|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Dzień dobry
![]() Melduję sie z pracy ![]() Moje dziecko nie widzi mamusi już drugi dzień ![]() Jutro to nadrobimy Tak się stęskniłam za moim synkiem...Oglądam go jak śpi tylko ![]() Kawę już wypiłam
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Miłego dnia
Miramej, ciesze sie, ze Kuba byl grzeczny na Chrzcie. Morska, ja jak cos rozmrazam Malutkowi, to podajetylko tego samego dnia, robie takie porcje na raz. My pospalismy do 8, z mala przerwa na mleko o 6 to bedzie dlugi dzien, a za oknem mam deszcz...
|
#3993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie, ze wszystko się udało mimo przygód Cytat:
|
|
|
#3994 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
TZ idzie zaraz z malym na drzemke a ja myc stos garow ![]() w koncu nie pada ciekawe na jak dlugo
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zjadła 1,5 nektarynki, 10kuleczek winogrona i kilka kęsów drożdżówki i po dłużeszej chwili 2nabierki zupki warzywnej... W ostatni dzień pięknej pogody tak apetycznie zajadała się arbuzem, że po wejściu do wody się obkichała Na szczęście w pontonie miało to miejsce. Mój tato tylko pytał, czy może jej jeszcze dać, bo on jej nie liczy, ale żeby nie zaszkodziło ![]() A wczoraj po mixie narobiła mi w kąpieli Cytat:
u nas pogoda na szczęscie dość znośna.Nie ma deszczu.Grunt że sucho. Idę do albumów bo mam zaległości.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Samsunga mogę polecić z czystym sumieniem
Cytat:
![]() Same dobre wieści kroczków nowych słówek no i takiego ładnego zasypiania... ahh h i za ząbki...już Wam czwórki rosną a My nadal na jedynkach![]() ![]() ........... Dzień dobry niedzielnie... ![]() i uciekam do sprzątania, ostatnio ciągle brakuje czasu, aż babcia powiedziała że Nas eksmituje jak dzisiaj tego nie zrobię a że Zu śpi to musze wykorzystać ten moment Miłego dnia
|
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3998 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Starym kawalerem może nie zostanie ![]() ![]() Nie straszymy Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla Bartoszka,po pierwszych trzech kroczkach,szybko przyjdą nastepne no i jeszce nowe słówka i piękne zasypianieCytat:
Cytat:
zawsze powtarzam,że lepiej jak dziecko ma apetyt,niż męczyć się z niejadkiemKasia Cześc niedzielnie Pospaliśmy do 8.30 wszyscy ![]() U nas dzisiaj też dużo chłodniej,w nocy troszkę pokropiło.Teraz jest 16 stopni,po tych upałach to duża ulga ![]() Dzisiaj mam gości brat się zapowiedział z żoną i dwójką dzieci a z nimi siostra żony brata,ale taka z podstawówki jeszcze A rosołek się już gotuje,woda na makaron też,mąż skrobie ziemniaczki ![]() Miłej niedzieli |
||||
|
|
|
#3999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwazaj na te dni bezvatowe. Wtedy podnosza tam ceny .... Serio! na wykopie o tym bylo. A jakie modele sobie upatrzylas? |
|
|
|
|
#4000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najgorsze jest to,że muszę to dzisiaj zrobić![]() I wzajemnie |
|
|
|
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]()
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff... Już po imprezce. Nie mam mocy, ale było fajnie gorgulku miłego urlopu. Wypocznijcie Miramej fajnie, że Kuba była bardzo dzielny, dla Niego. Pokażesz jakieś zdjątko Kubusia? ![]() Kasiu śliczne zdjęcia z Roczku Laurki Morska ja czasami mroże po dwie porcje obiadku i po rozmrożeniu biorę jedną, a druga ląduje w lodówce na drugi dzień
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, widocznie obdarowujący nie trafili w gust obdarowanego ![]() , może będzie coś nadającego się u siostry.
