|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
toż to Wiedźma z bagien, piekąca trujące ciasteczka korzenne i suto polewająca słodką nalewkę A Kardynała "Mokrą Szmatę" Heeleya znasz? ![]() (zimą jest piękny, ale w cieple się na mnie szmaci
|
|
#4292 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
na mnie był kukierkiem kytrynowym, ja mogę zapodać rzeczy smoliste
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Red dostanie lanie - pokazała tę cudną biżuterię, narobiła człowiekowi chęci i zwiała ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-21 o 15:37 |
|
|
|
|
#4294 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozpływam się w pracy.... I jeszcze zaczęłam chodzić na fitnes. Pogięło mnie zupełnie w tę pogodę, ale przynajmniej nie ma w klubie tłumów, a po fiki miki zawsze hop do jacuzzi
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() papa
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
agnes - a zapomniałąm zapytać jak tam niemieckie (nie greckie) wesele ?
domyślam się ze udane ale ? ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- dzień kawy mam, ale noc chyba wina - po wczorajszej herbacianej przyda się odmiana kurde Flo już posadziłą chyba jajka - gut idea ale aj tak często robię obiady z niczego najczęściej ryż, makaron, wersja lux czyli ziemniaki, a najczęsciej używam telefonu do ukrecenia obiadu jak wszystko zawodzi bym zapomniałą - mąka jaja mleko woda - i ewentualne dodatki= naleśniki, lub inne smażone racuchy ale wtedy maślanka potrzebna - ale to nie dla leniwych Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 16:20 |
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Agnes - jak było na weselu?
![]() Ja robię sobie tydzień przyspieszonej pielęgnacji i regeneracji ciała Smaruję się, wklepuję, masuję, nawilżam,ujędrniam..... Jakby coś te parę dni miało podratować
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień to byłby dla mnie wypas - ja że tak powiem ograniczyłam się do prysznicu przed wyjściem - serio tegoroczne upały oczyściły mnei od środka - wypociłam chyba 3 kilo jak nic w trakcie wesela - o ile nie więcej - i mięśnie ud jak wzmocniłam - Madzik - a ciuszek ?- uwielbiam te sprawy
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie taką tuniko -sukienkę fioletową na podszewce - bo idę w spodniach . Prosta, bez rękawów. Krój klasyczny - nadawałby się do pracy gdyby nie to, że z przodu ma naszyte pierdyliard cekinów i błyszczących kamyczków w kolorze srebrnym. Nie muszę się praktycznie martwić o biżuterię, bo nawet kolczyki przy tej aplikacji to za dużo
![]() Jak ktoś zainteresowany to wrzucę zaraz w profil zdjęcia Wyszła jakoś tak niebieskawo, w rzeczywistości to typowy fiolet.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-21 o 17:07 |
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tez jedną taką tuniko-bluzkę połyskliwą ale za chiny zdjecia jej nie potrafię cyknąć bo się od materiału slisko błyszczącego odbija swiatło - może jak mi kto pomoże jest zebrana w biuscie przez co można bezkarnie jesć i pic - ale na każdym weselu pytają mnie który to już miesiąc wrzuuuuć jak masz foty Madziczko - dzie ona Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 17:13 |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucone
![]() Na drugi dzień też mam tunikę - czarną, z satynowymi cekinami też przy dekolcie, dodatkowo ma pasek z materiału. Fajna bo jednocześnie ukrywa to i owo ale talia jest podkreślona ![]() I kupiłam sobie jeszcze beżową kopertówkę - moja pierwsza kopertówka w życiu. Ciekawe gdzie ją zostawię ![]() Rachell - jest u mnie w profilu, w albumach ![]() Upsss - czy ja cię mam na liście kontaktów? Bo jak nie to nie zobaczysz. Zaraz pędzę ![]() Już ci wysyłam zaproszenie - przyjmujesz i oglądasz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-21 o 17:18 |
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze za szybko weszłam kopertówki zawsze zalegają hurtem na stołach krzesłach - weselny savoir vivre ![]() Jest absolutnie genialna - no i faktycznei wychodzi atramentowa - też niezły odcień - mam nadzieję że to zimny materiał w odczuciu dzięki za udostępnienie wszak album prywatny Ja w miedzyczasie zjechałąm kilka liroji i castoram - poszukując kontenerów z szufladami o wdziecznej nazwie Curver - nie znalazłam tego nigdzie nawet na necie poza ich stroną firmową z której nie można zamawaić nie ma tam sklepu cowiek chce kupić a ni może - a potem mówią że gospodarka sie rypie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 17:23 |
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Mnie się podoba i dobrze w niej wyglądam a także dobrze się w niej czuję![]() Sukienka jest w typowo fioletowym kolorze, aparatem się nie dało uchwycić i wyszła niebieskawo-atramentowa. Może wrzucę zestawik na Szafę i zapytam czy mogę tak iść? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4304 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Maju - Ty świntuszku
fiki miki czyli fitnes ![]() Cytat:
![]() to było wiejskie wesele - nie moje klimaty ale się nawet bawiłam Cytat:
Mi niestety na co dzień brakuje systematyczności. A co robisz konkretnie? Tunika ładna, elegancka, do tego jakieś fajne kolczyki i buciki, tzn spodnie też się przydadzą
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-07-21 o 17:56 |
||
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - po prostu CODZIENNIE nakładam balsam nawilżający i krem na cellulit na newralgiczne partie. Plus peeling całego ciała co dwa -3 dni. Czyli to, co powinno być normą
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie rydzykowałabym - chociaż dla ciekawości - widzę że przewazaja bombki i jak ktoś nie idzie w bombce to juz pafą - choć przyznaję nie sledzę na bieżaco - moze inne eleganckie stroje tez się załapują na aprobatę - szukaąłm swoich zdjec z tamtego wesela na ktorym miałam moja lilową i chyba jako jedyna byłam w spodniach - krzywo na mnei patrzono a ja uwzam ze wygladałam wporzo i tak sie tez czułąm mimo choroby która mnei tam zniemogła
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dosyć że robię pafona, że idę w spodniach, to jeszcze w sandałach - i to nie na obcasach
![]() Ja nie wiem, jak mi to zostanie wybaczone ![]() Agnes - no własnie kolczyki nie pasują. Po prostu za dużo "szczęścia" się robi. A ja noszę do tego okulary jeszcze. Jak już to pasowałyby takie naprawdę małe "pikusie" - przebitki. Ale nie mam takich. Pokombinuję coś z bransoletką albo pierścionkiem. A buty - tak jak pisałam -sandały, płaskie, palce odkryte. I tak będą zakryte w dużej części nogawkami od spodni.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-21 o 18:05 |
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ciekawe - takie ubrania na innym weselu na którym nie byłam niestety - są absolutną norma - wrecz są dobrze widziane jako dopasowanie sie do panujących okoliczności - ale to kwestie środowisk społecznych i obycia |
|
|
|
|
#4309 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam też z Daxa - ale pomarańczowo-waniliowy. Pachnie obłędnie! ![]() Rachell - tak naprawdę mam to w głębokim poważaniu, jak zostanę odebrana Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że się podoba wszystkim. Najważniejsze, że idę ubrana tam elegancko, stosownie do uroczystości - w rzeczach, które mi się podobają i w których podobam się sobie. Nie będę miała piersi, pupy czy łechtaczki na wierzchu, więc o co kaman?![]() I mogę zaryzykować stwierdzenie, że takiej tuniki jak moja, raczej nikt nie będzie miał
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tylko będą goście coponiektórzy rozczarowani że nie pokażesz powyższych ;p Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 18:32 |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
to jak nie wrzucasz na szafę ?
a jakie perfumy planujesz, pewnei to będzie jednak natchnienie danej chwili no chyba że wiesz w czym się będziesz czuć tam akuratnie idealnie wiem ze wierce dziurę w brzuchu ale lubię ten temat - kompozycja ubraniowo-zapachowa na wyjście Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 18:37 |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczka bardzo ładna tunika
Rejczel zazdroszczę schuścia, ja tyję już sama nia wiem od czego, ale postanowiłam to olac Agnes nie zrobię sobie szczeniaczków, bo ponieważ, Fanaberia nie ma hodowlanki oficjalnie wyrobionej, specjalnie nie robiłam wpisu, żeby mnie nie kusiło, i bo ponieważ, co ja bym zrobiła z resztą dzieci, o sprzedaży nie ma mowy ![]() padam na cyce, byłam na dużych zakupach żywnościowych, jeżu jakie wszystko jest drogie
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mówiłaś ze nie pójdziesz - kara jak nic - no ja ostatnio licze kwoty przy regałach a schudłam tylko portfelowo małą errata o schuściu mym fizycznym - to w trakcie wesela od tańca straciłam tyle wody - od tamtego czasu juz nadrobiłam zaległosci więc żadne halo |
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - waham się między Eaudemoiselle albo Stellą. Jak będzie bardzo ciepło to skłaniam się jednak ku Stelli. Eaudemoiselle są specyficzne i mogą dawać jednak po nosie.
Florens - kupiłam właśnie tę tunikę z myślą, że będę w niej obskakiwać bardziej uroczyste imprezy. Przy pewnych kwotach nie uznaję zakupu na jedno wyjście Zamierzam w niej obskoczyć np wesel kuzynki w październiku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-21 o 18:48 |
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
ciuszki obskakiwanki są genialne - takie must havy szafowe wiesz że cię nie zawiodą
hmm Stella - tak myslałam - tak kobieco i elegancko - choć brzmi to jak frazesy no ale czuję klimat - mam wrazenie ze w Stelli sie sunie po ziemi - ale tylko testowałąm kilka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-21 o 18:51 |
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Stella to mój SC niemal
Uwielbiam je
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i majonez i woda mineralna i w ogóle w lodówce tylko światło, a mąż chce jeśc, dziwny jakiśi pifko sobie zakupiłam ![]() Cytat:
jutro ja kompletuję ubiory na trzy dni dla siebie i dla męża, jedziemy na jego zlot klubowy, ale tym razem chyba się nie pościgam, bo tylko jakieś objazdówki mają bycCały weekend mnie nie będzie, jak ja wytrzymam bez Was i bez baru
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie - zaczynam mieć doła
Jeszcze parę dni i powrót do pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

na mnie był kukierkiem kytrynowym, ja mogę zapodać rzeczy smoliste

, mąż mnie zabije, ale ja dwa psy miec muszę

dla siebie i dla męża, jedziemy na jego zlot klubowy, ale tym razem chyba się nie pościgam, bo tylko jakieś objazdówki mają byc
Jeszcze parę dni i powrót do pracy