|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Laylissia a czy jej były chłopak jest podejrzany?
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Osz cholerka rozumiem jak osoby bliskie muszą się czuć
wiem że może być to trochę samolubne ale moja siostra tez była na tej imprezie i szczęście mnie ogarnia że wróciła cała i zdrowa akurat tego samego dnia ale raczej nic nie widziała bo tak to pewnie by opowiedziała...
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Nie jest podejrzany, skąd macie takie dziwne informacje?
"Szczęście to ta, chwila co trwa- niepewna swojej urody. To zieleń drzew. To dzieci śmiech, słońca zachody i wschody." Edytowane przez Laylissa Czas edycji: 2010-07-24 o 07:58 |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, w ogóle nie potrafię sobie tego wyobrazić... Co czuje rodzina, bliscy
![]() Wczoraj czytając ten wątek poryczałam się ![]() Modlę się o nią, żeby znalazła się cała i zdrowa. |
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że muszynianka po prostu zadała pytanie, żeby się tylko upewnić, a nie kogoś osądzać.
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam wątek. To potworne, sama jestem Gdynianką, w Sopocie bywam nieraz, imprezy też się zdarzały, z przyjaciółmi. Aż ciarki mnie przechodzą, jak pomyślę, jaką traumę przechodzi ta dziewczyna. Ktoś widział, że ją ktoś goni i nie pomógł! Co za zdziczenie i brak empatii, a potem ludzie chcą by im pomagano
. Z drugiej jednak strony pamiętacie tego policjanta, który po służbie interweniował w sprawie jakichś oprychów w Tramwaju? Zadźgali go nożem, bo stanął w obronie ludzi! Coś potwornego, współczuję rodzinie. Mam nadzieję, że się znajdzie, trzymam kciuki!
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to było tylko pytanie :p
Jest jakaś akcja z rozwieszaniem plakatów? |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nic nie widzieli ...
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na dobre wiesci.
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Może nagroda od prezydenta pomoze w odnalezieniu... Oby ...
http://www.radio.gdansk.pl/?a=news&id=53785
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekała przed obcym mężczyzną
i nikt nie próbował jej pomócstrasznie jej szkoda...młoda dziewczyna( dokładnie w moim wieku), ładna... mam nadzieję, że się znajdzie, trzymam kciuki!
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Dizewczyny, gdzie są te nieoficjalne wieści od świadków, bo czytam, czytam, łapię się za głowę jak czytam komentarze pokroju" co was obchodzi ta ###$%%$%#$$%"
ale relacji świadków nie widzę. |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj jest tylko to: Do tej pory wszystkie tropy okazywały się fałszywe. Matka dziewczyny: Dzwoniła jakaś pani, która mieszka niedaleko plaży w Sopocie, mówiła, że tamtej nocy słyszała przeraźliwy krzyk. Wyjrzała przez okno i zobaczyła dziewczynę, którą gonił ciemnoskóry mężczyzna w skórzanej kurtce. Ale ta wersja się nie potwierdziła.
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, są to niepotwierdzone informacje, pewnie któryś z członków rodziny np siostra to opublikował...
Kolejny dzień i cicho... |
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
już od początku śledzę sprawę zaginięcia Iwony.
nie znałam jej osobiście lecz byla ona koleżanka mojej znajomej. sprawa jest straszna dla mnie.. nie mniej jednak myślę że to troche wina iwony , bo oddaliła się od znajomych... a teraz w sezonie w sopocie różni ludzie się kręcą. mimo wszystko mam nadzieje że się znajdzie cała i zdrowa. skąd macie informacje że Iwona znalazła się na plaży w brzeźnie? przecież z sopotu to kawał drogi ! Edytowane przez caroline_heaven Czas edycji: 2010-07-24 o 20:53 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
nowe infoirmacje
http://www.mmtrojmiasto.pl/9894/2010...gory=naSygnale |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
nie przypuszczałam, że wizaż zajmie się sprawą
czekam na finał |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się, że nagroda pieniężna może zwabić wielu oszustów, którzy będą żerować na cierpieniu rodziny. Jakim trzeba być idiotą, żeby robić sobie durne żarty, wówczas, gdy dla rodziny każdy sygnał jest na wagę złota.
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam teraz siły przeglądać i szukać, ale były podawane różne sprzeczne informacje, że ona była na plaży w okolicach brzeźna. Dla mnie historia się kupy nie trzyma, po co miałaby spod krzywego domku iść plażą zupełnie bez sensu zupełnie naokoło? |
||
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
boże straszne myśli przychodzą do głowy...
czasami myśle że mógł ktoś ją napaść i utopić w morzu ( odpukać ! ) i dobrze że zwiększyli ilość policji. w ogóle moim zdaniem jest sprawa nieźle nagłośniona także trzeba być dobrej myśli. ale nadal nie wierzę żę nikt nie widział jej tej nocy.. przecież muszą być jacyś świadkowie. pozatym taka ładna dziewczyna jak może ujść uwadze? |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
No, jeśli nawet była przy trzecim wejściu, ludzie... Tam jest zawsze pełno ludzi, zwłaszcza tego dnia, było afterparty po beach party, to prawie centrum miasta...
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
można też spojrzeć z innej strony.
może chodziło jej po prostu o 3 wejście od mola - licząc kolejno ? nie znam sie szczerze mówiac na numeracji wejść w sopocie , ale wiem że w Brzeźnie głowne wejscie ma numer 50 i w strone sopotu leci do góry. |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
no bo nie ma wejścia nr 3, najmniejsze w Sopocie to nr 13 (przy redłowie) a w Brzeźnie to chyba 51 jest wiec na pewno chodzi o trzecie licząc od mola
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
ciekawi mnie też jedna rzecz.. w jaki sposób rozmawiała z koleżanką przez tą chwilę przez telefon. czy słychać było w jej głosie nie pokój badz strach czy była całkiem spokojna?
bo może faktycznie wybrała się na spacer by uspokoić nerwy i to może w zupełnie innym miejscu coś ją spotkało. |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam cały wątek
czytałam też informację o zaginięciu Iwony w pracy tego typu zaginięcia - tzn. jak ktoś się rozpływa - są moim zdaniem najgorsze, bo nie ma wówczas żadnego punktu zaczepienia ale trzeba wierzyc i dociekać, nic innego nie pozostaje
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu ciągle głucho.. Macie jakiś scenariusz? Mi się wydaje że wyszła z plaży poszła na kolejkę i została capnięta gdzieś w okolicy dworca, tam jest dużo dziwnych klubów... |
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
scenariusz... ciężko powiedzieć.
właściwie może być wiele scenariuszy ! i dosłownie dziewczyna może być wszędzie. tak jak wcześniej pisałam , mogł ktoś ją napaść i potem utopić... bo nie wiadomo jak to z wodą i jak szybko można znaleźć ciało. albo faktycznie szła na kolejkę i gdzieś ktoś tam - a takich to nie mało w tych rejonach. albo nawet nie koniecznie na kolejce. po prostu okolice monciaka, wielu mężczyzn - dziewczyna ładnie ubrana. moja znajoma gdy rozmawiałam z nią na ten temat, twierdzi że iwona mogła zostać porwana i kto wie czy nie jest gdzieś teraz przetrzymywana? także naprawde. scenariuszy może być wiele. nie rozumiem co strzeliło jej do głowy by odejść od znajomych - nawet mimo kłótni ważne jest bezpieczeństwo ! ehh biedna dziewczyna
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() do głowy przychodza mi dwa przypadki zaginiec z plazy, ktore mialy miejsce w tym roku w moim miescie ale nie wiem czy jest sens je przywoływać i tak złorzeczyć
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2010-07-24 o 19:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Równie dobrze ktoś mógł ją zgwałcić, ciało wrzucić do wody...albo gdzieś zakopać...

. Z drugiej jednak strony pamiętacie tego policjanta, który po służbie interweniował w sprawie jakichś oprychów w Tramwaju? Zadźgali go nożem, bo stanął w obronie ludzi! Coś potwornego, współczuję rodzinie. Mam nadzieję, że się znajdzie, trzymam kciuki!

i nikt nie próbował jej pomóc