|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
Cytat:
Hmm Wiedzma mowi, ze to przypadek beznadziejny. Boi sie, ze Torres nadal bedzie ze swoja Olalla (ktora btw. spodziewa sie dziecka drugi raz ) Ale najgorsze jest to, ze Baba Jaga obawia sie, o Nino. Bo nie ufa mi i nie wie czy przezyje spotkanie ze mna Ale jeszcze ma zadzwonic do Czarnoksieznika z Oz i maja pogadac i dadza znac za chwilke Ooo jak ja lubie wycieczki dup... znaczy sie krajoznawcze Ok to ja moze malymi kroczkami zaczne wyjde z domu na ulice i powiem jakiemus przystojniakowi, ze sie zgubilam jakis blekitnooki blondyn o twarzy aniola ![]() Ja tez zostalam zdeprawowana. Ja bylam przeciez taka niewinna, grzeczna dziewczynka wczesniej
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jak siedzę na necie to się odmóżdżam i tracę resztki reputacji na wątku siatkarskim Ale i tak jestem częściej niz kiedyś. Jest coraz lepiej. Pracuje nad sobą i z czasem będzie jeszcze lepiej ![]() ![]() Emmmm. Jak piszesz posta to w "menu" że to tak nazwę masz taką kulę ziemską ze znakiem nieskończoności Klikasz to i wklejasz adres www a póxniej zmieniasz nazwę odnośnika Mam nadzieję że wiesz o co kaman bo dupnie to wyjaśniłam ![]() A ja zazwyczaj robię tak że kopiuję cały adres strony normalnie w odpowiedzi. Biorę "podgląd wiadomości" zaznaczam cały adres i zmieniam nazwę Też działa ![]() Dziś do 18:00
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracuj nad soba, pracuj i wpadaj tu czeeesto ![]() bo cie rozliczymy Ja trace reputacje na mundialowym Oooo dziekuje ;*;* A gdzie pracujesz ?
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() każdy ma jakies swoje miejsce zatracenia Nie ma za co. mam nadzieję, że zrozumiałas mój pokrętny tok rozumowania ![]() ![]() W pracy W kawiarence internetowej |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarnoksiężnik z Oz też przecież pokonany.. a dziewucha to nie kłopot zobaczy Ciebie i o niej zapomni a dziećmi przecież będzie się zajmował swoją drogą niech nie przesadza taki młody a już drugie w drodze w takim tępie to za 10 lat bedzie mógł przedszkole otwierać ![]() Weź mi nie mów jak tam pojade to nie jedzenie słodyczy będzie niemożliwością ![]() spoko przywiozę i to kilku żebyś mogła sobie wybrać ![]() to jeszcze ponad dwie godziny obijania sie ![]() i ten tego pracuj nad sobą pracuj
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
No pracuję
I nad sobą i w pracy ![]()
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HA zrozumialam ;* i juz nawet strzelilam sobie odnosnik Ooo kawiarenka ??? :lol Ciekawie, ciekawie to masz przyjemne z pozytecznym ![]() ![]() Cytat:
To mowisz, ze wiedzmy sia niedoblie ?? ![]() To musze pogadac z czarownica z Muminkow I jesli chodzi o wpojenie to z Jacobem trza pogadac Hmm moze chce wlasny Liverpool stworzyc ? Aaa tam nie jesc slodyczy ? Po co rezygnowac z przyjemnosci Achh jestes boska - dziekuje, ze mi przywieziesz kilku do wyboru. Jestem wzruszona Wiesz jaki typ lubie
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
niczym syzyfowa praca
![]() Cytat:
Pogadaj z tymi od "Góry Czarownic" albo Gandalf ! ![]() zawsze można ściemnić że błyszczyk jest zaczarowany ;D a tam z Kubkiem po co ? no po co ? toż to sam Ci się Torresik przyzna że dostał łolśnienia w postaci wpojenia ![]() aaa może taka światowa Torresowa konkurencja ![]() hm no wiesz jak ma się za dużo tu i tam [ale nie mieć w tych miejscach gdzie mieć sie powinno] to słodycze są niczym wróg ! ale tam to niczym rum na pirackim statku nie może go zabraknąć ![]() Wiem żem boska xD i wiem anielscy blondyni z uroczymi piegami i klatą taką że wrrraaaauuuu ślinotok aktywny 24/7
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic mi o takich wypadach nie wiadomo
![]() ale to już nie dałabym rady finansowo, bo za granicę na weekend sie nie opłaca, a ja na te dojazdy mam uzbierane tak skromnie, a %% kosztują
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
Eeeh strasznie gorąco jest ;/ Ooo za późno mi powiedziałaś ale następnym razem na pewno Cię wezmę ze sobą ![]() A ja właśnie b. lubię kosmetyki z Dove.
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, dzwonie do gandalfa tylko myslisz, ze odbierze zastrzezony ?? ![]() Machnie swoja magiczna laska i Nino w mig bedzie moj. Popatrzy na mnie i powie ; ,,ach, to ty malenka a potem pocaluje i zyli dlugo i szczesliwie. No ale, ze Olalla byla pierwsza, to zeby nie bylo jej smutno dostanie replike (cholibka czas przestac czytac harlequiny Aaa tam - slodycze sa jak brylanty - najlepszy przyjaciel kobiety I rum powiadasz (osobiscie jednak polecam jeszcze malibu z mlekiem tudziez pinacolade ) I mozesz wcinac smialo slodycze ![]() Oczywisce, ze boska Przywiez mi takiego
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okk trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Zapewne tak zrobi porwie Cie w swoje umięśnione ramiona i pocałuje tak jak jeszcze nikogo i powie żeś Ty jego słońcem i poprowadzi Cię do swojej krainy i żyli długo i szczęsliwie ;Dależ malibu i pinacolada nie przystoi prawdziwemu piratowi ewentualnie rum zamienić na whiskey ^^ Jeśli zgon to sobie nie pozwolę nawet iżbym chciała gdyż nie mogę żeby Panienka padła trupem a Panicz zapłakałby się na śmierć nie mogłabym sumienie by mi żyć nie dało i sama skazałabym się na stryczek!
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa porwie w te ramiona achhh i jego 1,85 wzrostu przytuli moj 1.60 i bede mu siegac do obojczyka Ok, moze byc whiskey ale jak rasowy pirat to musimy miec papuge i drewniana noge Alez li panno, mna sie nie przejmuj. Patrzac na takie widoki nawet moge zgon zaliczyc. Zostawim ja list specjalny, co by Cie w razie czego ulaskawil
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko żeby frodek sie spisał ! ahh to bedzie wiekopomna chwila! ![]() Przede wszystkim beczki z rumem! nie prawda to tylko stereotyp papuga i drewniana noga ^^ Lepsza Nie-martwa MAŁPA [sie wcześniej przejęzyczyłam Drewniana noga nie wypada nie pomoże w ucieczce
-Jeśli kocha, to nie zostawi ![]() Edytowane przez DankHajgh Czas edycji: 2010-07-21 o 18:05 |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz ja dopilnuje frodka. A jak nie to sama wrzuce ten francowaty pierscien, byleby tylko Gandalf skolowal mi Torresa Tak, zaiste to piekna chwila bedzie Moze jakies zdjecia trza zrobic ![]() A tak z innej beczki (z rumem) ![]() Widzialam buuty rozowo-szare nike, za 200 zl z 319 i nie wiem co poczac ???
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
frodka za szmaty i do krateru ![]() ja to nakręcę ![]() ale ja chcę nie-martwą małpkę! i nazwę ją Jack ;D rumu nigdy chyba że prochu zabraknie do wystrzelenia ![]() kupić! toż to taaaaka promocja
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--> <obled w oczach, smiech wariata> Ochh dziekuje ;*;* tylko zeby dobrze bylo nakrecone bo taka okazja moze sie nie powtorzyc ![]() ooo to ja Ci zalatwie malpke i bedzie Ci przynosic rum i czekolade i bedzie sprzatala ![]() I oczywiscie bedzie sie nazywala Jack a nad butami mysle ![]() ale serio mi sie podobaja ![]() i potem bede sobie w brode plula, ze nie kupilam ale trza jeszcze przemyslec
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie bedzie nie ma sprawy ;D rum rum pijmy wszyscy cudny rum! ![]() ale koniecznie nie-martwą ale takową ma chyba tylko Barbossa ukradne mu i uciekne z Jackiem Sparrowem na Czarnej Perle nie myśl ! im wiecej się myśli tym większe prawdopodobieństwo że butów sie nie zakupi
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest tu miejsce dla zbłąkanej duszyczki , czy raczej nie przyjmujecie nie znajomych do grona??
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz wróciłam na koniach byłam,a potem zjechalismy do osrodka(pojechałam ja,mama,znajoma mamy i jej mąż,oni mieszkaja w tym miescie co ja i tyz tu przyjeżdzaja,maja 2 działki dalej przyczepke z dobudowanym drerwnianym piętrem xD),ja piłam sok bananowy ![]() i na koniach strasznie latały muchy te takie wielkie,strasznie sie kon wiercił i przy siosłaniu i przy jeździe i jak jechałam to jedna mnie uje*ała w noge,tylko to jakis mutant meeega był a potem w druga noge mnie inna uje*ała :/ ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rum, rum is the best oczywiscie Kochana bedzie nie-martwa malpka ![]() ooo to Ty z Jackiem uciekasz sssasasa no widze, ze wszystko dokladnie przemyslane I bedziecie samotnie dryfowali na Czarnej Perle Ostatnio problemu z ,,niemysleniem" nie mam , ze im wiecej sie mysli tym gorzej sie wychodzi potem zwlaszcza, ze od pazdziernika moze dostane 200 zl miesiecznie stypendium za dobre oceny Cytat:
![]() witaj ;* ale na poczatku test wstepny: ulubiona postac z ksiazki ulubiona hiszpanska dupcia lubisz Muse? jedziesz na Coke Festival ? ![]() ![]() ![]() ostrzegam, po wstapieniu do naszego grona juz nic nie bedzie takie samo
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jak miło o kurde urabały cie konskie muchy?? po nich czasami az rany zostają.
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynieść rum! Tylko zastrzegam Mości Panienko iż przyłączenie się na stałe do tego otóż wątku grozi spaczeniem umysłowym pod każdym możliwym względem z przerzutami w każde możliwe i niemożliwe miejsce oraz z postępowaniem choroby [tudzież częstego i owocnego udzielania się na zacnym owym wątku] doprowadza do próżni bez możliwości naprawy
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
i w ogóle dziewczyny wejdźcie sobie na kotka i na 1 stronie jak będzie jedźcie w dół..w dół..w dół..
i co widzicie? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;*ooo okazja do picia jemy:
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem przepraszam nie chciałam Ci tam grzebać no to łan mor tajm chluśniem bo uśniem rum oczywiście!
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole jestem durna jak but
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzeze na tej stronce interpals i tak z nudów wziełam hiszpanów wieku 17-19
i znalazłam jednego całkiem całkiem xD ciemne oczy,czarne włosy
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poookaaa Hiszpania, hiszpania. O Dios mio ![]()
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
musisz sie zarejestrowac na www.interpals.net bo inaczej nie mam Ci jak pokazac ;P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

) Ale najgorsze jest to, ze Baba Jaga obawia sie, o Nino. Bo nie ufa mi i nie wie czy przezyje spotkanie ze mna
Ale jeszcze ma zadzwonic do Czarnoksieznika z Oz i maja pogadac i dadza znac za chwilke
jakis blekitnooki blondyn o twarzy aniola 

???
<3
Przynieść rum! 
jemy: