|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Kasie ominelam w losowaniu, bo i tak nie nadrabia, ale ze przyszla akurat i nie miala
wiec teraz dostanie 5 Załącznik 3269397 Załącznik 3269398 Załącznik 3269399 Załącznik 3269400
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
waleniu hop hop
cos nam tu nawalil
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są tacy i tacy... Cytat:
woooooooooooooooooooooooo oooow Można mieć okres i tryskać kiślem ? hmmm... odp. MOŻNA tysku tryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyysk!
|
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() luje jedni ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() i od razu odpowiedź dziwne ![]() no tak bo dla mnie i tak kazdy facet to luj czy taki czy owaki, czy kraj ten czy inny ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- ide siku ![]() umyje szklanke i czekam na mego lujka ![]() e no jak pomysle, ze to wyprawianie, ze psy zamknac trza, be ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- o juz esik, za 5 minut zejsc, to sie wylaczam ![]() paaa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-21 o 15:35 |
||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a probowalam z: - francuzami - brytyjczykami - holendrami ci ostatni najfajniejsze ciacha, ale wszyscy niekoniecznie byli singlami a ten kakaowy to byl brytyjczyk, byl tak przystojny, ze latwo sie dalam zbajerowac, naszczescie moj instynkt mnie nie zawiodl i angielski
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidzę pająków i nie przepadam za psami. i jestem jednakowo wkurzona na mojego ojca i na nią, bo ja ją próbuję czegoś nauczyć, a on to wszystko psuje. poza tym nie będę się za bardzo wysilać z miłością do niej, tak samo jak nie będę jej bić ![]() a wnerwić się można na wszystkich i nie obwiniam ją za to, że tam było pełno kabli. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
ale i tak wolę naszych, polskich mężczyzn Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-07-21 o 15:48 |
||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, łap!
Załącznik 3269499
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie powiem troszke sie szalało za młodu ale nie narzekam
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza właśnie przeczytałam tamtego posta
![]() Nie można nienawidzić psa za to, że jest niewychowany, bo to nie jest jego wina tylko właścicieli. Rozumiem nie lubić, ale nie nienawidzić Musiałam się odezwać, bo nie cierpię po prostu i krew się we mnie gotuje jak ludzie wyżywają się na zwierzętach tylko dlatego że nie umieli ich wychować.
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki [czyżby to była zachęta do ukazania rąbka pokoju? ]
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Idę naciągnąć Majka na uchi i wyprasować ciuchy potwora
![]() a cyce jak swędziały tak swędzą.. A Majkol wypiął się, że on drapać nie będzie
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, widzisz Mysza, to nie jej wina tylko Twojego ojca. Wychowywanie psa to tak samo jak z dzieckiem... co z tego, że jedna osoba będzie starała się i w ogóle jak reszta będzie rozpieszczać
przecież oszaleć można ![]() Idę surfować na desce ! AHOJ!
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
moze
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
a dizsiaj przyplyw czy odplyw??? to bardzo intrygujaca rzeka ![]() a jak dojdziesz kiedys do MI6 to pozdrow ode mnie budynek mojej firmy
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak psuje mi kolejną rzecz w domu, to nie wymagaj bym miała anielską cierpliwość i żeby całe to zdenerwowanie gotowało się we mnie. tak, to nie jej wina, ale mnie również krew zalewa i nie obwiniajcie mnie, że się wkurzyłam ![]() jednak i tak nigdy nie przekonam się do psów, chyba, że kupię sobie takiego jak będę chciała i który będzie zależny ode mnie. bo tak to sobie można...
Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-07-21 o 16:07 |
|
|
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mi się dzisiaj śniłaś i Piter też.. ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- ![]() jakie ksiądz nasz zrobił piękne kazanie... ledwo powstrzymałam się od łez i jeszcze te wszystkie pieśni .. mówił jak było, że wujek cieszył się, że Jezus przyjeżdża do niego autem bo ksiądz odwiedzał wujka jak innych parafian, którzy nie mogą już iść do kościoła.. mówił, że wujek zawsze potężny wielki samodzielny chłop a nagle choroba dała mu wózek i zależność od innych osób i dziękował żonie w imieniu wujka za to, ze była przy nim w tym ostatnim czasie i w ogóle ![]() MA SA KRA idę kończyć szyć moje dzieło ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() a reszta całkiem w pompkę ![]() ![]() mojej mamie śniło się, że teść jej kuzyna wypadł z trumny
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Aloooha
![]() wpadła na chwilę Kokocha siedze z farbą na głowie spiłowałam pazury... pieką mnie oczy :/ mam katar i czuje sie przeziębiona ![]() idziemy dziś do kina na Freddiego ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Justka muszę Ci coś powiedzieć ![]() baaardzo mi się podoba na SW emotki są extra i w ogóle sie tam zadomowiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- cicho tu :/ zmykam zatem
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przed chwilą wróciłam ze spowiedzi
Jestem teraz czysta niczym łza
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Świat się kończy...w empiku dają różowe zeszyty z Majkolem
![]() Ale się uśmiałam na Freddym
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się Ko, oglądałam właśnie Twoje wakacyjne foty na FB ![]() A kostium kąpielowy ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Idę oglądać SITC
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Rozumiem, że z Majkolem, ale żeby różowe! Dobrze, że nie dokleili Joli R
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prasując mam widok na taras Pozdrowię na pewno! W ogóle to jak załozyłam słuchawki na uchi to od razu lepiej szło! Przy Streetwalkerze wyprasowałam nawet kołdrę Majkol mnie inspiruje do ważnych rzeczy
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moim zdaniem to MJ nigdy nie miał mało do gadania...on tylko sprawia takie wrażenie ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie opłaca sie oglądać??? ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() fajnie, że zdjęcia sie podobają ![]() a kostium - też mi się bardzo podoba
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam szyć
![]() mój pierwszy kontakt z maszyną * 2 złamanie igły * kilka wkurzeń * 1 torebka
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide sie ubrac, zaraz spadamy do kina... mam nadzieje że chociaż troche będę się bać
|
|
|
#3450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 In the back? 3 Strendżer? 4 5 Uj Isyt 6 Samafaja? 7 TWYMMF 8 BoW 9 Hewen Ken Łejt 10 Tritend ![]() Pewnie wyjdzie jaka to jestem nędzna ![]() Ale gorąco mi wybaczcie. Nie podglądałam ![]() Przysięgam Wygrałam coś ![]() Lubię klizy ![]() Częśc szczelałam bo mi się myśleć nie chce ![]() Dobra 1,4 hjuston mam problem Diobra nie wiem...zaraz się dowiem. 4 mic oś mówi, ale nie mogę wpaśc. Nadejszła chwila wielkiej kompromitacji ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ftopa jak uj ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() zapomnialam o WYBT, by se coś tam dopasować ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Ta właśnie zgadlam ![]() Anisia dała za trudne...bo po polsku ![]() Jaki idol takie fanki ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

są tacy i tacy... 

nienawidzę pająków i nie przepadam za psami. i jestem jednakowo wkurzona na mojego ojca i na nią, bo ja ją próbuję czegoś nauczyć, a on to wszystko psuje. poza tym nie będę się za bardzo wysilać z miłością do niej, tak samo jak nie będę jej bić 

przecież oszaleć można