![]() |
#31 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Odżywki do włosów LORYS
Cytat:
![]() Myślę, że ogólnie będzie dobry. Warto spróbować. Ale akurat przy myciu odżywką trudno przewidzieć co komu przypasuje.
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Glorię można dostać w F.H. GUSTAW przy ul. Wojciechowskiej 7i ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
ja mam dwa lorysy: z proteinami mlecznymi i z maslem shea. Na poczatku bylam dosc zadowolona, ale ostatnio juz nie bardzo. Chyba sie przejadl moim wlosom, ubolewam ze pozostalo jeszcze po poł opakowania i nie mam z tym co zrobic :/ chetnie bym sprobowala innych lorysow, ale objetosc opakowania mnie odstrasza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
użyłam wczoraj pierwszy raz lorysa wężowego na pół godzinki pod czepek i byłam zachwycona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
a nie wiecie gdzie w Warszawie je można kupić? niestety mieszkam 40km od Warszawy i jak będę tam przy okazji, to bym kupiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
ma zielone pojęcie
|
Wczoraj myłam włosy Lorysem do kręconych. Dobrze się Lorys spisał
![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj kupiłam w oszołomie tą z awokado. I ...nawet nieźle. Włosy miękkie i lekkie, tylko trochę jak dla mnie za mało lśniące.
chciałam kupić snake oil, ale byłam pewna ,że jest naprawdę z węża ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() aaa no to ja moge komuś kupić Lorysa, jak bedzie porzeba ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-07-30 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Stwierdzam moje uzależnienie od lorysów odkąd tylko je poznałam
![]() Teraz mam wężowego i krystaliczny połysk, ale ten już na wykończeniu. Mam ochotę na ten nowy czekoladowy z silikonem, a jak nie będzie to ten zwykły krem do włosów czekoladowy ![]() Zauważyłam, że loryski lepiej u mnie działają, jak wmasowuje je we włosy jakieś 2 minuty i spłukuję, niż jak trzymam pod ręcznikiem czy w cieple kilkanaście minut bez masowania. Wtedy puchu brak całkowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dziś zakupiłam Lorysa mojego pierwszego, specjalnie wycieczkę do Auchan sobie zafundowałam
![]() Mam nadzieję, że będę zadowolona. A swoją drogą to mnie zdziwiłyście, że on nie jest z węża, byłam przekonana, że coś tam wężowego ma, bo nawet w KWC jest podpisany, że z olejkiem z węża i pewnie tym się zasugerowałam, a to ktoś błąd tłumaczeniowy zrobił... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
AGA :)
|
ja miałam jaborandi (nie polecam - śmierdzi wg mnie), z proteinami mlecznymi a teraz mam podwójna czekolada
![]() Uwielbiam Loryski! Tanie, wydajne i dobrze działają ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do fanek Lorysa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
ja tez lubię lorysy, chociaż składu nie mają przebogatego a jest parafina i za duża pojemność jak dla mnie, ja oddaję kilku osobom po trochę a i tak nie mogę zmęczyć. Miałam czekoladowego, mam jeszcze trochę aloesowego i ceramidowego, w sumie po zastosowanie samych ich to szału nie ma ale ja mam raczej zadbane włosy za to ładnie się sprawdzają do dodawania półproduktów, dobrze się z nimi łączą i rozprowadzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja od niedawna mam lorysa snake oil i muszę przyznać, że jak narazie jestem zawiedziona. Tzn nie robi z włosami nic złego, ale chyba miałam za duże oczekiwania. Owszem, włosy po nim gładkie, łatwo się rozczesują ale nie sa tak błyszczące jak bym chciała. I w sumie troszkę obciąża, dlatego stosuję go jako szybka odżywkę a nie maskę. Ale za to ładnie pachnie. Ogólnie bez szału, dlatego szkoda, że nie ma mniejszych opakowań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie lorysa czekoladowego. otóż pod wplywem oczywiście wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
orientuje się ktoś może, czy Katowicach w Auchan na pewno są Lorysy?
bo mam zamiar wybrać się po nie specjalnie, a nie chciałabym wrócić z niczym... bo poza Auchanem chyba nie uda się kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
W zeszłym tygodniu byłam w Auchanie na osiedlu Tysiąclecia i były - zarówno maski, jak i szampony z tym, że wybór był dość mocno ograniczony. Na pewno widziałam Crystal Radiance (sama nabyłam), oprócz tego chyba tego z masłem shea, czosnkowego, cytrusowego i owocowego. Nie było czekoladowego, na którym mi zależało. Z tego jednak co się orientuję, Lorysy w tym Auchanie zawsze są, zwykle pojedyncze sztuki danego rodzaju. Nigdy natomiast nie uświadczyłam tam tak zachwalanej na wizażu maski Glorii (ale emulsja bankowo jest).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
witam was.
jestem jeden dzien przejazdem w szczecinie ( normalnie mieszkam w niemczech)i chcialam kupic wlasnie sobie te odzywki. czy ktoras z wizanek moze mi doradzic gdzie moge je kupic w szczecinie????
Ale tylko nieliczni mają cos do powiedzenia, bo tylko nieliczni potrafią zniesc ciszę, i napiecie, konieczne, kiedy się myśli. PANIE POMÓŻ MI DOPOKI NIE BEDE WIEDZIALATRZYMAC JEZYK ZA ZEBAMI, CO CHCE POWIEDZIEC. AMEN
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
http://www.auchan.pl/hipermarket,szc...lbaskowo.html# ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() Dotychczas testowałam czekoladowego (dostałam odlewkę) i byłam dosyć zadowlona. Teraz mam z olejkiem z węża i jakoś do mnie nie przemawia. Włosy mi się robią jakieś gumiaste po niej... Może to przez tą parafinę? ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ja już praktycznie kończe opakowanie pierwsze z bambusem i czymś tam nie jest zła, ale szczerze mówiąc szału nie zrobiła.
Dziś kupiłam na spróbowanie tą czekoladową. Zobaczymy jak będzie działała na moje włoski. Obu była lepsza niż ta pierwsza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.