|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy wizażanek z wielkopolski :)
cześć
u mnie dziś ochłodzenie
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też, powietrze jest super, ale tak ciemno się zrobiło
|
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak chcesz to wpadaj,przewodnikiem jestem kiepskim,ale po sklepach i najlepszych klubach oprowadzic Cie moge ![]() kurcze jak pada i ta burza buuu ![]() wczoraj bylam na imprezie w klubie gdzie jest pelno obcokrajowcow poznalam super koszykarza no i dotarlo do mnie,ze 10 lat nauki niemieckiego w szkole do niczego mi sie nie przydaje w rozmowach z kims
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-07-23 o 12:30 |
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaa ja też chcę klub z obcokrajowcami przewznie sa w nich same ciacha ja też za bardzo nie umiem po angielsku ,ale gadałam kiedyś z holendrem ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- U mnie własnie pada
|
|
|
#339 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
fajna muzyka leci,takie latino itp kiedys tanczylam latyno-amerykanskie tance,wiec ja tam w raju jestem,jeszcze jak obok jakies przystojniaki ![]() Ciacha sa ajjjj murzyni japonczycy wlosi ![]() a ten 'moj' to wlasnie z Holandii jest i wyglada jak Tony Parker,maz Evy Longorii , ale z jasniejsza karnacja i w ogole ladniejszy ![]() jakos sie dogadalam przy pomocy znajomych mieszka w Poznaniu,bo tu studiuje,nr mam wiec jak uloze jakas madra wiadomosc,to do niego napisze ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
ten niemiecki Niemcow brzmi zupelnie inaczej i nic nie rozumiem,bo oni jakos nie wyraznie mowia ![]() ale teraz mam motywacje,zeby zapisac sie na jakis kurs,albo w domu sama jakos bede sie uczyc ,bo to co w szkole to tam dupa,a nie nauka
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-07-23 o 13:40 |
||
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaa latino fajnie Hah kurde juz sobie wyobrażam te ciacha Jak masz jego nr to daledo roboty
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też pada... i problem bo mialam jechac do pracy rowerem a tak nie mam czym:/ kurcze blade... no nic zadzwonie do kuzyna zeby po mnie przyjechal... a dzisiaj od 18 do Bóg jeden wie... pewnie ok 2sie skonczy impreza a malo tego szef stwierdzil ze baru nie zamkniemy niech sobie przychodza... czyli jak wszystkie sklepy zamkna to sie menele zleta;/
|
|
#342 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio gadałam z Anglikami
uczę się języka angl. 2 lata ale najlepsze jak jeden koleś coś opowiada a ja kompletnie nic nie zczaiłama niemieckiego uczę się 8 lat
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#344 |
|
BAN stały
|
Najlepiej pojechac za granice i tam sie uczyc jezyka . Moj kolega pojechal do pracy do Anglii,nie znal kompletnie angielskiego,a teraz po 3 miesiacach tak nawija,ze glowa mala
Chociaz ja jestem wzrokowcem,wiec mnie latwiej przychodzi np czytanie ![]() motywacje mam,to najwazniejsze,tylko mnie sie myli angielki z niemieckim i smiesznie gadam wtedy |
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Haha znam to mylenie języków.
najlepiej jak na lekcji szukam jakiegoś słowa i oczywiście w tym drugim języku od razu mi się przypomina ale w tym co chcę to nieee
|
|
|
|
#346 |
|
BAN stały
|
ja mam zajawke na to,zeby uczyc sie francuskiego
znam podstawowe zwroty,ale z wymowa gorzej chociaz jest kilka stron,gdzie wpisuje sie jakies wyrazenie i lektor czyta poprawnie jak to powinno byc ![]() wiem nie ma to jak uczyc sie 3 jezykow a zadnego nie znasz perfeckt |
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
No ale są chęci
![]() Mi się francuski podoba albo hiszpański ale już mętliku nie chce robić
|
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
ja jak zdam mature badz nie to ide na kurs francuskiego
![]() A macie racje najlepiej za granice wyjechac... ale ja tez jestem wzrokowcem bardziej:P Mojego kuzyna laska zdawala mature z niemca i wchodzi na ustna i zaczela odpowiadac komisja tak na nia i śmiech ona patrzy czy jej sie rajstopy podarły czy jest brudna a jeden z komisji do niej "wie pani co pani powiedziała" a ona ze nie bo jest tak w nerwach a ona zamiast po niemiecku mowila po angielsku co nie co:p a angola uczyla sie 3lata:d nic mykam do pracy
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
No z tym się zgodzę ,że najlepiej wyjechać zagranice i przebywać z obcokrajowcami bo na lekcjach to w ogóle się jakoś inaczej uczy.
Jak tam u Was pogoda bo u mnie popadało troche i odrazu się przyjemnie po deszczu zrobiło. Pare minut temu wróciłam z ogrodu bo pomagałam mamie walczyć z chwastami a po deszczu to szybciej poszło no a z weekendu pod namiotem w Skoju nici :/ ale mam nadzieję,że innym razem się uda za tydzień to na bank odpada bo idę na chrzciny do mojej córuni :P
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
Pogoda jak dla mnie super . Na tle tych upalow co byly ostatnio to po prostu rewelka .
Fajnie,chlodno i przyjemnie . Niestety za pare dni znow upaly nas czekaja . Ale wtedy to ja uciekam codziennie nad jezioro,bo miedzy osiedlami ciezko bedzie zniesc taki zarl lejacy sie z nieba,a przy okazji sie opale nad woda ![]() Dzisiaj mialam isc na impreze,ale po wczorajszej nie moge zebrac sil na tance i hulance heh Moze na jakies piwko wyskocze do pubu i tyle,co bede siedziec w domu w sumie . Moj kolega zaprosil mnie do siebie,mieszka pod Mielnem i zastanawiam sie czy nie pojechac Teraz bilety tak tanie na pociag,ze masakra jakas .Ostatnio placilam 25 zl i inny za 33 . 3,5 h jazdy i juz nad morzem bylam i jakos bezpieczniej jak dla mnie pociagiem jechac,w ogole autem to bym nie dala rady jechac,panicznie boje sie ciezarowek i szybkiej jazdy,ktora preferuja moi znajomi-kierowcy ( jak bylam mala kiedys takowa w moje auto wjechala ;/)Dziewczyny,jakiej sluchacie muzyki ? Wpadlo Wam cos w ucho ostatnio ? bo uzalezniona od muzyki jestem,a juz nie mam czego sluchac
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-07-23 o 21:30 |
|
|
|
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
).Holendrzy są bardzo tolerancyjni. Ja też nie umiem perfekt ani angielskiego ani holenderskiego, mieszam jeden język z drugim, jak jakiegoś zwrotu nie znam to pokazuję rękami i nogami. Oni również mocno gestykulują, bo chcą być dobrze zrozumiani. Fajne jest u nich to, że nie śmieją się jak coś źle powiesz albo przekręcisz słowo, bo im bardzo zależy na tym, by się dogadać. Tylko to się liczy. Jakby co to cię poprawią. I podziwiam u nich zamiłowanie do języków Holendrzy, z którymi pracuję umieją perfekt angielski i niemiecki a jeszcze uczą się francuskiego, hiszpańskiego czy ... polskiego![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
No i dla zysków też, bo teraz na tym stracą sporo. Ja obecnie słucham Eminema Ma dwie świetne, nowe piosenki.
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak and morze ze znajomymi czy coś to pociąg. ![]() Ja tam słucham Michaela Jacksona, ale to wiadomo kwestia gustu. Gwarantuje że to co bym Ci wymieniła to słuchałaś napewno : Beyonce, Volver lubię , Eminema, Iglesias ma fajny song teraz, Rihanna , Adam Lambert, Robert M..moje dwa ulubione : K'Naan: Wavin' Flag i Shakira feat. Freshlyground: Waka Waka (This Time For Africa) lubię takie rytmy
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] Edytowane przez SunnyGirl Czas edycji: 2010-07-23 o 22:54 |
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam
u mnie też tak smutno chłodno i ponuro wczoraj byłam na impr. był taki wysoki murzynek ,ale fajnie Ja pociągiem sama bym się bała z kimś to nie
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
u mnie też pada. Ale niech sobie pada :P byle nie za długo obudziłam się o 5 nad ranem to lało jak cholerka i straszna burza była. Zamknęłam okno i poszłam spać dalej ![]() A co do muzyki to ja ostatnio słucham piosenki nirvany i kultu
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
a tu co taka cisza hmmm?? meldować się! i opowiadać jak weekend mija u mnie naszczęście już nie pada z rana słonko świeciło ale widzę że już zanikło :/aaa i słuchajcie tego, miałam iść do tej szkoły policealnej, już nawet papiery mam tam złożone ale ostatnio sobie uświadomiłam że jednak studia. W tygodniu jade przenieść papiery. Mam nadzieję,że na zaoczne są jeszcze miejsca... ehh cała ja- zawsze budzę się za późno :/
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jak zwykle przez weekend miałam mega nudę U mnie z pogodą jest tak jak u Ciebie i co na jakie się studia wybierasz? Ja chyba jednak też bym wybrała studia Pewnie znajdzie się jeszcze miejsce
![]() ![]() ![]() Edytowane przez asiulek19 Czas edycji: 2010-07-25 o 10:34 |
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też weekend minął nudno a wszystko przez tą pogodę :/
W policealce bym chyba tylko zmarnowała 2 lata a nic po tym bym nie miała i bym musiała iść na studia... A co do kierunku studiów o których myślę to pedagogika specjalna o specjalności- Logopedia z kinezjologią edukacyjną. Boże modlę się tylko żeby mnie tam wzięli...
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Muszą!
Trzymam za Ciebie kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

u mnie dziś ochłodzenie

poznać was
i ta burza buuu