Rossmann - część VII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-23, 23:55   #1801
sylwiao931
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część VII

Cytat:
Napisane przez kasia9513 Pokaż wiadomość
to kupiłaś maseczkę a nie krem
no faktycznie... ale ze nie gapa...przepraszam za wprowadzenie bledu.. no i ta maseczka ma 10ml w saszetce a nie tak jak wczesniej puisalam 5 takze za to tez sorki... czytalam recenzje na kwc- podzielone zreszta te na krem siarkowa moc tez jednakze napewno go kupie... bo w dodatku zbliza mi sie wesele i nie chce sie po 2 godz. tanca swiciec jak nie wiem co...
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 08:33   #1802
gracjj
Przyczajenie

Kiedyś używałam tej maseczki . I była całkiem , całkiem .
Pamiętam mi taka mała saszetka wystarczała na dwa razy .

;**
gracjj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 09:54   #1803
nicole2772
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gracjj Pokaż wiadomość
Hmm . Jakie polecacie kosmetyki do opalania ( i po opalaniu ) ? . ;D
(takie które mogłabym znaleźdz w ross .
sun ozon i dax cosmetics - moje ulubione

!!
nicole2772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 10:06   #1804
gracjj
Przyczajenie

O tych kosmetykach z Sun Ozon , czytałam że "śmierdzą" alkoholem to prawda ? .
Stary 2010-07-24, 10:28   #1805
sylwiao931
Raczkowanie

Cytat:
nie,nie,nie.... mialam go i jak dla mnie jest bardzo przyjemny jak chodzi o zapach....wlasnie nie dawno zapasy robilam...heh

musze wam powiedziec ze o tyle ze kocham rossmann zawiodlam sie na nich... a wiec:
gazetka obowiazywala od 15 , a p[oszlam do rossa 18 i uw9iezycie ze... do szamponow head&sholders nie bylo juz gratisow...co to za sklep skoro nie wystarcza im asortymentu na 3 dni potem znow sie pytalam i nadal brak zreszta w innych rossach tez..... teraz postanowilam ze bd w miare mozliwosci pedzila do rossa w pierwszy dzien promocji... bo jeszcze kurcze mialam taka chec na ta kosmetyczke za 9,90 tak sie napalilam a tu... gucio....... brak. a ktoras z was ja zdobyla??
Stary 2010-07-24, 10:44   #1806
juhaska
Zadomowienie

Cytat:
ten w białym opakowaniu niestety faktycznie "capi" alkoholem - chociaż poza tym nawet dobrze koi i nawilża
następnym razem jednak kupię ten w turkusowym opakowaniu
Stary 2010-07-24, 10:50   #1807
sylwiao931
Raczkowanie

bo ten bialy jest do skory wrazliwiem... a ten w turkusowym to normalniej.... wy teraz piszecie o kremach po opalaniu jednak z sun ozon polecam boardzo do opalania... najczasniej 30 mam
Stary 2010-07-24, 11:04   #1808
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
nie,nie,nie.... mialam go i jak dla mnie jest bardzo przyjemny jak chodzi o zapach....wlasnie nie dawno zapasy robilam...heh

musze wam powiedziec ze o tyle ze kocham rossmann zawiodlam sie na nich... a wiec:
gazetka obowiazywala od 15 , a p[oszlam do rossa 18 i uw9iezycie ze... do szamponow head&sholders nie bylo juz gratisow...co to za sklep skoro nie wystarcza im asortymentu na 3 dni potem znow sie pytalam i nadal brak zreszta w innych rossach tez..... teraz postanowilam ze bd w miare mozliwosci pedzila do rossa w pierwszy dzien promocji... bo jeszcze kurcze mialam taka chec na ta kosmetyczke za 9,90 tak sie napalilam a tu... gucio....... brak. a ktoras z was ja zdobyla??
W kwestii gratisów to ja się nigdy na nie nie napalam. Tzn, niby są te gratisy, ale zazwyczaj po dosłownie parę sztuk na sklep, albo w ogóle nie dostają . Po kilku dniach to nie ma nawet co na nie liczyć. Wkurza mnie to strasznie jak oni do tego podchodzą. Kiedyś była taka promocja jedno mydło + jedno gratis (powinno się niby brać z półki), ale tam żadnego oznaczenia, panie przy kasie oczywiście też nic nie powiedziały, dopiero z gazetki się o tym dowiedziałam , ale to akurat był rossman daleko od mojego domu, więc już mi się nie chciało wracać za głupim mydłem. Mam wrażenie, że ich polityka opiera się na tym, żeby jak najmniej dać klientowi . Jeszcze nigdy nie dostałam żadne gratisu ot tak po prostu, ew. jak się dopomniałam.
Zresztą w naturze to samo.
Tutaj mogę pochwalić tylko SP , tam to nawet jak sama nie wiem, że jest gratis, to kasjerka wie. Kiedyś jak nie było jakiegoś kremu, który miał być gratisem ( o czym nawet nie wiedziałam ) to zaproponowała co innego, albo odbiór parę dzień później z paragonem. No i takie podejście to ja lubię

Co do sunozonów to dla mnie śmierdzą alkoholem, tyle, że ja miałam wersję z zeszłego roku, może teraz coś zmienili

Edytowane przez cochonnetta
Czas edycji: 2010-07-24 o 11:05
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 11:16   #1809
sylwiao931
Raczkowanie

musze powiedziec ze w naturze u mnie kasjerka jest spoko... przynajmniej sie przejmuje klientami i jak cos sie zapytasz to zaraz z toba idzie i ci pokaze... wytlumaczy........... a ostatnio w rossie to jakies jaja se robia... kiedys byla promocja - bodajze kup dezodorand a zel pod prysznoc fa mial byc gratis... niestety niewiedzialam o tej promocji... i wzielam ten dezydorant... zaplacilam i wyszlam biorac gazetke promocyjna... kasjerka napewno mnie pamietala bo jeszcze jej sie cos pytalam... odeszlam tylko pod drzwi rossmanna by obejzec jeszcze gazetke i ewentualnie sie wrocic.... w ten sposob dowiedzialam sie o gratisie... wrociolam wiec do kasy i poprosilam ladnie pania o ten zel... ta sie na mnie wydarla ze ja powinnam wiedziec, pozatym nie mam paragonu i zebym jej cos tam udowodnila...poprostu blam taka wsciekla ze myslam ze jej cos zaraz zrobie( a gratisy napewno jeszcre mieli) juz mi nie chodzi o ten zel ale o to w jaki sposob mnie potraktowala...jakos w naturze jakos tak milej sie teraz u nmnie zrobilo........

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

a i dodam ze oczywiscie ta pani z rossa mi w koncu nie dala tefgo gratisa... swinia... i szkodsa mi ze teraz nie ma tych kosmetyczek...po co kurde robia promocje niektorysch rzeczy jak ich nie ma luyb jest 5 sztuk... bezsens
Stary 2010-07-24, 11:20   #1810
spika
Raczkowanie

Widzę, że problem z gratisami jest w każdym Rossie. Dowiedziałam się ostatnio od jednej z kasjerek, że dostały na sklep 6 klikerów dodawanych do Axe.
Dobrze, że załapałam się na ten żel Palmolive gratis, no ale byłam po niego pierwszego dnia promocji
spika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 11:56   #1811
PPP90
Zakorzenienie

[QUOTE=sylwiao931;20887107]
Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
miałam ten gruszkowy z Perfecty, był fajny, matowił ale go wycofali
na jego miejsce wstawili taki z siarką niby ale nie polecam, u mnie nie matuje prawie w cale

czy to jest ten krem z barwy- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...m-matujacy.htm ???

jak chodzi o ten gruszkowy to ja go kupilam dzis w naturze ( to znaczy taka saszetke 5ml za 1,99) takze nie do konca jest wycofana... no chyba ze jakies ostatki im zostaly... chyba sprobuje tego specyfiku twojego.. mam nadzieje ze pod puder bedze bardzo dobry no i oczywiscie aby dlugo matowal... bo sie swiece jak psu ....
tak to ten krem ale chyba kupiłaś maseczke, można sie nieźle oszukać bo krm i maseczka mają jednakowe opakwanie

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 13:42   #1812
sylwiao931
Raczkowanie

czyli wychodzi na to ze 5-6 osob pierwszyh bedzie mialo ten gratis... nastepnym razem bd czekac az otworza rossmann i pierwsza do nieggo wchodze... no bo ja inaczej?? juz sie niemoge doczekac nowej gazetkio za 2 tyg wyjezdzam i mam nadzieje ze jakies fajne rzeczy bd... o ile sie nie myle to 27-28 powinna byc,tak??? a promocje z nastepnej gazertki od kiedy bd aktualne?
Stary 2010-07-24, 13:59   #1813
milkNhoney
Rozeznanie

myśle, że przesadzacie z narzekaniem na gratisy moim zdaniem i tak mają ciekawe promocje . To jasne, że mają ograniczoną liczbę gratisów i nie wyobrażam sobie żeby każdemu mieli dawać za darmo cośtam z tą obsługą to jest różnie[ja raczej nie narzekam póki co], ale to już zależy od czlowieka, jego humoru i dnia
A w ogóle to prezentami mogliby nas uraczyć

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 15:24   #1814
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
myśle, że przesadzacie z narzekaniem na gratisy moim zdaniem i tak mają ciekawe promocje . To jasne, że mają ograniczoną liczbę gratisów i nie wyobrażam sobie żeby każdemu mieli dawać za darmo cośtam z tą obsługą to jest różnie[ja raczej nie narzekam póki co], ale to już zależy od czlowieka, jego humoru i dnia
A w ogóle to prezentami mogliby nas uraczyć
Też bym chciała prezenty na kilkudniowy wyjazd w sam raz, oczywiscie jesli wezmiemy pod uwagę próbki np. szamponu do włosów

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 15:35   #1815
gracjj
Przyczajenie

Tak byłam dzisiaj na zakupach w Rossie .
i jestem zadowolona , bo dostałam to co chciałam .
Załapałam się na promocję żelu pod prysznic Palmolive .
oraz kupiłam mascare Extra Super Lash i gratis był płyn do demakijażu oczu z Rimmela za 15.99 zł .

oraz kupiłam ten krem do opalania z Sun zon 15 . I zobaczymy co z tego będzie .
Tylko mój jest w pomarańczowym opakowaniu .
Stary 2010-07-24, 16:16   #1816
sylwiao931
Raczkowanie

w tym pomaranczowym sa boskie... i te pachna.mmmmmm... ja zawsze te kupuje...trafny wybor
Stary 2010-07-24, 16:19   #1817
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juhaska Pokaż wiadomość
ten w białym opakowaniu niestety faktycznie "capi" alkoholem - chociaż poza tym nawet dobrze koi i nawilża
następnym razem jednak kupię ten w turkusowym opakowaniu
Nie mam tego w białym, ale w turkusowym nie pachnie alkoholem, więc polecam. Ogólnie dobry kosmetyk
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 16:51   #1818
Fuzukatsu
Zadomowienie

A któraś się może orientuje, kiedy wyjdzie nowa gazetka? A może zdjęcia powstawia, jak już ma?
Fuzukatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 17:03   #1819
gracjj
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
w tym pomaranczowym sa boskie... i te pachna.mmmmmm... ja zawsze te kupuje...trafny wybor
To się cieszę ;D
Ale wyrzuciłam pieniądze w błoto . xD
Bo chciałam kupić chusteczki takie oczyszczające
Mokre Chusteczki jak ja to mówie . I kupiłam duże opakowanie takie jak dla małych dzieci . Przychodzę do domu , otwieram a tu "suche" chusteczki nasączone jakimś olejkiem . xDD
Nawilżające . xD Nie ma to jak zakupy na szybkiego i nie dopatrzenia .
Stary 2010-07-24, 17:05   #1820
Kasza Manna
Zakorzenienie

Z takich mokrych to polecam chusteczki Dzidziuś - sprawdzone na Openerze Miękkie, do ostatniej były porządnie nawilżone, a cena - jedna z najniższych
Stary 2010-07-24, 17:09   #1821
gracjj
Przyczajenie

ooo . To będe musiała jeszcze raczej się przejść do Ross . ;D
Stary 2010-07-24, 17:20   #1822
kata jackson
Raczkowanie

Ja kupie te z Babydream te z Mini produktów
Stary 2010-07-24, 17:23   #1823
Kasza Manna
Zakorzenienie

http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...95&prId=7849#1 , ale nie zwróciłam uwagi, czy były niebieskie, czy inne
Stary 2010-07-24, 17:28   #1824
Nanusia76
Zadomowienie

Cytat:
To się cieszę ;D
Ale wyrzuciłam pieniądze w błoto . xD
Bo chciałam kupić chusteczki takie oczyszczające
Mokre Chusteczki jak ja to mówie . I kupiłam duże opakowanie takie jak dla małych dzieci . Przychodzę do domu , otwieram a tu "suche" chusteczki nasączone jakimś olejkiem . xDD
Nawilżające . xD Nie ma to jak zakupy na szybkiego i nie dopatrzenia .
Wszelkiego rodzaju chusteczki "mokre" polecam przechowywać je "do góry nogami" lub obracać opakowanie co jakiś czas , wtedy płyn rozkłada się we wszystkich chusteczkach. Ja też się wściekałam że zawsze te z wierzchu były suche a teraz je obracam i jest OK. Najbardziej lubię Babydream sensitive.
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 18:02   #1825
PPP90
Zakorzenienie

byłam w CH i przy wejściu od razu wypatrzyłam Rossmann weszłam i kupiłam jeszcze jeden na zapas Eisgel (niestety bez promocji) chciałam powąchać te perfumy za 11,99 i nie było testera w ciemno kupować nie bede.
oj tak prezenty mogły by już być

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-07-24, 18:04   #1826
nikaczekolada
Rozeznanie

Macie jakąś do polecenia zalotkę ? Na rossnecie zdaje mi się, że nie ma albo już niedowidzę .. przekopałam i chyba nie ma tam takiego czegoś O.o
Jakbyście miały coś do polecenia to piszcie
Bo w poniedziałek/wtorek może się przejde .. Chyba, że będzie coś fajnego z nowej gazetki to wtedy kupię wszystko razem

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 18:05   #1827
PPP90
Zakorzenienie

a no właśnie w poniedziałek nowa gazetka mmmmmmm....

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-07-24, 18:15   #1828
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
A JA CHCE DZISIAJ BO JAK NIE TO BD FOCH
Ja ide do R. w poniedziałek bo chce kupić perfumy Mel Merio dla siostry na imieniny
Stary 2010-07-24, 18:35   #1829
gracja67@wp.pl
Raczkowanie

GG do gracja67@wp.pl

Cytat:

O to dobrze ,że bd nowa ; )
Moze bedą jakieś fajne promocję .

Musiałam zmienić nazwę użytkownika . xD
Poprzednio miałam gracjj ;]

;*
gracja67@wp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 18:40   #1830
zjola
Przyczajenie

Czy ktoś ma kod z 22.07 na krem Dermika Hialiq 3D. Ja niestety nie załapałam się - z góry dziękuję.
zjola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości