|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. V
Dopiero się przeprowadziłam do Krakowa i pierwsze wyjście było właśnie do szafy essence bo zdążyłam wyczytać na forum , że w Galerii Kazimierz (tylko tu na razie umiem trafić
) jest 2szafa i niespodzianka ostatni pasiak dla blondynek czekał na mnie![]() Dziewczyny w sumie w związku z tym mam takie małe pytanie, w Galerii Kazimierz nie ma koszyka z wyprzedazami? W poprzednim miejscu zamieszkania był i to ładnie zaopatrzony. W pozostałych N też nie ma? lubie czasem pogrzebać i znaleźc jakieś cudo z essence
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#1742 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Cena tak jak pisałam 10-30 zł mniej-więcej. Pędzla do różu nie widziałam ;/ ale może bęzie po dostawie ? Generalnie mi się średnio widzą, z tego co pomacałam jakościa nie grzeszą....ale może za jakiś czas jeden kupie na spróbowanie:)
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
te pędzle "elite" są też w DN
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu Eclipse dotarło do mojej dziury
pani właśnie układała je na półce, ja podeszłam, krzyknęłam "amen" a ona do mnie - właśnie tak o pani myślałam, jak wykladałam towar, że się pani ucieszy ![]() Kupiłam cienie E or J, błyszczyki Undead i Lunch at Cullen i lakiery Undead i Hide Bella hide. Chyba wrócę tam po coś jeszcze
|
|
|
|
#1746 |
|
po prostu Em :)
|
LunaLov, tę Naturę otworzyli jakiś miesiąc temu, więc na razie nie mają z czego robić wyprzedaży.
![]() Dla zainteresowanych - w Naturze na ul. Długiej była dziś nieruszona limitka Eclipse.
|
|
#1747 |
|
Rozeznanie
|
chciałam tylko zawiadomić dziewczyny ze Szczecina, że limitka z Eclipse została uzupełniona w Naturze na Niepodległości, a druga nieruszona jest w centrum Fala w kosmetycznym sklepie (jak się wejdzie, to w lewo a potem w prawo i za jakieś 20 metrów jest mała drogeria
)zapomniałam oblukać czarny błyszczyk dzisiaj, ale chyba się po niego wrócę... dzisiaj dołączyły dwa lakiery do kolekcji: ten najjaśniejszy i ten ciemnoróżowy - jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki, nie czesto sie udzielam, ale obserwuje od dawna, i też jestem E maniaczką.
Chcialam was zapytać czy kolekcja Into the wild była juz w polsce. Jestem na wakacjach w Irlandii i tu byla ona tydzien temu, dzis wszystko jest za pol ceny bo jest juz nowa; Return to paradise. Skusilam się na shimmer powder i jeden lakier nr. 4. Puder jest swietny jak bedzie w polsce (chyba ze juz bylo) to polecam! Generalnie wszystko jest w sklepach jakies 2 tygodnie, uzupelniane, a potem przeceniane, gdy wchodzi nastepna kolekcja, prawdziwy raj <3 |
|
|
|
#1749 |
|
|
Nie było ItW.
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Malika_ jaki daje efekt ten puder?
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
W pudełeczku jest jasnoróżowy, ale na skórze nie daje koloru, tylko taki efekt rozświetlenia + pozostawia takie migoczące MIKROdrobinki, nie żaden chamski brokat, nic z tych rzeczy. Bardzo przyjemny
![]() Nie jestem jeszcze dobra w opisywaniu produktów ![]() Ale ma fajne pudełeczko, jak Benefit. |
|
|
|
#1753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widzę, że Krakowianka, to zapytam: w której Naturze [prócz tej w Kazimierzu] są 2 szafy?
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
|
Tu można coś zobaczyć: http://anonymous-beautyholic.blogspo...-paradise.html
Ja i tak go kupię, ze względu na opakowanie. ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Opakowanie ma boskie
![]() Piekny obrazek i podobieństwo do Benefitu zdecydowało ![]() Lakiery tez a wiele lepiej wyglądają w tej kolekcji, niż z regularnej kolekcji, wyglądają na porządniejsze. Za to paletki cieni mi sie nie spodobały, kojarzą mi się z tymi z Lovely, niewiem czemu
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
W warszawie na gocławiu w zwykłej drogerii widziałam szafę essence, z limitowanek była Ethno Couture- lakiery, kredki, róż i cienie, bibułek brak. Tusze w tej szafie również przebrane, ale były min poszukiwane często pędzelki do różu.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#1757 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie dokładnie, jeśli mozna spytac?
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny z Warszawy mogę prosić którąś z was o zakup różu z limitowanki Ethno Couture ?
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz pewnie nic nie kupie... ale kredeczki do oczu kusza
Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2010-07-22 o 23:04 |
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
A mogę cie prosić o kupno rózu dla mnie? Jeśli to nie problem to będę wdzięczna
.
|
|
#1761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś miał może chusteczki samoopalające z Sun Club? [albo jakieś inne godne polecenia?]
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
czemu mnie nie ma teraz tam? może mogłaby pani ze sklepu zostawić róż dla mnie, będę w sierpniu. Albo mógłby ktoś kupić dla mnie róż, kredki do oczu wszystkie i może jakiś lakier? Jestem z Wawy ale nie ma mnie cały lipiec i obawiam się, że mogę nie zdążyć tego kupić.
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-07-23 o 09:34 |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Maluję nim już 3ci raz pod rząd
ps.co do ethno- mogę odpisac dopiero w pon, bo nie mam sieci, tylko w pokoju na praktykach mogę się tu dostac.
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-07-23 o 10:22 |
|
|
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
to jest na osiedlu odchodzącym od ul umińskiego. Naprzeciwko jeziorka z tego co pamiętam. Pierwszy raz tam byłam. Spróbuje jakoś zlokalizować to na mapie i oznaczyć
![]() edit: jednak na abrahama- mylą mi się ich ulice ![]() http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false Tu widać budynek w którym jest ta drogeria. Konkretniej jest pośrodku tego budynku z czerwonym balkonem. Tu co widać takie donice na czerwonym tle. W życiu bym tam nie trafiła, z koleżanką byłam. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam dobrze. Co do cen cienie chyba 10 zł lub więcej róz ok 12, na kredki nie patrzyłam Aaa i kredek chyba były 2 odcienie, z czego jedna mazana, dlatego nie patrzyłam dokładnie na nie. Jeśli tam jeszcze będę, to mogę coś kupić, ale raczej z wysyłką, bo ostatnio nie bywam nigdzie, więc nawet nie mam biletu
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 Edytowane przez magrat16 Czas edycji: 2010-07-23 o 12:57 |
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

) jest 2szafa i niespodzianka
ostatni pasiak dla blondynek czekał na mnie

pani właśnie układała je na półce, ja podeszłam, krzyknęłam "amen" a ona do mnie - właśnie tak o pani myślałam, jak wykladałam towar, że się pani ucieszy

?