![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
A ja znowu padnięta strasznie jestem. Od kilku dni praca a zaraz po niej czytam książkę, bo kupiłam całą sagę "Zmierzch" (wtedy co CIę Paula widziałam) i tak jak już zacznę czytanie to tak do 2-3 w nocy. Dziś już zmęczona strasznie jestem no ale cóż począć - książka wciąga i potwornie mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Tez czuje sie mega zmęćzona po pracy .... p-rzychodzę do tzta, jemy i leżymy ciągle w wyrku. A jeszcze teraz na weekend mam szkołe.... szlag! ;/
![]() |
#1383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW - jest w Legnicy jakiś outlet? ![]()
![]() |
![]() |
#1384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i drugi na ul środkowej - obok galerii piastów jak się wychodzi wyjściem obok piotra i pawła to w kierunku rynku iść (to jest równoległa do NMP) Ale nie wiem jaki towar ![]() A outlet to wiem, że jest (a przynajmniej był) na koperniku w tym budynku gdzie kręgielnia tylko po drugiej stronie ale byłam tam raz i mnie nie powalił jakoś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, planujemy z Tżem wybrać się na wakacje do Chorwacji, któraś z Was była i może polecić? bądź tez słyszała o ciekawym mieście, biurze podrózy, hotelu
![]()
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam juz u nas Kola Shop (na przeciwko Fantazji), ale jak bylam we wrocu i ta mzaszlam do niego, to nie dosc ze wiekszosc to szmaty to jeszcze wygorowane ceny. Bardzo porzadne ubrania znajdziesz w "Modnej Pani" o ile jeszcze istnieje. Jest to taki ekskluzywniejszy lumpek obok Tesco. Nieco dalej tez jest lumpek chyba na przeciw Atrium czy jak sie to zwie tam na piekarach. Tam bylo na wage, z rok temu tam kupilam piekne rzeczy jak nowe. Tak to nigdzie indziej nie bylam raczej. Aha bylam tez kolo Rynku/bazaru tego w centrum.. tam sa spoko rzeczy, mozna bardzo fajne ubrania znalezc, ale ceny sa rozne. Straszna rozbieznosc, moge Ci napisac ze kiedys kupilam tam koszule mesa hugo bossa z metką.. slim fit, w ogole cala czarna zarąbista mega modna.. za 15zl.. no a np. widzialam stare spodnie widac ze sporo znoszone wogole krok prawie przetarty za 18zl.. no wiec roznie to jest, ale ciekawe rzeczy mozna znalezc, szczegolnie meskie ![]() SH na przeciwko Staotilu na Zlotoryjskiej, w podworko sie wchodzi obok sklepu sportowego. Moim zdaniem spoko ceny za nowe ubrania z metką, dosc tanio, Wiekszosc ubran w sredniej bardzoj jakosci i wygorowana czasami cena.. ale sa czeste promocje. Jest tam tez bizuteria, ksiazki itp. Kolo Reala fajny lumpeks, nie wiem czy sie cos zmienilo, zawsze wszystko po 1zł, ale tam raczej nic ciekawego nie ma, tylko dla kogos kto lubi cos przerabiac itd.. Na Złotoryjskiej obok Koszuta otorzyli jakis OUTLET w miejscowce gdzie byl lumpeks.. ale nie bylam jeszcze. Dodatkowo Outlet chyba jeszcze jest na Jaworzynskiej na rogu, na przeciw kosciola i piekarni. W ogole ludzie myslalam ze wszystkie wyjechałyscie czy cos, bo wątek zamarł ![]()
![]() |
![]() |
#1387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to jest wątek o ciucholandach w lcy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215963 niewiele tam informacji ale zawsze coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zadomowienie
|
Dzięki za wszystkie informacje
![]() Wybiorę się na polowanie przy najbliższym zastrzyku gotówki ![]()
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
nio trzeba cos zrobic zeby watek ozyl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
oj rzeczywiście wątek nam zamarł na chwilę. Ja ostatnio coś czasu nie miałam. Zaczęłam tworzyć trochę kartek na święta i czasu troszkę zeszło. Ogólnie to marzy mi się aby takie kartki sprzedawać. Muszę się skontaktować z jakimiś dewocjonaliami może nawet z tymi w legnicy. trzeba sobie jakoś dorobić. Ogólnie teraz jak skończę te wielkanocne to biorę się za coś komunijnego a w międzyczasie jakieś zaproszenia/kartki ślubne
![]() Jak by któraś chciałą jakieś oglądnąć to mówcie ![]() Aaaa mam pytanko. zna się któraś z Was na photoshopie??? bo potrzebuję zdjęcie jedno przerobić tzn. dodać do niego jeszcze obrączki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
pochwalic sie tym co stworzylas zawsze mozesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
Słyszałyście o wypadku na złotoryjskiej? http://fakty.lca.pl/news,20221,Wypad...oryjskiej.html
Kobieta szła tylko po chodniku ... szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w ogromnym szoku.
