![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki
Ale żeście mnie przestraszyły z tą spowiedzą. Ja jak byłam ostatnio w maju to nie nasłuchałam różnych rzeczy ale mam nadzieję że ta spowiedź nie będzie się niczym różniła od tych poprzednich.
Jeśli chodzi o dodatki do sukienki to tez pojęcia nie mam co mogłoby pasować, nawet nie wiem jaki welon dobrać ale od tego to już mam moją świadkową ![]() My od piątku już na nowym mieszkanku, powoli już się uspokaja, kupujemy tylko takie głupoty jak miski na owoce itp. ![]() Ale jestem tak zmęczona że szok, już mam dość, chciałabym się normalnie wyspać a tu się nie da bo a to trzeba jeszcze coś posprzątać a to śmieci wyrzucić. Ale ogólnie jestem zadowolona tylko muszę przyznać że trochę tęsknię ![]()
#2162 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za rady! Tyle tego jest, że aż trudno coś wybrac
![]() No i wybrałam ![]() zdecydowałam, że będą tylko kolczyki, więcej biżuterii nie będzie ze względu na bogatą górę sukienki. Teraz "tylko" koszula, buty, krawat, spinki dla PM, bukiet, czytania, repertuar dla skrzypaczki w kościele, wystrój kościoła, drugie buty, wybór makijażu, prezenty dla rodziców i muzyka do filmu z uroczystości. A na to wszystko 59 dni ![]() Edytowane przez anisiaj Czas edycji: 2010-07-21 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Przyczajenie
|
Co do makijażu i fryzury to ja ostatnio byłam na próbnym, i chciałabym usłyszeć kilka opinii ludzi postronnych. Powiedzcie szczerze co o tym sądzicie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
Wiesz, spojrzalam od razu krytycznie, zeby podpowiedziec Ci co poprawic ale wszystko mi sie podoba. Naprawde, fryzurka bardzo ladna i makijaz tez, ja bym tylko bardziej podkreslila oczy, ale nie wiem czy Ty tak lubisz? Najwazniejsze zebys sie czula dobrze a nie sztucznie. Bo ja po moim pierwszym probnym makijazu czulam sie jak ktos inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
ja też bym bardziej oczka podkreśliła u ciebie
#2168 |
Przyczajenie
|
Linka nie mogę, ale za to dam kilka zdjęć całości. I od razu poproszę o opinię. Mogą być jak najszczersze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
BAN stały
|
kwiatuszku ładnie ci w tej sukni,tylko że mnie się niezbyt podoba osobny gorset z dołem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
A mi sie ten gorset podoba, tylko niepotrzebnie to bolerko, bo zaslania plecy ladne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Przyczajenie
|
Bolerko jest do kościoła, żeby ksiądz krzywo nie patrzył
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Raczkowanie
|
ślicznie wyglądasz w tej sukni
![]()
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ani fryzura, ani suknia mi się nie podoba. Nie jestem zwolenniczką takich koków, kojarzy mi się to ze stylem Marcysi ze Złotopolic ![]() Makijaż może być. Ja się chwalę ![]() ![]() Kolczyki i przywieszka na łańcuszek o długości ok 3cm, ze srebra z kamyczkami ![]() ![]() Tak że na jutrzejszą 2 przymiarkę mam już pełne umundurowanie ![]()
![]() |
#2174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki 129zł a wisiorek 69zł w Kruku kupiłam, więc zajrzyj tam, może też dostaniesz ![]() W ogóle mieli wiele ładnych kompletów, cena pewnie duża jak by porównać innych jubilerów, ale stwierdziłam że takiego jeszcze nigdzie nie spotkałam i się zdecydowałam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was pytanie
![]() Mój ślub jest 11 września. Panie z salonu miały dzwonić, żeby się umawiać na przymiarkę...ale nikt się nie odezwał. Może sama powinnam zadzwonić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
Ja mam jutro! Juz nie moge sie doczekac, ale tez sie troche denerwuje czy wszystko bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się trochę stresuję, bo mam czas tylko w soboty..po pracy raczej bym nie zdążyła...dlatego myślę, że aż tyle czasu nie zostało. Ale z drugiej strony nie chce wyjśc na natręta i tam wydzwaniać ![]() Dam im jeszcze chwilkę. Jak się nie odezwą, to zadzwonię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
wrrr niedługo zacznę warczeć szukam biżuterii, siedzę na necie, latam po sklepach i klapa, po pierwsze chyba sama nie wiem czego szukam a po drugie jak mi się coś już spodoba to kosztuje 300zł
![]() aaa ach te moje chłopaki mieli kupić alkohol, wszystko było nagrane( czysta deluxe za 16.90 za 0.5) a kupili finlandię 0.75 za 27zł, ale się nie wtrącam grunt że kasy starczyło i ilość się zgadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj drugą. Ślub 4 września a suknia ma być do odbioru 19 sierpnia.
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka, może powinnam zadzwonić do 'mojego' salonu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
szukam dekoracji na stol. Na stole chcemy rozsypac platki i roz i ulozyc muszelki w ktorych beda swieczki? Myslicie ze dobry mam pomysl. przesylam linka na ktorym mozecie zobaczyc te muszelki. prosze o szczere rady.
http://www.chloebeck.co.uk/CB8708.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja chciałam mieć suknię dwa tygodnie przed weselem gotową, w razie jakichś obsunięć jeszcze... Moja kuzynka odbierała w czwartek przed weselem, ale dla mnie to by było o wiele za późno. denerwowała bym się że coś będzie nie tak, dla tego wybrałam wcześniejszy termin... Dzisiaj była druga przymiarka i mam trochę mniejszy entuzjazm niż ostatnio... suknia piękna i fajnie się dogaduje szczegóły typu: "czy ta fałdka ma być tak czy inaczej nachylona" ![]() ![]() I bużuteria pasuje jak ulał, z czego bardzo się cieszę ![]() Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
spokojnie jeszcze masz miesiąc czasu, także napewno na następnych przymiarkach będzie więcej.
Ja znowu mam nadzieję że będę sukienkę odbierać na ostatnią chwilę, bo napewno schudnę i nie mam też gdzie jej trzymać :/ a masz jakies foty
#2185 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ja tez szukam malej porady. Mianowicie..... co sadzicie o takim polaczeniu? Nie mam jeszcze bizuterii... myslalam tez o tiarze na glowe. Butki mam ale nie mam fotki ![]() ____________________ ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2010-07-23 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze chudłam, ale teraz póki co tyję
![]() ![]() Ale wzięłam się za siebie od razu żeby nie dopuścić do sytuacji w której ciężko będzie cokolwiek z tym zrobić ![]() A suknie mam sznurowaną z tyłu właśnie na wypadek schudnięcia, więc zawsze się "dociągnie" w razie czego, a aż tak przez 2 tyg nie schudnę przecież ![]() Nie mam zdjęć, bo całkowicie zapomniałam o zabraniu aparatu. Jakiś ciężki dzień miałam dziś, pod względem skupienia i poziomu energii. Nawet poranna jazda na rowerku nic nie dała. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Temat rzeka, pojawiający się co kilka postów na różnych wątkach. Jesteśmy zdecydowanie przeciwne rękawiczkom! ![]() W imieniu Innych wizazanek proszę o zdecydowane wyeliminowanie ich ze stroju ślubnego (choć przydało by się je wyeliminować z salonów ![]() ![]() Tiarze też większość się sprzeciwia, ale tu wypowiem się za siebie: delikatna opaska ok, ale tiara mnie się w ogóle nie podoba. Po co się przebierać za księżniczkę? Takie rzeczy to na balu przebierańców u przedszkolaków, lecz powtarzam wszystko rzecz gustu, a o gustach się podobno nie dyskutuje ![]()
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
tak rekawiczki i diademy stanowczo nieeeee
moja jest na suwak ukryty pod guziczkami ja narazie 3kg w dół i liczę jeszcze na troszkę ![]()
#2188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy już o tym pisałam, ale miałam taki stresujący okres że byłam tak chuda że znajomi się pytali czy ze mną wszystko w porządku, rzeczywiście skóra i kości, a na wadze? jedynie 2 kg mniej niż normalnie ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Jak już pisałam, jedynie delikatna opaska mi się podoba. Tiara to tiara i czy mała czy duża to już nie ma dla mnie większego znaczenia, a kojarzy mi się z balem przebierańców w przedszkolu ![]()
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
a mi się wydaje że we wszytkim trzeba znać umiar, mi się np nie podobają suknie gdzie jest mnóstwo zdobień koronek do koronek jeszcze świecidełka, falbanki, zakładki, kwiatki do tego jeszcze tren a panna młoda ma jeszcze na sobie bolerko, welon, tiarę czy jak to się tam nazywa, kwiat we włosach, do tego kilometrowe pazury z cyrkoniami, na szyi wielki naszyjnik itd maskakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.