Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-22, 21:13   #1261
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
czy macie do polecenia wygodną sofę, ale do codziennego spania?? Kupujemy mieszkanko 3 pokojowe stąd my będziemy spać w pokoju dziennym/salonie a więc łóżko powinno być ładne, składane i przede wszystkim wygodne A ciężko cholernie jest mi coś znaleźć ... do tego musi być długa bo tż ma 193cm...
ja tez szukam takiej sofy

wcielo mi dlugiego posta-nie mam sily nadpisywac

aixa, wygladasz zaj.....efajnie!@!! i to ja mam problemy z jablkiem u Gabryski-wysypke ma i nie wiadomo czy to potowki czy jablko, nie dostaje juz od piatku czyli prawie tydzien ale upal wrocil i nie wiem czy to zejdzie czy nie

mloda, sciana super- czy beztalencie takie jak ja daloby tez rade z tym??widze ze piszesz, ze to proste...hmmm-TZ sie zalamie jak mu powiem jaki mam pomysl

czy Gabryske mogly uczulic te jablka skoro ja i w ciazy i juz po porodzie jadlam diuzo jablek i pochlanialam mnoooostwo soku jablkowego????????? albo czy jedzenie przeze mnie pomodorow NAGLE moglo ja wysypac?????

koglus, za ten dom 500metrow to ja sie do Ciebie normalnie NIE ODZYWAM

kupujecie gazetkę Dziecko? W obecnym numerze po wewnetrznej stronie okladki jest relkama tej spacerowki ktora ja mam-tam jest rozowa, ja mam czerwoną-tak jakby ktos chcial zerknac

jestem na 38 stronie-rany, poczekajcie za mna
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 21:19   #1262
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

A to my na basenie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 21:21   #1263
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

mrowak no nareszcie się odezwałaś Jak tam własne M?? Na jakim etapie jesteście?? Co do sofy to jak tak ową znajdziesz to daj znać

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 21:33   #1264
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

deziewczyny ale jestem zla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
jednoczesnie jest mi przykro!!!;/
opowiadalam wam jaka mam walnieta szwagierke;/

poszlismy do tesciowej( mieszkaja razem) i mowie do michala zrobisz malej piciu? no i mowi do swojej siostry- Gosiek wezme sobie troche wody dla malej- a ona nieeeee bo ja mam odmierzone dla Michaski bede ja karmila( ale wychodzila z nia wlasnie na spacer do piaskownicy) i wiesz michal mowi to odleje i odmierze i ci tej wody przypilnuje nie cos tam, ja mowie michal *******nij ta wode idz do sklepu kup mineralna i wszystko , a ona nie o to chodzi tylko Michal robi problem ja mowie nie nie michal tylko ty i skoncz juz bo nie chce mi sie ciebie sluchac , dolac troszke wody to nie problem ale dla ciebie problemem jest cale twoje zycie, ( tesciowa siedzi obok) mowie myslisz ze jestes najmadrzejsza, kretynow z ludzi robisz ze wody przypilnowac nie umieja a sama nawet obiadu nie umiesz ugotowac wiec jak wychodzisz to idz juz a ona mowi nie o to chodzi tylko o to ze ugotowac wode to 3 minuty pozniej ja studzi sie 5 i cos tam ja mowie ze teraz juz skoncz i jak idziesz to narazie. Ale wiecie jak mi sie przykro zrobilo;/ az mialam lzy w oczach! o wode dla dziecka taki problem zrobic

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

slicznie!!!! zazdroszcze!!!!

Minka kiedy idziemy na spacerek??

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

minka gratulacje!!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 21:57   #1265
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
O kurka A który raz byłyście?? I co z tą wodą: może być chlorowana?? I jaką musi mieć temp??

Znalazłam że basen koło mnie ma wodę ozonowaną i 32 stopnie?? Czy to jest OK??
tak jak najbardziej ogólnie właśnie pow 30 stopni u mnie teżozonowana ale chlor też ma bo coś wkońcu musi ten syf wybić więc jak najbardziej twój jest ok lec się chlapac i zdaj relacje .
Na basenie byłam drugi raz szymek tez tak był oczony i na dobre mu to wyszło dziś musiałam tez zanurzyć synka kolezance bo wydygała

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
wpadłam tylko poinformować, że ZDAŁAM!!

Dziękuję wszystkim za kciuki!! jak widac przydały się

teraz padam na twarz, więc uciekam
Gratulacje

Darisiaa - głupia baba olej wsioka bo za fajna jesteś żeby się kretynkami przejmowac szwagierka żadna rodzina pamiętaj o tym he he

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2010-07-22 o 21:59
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 22:06   #1266
mrowak
Zakorzenienie

Gmyrelka, jesteśmy na etapie sprzatania po malowaniu, mycia okien itd. jutro moj tata przyjezdza i bedziemy mniejsze rzeczy przewozic, a w poniedzialek-wtorek prawdopodobnie przeprowadzka ciezkich rzeczy i pewnie pierwsza noc juz na nowym.
teraz kurcze zeby sie to obecne tylko sprzedalo szybko, bo kasa potrzebna!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 22:34   #1267
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Witam kochane moje
wpadłam się przywitac ale mam duzo do nadrobienia zdążyłam tylko przeczytac troche początku i toche końca tak więc:

Aniap zadnego grubaska nie widziałam a kiecuszka extra

Libra i Catro brawo dla dzieciaczków za pierwsze ząbki

Minka super ze sie udało

Mrowak to trzeba będzie chociaż jakąś wizażową parapetówke zrobic hihi
co do jabłuszka wydaje mi się,że nie powinny uczulic a potówki w jednym miejscu az tak długo nie są(dobrze przeczytalam ze 2 tygodnie?)na Danielka tez pomidorki działają ma wysypkę takie drobne czerwone krosteczki na buzi przy ustakach,pomidor i pochodne-katchup,koncentrat itp ale probuje co jakis czas bo moze mu minie.Takze wydaje mie sie ze bardziej pomidorki niz jabluszka.

Darusia nie przejmuj się kiedyś ona będzie potrzebowała wody lub coś innego niech sie udławi oczywiscie ona nie dziecko

Więcej nic nie wiem,soreczki nadrobię później.

Nam wyjazd się udał,było super i mam wrażenie,że mi dziecko troszkę jeszcze wydoroślało i już sypia w dzień,ale ząbków jeszcze nie ma.

Pop zrobilam specjalnie dla Ciebie zdjęcia w Sielpi później wkleję

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-07-22 o 22:36
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 23:02   #1268
P0P70
Zakorzenienie

Minka- gratulacje za zdany egzamin.klaski :
Twoja siostra też wróciła do ojczyzny?

Mrowak - ja myślę że to potówki. Moja mała też cała zsypana.

Darusia - co za dziwna kobieta z tej Twojej szwagierki.

AniaP - jak ja Ci zazdroszczę tego basenu z dzieckiem.

MAdzia_pl- próbowałam się pod tą wodą doszukać tego Twojego cellulitu i jakoś nie mogłam. Widocznie te bańki naprawdę Ci pomogły.

Fasolka - jakoś prześladuje mnie widok tego biednego dziecka w beciku i z tą butelką na poduchach. biedna mała fasoleczka

No a ja nie chcę Was denerwować ale: miałam dzisiaj spilingowane całe ciało a potem obłożone algami i zawinięte w folie. Na pysku też jakaś maseczka nawilżająca. prawie 2 godziny relaksu.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Darusia - w sumie to już wiesz co tej szwagierce dać w prezencie - butelkę wody.

TylkoOliwka - czekam na zdjęcia.

Ja też szukam tych ząbków i jakoś ich nie widzę. ale chyba niedługo będą 2 jedynki na dole bo tam ją strasznie swędzi.
Ja też się nie chwaliłam ale moja mała już od jakiegoś miesiąca przewraca się z plecków na brzuszek a od niedzieli też odwrotnie.
Co prawda czasami rączki trzymane w buzi jej przeszkadzają i uniemożliwiają przewracanie i się bardzo wtedy denerwuje.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 23:45   #1269
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wiecie co to juz nie o ta wode chodzi (PRZYNAJMNIEJ MNIE) ale o sam fakt z czego mozna problem zrobic i drzec sie na wszystkich a ja sobie nie pozwole , nie jestem nie wiadomo kim zeby pape darła;/
ale wiecie tak jakos glupio mi sie zrobilo i zle bo przeciez nie poprosilismy o nic materialnego nie wiadomo co tylko dziecku pic chcielismy dac.
Ehhh....szkoda gadac

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

pop zazdroszcze;D
jak wygram w totka to pojade na caly rok:P

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

dziewczyny ktore uzywaja podgrzewacza( sa takie??:P)
w jakim czasie podgrzewa wam sie woda?
A.Camus
Stary 2010-07-23, 00:10   #1270
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Darusia.. dobrze że jej nagadałas nie ma co sobie pozwalać..
ja nie uzywam podgrzewacza ale moja znjaoma uzywała i był non stop wlączony wiec kiedy chciała to wkładała butelke.
Ja bym chyba nie zosatwiła non stop.

mrowak u mnie tak było z pomidorami.. oj starsznie ja uczuliły

PoP tyyyyyyyyyy a masz.. i wypoczywaj wśród alg buuuuuu tez chemmmmm

ania p. a jest gdzies na necie opisane jak dziecko zanuzyc i jak uczyc pływac... itp... bo jak nie to plissss przyjedź do Darlowa zanużyc mi dziecko bo na sama mysl mam dresZcze i serce mi mocniej bije..
a jak sie zachłysnie??? zaciągnie wodę?

minka GRATUALCJE!!!!!!

madzia-pl świetnie wyglądasz!!! i Erwinek jaki zadowolony... tez chce kupic taki strój z bluzeczka takini czy jakos tak ;/
ja tez juz mam kolorek na ciele w koncu od kilku dni dopiero ale mam bo czasu brak na opalanie

A MY JuTRO JEDZIEMY JUZ NA WESELE cały weekend w samym centrum gdańska znaczy na Starym miescie! wieczorny spacer p starówce w swietle lamp super!!! odetchne od codziennosci

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 00:39   #1271
Darusiaaaa
Zakorzenienie

boze jak ja bym gdzies juz pojechala!!!!!
wiecie co , czasami sie wkurzam ze mamy taki budzet ograniczony ale z drugiej strony malej niczego nie brakuje jest zadowolona, szczesliwa, tylko nas wkurza czasem ze drobny wypad to jak wyprawa- no tz 11 lat nigdzie nie byl to na wypad 4 dniowy cieszy sie jak dziecko- ale nie zalujemy niczego po prostu nie mamy na kazda zachcianke.
A.Camus
Stary 2010-07-23, 00:43   #1272
sponsa_bella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
współczuje kłopotów z oczkami i oby się wszystko skorygowało

Moja kuzynka ma tą kuchnie już kilka lat i te fronty nie są gładkie tylko ew takie jakby paski pionowe

daj czopek

ja mam papierki takie specjalne co się w pieluche wkłada ale jak kupa to zmywałam bo cieżko tak z kupą trzymac

BYłam znowu z Olą na basenie super jej się podobało foty będę bo kolezanka robiła która była ze swoim synkiem .
Ola nie śpi na pklecach bardzo mało sama się obkręcA NA boczki czy na brzuszek i spi jak jej pasi .
Chodzisz na organizowane zajęcia czy sama???
Chciałabym pójść z małą, ale boję się, czy nie zrobię jej krzywdy
sponsa_bella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 00:44   #1273
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u nas od jutra impreza Open Hair Festival- ciekawe co w tym roku wymysla, w tamtym bylo extra,

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

tez bym chciala ale u nas zajec nie ma i nie wiem czy ten basen sie nadaje.

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

w modzie jest chyba męskie imie Filip - 4 kolezanki maja malusich syneczkow i wszystkie Filipki
A.Camus
Stary 2010-07-23, 06:35   #1274
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

OO chociaz raz pierwsza jestem Witam!!

Witam w ten sliczny deszczowy chłodny świezy, pochmurny poranek
nie przypuszczałam że deszcz i chmurki beda mnie cieszyły.

Ja od 6 na nogach bo mam jeszcze sporo do zrobienia p[rzed wyjazdem a że pochmurno to wczesniej jedziemy, bo pokój juz nam wynajeli w hotelu od 12 wiec ok 15 wyjazd.

Michasia jak połozyła sie spac o 22 to jeszcze spi a mi cycki pekaja

Ide po kawusie zbozowa waniliowa i jakies kanapacze bom głodna

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 07:39   #1275
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Witam Wszystkie w te cudne 21 na termometrze
Na początku dziękuję za opinie pod mymi fotkami(taka jestem zakompleksiona że normalnie brak słów)Pop kocham Cie za to że celulitu nie mam(choć to możliwe tylko pod wodą )

Ja z moim małym chodzę na zwykły basen(tzn Aquapark) chloru dają bo bez tego się nie da. Wczoraj Erwi to jak go na brzuszku trzymałam to całą buzie pod wodę sam wsadzał, i puki mu do radość dawało to mu na to pozwalałam, ale jak już zaczął popijać tą wodę to już tego nie zniese i był koniec. Najbardziej lubi jakuzzi, te bąbelki go gilgoczą a on się chichra.
Jedno co wkurza to aquapark który dopiero co 2 mc otwarty, a nawet nie pomyśleli że pełno maluchów tam przychodzi w pieluchach i niezbędny jest przewijak Dziecko trzeba przewijać na swoich nogach( na mojego już mi od dawna długości nóg nie starcza) albo ryzykować na tych wąziutkich ławeczkach.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 08:51   #1276
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sponsa_bella Pokaż wiadomość
Chodzisz na organizowane zajęcia czy sama???
Chciałabym pójść z małą, ale boję się, czy nie zrobię jej krzywdy
sama chodze bo z Szymkiem chodziłam na zajęcia .
U nas upał jak cholera ..wwrr..

miłego dnia ide sprzatać
Stary 2010-07-23, 09:02   #1277
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

A jak się przygotować na basen?? Co wziąć?? Co zabrać z szatni na basen prócz ręcznika dla dziecka?? Doradźcie mamuśki

W wawie upał jak sto diabłów ... Marcel nie jest zachwycony pogodą, zresztą kto jest. Madziwnia zazdroszczę chłodku

Stary 2010-07-23, 09:53   #1278
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tez zazdroszcze chlodu- u nas ukrop.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ja od rana na zakupach, kupilam sobie butki i odebralam nosidlo dla malucha
A.Camus
Stary 2010-07-23, 10:28   #1279
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tez zazdroszcze chlodu- u nas ukrop.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ja od rana na zakupach, kupilam sobie butki i odebralam nosidlo dla malucha
Jak Ty to robisz? Niby macie tak mało kasy a ciągle cos sobie kupujesz ja to juz nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam... wiecznie mi się wydaje, że nie powinnam :/ ach... te pieniadze. Jeszcze nam dwa wesela wypadły. Na jedno nie idziemy ale kaske i tak trzeba dac bo my dostalismy od nich wiec wypada się odwdzięczyć... i tak w kolo coś

U nas masakryczny ukrop.... pot leci mi po cycach...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:30   #1280
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Asiulek a Ty kiedy do pracy wracasz?? Ja idę od października Cały wrzesień sobie urlop wypoczynkowy biorę. Kto z Wercią będzie siedzieć??

Stary 2010-07-23, 10:38   #1281
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

hej babole, matko chwila nieuwagi i znów kilka stron do nadrabiania my znowu z małym kisimy się na tarasie...i znowu 30 st w cienu już mamy ja jeszcze w koszulce do spania i nie zanosi się na ubranie nic mi się nie chce Piszecie o tych basenach, jeju jak ja bym chciala u nas tylko miejska pływalnia i tak zachlorowana, że pół miasta chlorem czuć - także póki co odpada...w kielcach (bo najbliżej) też szukałam i nic takieg nie ma...a tak bym chciała iść z małym na basen
Minka - GRATULACJE
Mrówa - ja bym stawiała na pomidory, jabłko rzadko uczula chociaż mój mały np po jabłku że tak powiem ...rzyga dalej niż widzi najpierw myślałąm, że po tych gerberowych jabłuszkach, bo wcześniej jadł z bobovity, no i wróciłam do bobovity i przedwczoraj znowu haft wczoraj dostał marchewkę z jabłuszkiem i było ok, nie wiem od czego to zależy NO i nasze przejście z mleka H.A. na zwykłe tfu tfu tfu ale chyba się udało - nie wyszła mu żadna wysypka, to chyba nie ma tej skazy co???Myślicie, że jak od 2 dni jest już całkiem na zwykłym (wcześniej mieszałam z H.A.) to jakby miał skaze to już by coś wyszło???
Idę szukać a allegro nosidełka, bo też by mi się przydało Darusia pokażesz Twoje??Jakiś link czy cuś??
Madziwnia - baw się dobrze w Gdańsku
Tylkooliwka ja też do Sielpi parę razy jeździłam, ale jakoś mi się tam słabo podobało w moich okolicach jest jeszcze coś a'la Sielpia - Golejów - i tu jest wg. mnie fajniej no ale Ty z Łodzi to masz do Sielpi zdecydowanie bliżej

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 10:39   #1282
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek a Ty kiedy do pracy wracasz?? Ja idę od października Cały wrzesień sobie urlop wypoczynkowy biorę. Kto z Wercią będzie siedzieć??
własnie ciężko u nas, nie mamy pomysłu... w pierwszej wersji miał byc żłobek ale dostanie się graniczy z cudem... druga opcja- mała pomoc teściów + ja biore czesc popołudniówek zebysmy sie mijali z tż + jakas starsza babka na pare godzin... taka dochodząca. ale niestety tesc jest bardzo chory, 10-tego operacja na otwartym sercu. potem moze dzwigac tylko do 0,5 kg (zakładam ze operacja sie uda). tesciowa prowadzi sklep wiec teraz bedzie musiała tam siedziec bo tesc juz nie moze. moi rodzice 200 km od Torunia tak wiec pozostaje nam opiekunka nie wiem... boje sie tego. tez wracam w paździrniku. mam jeszcze 38 dni urlopu.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-07-23, 10:43   #1283
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asiu co innego wydac 20 czy 30 zl na buty a co innego 2000 na wyjazd , nie mowie ze mamy TAK MAŁO KASY, ale na pewno na wakacje co rok nie mamy.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

podobnie nie kupimy sobie mieszkania ani nie mamy nagle 60.000 zeby zaczac remonty, to zupelnie cos innego niz kupno butow, a mimo tego ze mamy dziecko uwazam ze o sobie tez nie powinnismy zapominac

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

asiu a orientowalas sie ile koszyuja u was opiekunki?
bo u nas wyszloby ze ja bym zarabiala na opiekunke wiec nie wracam do pracy bo sama wole zostac z małą
A.Camus
Stary 2010-07-23, 10:46   #1284
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
asiu co innego wydac 20 czy 30 zl na buty a co innego 2000 na wyjazd , nie mowie ze mamy TAK MAŁO KASY, ale na pewno na wakacje co rok nie mamy.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

podobnie nie kupimy sobie mieszkania ani nie mamy nagle 60.000 zeby zaczac remonty, to zupelnie cos innego niz kupno butow, a mimo tego ze mamy dziecko uwazam ze o sobie tez nie powinnismy zapominac

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

asiu a orientowalas sie ile koszyuja u was opiekunki?
bo u nas wyszloby ze ja bym zarabiala na opiekunke wiec nie wracam do pracy bo sama wole zostac z małą
ja chce taką panią na emeryturze ktra chce sobie dorobic. nie byłaby potrzebna codziennie, a czasem na kilka godzin- 2-3. i mamy opcję- mojego tż brat ma narzeczoną i jej mama jest chętna. tak liczymy ze nas to wyniesie ok 500-600 zł.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-07-23, 10:47   #1285
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dziewczyny ponawiam pytanie do tych ktore uzywaja podgrzewaczy- jak to u was jest?
A.Camus
Stary 2010-07-23, 10:48   #1286
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Asia a masz już opiekunkę?? Ja mam taką super fajną starszą babeczkę Zajmowała się Hania jak tż szykował się na aplikacje a ja pracowałam. Taka babunia kochana Nie mniej jednak przeraża mnie wizja zostawienia Dyzia tak nagle na cały dzień Wyjścia nie ma Sam kredyt to 2 tyś ... Zastanawiam się tylko jak to dobrze rozegrać. Przecież nagle nie zostawie Go z Nią na 8h. Musi chyba wcześniej parę rady przyjść ...

Stary 2010-07-23, 10:49   #1287
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tak by bylo fajnie, bo np nam sie nie oplaca nikogo brac wiec ja z mala zostaje.
A.Camus
Stary 2010-07-23, 10:52   #1288
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Widzę że już Darusi w temacie odpisałaś Ja się liczę z kosztem DO 1500zł za opiekę nad Małym... Jak mi jest szkoda Go zostawiać Jako matka karmiąca będę przynajmniej godzinę krócej pracować

Stary 2010-07-23, 10:55   #1289
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u nas jest tak 1000-1200 zl a ja mam wyplaty 1500 wiec za 200 czy 300 zl nie chce malej zostawiac
A.Camus
Stary 2010-07-23, 11:03   #1290
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
czy Gabryske mogly uczulic te jablka skoro ja i w ciazy i juz po porodzie jadlam diuzo jablek i pochlanialam mnoooostwo soku jablkowego????????? albo czy jedzenie przeze mnie pomodorow NAGLE moglo ja wysypac?????
Dla mnie to mogły ją uczulić i jabłka i pomidory. A może nawet nie one tylko chemia jaka została użyta przy wzroście. Pewnie ani jabłka nie były z włsnej jabłonki ani pomidorki z ogódka (było jeszcze trochę zimno ja się dzieciaczki nasze rodziły). Trafiłaś pewnie na coś wyjątkowo "fajnie" posypanego, ze nawet mycie nie pomoże. Pewnie jak wyeliminujesz i pomidory i jabłka (choc na trochę) to wysypka zniknie. A później powoli najpierw spróbuj przez 2-3 dni podawać jedno a później drugie i będziesz wiedziała co małej zaszkodziło.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości