|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
![]() a propo wanny, TŻ jak będzie robił remont łazienki na piętrze to nową wannę kupi też z hydromasażem
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A najpierw jeszcze muszę założył maila na google Głupio, że nie można mieć gdzie indziej.Cytat:
Cytat:
szacun ![]() Zużyłam 2-fazowy płyn do demakijażu oczu Bielendy. Jutro utworzę maila i wstawię fotę
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-07-21 o 22:57 |
||||
|
|
|
#2643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale utrafili z czasem Cytat:
jeśli się uczyłaś, to warto doszlifować, sobie przypomnieć bo nie wiesz kiedy Ci się język obcy przyda ja już nawet nie patrzę na oferty, tylko szukam po znajomych no i sama roznoszę do firm a co i gratki zużytego cieniaCytat:
We wannie lubię golić nogi i mieć maseczkę, natomiast ciałko i włoski wolę pod prysznicem myć ogólnie jestem za prysznicem, ale wanną z bąbelkami nie pogardzę zetafon nie ma co się porównywać z innymi - przestań! Jesteś wartościową babką, a od razu gór nie trzeba przenosić! Wszystko powolutku, jesteś młoda wszystko przed Tobą Cytat:
i zakupy Cytat:
brawa!Byłam dziś złożyć papiery w sprawie tej pracy w laboratorium - zakład znajduje się dalej niż myślałam doszłam, a raczej dolazłam tam normalnie z mokrą twarzą zobaczymy ![]() potem chciałam się zarejestrować w PUPie, ale przed 14 zrezygnowałam bo: po 13 wchodził chłopak co od 9 czekał, przede mną było jeszcze z 10 osób a rejestracja jest tylko do 14, a w pokoju siedzą 2 urzędaski z tego jedna się uczy i wszystko się tak ślimaczy, jutro idę od rana stać w kolejce (jak wstanę ) mam do odbioru pod koniec sierpnia sasa |
|||||
|
|
|
#2644 | ||
|
Zadomowienie
|
Jak dużo tego!
Gratulacje! ![]() Cytat:
Zużyć gratuluję A co do ślubu... ja nie wiem dziewczyny, tak bardzo się tym denerwujecie... Wypijcie jakąś melisę czy coś. ![]() Cytat:
![]() Na stronie SuperPharm jest nowa gazetka, ważna od jutra.
|
|
#2645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje.
Cytat:
![]() Nie trzeba mieć maila na google. ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
W innym przypadku nie widzę sensu zaręczyn, bo ten pierścionek i tak żadną gwarancją nie jest. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj że miałaś mieć 8 szt kolorówki.
|
|
#2646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba jednak od początku lepsza bo pisać też by wypadało umiećJa na razie szukam w necie pracy, moja rodzinka od strony mamy to sami nauczyciele a ja nie mam "odpowiednich studiów" do pracy w szkole więc kicha...Może uda się załatwić pracę w sekretariacie ale to jest niepewne, bo bardzo dobra koleżanka mamy (dyrektorka liceum) stara się o pozwolenie na otworzenie gimnazjum w tym samym budynku, a póki go nei dostanie nie może nikogo dodatkowego do administracji zakrudnić (ograniczenia ministerstwa )Kuzynka mojego mężula pracuje w labiratorium chemicznym...fajna praca podobno, no i zawsze dodatkowa kasa wpada na dyżurach typu "pod telefonem" Trzymam kciukaski za pracę
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak pamiętam Policzyłam...powinnam mieć nie 8 a 10 szt do makijażu (zapomniałam przy liczeniu o tuszu i korektorze
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusz, cienie, eyeliner, puder, brązer i błyszczyk/szminka. No ale minimalistką nigdy nie będę bo np samego tuszu muszę mieć 2 kolory.
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama teraz się będę starać dostać na zastępstwo do sekretariatu szkoły wyższej, mam doświadczenie w tym polu się napalam na to laboratorium bo to duża polska firma zajmująca się budową dróg i produkcją materiałów do ich realizacji Cytat:
czyli idealnie 9 szt. Znowu zaspałam kończę śniadanie i letę na miasto
|
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod warunkiem że zdecyduję : albo eyelinier albo kredka do oczu oraz czy stosować podkład i puder czy może sam podkład albo sam prasowany puder(tak robiłam w LO) no i jeżeli zdecyduję się tylko na 1 błyszczyk albo 1 szminkę....A nie i to i to.... Muszę to przemyśleć
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Shpilciu, czy wiesz że jesteśmy z tej samej branży?? i obie bezrobotne, musimy razem firmę otworzyć
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 1- Masterpiece max.Bo ostatnio wymienilam kosmetyki (końcówkę tuszu 2000cal., Effaclar żel, bo mnie strasznie wysuszył, filtr biodermy, ten z ciężkim sercem, ale i tak rzadko go używałam, utwardzacz do paznokci Maybelline i jedwab do włosow Joanna) za spódnicę levis, cień nouba, odżywkę do paznokci i smackersa Także poszło mi sporo szt. a będę miała spódnicę ![]() Ja z kolorówki chciałabym mieć: tusz, podklad, puder, cienie(2 paletki-w beżo-brązach i rózo-fioletach), kredkę, brązer lub róż i ewentualnie rozświetlacz, ale rzadko używam i błyszczyk- czyli 8-10 szt.
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
ja kolorówki nie minimalizuję bo to bez sensu w moim przypadku.
shpilciu mam nadzieje ze ktos sie do ciebie odezwie w sprawie pracy.ja zaczynam od powrotu z podrózy poslubnej. sweet gratuluje zuzycia cienia. luskap dobra wymianka,do tego ci nie dojdzie nowy kosmetyk więc super. jest tak gorąco a prace muszę pisac.no nic, odpalam wiatrak i biore sie do roboty.
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
luskap a czy ja też mogłabym Cię zobaczyć?
|
#2655 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dla mnie minimum kolorowkowe to tusz, rozswietlacz, roz, brazer, blyszczyk i cieeeenieeee ktrych niestety potrzebuje duzo bo jubie sobie czasami zrobic mega kolorowy makijaz
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im mniej warstw tym mam ładniejszą cerę. ![]() A do kiedy nauczyłam się malować eyelinerem to wolę go od kredki. No ale pewnie jeden kolor by mnie nie zadowolił. Nigdy nie miałam różu. Na poliki używam kuleczek brązujących i to tylko dlatego że nie mam innego pomysłu na ich zużycie.
|
|
#2657 |
|
Konto usunięte
|
Wyjeżdżam, dziewczyny
Namiot, jezioro, Tż... Wracam za 7-10 dni ![]() Tęsknijcie! |
|
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
oczywiście że będziemy tęsknić!!
baw się dobrze!!
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam puder prasowany Essence Pure Skin
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ostatnio w te upały też sobie darowałam podkład i było super..Więc może wrócę do starych dobrych zwyczajów?![]() Ja też czasami zastanawiam się po co mi kredki? Szczególnie teraz jak odkryłam rzeczywiście superancki eyelinier Ja miałam 2 razy róż ale szybko oddałam bo mnie nie ciągną....Właściwie wolę brązujące kuleczki na policzki..Lubię taki efekt. Mam jeszcze rozświetlające kulki (kiedyś używałam ich zamiast pudru) i nie wiem co z nimi zrobić bo nie pasują mi Coraz rzadziej używam błyszczyków ..lubię je ale nie mam teraz czasu się co 10 minut maziać ..chyba przerzucę się na stałe na szminkę albo balsam do ust i tyle ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20845385]Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż... Wracam za 7-10 dni ![]() Tęsknijcie! OCZYWIŚCIE! ![]() BRAWO!!!!
