|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
U mnie też straszny upał i duchota! Od jakiejś godzinki się chmurzy, ale nie licze na wiele, ostatnio grzmiało i wszystko bokiem przeszło
![]() Ja dziś mam wolne, więc wzięłam się za sprzatanie ![]() Wieczorem koniecznie musze zrobić stópki i pazokcie Zrobie też pedicure Tż
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój Tz jak chce go posmarowac kremem do twarzy to juz ucieka- toleruje tylko krem do rąk |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz spróbował mojego peelingu z garniera. Ale to był krzyk, że jeszcze na głowę nie upadł żeby takim piaskiem sobie myć twarz ale miałam ubaw
|
|
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a nie widze czasem przesuszona skóre na twarzy i mówie mu żeby sie połozył to zadbam o niego jak w salonie kosmetycznym zrobie mu peeling, maseczke wymasuje twarz a on bedzie tylko lezał..... zaraz na mnie wrzeszczy ze nie ![]() zadbany facet to sexy facet, i wcale nie oznacza że bedzie nie meski przez to
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-07-22 o 13:47 |
|
|
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mamy studentkę ![]() Cytat:
|
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
jezzuuu jak mnie coss takiego denerwuje.... nie wiem czy tez tak macie:[ np pisze czy dzwoni do was kolezanka i mowi np jedziesz nad wode? no to mowie ok a ona ok to za 5 - 10 min.... ona juz od godziny spakowana itd a tuu na leb na szyje sie ma leciec no normalnie szlak mine trafia z takim czymssss
i tak nie raz inie dwa...
|
#2977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kasieni a na jaki kierunek sie dostałaś??/ gratuluje![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
trzecia mnie denerwuje Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-07-22 o 14:02 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
dzikuje![]() ![]() na zarzadzanie
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie cierpię czegoś takiego |
|
|
|
|
#2980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeszcze co do mojej histori to jeszcze to zdiwko : tak? czemu nie chcesz jechac?? w 5 min to moge jedna noge ogolic hehe jacy ludzie sa czasem dziwni ja jak cos to sporo wczesniej uprzedzam albo nawt dzien wczesniej wspomniam ze kolo ktorejs tam moze bedziemy jechac a nie z gruszki ni z pietruszki za 5 minut jedziemy..
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey
kasieni887 gratulacje
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jak robie mu stópki to lubi Siedzi przed kompem, a ja mu peelingi, maseczki i kremy Raz namówiłam go na kompleksowe czyszczenie twarzy. To marudził, że od peelingu twarz go szczypie heh. Ale balsamu używa-mojego nivea
|
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz odmrazam kiedy chce i robie sobie z nimi co chce ![]() gratuluje dostania sie ![]() Cytat:
On uwielbia dotykac mojej twarzyc,smyrac mi wlosami moimi ja. Kiedys przyjechalam do niego z maseczka,peelingiem, toniekiem,kremem oczywiscie od tyg nawijalaam mu jak jestem zachwycona ta maseczka, ze super itp i o dziwo zgodzil sie! zrobilam m,u od podstaw, fakt przy peelingu marudzil, ale bylo sie smiac przynajmniej z czego natomiast z maseczki rozgrzewajace to skakal po calej lazience, nawet do mamy i rodzenstwo poszedl nastraszyc, ze ma 'zielona twarz, ktora przemienia sie w skorupe', tonik i krem zostawilam dla niego bo mu bardzo przypadly do gustu to mu tlumaczylam, ze wole zadbanych facetow, nie po to tyle lat sie leczylam z pryszczy, zeby on mnie nowymi zarazal. jak widze, ze mu cos sie robi, to mowie wprost 'zakaz zblizania sie do mojej twarzy' i wtedy oddaje sie w moje rece a jak mi cos wyskoczy przed okresem to mowie, ze to jego wina![]() Ogolnie musze wam sie pochwalic, moze Silica nie pomaga tak na wlosy ale na cere super
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
no,niestety
nie ma jak chorować latem ![]() mój facet używa dezodorantu, balsamu po goleniu i na tym koniec. zimą jak mu skóra tak strasznie schodzi,to go muszę aż zaciągać,żeby peeling zrobił i nałożył jakiś krem... |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie odkryłam ćwiczenia Insanity. Stwierdzam, że to coś dla mnie. Ledwo żyję
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja wlasnie znalazlam watek i chcce sie przylaczyc od poniedzialku
![]() moze Ty mi powiesz skad je sciagnac? ![]() przeszukalam torrent,chomika, i ja sie nei lapie czy to jakos na czesci podzielone, co mam pierwsze robic..
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Ja znalazłam na chomiku podzielone na części. Zaraz Ci wyślę link na pw
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425821 |
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
ja to znalazłam na chomiku, ale nie widzę tego 'fit test' na 1 dzień
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama kilka pytań jeśli chodzi o BP: jak długo stosujesz i czy jest jakiś efekt? jak dawkujesz? i czy nie bolą cię dziąsła, nie pieką jak nałożysz?? Cytat:
![]() ![]() no to szybkiego powrotu do zdrowia ![]() u mnie po grzmiało, popadało i tak chłodniej się zrobiło... ja dostałam @ i przespałam troszku dnia bo mnie brzuszek bolał, ale teraz jest ok caate lukałam sobie właśnie na twój wątek na MM i piszesz że nie masz podkładu a cera
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak sciagam z torrenta, bo na chomiku juz mi transfer skonczyl i szkoda mi kasy, zeby wykupic nowy a tego duzo jest bo mi prawie 4GB.. bo wreszcie wiedzialam na co mam patrzec
![]() moge Wam podac jezeli chcecie na pw
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
caate
poproszę ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- o ile to ma mniej niż 123 pliki do ściągnięcia, bo taką wersję mam
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczne od tego, ze z tradziku wyleczylam sie diacnealem z Avene i clerance K(nie wiem czy dobrze napisalam) kiedys wydawalam fortune na twarz... zmienilam zel do mycia twarzy Avene bardzo mi pasowal, oczyscil ladnie buzie, jak sie skonczyl kupilam Mydlo ziolowe ktore ma chyba Soph(dodawala zdjecia z tego co pamietam), a obecnie zel Iwostin zielony i z Avonu zel do mycia przeciw wagrom. Od miesiaca nie uzywam diacneala, tylko krem siarkowy na wieczor. Pod makijaz uzywam fluid z oriflame matujacy. Stosuje maseczke z bialej glinki 1x w tyg. Scrub z algami morskimi SPA z avonu 1-2 w tyg, peeling morelowy do cery tradzikowej St.(nie pamietam dalej firmy). Myje twarz rano i wieczorem. Opalam na filtrze 30 lub 50 nigdy nizej, z avene. Odklad biore tabletki anty polepszyla mi sie cera+ta pielegnacja co wyzej napisalam, bylo super, jednak dochodze do wniosku, ze pierwszy raz podczas okresu nic mi nie wyskoczylo i to zasluga Silicy
|
|
#2998 |
|
Rozeznanie
|
Cate mi też wyślij jak możesz
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki musze zainwestować w tą Silice ;] a jaka jej cena w ogóle? i powiedz mi co robisz z buźką, skoro ciało masz brązowiutkie? bo chyba tak dziwnie to wygląda jak buzia tylko biała? ja zawsze opalałam ale mam pzrez to dużo przebarwień ;/ piegi akurat lubię ale niestety nie są samotne ;pidę sobie zrobić naleśnika z budyniem bo mam mega ochote @@@ ...
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-07-22 o 18:22 |
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wyslalam ![]() wyslalam ![]() juz kopiuje ![]() ![]() Cytat:
jest to moj tanszy zamiennik Merz Spezial, bo tylko po tych 2tabl nie mam bolu glowy i wymiotu. Merz juz podczac 1opakowania podzialal na wlosy i skore ale kosztuje 50-60zl opakowanie na miesiac. No mam buzie biala, uzywam broznera lub rozu. Nigdy nie dalam samoopalacza na twarz bo sie boje, z emnie tak zapcha, ze bede leczyc sie bog wie ile. Teraz juz jestem na filtrze 30na buzie, troche opalona jest na dzien dzisiejszy, jednak jak widac na zdj, w porownaniu do reszty znaczna roznica. Przy pelnym makijazu nie widac zbytnio, bo bronzer,roz zalatwia swoja sprawe ale cos za cos... TŻ mowi, ze jestem jego chineczka, a cialko mam po jakims latynosie ![]() tez ide nalesniki robic ![]() odmrozilam truskawki, zrobie polewe truskawkowa, z serkiem bialy i lodami bakaliowymi tez mam @ ![]() ale z budyniem w zyciu nie jadlam
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-22 o 18:36 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

Mój Tz jak chce go posmarowac kremem do twarzy to juz ucieka- toleruje tylko krem do rąk

ale nie chcialam wam tu smutac w zwiazku z moimi studiami ale oglasam wszem i wobec ze wczoraj byly listy z rezerwy i ju zmnie przyjeli
i tak nie raz inie dwa...
gratuluje

dzikuje

ze 2 tyg chyba nie jedlam:P(truskawek oczywiscie