Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 21:32   #2641
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
napisalam o tym mieszkaniu z rodzicami bo wiekszosc moich kolezanek juz nie moze wytrzymac w domu i chcialoby sie wyniesc.według nich np.ja mam fajnie bo mieszkam na swoim.wspolczuje mieszkania z tesciami,chyba ze bedziecie miec osobne pietro, kuchnie itp. moze masz racje z tą psychiką
tego jeszcze nie wiem
a propo wanny, TŻ jak będzie robił remont łazienki na piętrze to nową wannę kupi też z hydromasażem
Stary 2010-07-21, 22:56   #2642
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Pospisywałam zużycia z ostatnich dni:
  • olejek regenerujący do ciała Galenic 15 ml
  • żel hialuronowy na hydrolacie oczarowym BU
  • fluid SPF30 Oriflame
  • szampon keratynowy Bingo litrowy
  • olej z pestek czereśni BU
  • dwufazowa odżywka do włosów blond Wax L'biotica
  • balsam ananasowy Fruttini
  • żel do higieny intymnej Feminelle Oriflame

Cytat:
Tylko szkoda że mam tylko 3 puste opakowania do wstawienia na bloga bo resztę wywaliłam wcześniej.
Ciekawe, jak ja mam wstawić fotę opakowania po dezodorancie. Przecież nie przetnę na pół, żeby "udowodnić", że jest puste
A najpierw jeszcze muszę założył maila na google Głupio, że nie można mieć gdzie indziej.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja mam tylko prysznic w domu rodzinnym, a w poznaniu mam wanne, ale i tak glownie bioe w niej prysznic z exem czasem sie kapalismy razem ale z obecnym TZ jakos nigdy
Ja z moim TŻ-em czasem się kąpię. Więc tym bardziej wanna musi być

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie mówcie nic o prysznicach i wannach, ja nie mam dziś i jutro wody w mieszkaniu.

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Zamieszczam zdjęcie zużytego cienia()
szacun

Zużyłam 2-fazowy płyn do demakijażu oczu Bielendy. Jutro utworzę maila i wstawię fotę

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2010-07-21 o 22:57
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 23:12   #2643
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Heheh a to mi sie trafilo Ide jutro na ulotki Rychlo w czas Lepiej miec prawie 20funtow za 2 godziny roznoszenia niz nic ... Moze moje kolano to wytrzyma.
ale utrafili z czasem super że Ci się udało
Cytat:
Shpilcia ja własnie poprawiłam swoje cv i list motywacyjny (bom w końcu już magister ) I oglądam oferty pracy ale nic nie ma...wszystko co mi się podoba to albo z dopiskiem 3-5 letnie doświadczenie,albo w bydgodszczy do której mam za daleko by sobie do pracy jeździć (ja mieszkam pod grudziądzem czyli kawał drogi) i jestem troszkę podłamana...Kilka ofert pracy idealnych dla mnie ale z dopiskiem "dobra znajomośc j. rosyjskiego" którego kiedyś się uczyłam ale....nie kumam i nie dostanę się do pracy gdzie trzeba nim się posługiwać...A trzeba było się uczyć!!1
u mnie też fajne oferty widziałam z rosyjskim jeśli się uczyłaś, to warto doszlifować, sobie przypomnieć bo nie wiesz kiedy Ci się język obcy przyda ja już nawet nie patrzę na oferty, tylko szukam po znajomych no i sama roznoszę do firm a co powodzenia w szukaniu i gratki zużytego cienia
Cytat:
Też byłam za prysznicem dopóki tak rok nie mieszkałam. Jednak wanna się przydaje. A teraz są takie rozwiązania że nie trzeba z niczego rezygnować - można mieć wannę i prysznic w jednym.
Mam takie samo zdanie We wannie lubię golić nogi i mieć maseczkę, natomiast ciałko i włoski wolę pod prysznicem myć ogólnie jestem za prysznicem, ale wanną z bąbelkami nie pogardzę
Cytat:
.martwie sie tylko tym ze w porównaniu z nią jestem do niczego.
zetafon nie ma co się porównywać z innymi - przestań! Jesteś wartościową babką, a od razu gór nie trzeba przenosić! Wszystko powolutku, jesteś młoda wszystko przed Tobą
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Wrocilam z miasta
zrobilysmy z moja konsultantka Avon niezla wymianke.
No to wymianka sie udała i zakupy

Cytat:
  • olejek regenerujący do ciała Galenic 15 ml
  • żel hialuronowy na hydrolacie oczarowym BU
  • fluid SPF30 Oriflame
  • szampon keratynowy Bingo litrowy
  • olej z pestek czereśni BU
  • dwufazowa odżywka do włosów blond Wax L'biotica
  • balsam ananasowy Fruttini
  • żel do higieny intymnej Feminelle Oriflame
brawa!

Byłam dziś złożyć papiery w sprawie tej pracy w laboratorium - zakład znajduje się dalej niż myślałam doszłam, a raczej dolazłam tam normalnie z mokrą twarzą Pani stwierdziła że mam odpowiednie wykształcenie, ale praca najszybciej od sierpnia i na początek umowa zlecenie lub pół etatu bo nie ma aż tyle pracy, potem umowa o pracę stawka na początek 10 zł/h zobaczymy
potem chciałam się zarejestrować w PUPie, ale przed 14 zrezygnowałam bo: po 13 wchodził chłopak co od 9 czekał, przede mną było jeszcze z 10 osób a rejestracja jest tylko do 14, a w pokoju siedzą 2 urzędaski z tego jedna się uczy i wszystko się tak ślimaczy, jutro idę od rana stać w kolejce (jak wstanę) załatwiłam tylko jeszcze papiery na paszport (znowu czekałam z godzinę ) mam do odbioru pod koniec sierpnia sasa wiec jutro znów czeka mnie wycieczka w ten skwar ale przy okazji odwiedzę babcię i w końcu złoże cv w gazowni i wodkanie
i plan tygodniowy szukania pracy prawie zakończony zostaną tylko dwa szybkie telefony w sprawie pracy i weekend
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 00:33   #2644
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Jak dużo tego! Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
W Łebie było super Pogoda wymarzona - gorąco, słonecznie i wietrznie. Naprawdę świetnie wypoczęliśmy, mieliśmy dużo okazji do rozmów na romantycznych spacerach brzegiem morza

Co do zużyć to trochę udało mi się pozbyć:
Fajnie, że mieliście taki udany wyjazd. Zużyć gratuluję A co do ślubu... ja nie wiem dziewczyny, tak bardzo się tym denerwujecie... Wypijcie jakąś melisę czy coś.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Byłam dziś złożyć papiery w sprawie tej pracy w laboratorium - zakład znajduje się dalej niż myślałam doszłam, a raczej dolazłam tam normalnie z mokrą twarzą Pani stwierdziła że mam odpowiednie wykształcenie, ale praca najszybciej od sierpnia i na początek umowa zlecenie lub pół etatu bo nie ma aż tyle pracy, potem umowa o pracę stawka na początek 10 zł/h zobaczymy
Trzymam kciuki za pracę, może się uda. To laboratorium brzmi ciekawie.

Na stronie SuperPharm jest nowa gazetka, ważna od jutra.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 08:43   #2645
Koshatka
Zakorzenienie

Dzięki za gratulacje.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ciekawe, jak ja mam wstawić fotę opakowania po dezodorancie. Przecież nie przetnę na pół, żeby "udowodnić", że jest puste

A najpierw jeszcze muszę założył maila na google Głupio, że nie można mieć gdzie indziej.
Mam ten sam dylemat z nieprzezroczystym opakowaniem.

Nie trzeba mieć maila na google. Ja nie mam.

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja właśnie będę już po studiach to nie chodzi o to że ja nie chcę, może bardziej o to że się nie spodziewałam że to będzie tak szybko i w ogóle nie czuję się gotowa psychicznie chyba, może temu ż to wyszło tak nagle... zostaje mi się przyzwyczaić do tej myśli
Dla mnie zaręczyny są po to żeby ustalić datę ślubu i rozpocząć przygotowania. W innym przypadku nie widzę sensu zaręczyn, bo ten pierścionek i tak żadną gwarancją nie jest.

Cytat:
wyobraźcie sobie że ja "maniaczka kremów do rak" mam tylko 1 kremik (i to w połowie już zużyty)
A ja nie mam żadnego kremu do rąk. Tzn mam jeden z mocznikiem ale w zapasach i czeka na zimę a teraz używam w tym celu balsamu z YR i sprawdza się znakomicie.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja mam tylko prysznic w domu rodzinnym, a w poznaniu mam wanne, ale i tak glownie bioe w niej prysznic z exem czasem sie kapalismy razem ale z obecnym TZ jakos nigdy
To go namów.

Cytat:
zużyłam cień do powiek planete bell Zdjęcie mam z komórki ale na bloga wsadzę a co
oraz tusz do rzęs wibo

Cytat:
nabrałam ochoty na jakiś śliczny zielony cień do powiek

Pamiętaj że miałaś mieć 8 szt kolorówki.
Stary 2010-07-22, 08:48   #2646
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
tego jeszcze nie wiem
a propo wanny, TŻ jak będzie robił remont łazienki na piętrze to nową wannę kupi też z hydromasażem
jejciu jak wam zazdraszczam tego hydromasażu..może któraś zaprosi mnie na testy?
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

szacun

Zużyłam 2-fazowy płyn do demakijażu oczu Bielendy. Jutro utworzę maila i wstawię fotę
Dziękuję dziękuję

Cytat:

u mnie też fajne oferty widziałam z rosyjskim jeśli się uczyłaś, to warto doszlifować, sobie przypomnieć bo nie wiesz kiedy Ci się język obcy przyda ja już nawet nie patrzę na oferty, tylko szukam po znajomych no i sama roznoszę do firm a co powodzenia w szukaniu i gratki zużytego cienia

(...)

potem chciałam się zarejestrować w PUPie, ale przed 14 zrezygnowałam bo: po 13 wchodził chłopak co od 9 czekał, przede mną było jeszcze z 10 osób a rejestracja jest tylko do 14, a w pokoju siedzą 2 urzędaski z tego jedna się uczy i wszystko się tak ślimaczy, jutro idę od rana stać w kolejce (jak wstanę) załatwiłam tylko jeszcze papiery na paszport (znowu czekałam z godzinę ) mam do odbioru pod koniec sierpnia sasa wiec jutro znów czeka mnie wycieczka w ten skwar ale przy okazji odwiedzę babcię i w końcu złoże cv w gazowni i wodkanie
i plan tygodniowy szukania pracy prawie zakończony zostaną tylko dwa szybkie telefony w sprawie pracy i weekend
mam pomysł by kupić dziś w księgarni taką książkę do nauki rosyjskiego z płytami CD i troszkę go doszkolić.Ale nie wiem czy wziać od początku ? Bo nie pamiętam niektórych liter jak się piszę,a z 2 str. pamiętam wiele słów? Chyba jednak od początku lepsza bo pisać też by wypadało umieć
Ja na razie szukam w necie pracy, moja rodzinka od strony mamy to sami nauczyciele a ja nie mam "odpowiednich studiów" do pracy w szkole więc kicha...Może uda się załatwić pracę w sekretariacie ale to jest niepewne, bo bardzo dobra koleżanka mamy (dyrektorka liceum) stara się o pozwolenie na otworzenie gimnazjum w tym samym budynku, a póki go nei dostanie nie może nikogo dodatkowego do administracji zakrudnić (ograniczenia ministerstwa)

Kuzynka mojego mężula pracuje w labiratorium chemicznym...fajna praca podobno, no i zawsze dodatkowa kasa wpada na dyżurach typu "pod telefonem" Trzymam kciukaski za pracę

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 08:53   #2647
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam żadnego kremu do rąk. Tzn mam jeden z mocznikiem ale w zapasach i czeka na zimę a teraz używam w tym celu balsamu z YR i sprawdza się znakomicie.

Pamiętaj że miałaś mieć 8 szt kolorówki.
Ja na razie wyjęłam zapomniany troszkę kremik intensywnie nawilżający dove...Jest troszkę tłusty ale się nie klei Zimą stosowałam go do buźki,ale do rąk też się nada, może uda mi się go zużyć?

Tak pamiętam Dlatego wczoraj wyjęłam moją paletkę ruby rose od małża i zrobiłam testowy makijaż w zieleni...nawet ładnie...ale nie bedę narazie szaleć z zielonymi cieniami bo może się okazać że po tygodniu ten kolor znowu mi się znudzi i kasa pójdzie w błoto...Poużywam tych zieleni z paletki RR

Policzyłam...powinnam mieć nie 8 a 10 szt do makijażu (zapomniałam przy liczeniu o tuszu i korektorze)

Stary 2010-07-22, 08:59   #2648
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Policzyłam...powinnam mieć nie 8 a 10 szt do makijażu (zapomniałam przy liczeniu o tuszu i korektorze)
Licząc minimalistycznie to mnie wychodzi 6 szt. Tusz, cienie, eyeliner, puder, brązer i błyszczyk/szminka.

No ale minimalistką nigdy nie będę bo np samego tuszu muszę mieć 2 kolory.
Stary 2010-07-22, 09:45   #2649
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
mam pomysł by kupić dziś w księgarni taką książkę do nauki rosyjskiego z płytami CD i troszkę go doszkolić.Ale nie wiem czy wziać od początku ? Bo nie pamiętam niektórych liter jak się piszę,a z 2 str. pamiętam wiele słów? Chyba jednak od początku lepsza bo pisać też by wypadało umieć
Ja na razie szukam w necie pracy, moja rodzinka od strony mamy to sami nauczyciele a ja nie mam "odpowiednich studiów" do pracy w szkole więc kicha...Może uda się załatwić pracę w sekretariacie ale to jest niepewne, bo bardzo dobra koleżanka mamy (dyrektorka liceum) stara się o pozwolenie na otworzenie gimnazjum w tym samym budynku, a póki go nei dostanie nie może nikogo dodatkowego do administracji zakrudnić (ograniczenia ministerstwa)

Kuzynka mojego mężula pracuje w labiratorium chemicznym...fajna praca podobno, no i zawsze dodatkowa kasa wpada na dyżurach typu "pod telefonem" Trzymam kciukaski za pracę
Kup od początku podstawy zawsze warto powtórzyć a praca w sekretariacie szkoły - bomba sprawa, jak będziesz miała możliwość to tam ruszaj sama teraz się będę starać dostać na zastępstwo do sekretariatu szkoły wyższej, mam doświadczenie w tym polu
się napalam na to laboratorium bo to duża polska firma zajmująca się budową dróg i produkcją materiałów do ich realizacji
Cytat:
Licząc minimalistycznie to mnie wychodzi 6 szt. Tusz, cienie, eyeliner, puder, brązer i błyszczyk/szminka.

Hmm u mnie tusz, korektor, primer, podkład,bronzer, róż, rozświetlacz, kredka, cienie, baza, tyle by wystarczyło bo do ust używam carmexa czyli idealnie 9 szt.

Znowu zaspałam kończę śniadanie i letę na miasto
Stary 2010-07-22, 09:46   #2650
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:

Masz rację.
Pod warunkiem że zdecyduję : albo eyelinier albo kredka do oczu
oraz czy stosować podkład i puder czy może sam podkład albo sam prasowany puder(tak robiłam w LO) no i jeżeli zdecyduję się tylko na 1 błyszczyk albo 1 szminkę....A nie i to i to....

Muszę to przemyśleć

Stary 2010-07-22, 09:59   #2651
Parsifal
Zadomowienie

Shpilciu, czy wiesz że jesteśmy z tej samej branży?? i obie bezrobotne, musimy razem firmę otworzyć

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 10:17   #2652
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

To ja jestem minimalistką jeżeli chodzi o tusze Mam 1- Masterpiece max.
Bo ostatnio wymienilam kosmetyki (końcówkę tuszu 2000cal., Effaclar żel, bo mnie strasznie wysuszył, filtr biodermy, ten z ciężkim sercem, ale i tak rzadko go używałam, utwardzacz do paznokci Maybelline i jedwab do włosow Joanna) za spódnicę levis, cień nouba, odżywkę do paznokci i smackersa Także poszło mi sporo szt. a będę miała spódnicę

Ja z kolorówki chciałabym mieć: tusz, podklad, puder, cienie(2 paletki-w beżo-brązach i rózo-fioletach), kredkę, brązer lub róż i ewentualnie rozświetlacz, ale rzadko używam i błyszczyk- czyli 8-10 szt.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 10:23   #2653
zetafon
Zakorzenienie

ja kolorówki nie minimalizuję bo to bez sensu w moim przypadku.
shpilciu mam nadzieje ze ktos sie do ciebie odezwie w sprawie pracy.ja zaczynam od powrotu z podrózy poslubnej.
sweet gratuluje zuzycia cienia.
luskap dobra wymianka,do tego ci nie dojdzie nowy kosmetyk więc super.
jest tak gorąco a prace muszę pisac.no nic, odpalam wiatrak i biore sie do roboty.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 10:38   #2654
Parsifal
Zadomowienie

luskap a czy ja też mogłabym Cię zobaczyć?

Stary 2010-07-22, 10:46   #2655
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

dla mnie minimum kolorowkowe to tusz, rozswietlacz, roz, brazer, blyszczyk i cieeeenieeee ktrych niestety potrzebuje duzo bo jubie sobie czasami zrobic mega kolorowy makijaz
Stary 2010-07-22, 11:18   #2656
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację.
Pod warunkiem że zdecyduję : albo eyelinier albo kredka do oczu
oraz czy stosować podkład i puder czy może sam podkład albo sam prasowany puder(tak robiłam w LO) no i jeżeli zdecyduję się tylko na 1 błyszczyk albo 1 szminkę....A nie i to i to....

Muszę to przemyśleć
Ja sobie darowałam podkład poza jakimiś specjalnymi okazjami. Im mniej warstw tym mam ładniejszą cerę.
A do kiedy nauczyłam się malować eyelinerem to wolę go od kredki. No ale pewnie jeden kolor by mnie nie zadowolił.

Nigdy nie miałam różu. Na poliki używam kuleczek brązujących i to tylko dlatego że nie mam innego pomysłu na ich zużycie.
Stary 2010-07-22, 11:24   #2657
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż...
Wracam za 7-10 dni
Tęsknijcie!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 11:33   #2658
Parsifal
Zadomowienie

oczywiście że będziemy tęsknić!!
baw się dobrze!!

Stary 2010-07-22, 12:05   #2659
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam puder prasowany Essence Pure Skin

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 12:15   #2660
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie darowałam podkład poza jakimiś specjalnymi okazjami. Im mniej warstw tym mam ładniejszą cerę.
A do kiedy nauczyłam się malować eyelinerem to wolę go od kredki. No ale pewnie jeden kolor by mnie nie zadowolił.

Nigdy nie miałam różu. Na poliki używam kuleczek brązujących i to tylko dlatego że nie mam innego pomysłu na ich zużycie.
Ja całe liceum obywałam się bez podkładu tylko prasowany puder i było ok...ale koleżanka oddała mi swój bo za jasny kupiła i tak teraz przygodę z nimi ciągnę Choć ostatnio w te upały też sobie darowałam podkład i było super..Więc może wrócę do starych dobrych zwyczajów?

Ja też czasami zastanawiam się po co mi kredki? Szczególnie teraz jak odkryłam rzeczywiście superancki eyelinier

Ja miałam 2 razy róż ale szybko oddałam bo mnie nie ciągną....Właściwie wolę brązujące kuleczki na policzki..Lubię taki efekt.

Mam jeszcze rozświetlające kulki (kiedyś używałam ich zamiast pudru) i nie wiem co z nimi zrobić bo nie pasują mi

Coraz rzadziej używam błyszczyków ..lubię je ale nie mam teraz czasu się co 10 minut maziać ..chyba przerzucę się na stałe na szminkę albo balsam do ust i tyle

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20845385]Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż...
Wracam za 7-10 dni
Tęsknijcie! [/QUOTE]

OCZYWIŚCIE!

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
BRAWO!!!!

Stary 2010-07-22, 12:20   #2661
edyta29
Wtajemniczenie

witam wszystkich po długiej przerwie, byłam w Polsce a jak wróciłam to nie mam internetu , musiałam zamówić nowy modem . teraz czekam na neta . w Polsce zaszalałam obkupiłam się niemiłosiernie. nie mam czasu na nic pracuje cale dnie . jak będę miała neta doczytam Was . Gratuluję Wam dostania się na studia i gratuluję zużyć. u mnie ze zużyciami kiepsko bo tylko 3

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 12:55   #2662
Koshatka
Zakorzenienie

Edyta jak już będziesz miała dostęp do neta pochwal się zakupami.

Cytat:
Szczególnie teraz jak odkryłam rzeczywiście superancki eyelinier

Mam jeszcze rozświetlające kulki (kiedyś używałam ich zamiast pudru) i nie wiem co z nimi zrobić bo nie pasują mi
Jaki jaki?

Ja swój puder rozświetlający postanowiłam zużyć do ciała w lato.
Stary 2010-07-22, 14:01   #2663
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Edyta jak już będziesz miała dostęp do neta pochwal się zakupami.

Jaki jaki?

Ja swój puder rozświetlający postanowiłam zużyć do ciała w lato.
Firmy bell taki w czerwonym opakowaniu...Wytrzymuje upały, idealnie kryje bez prześwitów, nie rozpływa się i nie niknie, super pędzelek którym zawsze wychodzi mi idealna cieńka kreska....Polecam!

......................... ..........
Idę do lekarza....pewno czeka mnie znowu 2 godzinne czekanie w kolejce...A jeszcze niunia zasnęła przed chwilką i aż żal mi ją budzić, muszę ją zawieźć do teściowej a przy ubieraniu, wkładaniu do wózka się na pewno rozbudzi i będzie płakać...mała ma w takie upały spore problemy z zasypianiem...Eh

Stary 2010-07-22, 14:28   #2664
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Na stronie SuperPharm jest nowa gazetka, ważna od jutra.
Ty kusicielko Przejrzałam i w sumie nic mnie nie kusi. Jestem tylko ciekawa zapachu Beyonce Heat. Może sobie kupię.

Cytat:
Nie trzeba mieć maila na google. Ja nie mam.
A to super, dzięki za info

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20845385]Wyjeżdżam, dziewczyny Namiot, jezioro, Tż...
Wracam za 7-10 dni
Tęsknijcie! [/QUOTE]

Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 15:34   #2665
zetafon
Zakorzenienie

możliwe ze do konca miesiaca zużyję jeszcze krem pod oczy.nawet podpasował mi ten avon solutions.musze podziękować hosence.

dzis jedziemy do dwóch miejsc pozbyc sie reszty zaproszen.mam tylko nadzieje ze szybko pojdzie bo nie mam siły siedziec i jeść ciast,pić herbatki z ciotkami i taką głupią kuzynką tżta.taka blondynka (bez urazy) typowa,jak z kawałów.

napisalam dzis 2,5 str mgr i nie wiem czy wiecej stworzę bo ciężko mi to idzie.może wieczorem jak wróce to cos podopisuje.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 17:12   #2666
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Shpilciu, czy wiesz że jesteśmy z tej samej branży?? i obie bezrobotne, musimy razem firmę otworzyć
Przydałoby by się Ty chyba budownictwo ale wodne lub mosty? Dobrze pamiętam ? :P:P popraw mnie ale razem się uzupełnimy, jakbyś kiedyś coś tam otwierała to jestem do usług ja zwykły inżynier ochrony środowiska, ale wszędzie pasuję
Cytat:
shpilciu mam nadzieje ze ktos sie do ciebie odezwie w sprawie pracy.ja zaczynam od powrotu z podrózy poslubnej.
wrócisz wypoczęta z nowymi siłami i na pewno szybko coś znajdziesz jestem dobrej myśli dla nas obu
Wracam za 7-10 dni
Tęsknijcie! [/QUOTE]
udanego wyjazdu! Miło spędzonego czasu z TŻ jasne że będziemy tęsknić, już tęsknie!
Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
witam wszystkich po długiej przerwie, byłam w Polsce a jak wróciłam to nie mam internetu , musiałam zamówić nowy modem . teraz czekam na neta . w Polsce zaszalałam obkupiłam się niemiłosiernie. nie mam czasu na nic pracuje cale dnie . jak będę miała neta doczytam Was . Gratuluję Wam dostania się na studia i gratuluję zużyć. u mnie ze zużyciami kiepsko bo tylko 3
Coś nakupiła gadaj, pokazuj, chwal nam się
Cytat:
dzis jedziemy do dwóch miejsc pozbyc sie reszty zaproszen.mam tylko nadzieje ze szybko pojdzie bo nie mam siły siedziec i jeść ciast,pić herbatki z ciotkami i taką głupią kuzynką tżta.taka blondynka (bez urazy) typowa,jak z kawałów.
miłej i szybkiej kawki oby Cię ciotki nie zamęczyły

A mi się kończy top coat tylko nie wiem jaki teraz kupić jeszcze zużyję bazę pod cienie i mój projekt denko zakończony

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-07-22 o 17:13
Stary 2010-07-22, 17:18   #2667
Parsifal
Zadomowienie

Shpilciu tak, jestem absolwent budownictwa wodnego. Mosty dopiero planuję zacząć, niestety studia drugiego stopnia u mnie na Politechnice ruszają w semestrach letnich a nie zimowych

Stary 2010-07-22, 17:21   #2668
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Dla mnie zaręczyny są po to żeby ustalić datę ślubu i rozpocząć przygotowania. W innym przypadku nie widzę sensu zaręczyn, bo ten pierścionek i tak żadną gwarancją nie jest.
a ja z doświadczenia wiem że ustalenie daty ślubu też nie jest jego gwarancją dla mnie zaręczyny to sygnał że facet traktuje mnie poważnie i planuje ze mną wspólną przyszłość ja chcę ślubu ale z drugiej strony się boję i stąd te moje przemyślenia
Cytat:
jejciu jak wam zazdraszczam tego hydromasażu..może któraś zaprosi mnie na testy?
ja mogę u mnie TŻ jak zobaczył ostatnio ile kosztują kabiny prysznicowe z natryskami to się za głowę złapał... za swoją zwykłą chociaż bardzo ładną zapłacił więcej niż teraz wypasione
Stary 2010-07-22, 17:23   #2669
Kasza Manna
Zakorzenienie

u mnie zużyć na razie brak, mocno zastanawiam się nad wystawieniem częsci na All. :/ ale części kolorówki szkoda, zaś pielęgnacja jeśli pójdzie, to za grosze = też szkoda
Stary 2010-07-22, 19:37   #2670
magdolena
Zakorzenienie

Hej laseczki. Dzisiaj szalałam w Warszawie z siostra. Kupilam 4 lakiery ale wydalam tylko 11 zl (Golden Rose). Niestety limitowanka Essence byla totalnie wykupiona. Ach i jeszcze plyn micelarny Bioderma Sebium 100ml za 16 zl na wyjazd.

Zuzylam zmywacz do paznokci i tonik.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości