Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-22, 15:45   #511
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Ok bo jak nie mogę usnąć to w nocy /TV oglądam ale nie ma nic ciekawego.

Najczęściej oglądam discovery ale tam też jest dużo powtórek
A balladę z chęcią bym obejrzała, bo kiedyś dawno to oglądałam ze 2 lub 3 odcinki ...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 15:49   #512
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
gdzies ty tam prawdziwki dorwała??
Przywiozłam sobie miesiac temu 3 kg mrożonych z Polski Kupiłam e Cerfurze na wage .Pycha pieknie pachna a zupy i sosy z nich no poezja

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 15:53   #513
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ok bo jak nie mogę usnąć to w nocy /TV oglądam ale nie ma nic ciekawego.

Najczęściej oglądam discovery ale tam też jest dużo powtórek
A balladę z chęcią bym obejrzała, bo kiedyś dawno to oglądałam ze 2 lub 3 odcinki ...

na kafeterii piszą ze w marcu na tvp info- naszej katowickiej były powtórki

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Przywiozłam sobie miesiac temu 3 kg mrożonych z Polski Kupiłam e Cerfurze na wage .Pycha pieknie pachna a zupy i sosy z nich no poezja
taaaak czułam ze nasz polskie

my z mezem jestesmy zapaleni grzybiarze w sezonie to sobote i niedziela co tydzien choćby lało

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 15:54   #514
Daysy85
Zakorzenienie

Wiecie co właśnie próbujemy z Tż to ciasto z żonek gastronomicznych to na zimno z gotowaną masą z kaszy manny , czekoladowe.
Jest pyszne a było w lodówce od wczoraj wieczorem na pierwszej półce od zamrażalnika więc się super zsiadło i tylko pierwszy kawałek brzydko się wyjął a drugi to super kosteczka nienaruszona.
Polecam zróbcie sobie go!!!
Stary 2010-07-22, 16:00   #515
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:08   #516
gold-fish
Zakorzenienie

Kliwia za zdjęcia i Marta - pytanie za 100 pkt ile u Was ma ta szafka szerokości?
Bo jak szafka jest 60-tka to po obu stronach ścianki ją wewnątrz zwężają? Czyli podejrzewam ze ma około 57 cm szerokosci wewnatrz, a większość pralek ma 60 cm szerokości czy to była specjalna szafka pod wymiar np. 65 cm szerokosci???

Widziałam ten program o ciążach- przesadzony

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:17   #517
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold niezła historia dobrze, że współlokator nie wyszedł akurat

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

budyniu tez bym zjadla chyba. czego bym ja teraz nie zjadla jak mi kiszki marsza graja a moj maz bedzie za jakies pol godziny z obiadkiem moze.
osz ty..... czekoladowego budyniu mi się zachciało przez ciebie

Dziewczyny wiecie dlaczego ja mysle o tej kuchence elektrycznej?? Aby sie tej butli pozbyć. Myslalam jeszcze, że jak nie indukcyjna to choc zwykła ceramiczna

Dzis mam ważny plan: pogadac z TZ i namówić go aby pogadac z tesciową na takie tematy:
- co z oplatami czy robimy po połowie, na 3 osoby czy zakładamy sobie podliczniki (ale nie zawsze mozna)
- jak bedzie z grzaniem w zimę
- czy jak zakonczy sie remont to sie przeprowadzamy?
- i nawazniejsze - czy sami o wszystkim tam decydujemy czy tesciowa chce sie wtracać (ale powiemy to ładniej )

Tak więc prosze o kciuki aby mąz zgodził się na taką rozmowę inaczej ja nie chce tam mieszkać

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 16:34   #518
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
bo makaron ugotowany też jest śliski i widowiskowy, kiedy wkręca się we włosy
Poza tym kiedyś na TVP 2 był taki program " Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" i tam były walki w kisielu lub makaronie :P
ogladalam ten program ta blondi byla niezla hahahaha

