|
|
#4231 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XVI
słucham w pracy radia roxy i tam leci raz dziennie piosenka: Nuda, nuda, nuda nic nie dzieje się, nuda, nuda, nuda tak przez cały dzień... Idealna na gorący dzień w pracy ![]() Cytat:
Gorzej z remontem. U nas też ciągle albo remont albo już jakieś poprawki. Eh. Wystawiasz psy? Pochwal się sukcesami Cytat:
wiedziałam, że mi nie wyjdzie z transparentem. Jestem blondi
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnes - w tym ostatnim TAB-ie dodaj ukośnik
![]() [/TAB] - tak to ma wyglądać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4233 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Teraz już będę wiedzieć.
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
daleko
![]() zobaczymy ![]() ja to wnętrze widzę sobie tak: ciemna podłoga-deski, albo panele, jasne ściany(białe, kremowe), jedna z zostawionymi czerwonymi cegłami na wierzchu. Do tego kominek, ale taki nowoczesny w formie. Światło albo punktowe, na podwieszanym suficie, albo kilka lamp w prostym, nowoczesnym stylu w różnych punktach salonu. Kanapa i fotele też maksymalnie prosta forma, pod kolor ścian z dodatkami czerwonymi i w odcieniu podłogi, albo też proste, ale czerwone i wtedy jasne i ciemne dodatki. Na ścianach spore czarno-białe zdjęcia, albo obrazy. Drzwi na taras(patio, czy co to jest) i okno od ziemi. Albo styl wręcz przeciwny. Jak z Prowansji. W obu ten salon wyglądałby dobrze. A to przecież tylko dwie możliwości tak na szybko. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- to jak już ją tak zachwaliłam to daję przepis. Ona dietetyczna jest.Cukinię przecinamy wzdłuż i wydrążamy fafoły z pestkami. Podsmażamy na kapce tłuszczu posiekaną cebulkę. Dodajemy starte na grubych oczkach pieczarki i posiekane fafoły z cukinii. Dobrze doprawiamy. Jak woda odparuje pakujemy w łódeczki z cukinii i ziuu do piekarnika. Jak zmięknie i się zapiecze to wciągamy.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-20 o 20:08 |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Może być w naturze
![]() Już smaruję pw ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście dietetyczna Ja ostatnio robiłam raczej niedietetycznego bakłażana a kapeluszy nie przymierzałam chyba od stycznia (od zatrucia salcią)
|
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
remontujemy już ponad rok i widac jak wygląda, jak nic jeszcze ze 100 latuwaga temat rzeka, nie poruszac ![]() ![]() co do wystaw, to tak, w pewnym momencie się bardzo zapaliłam, nawet mam zarejestrowaną hodowlę . Czyli z hodowlą koniec na amen, ale wystawy jak najbardziejMoje suczki: Mł. Ch. Pl, Ch. Pl ARKA ELDORADO Nefer - zwana Toficzkiem odeszła pod koniec maja tego roku i jej córka Mł. Ch. Pl, Ch. Pl FANABERIA z Klubu XXL zwana Fany, mieszka z nami, druga córka FUNIA z Klubu XXL nie skończyła championatu, bo też odeszła w zeszłym roku reszta szczeniąt wystawianych z przydomkiem "Z Klubu XXL "przez włścicieli to: FAN FAN TULIPAN , jest bardzo utytuowanym reroduktorem FIDZI , też skończyła championaty FLORENS , teżFUMFEL mieszka na litwie i chyba jest Ch Litwy i nie wystawiane FILIP brak kontaktu FEMCIA mieszka w niemczech, fotek wstawiac nie będę ![]() uciekam, bo o psach mogę godzinami ![]() Cytat:
meble w odcieniu podłogi Cytat:
ewentualnie do farszu pomielona pierś z kurczaka (białko) , robiłam też z jajem, takie se, i z twarogiem i szpinakiem, ale wtedy czosnek konieczny, czyli danie nie wyjściowe
|
|
|
#4237 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oooo, ja często też
![]() a nawet tego czy moja lewa strona to prawa czy lewa - tak bez zastanowienia się to większość razy powiem odwrotnie ![]() Cytat:
Ty tak prześlicznie wyglądasz w tych włosach, tak dziewczęco Cytat:
i śliczna fryzura, uwielbiam takie Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja się tak nie bawię, a gdzie mielone mięsko i żółty ser? ![]() wygląda nieprzyzwoicie smacznie!!!!!! ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Flo, gratuluję sukcesów młodszego pokolenia!!!!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4238 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Się ubzdryngoliłam
Niechcący Mama dostała od sąsiadki wino - takie wyprodukowane przez ową sąsiadkę. To sobie spróbowałam Gęste, słodkie, mocne. Wypiłam może ćwierć kieliszka i mam niezły odlot![]() Hesusie.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4240 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
szkoda jednak, że nie kontynuujesz, tym bardziej, że rodzinka utytułowana.Ja nie mam hodowli ani nawet pół psa, ale kto wie może kiedyś?
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Hallloooo, gdzie wszyscy?
![]() Znowu Wizaż głupieje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-20 o 22:18 |
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wujka - brat mamy - który pędzi takie cuda - gęste na ściankach kielichów się osiadają - i o ile sklepowe mogę pić, sączyc godzinami, flachami do nocy czy rana to swojskie po prostu po pół kieliszku tak jak mówisz hucy w głowie i sprawia że jest upojnie nie wiem czyw tym roku wujkowi wyszły te winka - jesli jednak wyszły - niestety co roku innowacje wprowadza - to obiecam przytachać na śląski zlocik - to jest normalnie Dionizosowa rozpusta i rozkosz |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak winka domowej roboty
W tym, które piję, wyraźnie czuję smak śliwek. Moja babcia robiła pyszne wino
|
|
|
#4244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to porzeczkowe preferuję - sama sie poświecam i wujkowi zrywam - bosz a ja dziś na herbacie Miciel - tak jak pisałąm - lufa z Ciebie dziewczyny - dzięki za instrukcje co do tego któa strona jest lewa a która prawa ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-20 o 22:37 |
||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Co do win, kiedy po wojnie lud wiejski remontował i przystosowywał pałacyk pod Wwą na potrzeby domu plenerowego Akademii Sztuk Pięknych, jeden przedstawiciel byłej służby odkrył pod ruinami piwniczkę, a w niej butelki z winem jeszcze z XIX wieku. Palacz mi to opowiadał. "Pani, jakie to było gęste! Chyba ze 100 albo i 300 butelek. A niedobre, brrr... ale wypiliśmy. Ledwo zdążyliśmy pałac skończyć na czas, tak nas, pani, zamroczyło. W nogi i ręce nam poszło, ale jaka wesoła ekipa była!"
Chcę zobaczyć Miciel!
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kierunków - jak na kursie miałam skręcić w lewo to nagminnie włączałam prawy kierunkowskaz i odwrotnie
I jak ja miałam być dobrym kierowcą?![]() Idę upiec Ciacho
|
|
|
#4247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a mord, tzn. bandyckie spojrzenie w oczach zasłaniają oksy właśnie![]() ale to fakt pokaż mi zwierzaka, a mięknę co Wy z tymi możliwościami ![]() ale podsumowanie, Flo i pająki ![]() Cytat:
Cytat:
, powoli zaczynam rozglądac się za szczeniakiem , mąż mnie zabije, ale ja dwa psy miec muszęukochany zabrał mi kompa, szlag by trafił wspólne użytkowanie ![]() Cytat:
) rękęwypiję sobie pifko przed snem ktoś chętny
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-20 o 22:59 |
||||
|
|
|
#4248 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
weśśście, Flo widziała i jezdem nicciekawego
![]() normalnie wstydam sieu ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Na zaś, bo zaraz lecę wypić z jedno... Jaka skromna.... zupełnie niepotrzebnie ![]() Ja dzisiaj robiłam za czarownicę, przywdziałam długą czarną kiecę, czarną bluzkę i wyszłam na to słońce... Aż mnie koleżanka-kelnerka wysłała z knajpy na taras, żeby rzucać uroki na jakiegoś niemca. Bo co szła, to ten się do niej uśmiechał, no to ona do niego z grzeczności się uśmiechała. A że latała dzisiaj dużo, a ten siedział i zamawiał bez nadziei że w końcu wyjdzie, to posadziła mnie na linii jego uśmiechu i liczyła, że się wystraszy, albo chociaż obiekt zmieni...
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to na zdrowie ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- halo, jest tu kto człowiek się na chwilę oddali i wszyscy idą spac foch sama se posiedzę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-21 o 00:50 |
||
|
|
|
#4253 | ||||||
|
BAN stały
|
Zdrastwujcie!
![]() Cytat:
![]() No tak... najlepiej... Jeśli JA ( ) robię orgazmiczne spaghetti, to nie oznacza, że każdy tak umie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ba! Zrobiłem sos w dziesięciolitrowym garze ![]() Cytat:
Dać instrukcję - nie ma chętnych ![]() Alehandro, Alehandro... Ale-Alehandro, Ale-Alehandro Cytat:
Cytat:
Gópje pytanie ![]() --- Jerzyk odleciał |
||||||
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym go napoiliście zwyrodnialcy ![]() ![]() a tak serio to super, bardzo się cieszę![]() Laska jutro o 10 ma zabieg sterylizacji, i przyjeżdza do mnie na santoryjny wypoczynek
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-21 o 01:39 |
|
|
|
|
#4255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowy avek, tzn. nowe bandyckie spojrzenie
![]() normalnie zejdę z nudów
|
|
#4257 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
chciała bym, chciała, ale ni mam
![]() oczka rubensowskie się nie podobają ![]() Gryczany
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-21 o 02:11 |
|
|
|
#4259 | ||
|
BAN stały
|
Lodówka też dobra
![]() Cytat:
Cytat:
Idę czytać, bo Twój nick też mi mignął ![]() Edit: No, to się rozpisałaś ![]() --- Dobranoc
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-07-21 o 02:22 |
||
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo rozmowna bylam
![]() dobra, koniec imprezy, z 10 kleszczy wyczochrałam z Rubensa , zabiłam pierdylon komarów, podobną ilośc cmoków wyniosłam na wolnośc i idę spac, narobiłam się
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

, i niech mi ktoś teraz powie, że nie mam prawa do stanów depresyjnych

, namiary do przelewu na PW poproszę

ewentualnie do farszu pomielona pierś z kurczaka (białko)

szkoda jednak, że nie kontynuujesz, tym bardziej, że rodzinka utytułowana.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zażeram się ostatnio rzodkiewkami w słonej śmietanie

, zabiłam pierdylon komarów, podobną ilośc cmoków wyniosłam na wolnośc