|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5041 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Cytat:
![]()
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wielki Brat mi obliczył, że waga dla mnie to 56,5 przy 160 wzrostu. Ale ja wiem, że 55 to MOJA waga. Taka zawsze byłam i czułam się świetnie, jeszcze marudziłam, że za gruba jestem, że brzuch mi sterczy, że uda grube itp. Boże, jak ja bym juz chciała znowu być taka. Teraz jakoś nie uważam, że miałam wtedy za dużo, jak to jest? A jeśli będzie mi dieta szła gładko to może do 53 również dociągnę, kto wie... Wtedy to szczuplaczek będę dopiero ![]() ...rozmarzyłam się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pracy to dziś mam jakby 2 prace w jednym dniu dlatego taka miazga ![]() Co z tymi naleśnikami? Przepis był ciut wcześniej podany ze skrobia, ile ich mozna???? ![]()
![]() |
#5044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jem jednego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich,
ale macie tempo w pisaniu ![]() ![]() Moja waga niestety w górę, ale pewnie dlatego że mam @ ![]() ![]() Dziś wieczorkiem grill ale przygotuję sobie pierś z kurczaczka, a późnym wieczorkiem maja wpaść dawno nie widziane kumpele i kupiłam winko, więc pewnie na jedną lampkę się skuszę ![]() Muszę kończyć bo córcia mnie woła bo chce iść na polko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Raczkowanie
|
Witam Was dzisiaj
![]() Zdaje sie , ze w ksiazce byly nalesniki z maczki kukurydzianej , takie bede musiala zrobic , bo skrobii jeszcze nie upolowalam. Niestety jak bardzo sie cuszylam z tej diety , wprost zachcialo mi sie zyc , zaczynam popadac w depresje. Wraca powoli moj koszmar a mianowicie wlosy mi sie sypia .Codzien coraz wiecej , zaczynaja sie juz walac po ziemi a to dla mnie sygnal , ze nadchodzi kryzys. Ja juz swoje z wlosami w zyciu przeszlam.Moglabym napisac pamietnik. I nikt nie wie jak to jest widziec zakola w czarnych wlosach. Nie wiem czy to dlatego , ze odstwilam pigulki przed dieta aby odpoczac czy moze dlatego , ze prawie wcale nie jem tluszczu a tabletki na wlosy pisze , zeby jesc podczas posilku , moze rozpuszczaja sie wtluszczach ? Nie wiem. Poki co lykam multiwitamine co dzien i ...czekam. Tylko nie wiem na co. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź
![]()
#5048 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() duk duk wszystkim a u mnie o,5 kg spadku, a więc 65,1 (najniższa waga na Dukanie, jak do tej pory, chociaż jak miałam 18 lat to ważyłam 61kg) wróciłam po 23 z pracy, zjadłam duży kawał sernika i kubełek galaretki herbacianej (mam pycha o smaku rabarbaru i truskawek) a rano spadek ![]() dziś zjadłam nektarynkę, praktycznie już mogę być na 3, ale jakoś unikam skrobiowych rzeczy już sama nie wiem co robić, bo chudnąć nie powinnam, a boję się jeść normalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny zaczęłam pierwszy dzień z dietą....
I już dzisiaj rodzina mnie wkurza bo oczywiście zjadają resztki z wczorajszej kolacji czyli pizze... A ja.... serek? Kupiłam sobie piersi z kurczaka i zastanawiam się co zrobić sobie na obiad?Może macie jakiś dobry pomysł dla mnie na początek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() witam Was duk duk u mnie dzisiaj marnie bo tylko -0,1 ale i tak sie ciesze ![]() widze ze wszystkie osoby ktore znam ze swoich poczatkow na forum jak Emilka Kasia przeniosly sie na watek o 3fazie szkoda tak milo bylo Was czytac
![]() |
#5051 |
Wtajemniczenie
|
Ale macie avatarki, same chudziny na zdjęciach
![]()
#5052 |
Raczkowanie
|
Te avatarki Żeby się podbudować.... Bożę jak bym chciała tak wyglądać,a na razie wisi mi taki flaczek...:P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
Przyczajenie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
#5054 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Z piersi - hmmm - możesz pociąć na kawałki, obsypać gyrosem i podsmażyć na teflonie, możesz zapiec w przyprawach w piekarniku w naczyniu pod przykryciem, żeby było soczyste. Możesz zrobić małe kieszonki, zwinąć chudą szynkę, włożyć do środka, spiąć wykałaczką i kęski zapiec na teflonie - choć brakuje mi tu serka. Do samego mięska możesz sobie zrobić malutki sosik z przepisowni z 1 postu dla fazyI. Ktoś ma inne pomysły? Ja też kupowałam sobie udka i gotowałam bez skóry i innych tam - wszystko obierałam i dzieci chętnie jadły i rosołek im zrobiłam z makaronem, a ja samo mięsko. W sklepie kupiłam sobie też pierś indyka i poprosiłam o zmielenie i potem robiłam klopsy z jajkiem kilka stron wstecz jest przepis. Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-07-22 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5055 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ja od paru dni żywie sie tylko serkami wiejskimi light ![]() ![]()
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 |
Zadomowienie
|
Hello, ja dziś trzeci dzien ta sama waga - nawet mi to tak bardzo nie przeszkadza po ostatnich wzrostach co dzień po 200g
![]() ![]() Aha, placki z cukini są boooskie ![]() ![]() ![]() ![]()
#5057 |
Raczkowanie
|
własnie jem II sniadanie...wszystko co znalazłam w lodówce....
jajecznica z 2 białek na plasterku polędwicy sopockiej, a teraz twaróg z cynamonem i słodzikiem, mniam!! No i znowu na zakupy trzeba wyruszyć ![]()
#5058 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja się boję, bo w niedzielę mamy rocznicę ślubu rodziców i będzie tort i ciasta i sałatki, a mi wypada akurat PP. Nie boję się, że nie dam rady - choć może być trudno, gdy się siedzi z innymi przy stole, ale coś będę musiała zjeść i co wyciągnę wieśniaka i będę jadła? I sądzę, że pół imprezy będzie lamentu mojej mamy, że źle robię i dziwne komentarze rodziny. Szczerze mówiąc wolałabym, żeby nie wiedzieli, że mam taką dietę, ale nie wiem co mogłabym wziąć ze sobą do jedzenia na wynos, żeby nie było dziwne, że jem swoje, a tamtego nie. Już się boję rozmowy, a nie ma opcji, że nie pojadę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5059 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5060 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dietetyczny serniczek też upiekę i im nie powiem, że na słodziku, tylko slodzik muszę kupić do pieczenia. Witaj o późnym poranku ![]() Edytowane przez rumcia1 Czas edycji: 2010-07-22 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na deser serniczek wlasnej roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Zadomowienie
|
Halo, siostry... Czy ktoś mnie objaśni jak to jest z tym przechodzeniem na 13 część naszego wątku? No bo jak przegapię to co?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5065 |
Raczkowanie
|
Rumcia1 - zrób serniczek i przynieś jako prezent, możesz też zrobić muffinki serowe na słodko
![]() A ja mam pytanie, co myślicie odnośnie Xenny? Tzn mam okropne zaparcie, nic mi nie pomaga, a brzuch mam jak balon ![]()
#5066 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję "rumciu" Pokroiłam piersi w kosteczkę i obsypałam gyrosem, na teflonie przypiekłam i już wmuciłam wszystko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
A nie można brać suplementów diety w czasie diety(masło maślane;p)?? Dobre pytanie suushi bo ja biorę jakieś tabletki na włosy i paznokcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5067 |
Zakorzenienie
|
![]() Hej Dukanki Melduje ze od wczoraj waga mi spadla o rowno 1 kg ,sama w szoku bylam tym bardziej ze czekam na @,no to juz mogepoiwedziec ze mam na minusie 21 kg ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5068 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam też surimi - nigdy tego nie jadłam - nie bardzo wiem jak się za tą rybkę zabrać na surowo, czy jak? Co do tabletek - nie wiem, może jakąś herbatkę przyspieszającą, rozwalniającą. Cytat:
Coś na włosy chyba trzeba stosować, bo jak mi zaczną wypadać to zgroza, ledwo przestały mi lecieć po karmieniu i jeszcze chyba nie doszły do siebie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5069 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 21 kg, toż to naprawdę WYCZYN!!! Podziwiam ![]() Można brać tabletki - suplementy, nawet chyba jest to dosyć wskazane, ale ekspertem od tego nie jestem ![]() ![]()
![]() |
#5070 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, znacie może jakiś PROSTY przepis na makaron?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.