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
o zjadlabym kisiel
ja tez
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Martucha byłoby super jakbys sie podzieliła Tak wiec czekam bo jak narazie nic nie dostałam
no bo pisalam ze wysylalam go na priwa niektorym dziewczyna a tobie wysle jutro bo musze to odkopac no chyba ze jakos szybko znjade to wysle za jakas chwile;D
Cytat:
Wiecie co właśnie próbujemy z Tż to ciasto z żonek gastronomicznych to na zimno z gotowaną masą z kaszy manny , czekoladowe.
Jest pyszne a było w lodówce od wczoraj wieczorem na pierwszej półce od zamrażalnika więc się super zsiadło i tylko pierwszy kawałek brzydko się wyjął a drugi to super kosteczka nienaruszona.
wiem ze dobre bo go rybulka robila jak bylam u niej jest pyszne

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
o ty moze mi porod przewidzisz

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Kliwia za zdjęcia i Marta - pytanie za 100 pkt ile u Was ma ta szafka szerokości?
Bo jak szafka jest 60-tka to po obu stronach ścianki ją wewnątrz zwężają? Czyli podejrzewam ze ma około 57 cm szerokosci wewnatrz, a większość pralek ma 60 cm szerokości czy to była specjalna szafka pod wymiar np. 65 cm szerokosci???

Widziałam ten program o ciążach- przesadzony
moja ma szerokosci 65 no i wszytko w srodku "gra" wysokosci ma 83 i byl klopot bo duzo pralek bylo na 85 - ale odkrecilismy ta gore i super wlazla (bo takie typowe pralki pod zabudowe sa duzo drozsze wiec kupilismy zwykla ale zmozliwoscia sciagniecia blatu jakby) a ze jest bez paska napedu tego klinowego tylko jest taka indukcyjna to jest ciuchutka i mimo ze nie ma gory to nic nie slychac.. no ale klopot byl wlasnie z gora a nie z bokiem
a program o ciazach tez mi sie wydaje ze jakis dziwny jest naciagany

Madzialenka to trzymam kciuki

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-07-22 o 16:36
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:39   #519
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
[
Dzis mam ważny plan: pogadac z TZ i namówić go aby pogadac z tesciową na takie tematy:
- co z oplatami czy robimy po połowie, na 3 osoby czy zakładamy sobie podliczniki (ale nie zawsze mozna)
- jak bedzie z grzaniem w zimę
- czy jak zakonczy sie remont to sie przeprowadzamy?
- i nawazniejsze - czy sami o wszystkim tam decydujemy czy tesciowa chce sie wtracać (ale powiemy to ładniej )

Tak więc prosze o kciuki aby mąz zgodził się na taką rozmowę inaczej ja nie chce tam mieszkać
Madzia trzymam kciuki, daj znac jako poszła rozmowa.
My mamy założone podliczniki na wode i prad niestety ogrzewanie jest na gaz i tu nie mamy podliczników bedziemy liczy po pół na dwa domy po prostu
Stary 2010-07-22, 16:41   #520
kliwia
Zakorzenienie

goldfish musisz miec szersza szafke niz 60cm w srodku, bo pralka musi miec luz.
moja w sordku ma 63cm, tyle miejsca zostalo, bo z jednej strony mam 4cm blatu jako scianke szafki a z drigiej w srodku plyta.
kurde nad jezioro chcemy jechac ze znjomymi sie wykapac, ale jakies chmurzyska ida buuu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:45   #521
gold-fish
Zakorzenienie

czyli miałyście na wymiar, a nie jakieś standardowe szafki?
bo np. ikea nie robi dolnej 70-tki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 16:47   #522
śliweńka
Zakorzenienie

akt notarialny podpisany

kredyt przelany

jutro rano odbieram klucze

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:50   #523
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-07-22, 16:51   #524
india83
Zakorzenienie

Cytat:
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

super!!!
Stary 2010-07-22, 16:52   #525
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

łoj popluskałam się w baseniku teraz TZ sie jeszcze moczy a ja juz sie wysuszyłam.... ech taki basen to skarb w takie upały......
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 16:58   #526
kliwia
Zakorzenienie

goldfish na wymiar
od biedy mozesz pralke miec 'otwarta', czyli wstawic ja w przestrzej jaka sobie sama ustalisz.
http://www.noclegi-w-sopocie.pl/nocl...ieszkanie3.jpg
bo blat juz hcyba na wymiar docinaja co?
albo zaslonic ja:
http://estetka.blox.pl/resource/kuchnia_2.JPG

my za 15 minut mamy jechac nad jezioro sie wykapac, ale jakies chmury ida. i sie chyba rozpada zaniedlugo

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-22 o 17:01
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 17:06   #527
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ja już robiłam ze 3 razy

Mój teściu się zajada, choć on zwykle zawsze odmawia

a my w sobotę jedziemy nad morze

Martuś jeszcze odnośnioe tych zdjęć, najważniejsze ze Wam się podobają, bo moim zdaniem najważniejsza w takich zdjęciach jest wartość sentymentalna, coś co zauważacie tylko Wy, choć szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś hmm... co mnie powali na kolana

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

Parapetówka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 17:07   #528
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
czyli miałyście na wymiar, a nie jakieś standardowe szafki?
bo np. ikea nie robi dolnej 70-tki
hmm ja nie wiem jak bylo u nas bo mielismy kuchnie zrobiona, ale biorac pod uwage to ze lodowka i zmywarka tez sa zabudowane to pewnie robili to na wymiar a dolna musisz miec 70? 65 nie wystarczy?

Cytat:
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

gratulacje

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martuś jeszcze odnośnioe tych zdjęć, najważniejsze ze Wam się podobają, bo moim zdaniem najważniejsza w takich zdjęciach jest wartość sentymentalna, coś co zauważacie tylko Wy, choć szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś hmm... co mnie powali na kolana
super ze jestes otoz to wartosc sentymentalna a czemu mialo cie cos powalic na kolana? powalic na kolana to mnie moze bo to moj brzuszek, twoje z brzuszkiem beda powalac ciebie i oby byly robione jak najszybciej trzymam kciuki i masuje brzuchola

jade na lowy ciekawe czy kupie gdzies wentylator

sysunia wyslalam
Stary 2010-07-22, 17:09   #529
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia no ceramiczna płyta. Pewnie ceramiczną miałaś na studiach bez indukcji Co do liczników, miałam Ci pisać właśnie, że możecie powiedzieć teściowej że przecież i tak chce później wynajmować to mieszkanie to lepiej jak są osobne liczniki

Zdecydowałam że zrobię pleśniaka to takie kruche, białe z kakaowym i na to jabłka, piana z białek i na to znowu ciasto pokruszone dawno nie jadłam a ochotę od jakiegoś czasu mam a mam pewność że mi w moim piekarniku wyjdzie, nie opadnie i nie zrobi się zakalec

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 17:22   #530
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a dolna musisz miec 70? 65 nie wystarczy?
W ikei 65 też nie mają. Do wyboru jest 60 lub 80
ale znalazłam info, ze mają jedną pralkę do zabudowy w sprzedaży i że na nią sie montuje standardowe drzwi 60-tki jednoskrzydłowe- czyli chcąc mieć Ikeę mogę kupić każdą pralkę pod zabudowę, albo wstawić zwykłą pralkę i nie obudować, albo wstawić ją do 60 tki razem z proszkami, płynami obok - co wybrać....
No i i pytanie czy brać Ikeę czy zwykłą firmą . Nie wiem co zrobić .....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-07-22, 17:24   #531
kasiaher
Wtajemniczenie

witam i ja w nowej części
dziekuje za wszystkie komplementy dla synusia i nas ,

ja się urlopowałam przez 4 dni z meżem , jestem wypoczęta .... w miarę i OPALONA .... w końcu

chrzciny się udały było super, troszkę mała komplikacja z sąsiadem wieć i nawet policja była że groziłam mu hehehehe..... ale spoko koledzy z pracy przyjechali ui było śmiechu co nie miara

ogónie mam 30 stron do nadrobienia , dzisiaj nie dam rady i pewnie dopiero w poniedziałek bo jutro jedziemy aż do niedzieli również na wypoczynek
pozdrawiam i całuje

ps. czy któraś już urodziła ?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 17:45   #532
śliweńka
Zakorzenienie

już pralkę zamówiłam
lodówkę obczajamy bo ta wnęka w kuchni z krzywymi ścianami jest jutro odbierzemy klucze to pomierzy TŻ dokładnie bo dziś na szybko i pomierzymy jutro by rolety chociaż do dużego pokoju kupić parasol na balkon bo słońce po południu już praży z naszej strony

właściciel mieszkania tak chciał by jutro klucze dać by w wawy nie jeździł tyle

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 18:08   #533
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Samba gratuluję

Ale przecież wszystkie sprzęty zabierzemy ze sobą. Jedynie co to pomalowane ściany i kuchnia zostanie.

Ech... a ja mam ostatnio fatalne mysli. Czy dobrze robimy, że tam zamieszkamy. czy to nie popsuje naszych kontaktów z tesciową, czy nie zaczniemy się kłócić. Wczoraj jeszcze z męzem stwierdzilismy, że domu w ciągu najbliższych kilku lat nie zaczynamy budowac , bo : maż ma dużo pracy (jeszcze myslimy nad jednym biznesem dla niego do otwarcia) a wiadomo, że na budowie trzeba spędzic dużo czasu, poza tym dziecko - nie chce aby mąz po pracy jeźził na budowe, wolę aby ten czas spędzał z dzieckiem patrzył jak ono rośnie itp. Tak więc na bank budowę zaczniemy dopiero za kilka lat. I ostatnio narodził nam się pomysł (tzn bardziej mi) czy nie kupic mieszkania w bloku na kilka lat. Spłacac kredyt, ale miec tylko swoje mieszkanie, potem się pobudować, sprzedac i za tę kase spłacić do konca kredyt i wyszkowac mieszkanie (mojej mamy brat tak zrobił). Wiem oszalałam. Ale jakoś ta wizja mieszkania nad tesciową przestała mi się podobac. Ona jest maniaczką oszczędzania, a tam nie ma oddzielnych liczników, jak będzie kiedys dziecko to nie chce aby marzło, poza tym ja tez jestem zmarźlak i nie chce tego. Poza tym maniaczka segregacji śmieci (az do przesady, sama cebula idzie na 3 kupki) ja nie zamierzam tak robić, boję się czy nie bedzie non stop u nas siedziała (bo przeciez jest sama) ech.... Majster jeszcze do nas nie wszedł (bo układa jej płytki) mamy czas z dzien moze dwa na podjęcie dezycji. Mąz mówi , że mieszkanie w bloku jest beznadziejne, bo nie ma miejsca na samochód, nie ma ogrodu, nie wiadomo na jakich sąsiadów się trafi, trzeba płacić czynsz. A ja boję się, czy tam będziemy samodzielni

Kliwia bardzo ładna kuchnia. To oswietlenie mąz sam robił?? To są ledy czy co??
łazienkę tez wezmiesz ? hehe

dziewczyny ale mielismy nerwowy dzien,wszystko pozniej opisze w K.Powiem tylko ze chodzi o ten cholerny kredyt

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 18:10   #534
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
na kafeterii piszą ze w marcu na tvp info- naszej katowickiej były powtórki

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

taaaak czułam ze nasz polskie

my z mezem jestesmy zapaleni grzybiarze w sezonie to sobote i niedziela co tydzien choćby lało
ja tak samo
rodzice mnie zapalili
a moj tz to ze mna czaem pojedzie
wielbiam grzyby
zreszta ja jestem pol goralka

bdzisiaj bylam nad jeziorkiem poopalalam sie i poplywalam ahh bosko bylo
Stary 2010-07-22, 18:14   #535
AgatkaL
Wtajemniczenie

KAsiaher...super wyglądałaś na chrzcinach...laska jesteś, że hej, aż miło popatrzeć na taką mamusię a Dominik też przystojniacha...hohoho.. .odstrzeliłaś go
Fajnie, że miałaś udany wypoczynek.

Scio
...a gdzie jedziesz nad morze??? Ja już spakowana i o 3 w nocy ruszamy w trasę

Martucha
...mi się Twoje fotki z brzusiem podobają...lubię "odważne" sesje, choć ta według mnie nie jest aż taka hard corowa Nie widzę w nich nic zdrożnego, a zresztą kazdy ma inne poczucie estetylki i w sumie nie można wymagać, żeby wszystkim one przypadły do gustu. W kązdym razie będzie piękna pamiątka. Nawet mój R oglądał Twoje zdjęcia i stwierdził, że mi zrobi taką sesję osobiście jak będę w ciąży z naszym Radkiem...hehe. Już ma poważne plany

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 18:36   #536
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martuś ja sama nie wiem, może po Twoich ślubnych zdjęciach spodziewałam się większego łaał, albo po prostu ja widziałam to inaczej, miałam inną wizję niż Wasz fotograf
Ale jak to mówią gdzie dwie Polki tam trzy opinie

Agatko do Gdańska jednak jedziemy jutro w nocy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 18:46   #537
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

Gratuluję !!!
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martuś ja sama nie wiem, może po Twoich ślubnych zdjęciach spodziewałam się większego łaał, albo po prostu ja widziałam to inaczej, miałam inną wizję niż Wasz fotograf
Ale jak to mówią gdzie dwie Polki tam trzy opinie

Agatko do Gdańska jednak jedziemy jutro w nocy
Jaaa też chceeeee na waaaaaakaaaaaacjeeeeeeee! !!
Stary 2010-07-22, 18:49   #538
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 18:55   #539
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
akt notarialny podpisany

kredyt przelany

GRATULACJE To kiedy się wprowadzacie?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Martucha
...mi się Twoje fotki z brzusiem podobają...lubię "odważne" sesje, choć ta według mnie nie jest aż taka hard corowa Nie widzę w nich nic zdrożnego, a zresztą kazdy ma inne poczucie estetylki i w sumie nie można wymagać, żeby wszystkim one przypadły do gustu. W kązdym razie będzie piękna pamiątka. Nawet mój R oglądał Twoje zdjęcia i stwierdził, że mi zrobi taką sesję osobiście jak będę w ciąży z naszym Radkiem...hehe. Już ma poważne plany
Noo Agata, widzę, Wasz związek już na zaawansowanym poziomie:P

Gold, zmierzyłam swoją szafkę 60tkę i wewnątrz ma 56cm. A właściwie dlaczego Ty chcesz do szafki dać tą pralkę?? Nie wiem jak jest z pralkami, ale np. zmywarka pod zabudowę nie wchodzi w szafkę tylko wchodzi tak luzem między boczne szafki i do niej mocuje się front, no tak tylko pralka inaczej się otwiera :/ nie orientuję się. No a 80cm nie może być? z podwójnymi drzwiczkami (jak zdj1)? Miałabyś w środku więcej miejsca na chemię. Znalazłam oryginalny pomysł na zabudowę pralki (zdj2)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 19:01   #540
Daysy85
Zakorzenienie

Agatka
Noo muszę Ci powiedzieć, że jak facet mówi takie rzeczy to musi być coś na rzeczy
Myśli o Tobie bardzo poważnie i nie boi się... wpadki :P
Już macie imię to super ... tylko czekać na owoc, któremu je nadacie
Trzymam kciuki bardzo mocno !!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości