|
|
#2311 |
|
Przyczajenie
|
Pocałuj mnie w dupe!
Tak w moje piękne c z t e r y litery xD Jestes najbardziej żenująca porażka jaka w zyciu odczułam. I tak szczerzysz sie jak debil na widok tych jasnowłosych dziewuch. |
|
|
|
#2312 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuje za wyróżnienie słonko
kolejnych , równie wspaniałych 100 postów życzę Cytat:
na zdrówko marikab - ja bym te stronki nadrabiała jeszcze wolniej od Ciebie ![]() więc nie jest tak źle. Na pewno wszystko nadrobisz _______________________ Widzisz to kolejna noc napełniona brokatem który spełnia marzenia. Jestem szczęśliwa, bo mogę dać Ci cząstke siebie, swój wiatr we włosach, uśmiech i pragnienie, moje słońce gdy wschodzi i zachodzi, pomruk samotności, puste ściany, zabawki z kołyski, i duszę która unosi się nad chmurami, mogę dać ci wszystko, wszystko co mam. Ponieważ kiedy ty jesteś przy mnie, mam wszystko. kiedy Twoja dłoń spoczywa na moich biodrach, na karku, czuję Twój oddech i Twoje serce. I z tą chwilą już wiem czym jest szczęście. zamykam oczy nie boję się ciemności moje zamrożone skrzydła z pozoru posiadają pajęczą strukturę, lecz tylko z pozoru, wystarczy dać im troszke miłości i o troszke więcej czułości, wtedy znów ożyją i dzięki nim będe mogła w końcu odbić się od ziemi. teraz już wiem, moje serce ma szanse zostać uskrzydlone. w czarnym pokoju, w czarnej skrzyni, czarna nadzieja uwierzyła w równie czarną miłość.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
Co mamy zrobić, żeby było nam ze sobą naprawdę dobrze?
Najważniejsi zawsze są ci "niektórzy".
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-07-24 o 19:26 |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
CaMa, Missi, bajkowa, patrysiowa, Kamisha, NieidealnaJa, the_end, DorotaComa, kontrastowa, niewieszjaktesknie, lolja, absorbeed- wy Wiecie <3 .. kiedy przerastały go słowa, rzucał mi nimi w twarz. Zawsze tak robił. Mistrzem w tym był. Nie w czas stęskniona Oby kiedyś przerosło Cię zarosło Cię Twoje wielkie ego. ... jesteś najlepszy wśród złych Spóźniłam się z miłością. Ma już inną. Rozpuszczone w powietrzu łzy wdychasz, dusząc się jej smutkiem
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
nie pytaj się, kim dla mnie jesteś, po prostu bądź
czarne chmury losu pomaluj tęczą szczęścia rozjaśnijmy ścieżki życia, naszą miłością uchroń mnie przed sztormami życia kiedy chłód wieje szparami, ogrzej je sercem myślisz, że naszą miłość zdołają ugasić obfite wody?..
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-07-24 o 19:28 |
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0, itstoolatex3, _Zagubiona_, Toogether93, poprostuAsiss,
CaMa, absorbeed, z innej bajki, jogobella_musli, patrysiowa_, myCh - dziękuje miśki i za słowa tutaj i na fbl. Postanowiłam, że skoro podobają się wam moje wypociny to zostaje. ale będę udzielała się raczej rzadko dopóki nie ogarnę swojego życia. Kocham <3 * * * Czy takie są właśnie prawa życia, że nigdy nie można skosztować pełnego szczęścia? Moja marzenia są niczym innym niż tylko słodką męczarnią. Jakże była zaślepiona.! Budowała na piasku zamek ze swej tęsknoty, z marzeń. Zapatrzona we własne pragnienia nie dostrzegała tego, co rozgrywało się na jej oczach. Pieprzony słodki ból zakochania.
|
#2317 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ubustwiam ...
- ta, jasne. wole nie ryzykować bo po powrocie do domu śmierć gotowa . - e tam, gdzie by rodzice mogli zabić coś tak wspaniałego . - wspaniałego ? weź nie przesadzaj, no to jakby mnie nie zabili to uziemienie do końca życia gwarantowane. - no to co ? byłoby tak jak w tej bajce z księżniczką na wieży, jeden książę by Cię uratował . <rozmowa z kolegą> moje 3 największe życiowe błędy ? no co boisz się o to mnie zapytać ? no co Ty, przecież dobrze znasz odpowiedz. błąd numer jeden to to, że zaufałam, błąd numer dwa to to, że grzebiąc po kieszeniach twoich spodni znalazłam głupią nadzieje, która wplątała mnie w miłość, a błąd numer trzy to to, że nie potrafię bez Ciebie normalnie żyć, kur..ka no nawet zaparzenie cholernej herbaty wiąże się z poparzeniem . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-24 o 20:24 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
`Na pewno tęsknię i czekam Na pewno nie wiem co dalej Jeżeli słyszysz nie zwlekaj Niech wreszcie będzie wspaniale ! ` |
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 - Moja Myszka <3 ukłony w Twoją stronę ;*
`Dam Ci tyle pięknych chwil o których dziś pragniesz śnić.`
zgaszę konstelacje gwiazd.
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
` Jakaś obcość panoszy mi się w dłoniach.
`Och! Odpadła mi noga. I ręka! oko, nos, wargi też. wypadło i serce.Rozdeptałam je. `Ta co tańczy odbijanego ze słońcem i uśmiechem .
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
. tamten czas płynął innym tempem, beztroską młodość darzę sentymentem
. Tak jasne były noce jakby zabrakło chmur.. . Niby tak zwyczajnie, ale oczy mówią wiele.Uwierzyłam znów.. ![]() . Świat wypadł mi z rąk . Jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek? . Trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas . Potrzebny jest czyjś uśmiech by się uśmiechnąć . I znów wstanę rano... Pociągając tuszem rzęsy, powiem do siebie : Jesteś gotowa, by ponownie się rozczarować...
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Bez Ciebie mój świat nie istnieje.
Zniknęło to co uważałam za magiczne. Nasza miłość prysła. Przy tobie udawało mi się wszystko, co wcześniej uważałam za nieosiągalne. Siostry bez endu proponują ci wiele promocji, a ja oferuję ci moją bezgraniczną miłość. Bez endu. Zainteresowany? Łatwo powiedzieć, że to nie ma sensu. Trudniej nie poddawać się i spróbować odnaleźć ten sens razem;* - Dasz mi du..py? - A w morde byś czasem nie wolał? Ona czekała, aż on zaprosi ją na wspólne spędzenie wieczoru. Niestety on miał zaplanowaną noc z całkiem inną osobą. - Jaka ty jesteś ładna ;* - Raczej nie chciałbyś zobaczyć mnie jak wstanę rano. - Przy mnie nie musisz w ogóle wstawać. Bez względu co było, co przez te lata się wydarzyło żyjmy właśnie tą chwilą. Kocham Cię. To jest mój najważniejszy priorytet. |
|
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
'Jeden krok z Tobą jest lepszy niż
tysiące mil w gwieździstą noc bez Ciebie.' I gdy nadchodzą wieczory takie jak ten, gdy wszyscy inni są gdzieś, szczęśliwi, a ty słuchając smutnej piosenki szukasz sensu życia... Miała ich wielu, nie miała jednego. Ich wszystkich nazywała jego imieniem. Jedyny plus to to, że nie można się spóźnić, gdy nikt nie czeka. |
||
|
|
|
#2324 |
|
Gość
|
Pamięta mnie ktoś?
Eh wzięła mnie jakoś wena na opisy. Byłam ze swoim byłym i jego bratem i panna tego brata na mazurach spędziliśmy cudowne 4 dni! mieliśmy do siebie wrócić a tu ot co leciał na dwa fronty. a teraz w zamian za to dostałam sms, że jesteś z inną, ale to mnie kochasz. Nigdy już Tobie nie zaufam, to koniec naszej znajomości. Zapomnij o mnie. Zmieniłam numer komórki, gadu gadu, ale i tak nie jest mi lżej.. |
|
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa - misiek <3 dziękuję.
Rozbite Lustro Śmieje Się Szyderczo. Nie Tylko Ono Teraz Pękło. Za Długo Przez Ciebie Płakałam... Teraz Odejdź...Po prostu Spier.dalaj. kiedy piszę "kocham", słowo wydaje mi się zbyt małe, w porównaniu z tęsknotą, która mnie spala, co dzień.
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, też Cię kochaam. <3Kochanie.
Nie możemy kontrolować myśli , możemy jedynie hamować ich głośne wypowiedzenie. Bym nigdy nie stała się człowiekiem przed którym sama siebie ostrzegam. Siadasz na dworze i zapatrujesz się w wygwieżdżone niebo i myślisz... A może jednak jest gdzieś miejsce dla Ciebie? Przecież jedna z tych gwiazd świeci dla Ciebie. Są jakieś dłonie, które ogrzeją Twe serce w chwilach smutku. Jest jakieś ramię, które osuszy Twoje łzy. Więc dlaczego czujesz się samotny i bez życia, skoro cały świat jest Twój? Bo boisz się tego ogromu...
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam na chwile,na niby.
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
pamięta ktoś jeszcze ?
![]() potrzymaj mnie w ramionach, proszę staram się odetchnąć za bardzo to przeżywam mamrotam wszystkie moje słowa do czasu, aż coś się nie przyklei wykrwawiamy się nie kochamy się to nie miłość to tylko zależność, posiadanie 'nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca'
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-07-24 o 21:02 |
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
znów nie było mnie kawał czasu. ale coś dodam.
marikab. pierwsza Tyś mnie okradła ;*. również co nieco sobie przywłaszczyłam. ** wczoraj po raz pierwszy od kilku miesięcy, poczułam Jego dotyk ust na mojej skórze. Jego dłonie wplecione w moje włosy. Jego oddech tuż przy moim uchu. o, ja głupia, ruda ćpunka! wzięła telefon do ręki. przeczytałam madę esemesów od Niego. w każdym było "kocham Cię". dzisiaj znowu to czułam. Jego dłoń na moim policzku. te Jego natarczywe palce uparcie szukające dreszczy na moich plecach. znów widziałam Jego oczy, wpatrujące się we mnie. pełne pożądania. słyszałam Jego czułe "kocham Cię". Jego "chcę wszystko, wszystko, czyli Ciebie. Ciebie już mam i nic więcej do szczęścia nie jest mi potrzebne, bo mam już wszystko". wciąż mam po Nim jakieś rzeczy. nie umarł. a jednak w moim sercu nie powinno już Go być. miś, którego dostałam na Walentynki leży w łóżku młodszej siostry. płyty Kasi Kowalskiej, niegdyś mojej ulubionej piosenkarki są schowane głęboko w plecaku, na dnie szafy. i bez komentarzy mojej przyjaciółki, że ostatnio leżały u mnie na biurku. i ta kartka z nad morza. jest w otoczeniu kartki z Pogorzelicy, a między kartką z Więcborka. na przeciwko niej są wlepki Widzewa. i nie to, że niby sobie sprawdziłam. i wcale nie leci teraz piosenka, nie będąca rapem, której nie słucham. przy której miałam tańczyć z Nim. i nie oglądałam filmu, który został specjalnie dla Niego ściągnięty. mój nowy internetowy kolega nie napisał mi, że nadal Go kocham. bo tak nie jest. a ja jestem szczęśliwa. i nie wmówicie mi, że tak nie jest. ![]()
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2010-07-24 o 21:16 |
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp - jeszcze pytasz ? oczywiście że pamiętam, takiego talentu się nie zapomina ! <3
'Jeśli chcesz dostać dreszczy
Mogę cię dotknąć zimną stopą. If you're looking for thrills Then get cold feet' ![]()
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
ZakreconaNaMaxa, z innej bajki - dziękuje kamisha, CookieCrisp, xxgroszek07xx - uwielbiam i okradam Z miłości boli mnie serce, powietrze i kapelusz. Pod spojrzeniem twoim znowu zmienię się. Niech wiatr muzyką dla Twoich uszu będzie ...być tam, zawsze tam, gdzie Ty... |
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Szukam tego, co większość ludzi niechciane gubi...
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie w tej chwili 857346 ludzi na świecie, ucieka przed czymś, panicznie się tego bojąc. 747456 ludzi, płacze przez wspomnienia. 388948 jest chora na miłość, a ja, wyłożyłam nogi na biurko, zapaliłam papierosa i na wszystko mam w.y.j.e.b.a.n.e.
- jak inaczej można nazwać przyjaciela? - prywatnym dostawcą ciepła i szczęścia. przesiadywanie nocą na huśtawce i wpatrywanie się w jego zdjęcie, na tle gwiazd, nie jest normalne? w takim razie ja też nie jestem. 'potrafił zepsuć dosłownie wszystko. nawet mój taniec w deszczu o czwartej nad ranem, przynosząc mi parasolkę. ' kiedyś spojrzę w gwiazdy, a zamiast znów przypominać mi ciebie, przypomną mi o tym, że przecież muszę zrobić pranie. |
|
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ - bierz, kiedy chcesz i ile chcesz
![]() Dzisiejsze wino jest bardziej czerwone, kochanie. Nie musisz akceptować każdej mojej wady, dobrze wiesz, że nie jestem idealna. Dla Ciebie ideał to blondynka z dużymi cyckami. Inteligentna. Krótko. Ideały nie istnieją.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-07-24 o 21:49 |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Na wstępie powiem, że jesteście niesamowite Żyję w ciągłym strachu. Przestraszyłam się przeszłości, boję się dnia dzisiejszego, drżę na myśl o przyszłości.
‘Nigdy się nie zmieni…’ Teoretycznie. Szkoda że praktyka nie zawsze pokrywa się z teorią. A miało być tak pięknie… Lecz potem wzeszło słońce, a wraz z nim szara rzeczywistość. |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
hotiie , CookieCrisp - pamiętamy rybki *grise - dziekuję skarbie, ja też Cie okradłam ![]() <3-- "bo to co dla mnie miało sens, odeszło razem z Tobą" los nie daje wielu szans daje jedną co jakis czas... nadal wypatruję Cię z okna... gdy zobaczysz w otwartym oknie zamyśloną dziewczynę wpatrujaca się w padajacy deszcz, to pomyśl jak cierpi jej dusza... żyła by kochać Jego. |
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
200 post ![]() Z tej racji, że to mój dwusetny post, pozwolę sobie wymienić zgodnie z tradycją moje ulubione pierniczki, które uwielbiam Kolejność jest bez znaczenia, bo każde z Was wielbię tak samo mocno. Bez was to forum byłoby niczym.![]() _ZaagubiOna_ ZakreconaNaMaxa ciiri LoveYourEyes Drift hotiie inguiring karmelowomi _mandarynka myCh xsxs ruda wiewiora PaniJana TiScatteroUnaFoto RobCoChcesz Siatkarka18 Guziki xD Primadonna panna_miodowa dresowa RozowaSkeyterka agrr BananowaDelma NieidealnaJa agatte kontrastowao _Panna_Migotka_ itstoolatex3 Toogether93 cornflower_ TwojaKokaina patrysiowa_ poprostuAsiss CaMa limitowanaa otojest istny_paradoks xxgroszek07xx cherry pie Borowiczanka bajkowa patrycjaxpp almostlover SparklyAngel TajemniczaPanna Missi_16 absorbeed keeendy dreams_x33 katrin_love Paralogiczna beautiful_lie Kofeina w Redbullach without_demur z innej bajki MrsUnfabulos Pistolecik kreskowa dontgivemenames papergirl NieodkrytaxD grise latin CukrowaPanna minimum4znaki Extremalna envious cornels marikab kamisha nydee CookieCrisp
Ale się was uzbierało Szkoda tylko, że połowa już tutaj nie bywa![]() ' Należy kochać rzeczywistość a nie złudzenia ' ' Ciekawość przypadkowych spojrzeń 'Odurzona urojeniami.
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Kochanie gdybym mógł to kochałbym Cię na zawsze. - A nie możesz... - Niestety dam radę tylko do końca życia ; * - Co byś zrobił, jeśli bym teraz powiedziała, że chce wrócić ? - Powiedziałbym, że czekałem na to od dwóch lat... - Jeśli ktoś kiedykolwiek skrzywdzi Cię tak jak ja kiedyś to daj znać, - I co niby zrobisz ? - Kiedy zobaczy moje zapłakane oczy, dowie się o nieprzespanych nocach, sam zauważy, że strata Ciebie to najgorsze co mogłoby go spotkać. `minuta ciszy po nas...` Wystarczył mi Twój oddech na moim karku, I dotyk Twych dłoni....
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
tak zwyczajnie pijana. leżała na trawie, mówiła wszystko co dusiła w sobie od dawna. Miała zamknięte oczy. Zapomniała, że jej głowa znajduje się na jego kolanach.
Zawsze przy niej był, choć tak naprawdę od dawna był inną. Kochała go jak cholera. Bo wiesz czego mi brakuje? tego, że gdy nawet nie chciałam lub źle się czułam to Ty byłeś. Nic nie mówiłeś. Byłeś! A ja wiedziałam, że mnie kochasz. _________________________ ______ Już nigdy jego własnością ! ![]() ![]() Zacząć życie od nowa
|
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
pełna poczucia winy otrząsnęła się z marzeń.
z jakiegoś powodu wspomnienie to wywoływało w niej teraz uczucie cudownego oszołomienia. ledwie miała odwagę przyznać się sama przed sobą. powietrze między nimi zdawało się być naelektryzowane i znowu pojawiło się to dziwne napięcie takie,jak podczas ich pierwszego spotkania,tylko dużo silniejsze. nie mogła wykrztusić z siebie ani słowa,westchnęła tylko kilka razy,by powstrzymać zdradzieckie łzy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

<3