|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P
Cytat:
Musisz pokazać jej zdjęcie, jak będziesz miała czas ![]() Dziewczyny co można wpisać w umiejętnościach w cv? mam tylko język ang i nawet nie wiem na jakim poziomie mam wpisać, bo nie mam pojęcia na ile potrafiłabym się dogadać i umiejętność obsługi komputera troche mało biorąc pod uwage, ze w doświadczeniu mam tylko prace przy zbiorach owoców
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko zrobię jej jakieś zdjęcia to wrzucę
Niestety leje w domu, trzeba będzie ją nauczyć załatwiania się na dworze ![]() Cytat:
Powiem Ci, że moje cv też nie jest imponujące chociaż mam prawie 10 lat więcej niż Ty |
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę zresztą sciemniać ale dlatego chciałam coś więcej w umiejętnościach napisać, ale narazie zero pomysłów a mam zamiar wysłać do pizzeri a znalazłam w domu dyplom małego pizzermana czy coś takiego z pierwszej kl podstawówki Ja pamiętam jak mój pies lał w domu koszmar
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-07-21 o 18:51 |
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam sie czy się spotkać z takim chłopakiem czy nie
To ten, o którym Wam chyba wspominałam, że poznałam go w aquaparku, cały czas teraz do mnie pisze. Nawet jak byłam na obozie do chciał (o zgrozo!) to nas wpaść, bo był akurat niedaleko Ale go zbyłam jakoś. Teraz też powiedziałam, że jestem chora, żeby mieć czas no i nie wiem. W sumie nie był jakis powalająco boski (ładny, ale bardziej w taki grzeczny sposób jakby, ja to lubię takich rozczochranych i w ogóle), ale sympatyczny no i nie wiem ogólnie
Edytowane przez Charlotte95 Czas edycji: 2010-07-21 o 18:58 |
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Troche dziwnie sie czuje. No i on niedługo skończy 18 lat...(ale w sumie zachowuje się normalnie, tak jak chłopcy w moim wieku. Z tym, że nie tak głupio). Może rzeczywiście się z nim gdzieś wybiorę, ale jak wróce z Egiptu..Będę miała czas, żeby przygotować się psychicznie.
![]() W ogóle zauważyłam, że jak facet jest mną mocno zainteresowany, to ja się przestaję starać i z kolei tracę zainteresowanie Najbardziej się angażuję, jak jest tak pół na pół...Moja własna osobowość jest dla mnie destruktywna.
|
|
|
|
|
#1118 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ubranka wcale nie muszą być drogie , w supermarketach można dostać całkiem fajne [superowe napisy] i w rozsądnych cenach.Butki, skarpetki, kapelusik/czapeczka. Bo zabawki to dopiero po 3 miesiącu. Koniecznie ![]() Duchovny Hehe, to już wiesz jak ![]() Nie spiesz się ![]() to czego jeszcze nie zrobiłaś ???Trzy dni i po krzyku, nie ma co się ociągać ![]() Nieee, on nie z takich... tylko przyszedł i gadał o tym taki rozgoryczony . Wygadał się na spokojne [ten typ tak ma ] i spoko. A artykuł był pisany wybitnie na zamówienie, taka celowa podsrywajka.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Zresztą, po bliższym poznaniu będziesz wiedziała, co dalej zrobić, zamiast tkwić w zawieszeniu i się zastanawiać .
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Już po kolejnym spacerze z psicą - pełen sukces bo siku na dworze zrobiła
![]() Obawiam się, że przez kilka najbliższych nocy będziemy rano zastawali kałużę na podłodze ale trudno, decydując się na psa ze schroniska wiedzieliśmy, że łatwo nie będzie. Mam tylko nadzieję, że się z czasem trochę rozkokosi bo za spokojna jest - w sumie to dopiero kilka godzin w obcym miejscu
|
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I daj spokój, faceci w wieku 18 lat to jeszcze w większosci dzieci, zresztą starsi często też Cytat:
|
|
|
#1121 | ||
|
|
Eeee, spoko
to nie jest aż tak duża różnica.Jak miałam 17 lat to przygruchałam, a właściwie sam się przygruchał do mnie 25-latek. Niezła draka z tego potem wyszła, która ciągnęła się latami, aż na studia. Cytat:
, najbardziej zależy nam na tym, co trudnodostępne albo zakazane To tak jak z kosmetykami - jak coś leży na półce i leży, to olewasz sprawę, a jak Ci wykupią, to wtedy ![]() Cytat:
Psinka jest teraz pewnie jeszcze w lekkim szoku, z czasem się przyzwyczai
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1123 |
|
BAN stały
|
kochane a ja siedze i męczę się z wyborem suszarki
prezent urodzinowy - więc mogę zaszaleć.co byście wybrały? http://allegro.pl/item1151119417_naj...n_ac_5010.html - okazyjna cena, normalnie 60zł drożej http://allegro.pl/item1153526623_pro...iss_6632e.html http://allegro.pl/item1156911643_sus...c_dyfuzor.html http://allegro.pl/item1148394290_sus...a_dyfuzor.html pomocy
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-07-21 o 23:28 |
|
|
|
|
#1124 | |
|
|
Cytat:
Przejdź na forum fryzjerskie i poszukaj odpowiedniego tematu .
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Wszystkiego się powoli nauczy, kiedy poczuje i uwierzy, że jest we własnym domu. Aga - uważajcie kiedy będziecie ją samą w domu zostawiać. Ze strachu i niepewności może narobić szkód. Moja Yoko miała przydomek : mobiel perforator { ruchliwy dziurkacz}, bo kiedy zostawała sama darła / gryzła wszystko co papierowe znalazła. Po powrocie zastawaliśmy cały dom usłany mikroskopijnymi kawałkami papieru. Wszystkie co ważniejsze książki i dokumenty chowaliśmy, a znajomi znosili nam stare, niepotrzebne książki. Preferowała : telefoniczne. Jednego dnia, kiedy już poczuła się u siebie, straciła zainteresowanie papierem. Pewnie, że się spotkać ! A może to właśnie TEN ... Cytat:
Już Skaldowie śpiewali, że najważniejsze jest by gonić króliczka, a nie by złapać go.Znowu fala upałów. Chrzanię, nic nie robię. Nawet myśl o zakupach nie sprawia przyjemności, a to już stan chorobowy. |
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra, to sie spotkam, namówiłyście mnie
Ale po Egipcie chyba, będę się nudzić we Wrocławiu, to akurat niech przyjeżdża (bo on z jakiejś okolicznej mieścinki). A w ogóle to mam drugi etat dzisiaj Zadzwonili z propozycją 3 godzinnego stania z ulotkami pod basenem, z koleżanką, nie mogłam odmówić. Tak więc o 11 stoję, a po południu roznoszę. I jutro też, a w weekend się zobaczy. Jednak stanie jest duużo przyjemniejsze niż roznoszenie, a stawka niewiele mniejsza, bo 5 zł.
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Aga super
![]() Karolina no napisz, ze angielski średniozaawansowany, obsługa komputera i jak cos jeszcze umiesz to napisz ![]() Charlotte nie zeby tego, ale chłopak w tym wieku mysli o tym zeby tylko dziewczyne zaliczyc:d chybe,ze ten jakis "wyjątkoway" jest ![]() ps: własnie dlatego nie mozna dawac facetowi wszystkiego, bo się znudzi tak jak Ty musi się starac o wszystko![]() Asia przeczytałam na opakowaniu, ze od 3 miesiaca ![]() ubranka widziałam i nie były drogie, ale jakos mi sie nie podobały a takie co mogłabym wziac to drogasne były ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- ps: wczoraj zjadłysmy czekolade (ja kupująca czekolade? toz to mi zawsze kasy szkoda i po piwo idebyło mi mega słodko, a potem miałysmy taki chumor, ze wszystko mnie ze smiechu bolało
|
|
|
|
|
#1128 | |||||
|
|
Cytat:
Upały koszmarne. Wczoraj wieczorem 10 minut deszczu i koniec tego dobrego .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajny jest płyn do kąpieli Ziaja [nie brudzi wanienki i fajnie natłuszcza ciałko] albo płyn do kąpieli Hipp - dobry skład, a przy tym mega wydajny. Używam go już chyba ze 3 miesiące a nie ubyło nawet połowy .Cytat:
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u kuzynki byłam wczoraj![]() maluch słodziuchny ![]() cała noc nie daje spac a w dzien jak aniołek ![]() smiesznie było trochę się posmialismy najsmieszniejszy jego ojciec, bo kupił mu wódke na 18![]() kupuje mu jakies gazetki kubusia puchatka z zabawkami i sam się tym bawi (bo to dziekco o conajmniej 5 lat za małe do tych zabawek ) mówi, ze mu kolejke kupi i sam sie nią bawil bedzie![]() heh a co do tej ksiazeczki to szkoda mi kasy, bo wakacje się konczą, ja jade, a w roku szkolnym nie bede miala czasu, bo 8 godzin w szkole +nauka w domu;/ no i wizaz plus znajomi |
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
|
Cytat:
Dla mojego TŻ największą frajdą było wybieranie i składanie wózka... normalnie jakby conajmniej nowego furacza kupował Z zabawkami może nie jest aż tak, jak opisujesz, bo wszystkie raczej dostosowane do wieku Yao, ale mamy taką żyrafę z rozciąganą szyją [szyja się kurczy i wibruje], to sie lubi nią pobawić
|
|
|
|
#1131 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój kuzyn też się bawił w rokłądanie łóżeczka i mieli chyba wszyscy radochę![]() Wczoraj odwedziałam właśnie małego kuzynki, ale iedny był nie w humorze i jak go siostra na ręce wzięła to zaczął płakać ale już taki duuuży jest
|
|
|
#1132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dzisiaj nachodziłam jak głupia, w biurze pracy zero ciekawych ofert, a jak pytałam o ulotki to nie potrzebują, a zatrudnienie w sklepie tylko na stałe a nie na wakacje no i dupa ![]() Cytat:
moze w piśmie tak, ale w rozmowie to na pewno nie, a zapytają mnie o coś po ang na rozmowie o prace a ja nie powiem to troche lipa ![]() Bez przesady zresztą, to ze chce nie znaczy ze może i ze mu sie uda prawda?
|
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest podobna do wyżła, zaraz zrobię jakieś fotki ![]() Póki co nie rozrabia ale może to dlatego, że jeszcze się nie zaaklimatyzowała, tylko lubi nam kapcie zabierać ale ich nie gryzie, po prostu kładzie obok siebie ![]() Cytat:
Najzabawniejsze było to, że on leżał pod łóżkiem i coś gryzł, słyszałam, że coś gryzie i byłam pewna, że ma jakąś kość - schylam się, patrzę a tam moje buty Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z drugiej "pracy"
Odpadam dzisiaj, w głowie aż mi się kręci. Teraz dorwałam wielkie czekoladowe jajo z Wedla w nagrodę dla siebie samej.
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam nowy album w profilu z pierwszymi fotkami psicy - nie wyszły zbyt dobrze bo ciężko jest jej zrobić zdjęcie - nie może usiedzieć w miejscu
Proszę nie zwracać uwagi na kable i pudła w tle - przeprowadzka trwa ![]() Edit. Przy okazji macie kolory moich wykładzin w pokojach ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-07-22 o 19:38 |
|
|
|
|
#1137 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Odpocznij i koniecznie się nawadniaj. Cytat:
, prawdopodobnie chodzi o słony smak. Ale nie gryzie, tylko oblizuje. Natomiast jej dzieckowniki zdemolowały mi kiedyś jedne buty, a Kleks na odchodne nawet jeden sobie zabrał . Dobrze, że były stare i nie było mi szkoda.Cytat:
A wykładznki bardzo fajne
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas sypialnia jest właśnie w zielonej tonacji - ściany są żółto zielone więc wykładzinę też wybieraliśmy zieloną, ten drugi pokój jest bordowo pomarańczowy i ta wykładzina strasznie mi do niego pasowała Przyszłej teściowej podobała się ta ruda wykładzina w dużym - ciekawe co by powiedziała gdyby wiedziała, że to ja wybierałam ![]() |
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
|
Cytat:
![]() U mnie stara sypialnia była zielono-czarna, typowo kawalerska a i TŻ'towi się trochę znudziła ... teraz mamy tam jasny beż, czerwień i ... róż
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
po urodzeniu dziecka faceci dziecinnieją a kobiety poważnieją
dziwne...![]() Aga ale słooodka ![]() serio mega słodziuchna a ja się dzisiaj tak źle czułam, cała noc nie mogłam spac i do teraz pobolewa mnie brzuch i głowa... czyzby od słonca? straszna meczarnia... jutro muszę byc w pełni sił, bo pakowanie, prasowanie itp ![]() mam nadzieję, ze to krótkoterminowo, bo nie chcę miec takich wakacji |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

A raczej suczkę
TŻ ją przywiózł kiedy byłam w pracy
Wzięliśmy tę większą, troszkę starszą, pomyśleliśmy, że tamta mała jest taka śliczna i słodka, że o wiele łatwiej będzie jej znaleźć nowy dom niż tej większej
troche mało biorąc pod uwage, ze w doświadczeniu mam tylko prace przy zbiorach owoców 

Powiem Ci, że moje cv też nie jest imponujące chociaż mam prawie 10 lat więcej niż Ty 

to czego jeszcze nie zrobiłaś 
, najbardziej zależy nam na tym, co trudnodostępne albo zakazane 

prezent urodzinowy - więc mogę zaszaleć.
.
toz to mi zawsze kasy szkoda i po piwo ide
no i dupa