|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
dziękuje faktycznie jest czego współczuć ;/ gdyby nie to że widać że się zna na rzeczy i na prawdę już mnie fajnie wyprowadził to w życiu bym do niego pojechała, totalnie nie szanuje pacjenta;/ kiedyś miałam na 16 a przyjął mnie o 20;30, nie było wizyta kiedy nie czekałam co najmniej 2 h ;/ a dziś to już porażka całkowita... kase słoną bierze więc mógłby przynajmniej lepiej czasem dysponować jak będę miała pieniążki to zaopatrzę się w ten kremik na pewno ;] dziękuję za linka
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
heej
jejku, ostatnio jestem tak zabiegana, że nie mam na nic czasu oprócz podstawowej pielęgnacji. Ale podczytywałam Was na bieżąco Chcę iść niedługo do kosmetyczki właśnie żeby wyregulowała mi brwi oraz zrobiła hennę. I znalazłam dobry gabinet kosmetyczny w moim zadupiu, który oferuje między innymi hennę brwi, ale nic nie jest napisane o regulacji ich, ale wydaje mi się, że skoro jest henna to i chyba regulacja też? ![]() Aż wstyd się przyznać, ale jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki nie licząc przebijania uszu w wieku 10 lat
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pomaga suszenie z głową w dół napewno i szampony i odżywki dodające objętości. Polecam odżywke w spreyu z Fructisa taką zwykłą do włosów bez objętości
Staram się bo warto! Edytowane przez ewcia19 Czas edycji: 2010-07-23 o 21:57 |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
milo mi
na MM dziewczyny mi pisza, ze nienaturalnie wygladaja, niby w dzisiejszym makijazu tylko do polowy je podkreslilam, ale nadal za mocno ehh, ciezko kazdemu dogodzic i sobie![]() Cytat:
![]() ehh, wspolczuje, ze tak sie spalilas... loluska ja dbam o siebie w zyciu bym nie powiedziala, ze mnie to spotka... nie poce si ejakos bardzo. Pije 2x wiecej wody niz np moja mama, ogolnie ja ciagle cos pije, a tu odwodnienie, no hallo ![]() kasieni887 ten co podala samaraNW umylam wloski odzywka, teraz mam maske z Kallosa
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jakos mnie nie ciagnie na henne czy inne glupotki ktore moge bez problemu sama wykonac w domu, juz taka jestem ze wole sama, wloski sama podcinam, grzywke, szyje troche, przerabiam rzeczy itp.. a druga sprawa to taka ze slyszlam ze kosmetyczki potrafia czasem naprawde zepsuc sprawe wiec troche sie boje ale musze za jakis czas zaczac jakies zabiegi na twarz ale za to to juz sie sama nie zabieram nawet - i tu mam problem bo nie pojde do pierwszej lepszej bo mi ten meksyk znowu na twarz powroci, a nie mam zadnej poleconej przez znajome;/... z kolei lekarze medycyny estetycznej biora majatek za jeden zabieg, ale mam nadzieje ze znajde dobra kosmetyczke...Cytat:
![]() dzis na noc oliwa z oliwek na wlosy, juz jetem wybalsamowana lirene kawowym, na buzke pianka z daxa, nie chce mi sie pazurow malowac, jutro to zrobie.. popijam sobie skrzyp i zaraz ide spac chyba.
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze dzwonie przed wyjazdem do orto czy jest opóźnienie i o której mam być, ale nawet to nie pomaga. teraz nie zmienię go bo już od września trwa leczenie, aparaty noszę i wszystko na dobrej drodze prócz cierpliwości. po prostu będę odradzała go innym. dobranoc
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje, ciesze sie, ze Wam sie tak podoba moj wizerunek ![]() tu mozecie mnie zobaczyc :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451024 loluska przykra sprawa, czlowiek jest dorosly to powiinien byc odpowiedzialny, przez swoj egoizm straci wiele klientow... Ja bym szczerze kiedys go rowno opieprzyla, ze renome to szybko mozna mu zepsuc, moze wtedy by zaczal brac powaznie klientow ![]() pomalowalam stopki na fuksje, pieekny kolor wyregulowalam brwi
|
|
#3069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz piękne oczy
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym się nauczyć malować siebie tak, żeby zatuszować wady a podkreślić zalety
caate może mnie nauczysz?
|
|
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Wstałam i pierwsze co pomyślałam to czy są gdzieś jeszcze wyprzedaże
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam. ja już się lepiej czuję,więc zabiorę się za pielęgnację ![]() Niedługo lecę pod prysznic - jak zwykle masaż gąbką,potem balsamy. Na twarz maska oczyszczająca i kremy. Mycie włosów, potrzymam dłużej odżywkę Stopy - peeling, ścieranie pumeksem i grubo kremu Dłonie- peeling, kąpiel w oliwce, grubo kremu Wyreguluję brwi i pomyślę chyba nad ich kształtem,bo zawsze mi się coś w nich nie podoba... Depilacja A teraz chyba pójdę sobie nałożyć oliwę z oliwek na włosy |
|
|
|
|
#3073 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja zaraz jade do sh![]() Cytat:
![]() Witam w chlodny pochmurny dzien szybki prysznic gabka antycell krem antycell serum na biust talk na stopy fluid matujacy spf20 na twarz z Oriflame zel ze swietlikiem pod oczy i na powieki FlosLek lece zrobic jakis makijazyk
|
|
#3075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle to dzień dobry co za pogoda... ![]() dzisiaj: oczywiście podstawowa pielęgnacja maseczka na twarz pedicure może BP ojj coś mało tego wyszło
|
|
#3076 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj ograniczam pielęgnację do minimum, bo mam grilla.
Buuu, mam zakwasy
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz dzis zmylam oliwe - wloski swietne po tym! zrobilam maseczke dotleniajaca, ide sie wykapac, zrobic peeling, ogolic co nie co:P naoliwkowac itp i potem postroic płot bo mamy dwa dni festynu
na noc jade do tz wiec jak co to zajrze jutro, aha i wrzucilam moj wczorajszy makijazyk do albumu mozecie zerknac, tylko jakosc slaba bo telefonem
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
pęcherzyki mi sie już zrobily ;(
![]() ide dalej umierać ((((
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
dawno mnie tu nie było...Ale dziś sobie zrobię SPA dla całego ciała
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
![]() wczoraj zrobiłam sobie porządny pedicure. Fajnie wyszedł. caate, boska ta twoja kreska. Mnie jeszcze daleko do takiej wprawy. Dzisiaj mam gości.. co oznacza trochę siedzenia w kuchni. Jutro mam rodziców na obiedzie i znowu w kuchni. Rany, a kiedy ja sobie odpocznę?
|
|
#3082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście poszłam do galerii i tyle promocji na kosmetyki, że ho ho do odzieżowych nawet nie wchodziłam, tylko do Zary, ale już wszystko przebrane na szczescie(?) ale kupiłam sobie tusz do rzęs i kredke do brwi Heleny Rubinstein ten w panterkowym opakowaniu. Już się dawno na niego czaiłam i akurat promocja była i jeszcze kredke dokupiłam ![]() poskakałam 30 min na skakance i HH też 30 min i zrobiłam masażyk nóg i zaraz się wykąpie wreszcie
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż pazurki :P
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie zrobilam sobie "frencza"
i siedze z maseczka termiczna na twarzy ale kuuurczeee zapomnialam najpierw zmyc lakieru u stop i teraz troszke sie namecze zeby to zrobic bez uszczerbku dla konczyn gornych![]() zastanawiam sie nad dieta bialkowa stosowala moze ktoras z was?? wlasnie sobie szukam roznych rzeczy o niej.. caate jak dla mnie to brwi masz swietne ale to moze kwestja gustu niektorzy np p[rzeciez preferuja tzw :krzaki" inni cieniutenki itd itp a Tobie takie wyraziste strasznie pasuja
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj też będzie podstawowa pielęgnacja, dopiero jak wrócę z pracy to nałożę jakąś maskę na włosy
dziewczyny, ale mam gładką skórę po codziennym nakładaniu balsamu do ciała ![]() a jutro mam dzień piękności
|
|
|
|
#3086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam biegać na bieżni w końcu! Który to raz już pisze?
|
|
|
|
#3089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jestem zadowolona z ich ksztaltu, chcialabym zrobic sobie makijaz pernametny brwi takie kreseczki jak ma MeganCytat:
Cytat:
nie wiem teraz badz systematycznaWrocilam z Sh, bylam w 3 ![]() w pierwszym na wage kupilam sliczna zielona tunike ![]() w drugim sh nic nie znalazlam, za to w trzecim bylo wszystko po 2zl, kupilam sliczna rozowa bluzeczke na ramiaczkach z koronka, szara, top zolty i czerwona z sexy dekoltem Zaraz wstawie na MM makijaz ktory rano zmalowalam na szybko wieczorem zadbam o siebie ![]() dzis czuje sie rewelacyjnie, wreszcie glowa mnie niew boli wczoraj wypilam 4,5l wody
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-24 o 16:29 |
||||
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż ciuszki
![]() ja się wybieram do sh w przyszłym tygodniu jak będę miała wolne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

faktycznie jest czego współczuć ;/ gdyby nie to że widać że się zna na rzeczy i na prawdę już mnie fajnie wyprowadził to w życiu bym do niego pojechała, totalnie nie szanuje pacjenta;/ kiedyś miałam na 16 a przyjął mnie o 20;30, nie było wizyta kiedy nie czekałam co najmniej 2 h ;/ a dziś to już porażka całkowita... kase słoną bierze więc mógłby przynajmniej lepiej czasem dysponować

?
nie wiem jakos mnie nie ciagnie na henne czy inne glupotki ktore moge bez problemu sama wykonac w domu, juz taka jestem ze wole sama, wloski sama podcinam, grzywke, szyje troche, przerabiam rzeczy itp.. a druga sprawa to taka ze slyszlam ze kosmetyczki potrafia czasem naprawde zepsuc sprawe wiec troche sie boje ale musze za jakis czas zaczac jakies zabiegi na twarz ale za to to juz sie sama nie zabieram nawet - i tu mam problem bo nie pojde do pierwszej lepszej bo mi ten meksyk znowu na twarz powroci, a nie mam zadnej poleconej przez znajome;/... z kolei lekarze medycyny estetycznej biora majatek za jeden zabieg, ale mam nadzieje ze znajde dobra kosmetyczke...

caate może mnie nauczysz?