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich po długiej przerwie, byłam w Polsce a jak wróciłam to nie mam internetu , musiałam zamówić nowy modem . teraz czekam na neta . w Polsce zaszalałam obkupiłam się niemiłosiernie. nie mam czasu na nic pracuje cale dnie . jak będę miała neta doczytam Was . Gratuluję Wam dostania się na studia i gratuluję zużyć. u mnie ze zużyciami kiepsko bo tylko 3
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Edyta jak już będziesz miała dostęp do neta pochwal się zakupami.
![]() Cytat:
![]() Ja swój puder rozświetlający postanowiłam zużyć do ciała w lato.
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......................... .......... Idę do lekarza....pewno czeka mnie znowu 2 godzinne czekanie w kolejce...A jeszcze niunia zasnęła przed chwilką i aż żal mi ją budzić, muszę ją zawieźć do teściowej a przy ubieraniu, wkładaniu do wózka się na pewno rozbudzi i będzie płakać...mała ma w takie upały spore problemy z zasypianiem...Eh
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty kusicielko A to super, dzięki za info ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20845385]Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż... Wracam za 7-10 dni ![]() Tęsknijcie! Baw się dobrze ![]()
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe ze do konca miesiaca zużyję jeszcze krem pod oczy.nawet podpasował mi ten avon solutions.musze podziękować hosence.
dzis jedziemy do dwóch miejsc pozbyc sie reszty zaproszen.mam tylko nadzieje ze szybko pojdzie bo nie mam siły siedziec i jeść ciast,pić herbatki z ciotkami i taką głupią kuzynką tżta.taka blondynka (bez urazy) typowa,jak z kawałów. napisalam dzis 2,5 str mgr i nie wiem czy wiecej stworzę bo ciężko mi to idzie.może wieczorem jak wróce to cos podopisuje.
|
#2666 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty chyba budownictwo ale wodne lub mosty? Dobrze pamiętam ? :P:P popraw mnie ale razem się uzupełnimy, jakbyś kiedyś coś tam otwierała to jestem do usług ja zwykły inżynier ochrony środowiska, ale wszędzie pasuję Cytat:
jestem dobrej myśli dla nas obu ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20845385]Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż... Wracam za 7-10 dni ![]() Tęsknijcie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby Cię ciotki nie zamęczyły A mi się kończy top coat jeszcze zużyję bazę pod cienie i mój projekt denko zakończony
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-07-22 o 17:13 |
||||
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
Shpilciu tak, jestem absolwent budownictwa wodnego. Mosty dopiero planuję zacząć, niestety studia drugiego stopnia u mnie na Politechnice ruszają w semestrach letnich a nie zimowych
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie zaręczyny to sygnał że facet traktuje mnie poważnie i planuje ze mną wspólną przyszłość ja chcę ślubu ale z drugiej strony się boję i stąd te moje przemyślenia ![]() Cytat:
u mnie TŻ jak zobaczył ostatnio ile kosztują kabiny prysznicowe z natryskami to się za głowę złapał... za swoją zwykłą chociaż bardzo ładną zapłacił więcej niż teraz wypasione
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zużyć na razie brak, mocno zastanawiam się nad wystawieniem częsci na All. :/ ale części kolorówki szkoda, zaś pielęgnacja jeśli pójdzie, to za grosze = też szkoda
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki. Dzisiaj szalałam w Warszawie z siostra. Kupilam 4 lakiery ale wydalam tylko 11 zl (Golden Rose). Niestety limitowanka Essence byla totalnie wykupiona. Ach i jeszcze plyn micelarny Bioderma Sebium 100ml za 16 zl na wyjazd.
Zuzylam zmywacz do paznokci i tonik.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

ja już nawet nie patrzę na oferty, tylko szukam po znajomych no i sama roznoszę do firm
i gratki zużytego cienia
We wannie lubię golić nogi i mieć maseczkę, natomiast ciałko i włoski wolę pod prysznicem myć
doszłam, a raczej dolazłam tam normalnie z mokrą twarzą
Gratulacje!