![]() |
#31 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: xs/s szybko wymienię wszystko!
Cytat:
1. Spódniczka jeansowa tulipan z ćwiekami, House, nowa z metka, XS 2. Granatowe rurki skinny z wysokim stanem, bardzo dopasowane, H&M 25/XXS 1. Czarna tunika z paskiem do legginsów, House, S, nowa z metką czy znajdziesz coś do tego? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- 3. Lokówka 4. Czerwona torebeczka (NOWA!) 10. Szczoteczka dinozaur ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Sukienka w panterke Bershka S to jedynie wpadło mi w oko ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- podoba mi się: 1,2. Czarny grzybek Cache Cache rozmiar 1, czyli XS/S, stan bdb 9. Bluza w zeberkę C&A z działu dziecięcego. Pasuje na XS/S 13. Torebka w grochy, niestety jest trochę przybrudzona, stan dobry+ znajdziesz coś jeszcze u mnie? ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- nic ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- nic
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać za bokserkę tą czarną tunikę z paskiem ale musiałabyś coś jeszcze dorzucić a póki co nic więcej nie widzę u Ciebie. Dokładasz coś jeszcze? Bo widzę, że zostawiłaś sporo miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
chętnie wymienię lokówkę,szczoteczkę i torebeczkę na tunika, sukieneczka c&a r.34 , ten lakier https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279535272 oraz bokserkę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279710322 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() to mi się podoba ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- to proszę napisz mi jeszcze w jakim stanie są ciuszki- wady itd... i jaką pojemność mieści torebka? A4 czy B5 ? czy więcej niż A4?
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
więc też dam znać jeśli by "poszła" w świat ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
odp
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Grzybek i bluza są w bardzo dobrym stanie, nie posiadają żadnych widocznych wad. Torebka, tak jak napisałam jest lekko przybrudzona, wymaga wyprania, poza tym nie ma żadnych wad. Spokojnie mieści A4.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
tu by mi zamiana pasowała- moje dwie tuniczko/sukieneczki za te trzy rzeczy... z tym że myślę że doczytałaś że ta biała z wzorem ma maleńką dziurkę pod biustem? Myślę, że spokojnie można ją niteczką złapać- choć jak ja ją zakładałam to nic nie robiłam bo mi marszczenie na nią nachodziło i nic widać nie było... Podoba mi się jeszcze u ciebie: 16,17. Spódniczka Attitude, stan bdb, roz. XS może byś coś dobrała?
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279710322 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Z ciuchów podoba mi się jeszcze koszula, byłabym też zainteresowana podkładem Pharmaceris ( https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1279534796 ).
Grzybek ma rękaw 3/4. O dziurce czytałam, interesuje mnie jeszcze tak +/- jakie ona ma wymiary? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
jaką ma długość? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- up
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
tylko sukienkę widzę dla siebie , długosci niestety nie mam jak podac bo sukienke mam w krk gdze mne nie ma w tej chwili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład pharmaceris mam w rezerwacji jeszcze....
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
To znaczy.. wydaje mi się, że grzybek, bluza i torba to dość dużo za 2 tuniki. Gdybyś zgodziła się dodać koszulę i powiedzmy, że jeszcze jakiś drobiazg, ja mogę oddać: grzyba, bluzę, torbę i spódniczkę
![]() Ogólnie mogę "zarezerwować" rzeczy na których Ci zależy, bo sądzę, że i tak jakoś się dogadamy i wymiana dojdzie do skutku, na czas wstawienia czegoś nowego, jeśli nie chcesz wymienić koszuli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.