![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
Hej?? Czy ktoś tu jeszcze zagląda???
Wracając do tematu lumpeksów - bardzo fajne są dwa w Galerii DGB (na Kopernika tam gdzie jest POLO) Znajdują się na 2 piętrze obok siebie, odzież z Anglii i bodajże ze Skandynawii. Ciuchy są wycenione ale można znaleźć perełki ![]() A jak tam wasze wrażenia , odwiedzacie lumpeksy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a nie wiecie może gdzie w Legnicy potrzebują do pracy ucznia/studenta? Jestem świeżo po maturze i pilnie szukam pracy. Wysyłam CV, wysyłam i nic, zero odpowiedzi, no po prostu jakbym wysyłała w powietrze
![]() ![]()
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Strasznie dawno tu nie zaglądałam i myślałam że będę mieć masę nadrabiania a tu widzę że cisza i spokój. Czyżby urlopy
![]() Noo odzywać się ![]() Ja jeszcze jutro do pracy i urlop do końca miesiąca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Paula, moje gratulacje
![]() ![]() ![]() MOJE GRATULEJSZYN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
No w koncu sie odzywacie
![]() ![]() Nie wiem co bedzie bo sie pupa odwraca przy usg ![]() ![]() a nie chcialam na nk dawac fotki, tylko dopiero po urodzeniu zeby bylo to dla wszystkich szokiem ![]()
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Wakacje, urlopy to i nikogo nie ma. Ja to ostatnio wcale czasu nie miałam na wizaż
![]() ![]() Haha moje oko wszystko wypatrzy jak nie na nk to na wizażu w suwaczkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może dzidzia odwróci się jeszcze tak że będzie wiadomo czy będzie synuś czy córcia ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2010-07-20 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!!
![]() Beata ale Ci zazdroszczę, nad morze jedziesz, ja fakt wróciłam 3 ni temu, ale mam taaaaki niedosyt ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Gdzie nad morzem bylas Apiska? Beata a Ty gdzie jedziesz?
Ja w sierpniu jadę do Darłówka ![]() ![]()
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
W tym roku podobnie jak w ubiegłym - Międzyzdroje. Miała być Łeba ale jedzie z nami brat, bratowa i chrześniak TŻ-ta, a mały ma 13 miesięcy więc nie będziemy go męczyć drogą do Łeby a Międzyzdroje to 4 godzinki i na miejscu.
Wyruszam w z soboty na niedzielę o 3 nad ranem - i ja prowadzę ![]() ![]() Wynajęliśmy mieszkanie, 200 zł za dobę. Ty wydaje mi się że na 4 dorosłe osoby to naprawdę tanio. A tutaj nasze Międzyzdrojowe lokum ![]() Jedziemy załadowani bo my w nasze auto bierzemy mniejsze rzeczy małego, np. wózek, łóżeczko turystyczne, jego zabawki, a do tego parawan, parasol i kto wie co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Zadomowienie
|
Ja też wybieram się do Międzyzdroji
![]() ![]() Jedzie któraś z Was w piątek w okolice Gdańska? Wybieram się w taką podróż PKP ale samej to tak smutno ![]()
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
No no Beata to niedrogo
![]() ![]() Udanych urlopow dziewczyny, zazdroszcze pogody bo pewnie bedzie ladna a jak w sierpniu nie bedzie to juz nie wiadomo ![]()
![]() |
#1407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A właśnie, nie wiecie gdzie w Legnicy mogę dostać TANIO łóżeczko turystyczne/kojec dla dziecka ![]() Zobaczę jutro w Auchanie, realu, pepco, bobo, do smyka nawet nie idę bo tam to cena mnie z nóg zwali. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Wtajemniczenie
|
Beatko gratulacje
![]() ![]() ja dzisiaj wrocilam z Kolobrzegu i bylam tam miesiac ![]() ![]() w piatek znowu na oboz do olejnnicy a piotem praca, remont i nauka i koniec wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Maudy moze sie gdzies minełyśmy :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.