyslala z UK kolezanka czekoladki te trojkatne, kartke i perfum ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- fajnie byloby gdzies wam na trasie stanac i sie cmoknac ![]() no halo o to, ze ja szybko gadam i duzo, co widac po postach i szybka odpowiedź mi jest super, a wy widze tak nie uzywacie jak ja i znow nie wie o co mi chodzi ![]() musze na me planete wrocic, bo tu bieda ![]() Cytat:
Cytat:
o tak ![]() to smacznego i wazne : kradzione nie tuczy ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ale zlos fajny chlop, od razu zobaczyl, ze taka co duzo postow ma jakis problem i cos chcial zrobic ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2677 kama tu masz tego posta z niedzieli i pomysl byl przyjety chyba przez 3 nas , a dalej nikt sie nie wypowiedzial ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- ale ten film Gorycz tropikow jest boski dzis bylo jak ta niewolnica zaszla w ciaze i ten jej pan sie cieszyl, ze jednak moze miec dzieci, ale ona spala z murzynem, bo sie kochali i urodzilo sie czarne, to kazal je zabic i ja i jej ojeci wyniosl do dziecko i sie skonczylo jak sie na nie kamieniem zamachnal. murzyni to mieli kiedys ciezki zywot
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#3079 |
|
PIP.
|
A ja się nadal pakuje
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
a Daria sie pytala co za pisam pisalam
![]() jedno do komornika, bo na tate cos przyszlo, ja nie odbieralam, ale strasza grzywna, ze musialam odpisac co i jak a drugie, to firmie wypowiedzialam umowe na ochrone, bo nic nie podpisywalam, a oni jeszcze tak przekrecili nazwe i moje nazwisko, ze im tez to napisalam, ze sa smieszni ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- ales tego nazbierala juz niedlugo koniec i bedzie happy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko powiedzieć dobranoc
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj byłam na poczcie wysłać paczkę, podchodzę do okienka a ta kobieta, która tam pracuje zamiast mnie obsłużyć to wyciągnęła stertę listów i sobie je pieczętowała... idiotka! |
|
|
|
|
#3083 |
|
Konto usunięte
|
Gronia, też oglądałam Gorycz tropików!
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20813489]Gronia, też oglądałam Gorycz tropików! [/QUOTE]no ![]() a Ci murzyni tam i mowie do P. zaraz sie na czarno pomaluje, nie cierpie bialych ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- a mam problem z zal. na SW, chcialam dodac znow MJ, a mi tam wisza jeszcze te stare co wtedy dodawalam i nie wiem jak je usunac i ile mozna tam dodawac fot? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson te oczy
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem szybko poirytowana i od razu komentuje... ![]() To samo jest w urzędach, a nawet sklepach... Ludzie się zachowują jakby pracowali za karę... |
|
|
|
|
#3086 |
|
Konto usunięte
|
Ta Murzynka, co urodziła dziecko jest śliczna
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20814386]Ta Murzynka, co urodziła dziecko jest śliczna
o tak ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
ale zauwazylam ze w US u nas juz ok jest, mile te panie w sklepach tez nieraz sa mile, a nieraz jakies hrabianki
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Grosiu, bo one do godziny zostają a potem się usuwają same.
Ale jak dogrywasz inne i załaczasz potem to te z pamieci sie nie załaczają.
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w niedzielę to wszystko wyjaśnia, byłam po wieży piwa ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Oglądałam "atakk szarańczy"
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś się dzieje z wizażem, miałam nieustannie zalogowane, a teraz jak zamykam przeglądarkę to automatycznie mnie wylogowuje... Co więcej loguje się i pokazuje mi, że nieprawidłowe dane, a obok mój zalogowany profil, w który mogę wejśc i odnaleźć wątek i już jestem zalogowana...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

te redaktorki tak za***iście piszą, że czasami to turlam się po podłodze
Są zarąbiste!
], a najbardziej z siatkarek podoba mu się jakaś Jacqueline 

idiotka!