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
Moje chłopaki śpia, podszykowałam obiad i mam chwile dla siebie. Dzisiaj TŻ by ła na giełdzie i kupił mi auto. Niestety za ta kwote jaka na samochod przeznaczylismy nic cudownego nie dało sie kupic. Wiec mam Opel Corsa. Bardzo mi sie podoba, naprawde babski, mały samochod. Dobrze wyposazony bo ma nawet kilmatyzacje ![]() Jak na poczatek moze byc, jestem zadowolona Cytat:
Cytat:
I oczywiscie zdjecia obowiązkowe
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Cass, gratuluje autka
Fajnie teraz bedziesz miala ![]() Ja rowniez podszykowalam obiad, ale Malutek sie juz obudzil, wiec znikam. Jakis smarkajacy dzisiaj jest, a co za tym idzie kaszlacy. Juz sie nie ludze, ze to na 3 zab . U nas szaleje ospa, mam nadzieje, ze Malutek nic nie zlapie
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko filtry w klimie wymieńcie
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Ola-Unhola
|
Cześć magi, cieszę się, że imprezka się udała. Czekam na fotki ![]() A jakie prezenty dostał Macius? Cass, gratuluję autka ![]() To teraz będziesz śmigać gdzie zechcesz i kiedy zechcesz ![]() JA sprzątam od rana znowu. Dopiero połowa kuchni skończona, a gdzie reszta, sypialnia, łazienka, szafy..... Zajrzę później, miłej niedzieli
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-07-25 o 14:44 |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy dziewczyny za życzenia
![]() Jeszcze miesiąc i roczek ale i tak impreze robimy dopiero w połowie września... czekamy na chrzestną aż z Norwegii przyjedzie i na mój urlop
|
|
|
|
#4010 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tak Kubuś po szczepieniu?Pytałam wcześniej,ale pewnie nie doczytałaś ![]() Cytat:
za Antosia aby żadne choróbsko Go nie chwytałoMy po obiadku,leżymy na kanapie Na polku pada deszcz,trochę przewietrzylismy się na tarasie,ze spacerku nici,przynajmniej na razie .Przed chwilką się dowiedziałam,że w nocy koleżanka z Damiana klasy wylądowała na ostrym dużurze z atakiem wyrostka robaczkowego,mieli ją operować Teściowa pójdzie później do jej babki na plotki,to wypyta co i jak![]() Wyprasowałam wszystko,co do prasowania było,teraz mam labę idę dalej na kanapę![]() Miłego popołudnia |
|||
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Magi, super, ze impreza sie udala ![]() Sylko ![]() Rowniez mam taka nadzieje... Antonio dzisiaj bardzo marudzi , padam z nog, a jeszcze ide do pracy... I meza ciagle nie ma ![]()
|
|
#4012 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Siły życzę Oby nocka szybko minęła i jutro żebyś mogła się wyspać i odpocząć ![]() A ja ciągle srzątam....
|
|
#4013 | |||
|
Zakorzenienie
|
No coś Ty
![]() Cytat:
Cytat:
a teraz hulaj dusza z Kubolkiem![]() Cytat:
za zdrówko mojego Zięcia![]() P.S. Jak to dumnie brzmi ![]() A My dzisiaj byłyśmy na wojażach... Moja Mama coś wczoraj marudkowała żebyśmy dzisiaj na groby jechały, bo dawno nie byłyśmy...a groby mamy jakieś 45 km od domu, w mniejszej miejscowości gdzie urodziła się Mama i mieszkał Tata, więc mamy tam większość rodziny...no i się zaczęły odwiedziny Zu zrobiła furorę, dostała kilka prezentów tak ot po prostu było naprawdę super....a w drodze powrotnej padła Później odwiedziny Dziadka na działce, bo się stęsknił przez dwa dni nie widząc Małej...i wróciłyśmy do domu. Fajny dzień
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Gorgulku wypoczywaj!! I żeby Wam pogoda dopisała, bo to nad morzem ważne ![]() Miramej ciesze się, że Kubuś był grzeczny i wszystko się udało.Magi, Aniu gratuluję udanych imprez Sylka, Unholy dzięki za komentarze w albumie. A Ty Sylka nie zazdraszczaj tylko tnij kochana, tnij To nie boli Unholy a Ty skończysz to sprzątanie w końcu?? ![]() Cass super, że masz już samochodzik ![]() Karola fajny dzień Dzisiaj odkryłam w skrzynce wezwanie z przychodni na szczepienie dnia 24 sierpnia... Priorix... Oczywiście też zaczęłam się bać Nadmieniam, że Zosia jest singielką póki co Chętnych zapraszam.To na razie tyle
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-07-25 o 21:31 |
|
|
|
#4015 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzy pralki wyprasowane![]() Super,że odwiedziny się udały My dzisiaj leniuchujemy w domu i ciągle pada![]() Lubię spać jak pada ![]() Zapomniałam napisać,pisałam wczoraj do Tuli jeszcze raz sms-ka a miałam nadzieję,że przy weekendzie może zajrzy choć tutaj![]() Dziołchy a co z Wami? Gdzie reszta? ![]() Czeko ma dalej zepsuty kabel od neta? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
ale krótkie by mi chyba nie pasowały,a fajnie byłoby mieć jakąś znośną,prostą fryzurkę![]() Dziewczyny własnie piszcie o tych szczepieniach,bo chciałabym wiedzieć co i jak u Was i która czym szczepi? Póki co będę odciagać ile się da![]() No to może Zosieńka jest drugą połową mojego Bartoszka?
|
|||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
coś niebardzo płodne dziś byłyście u nas rodzinna niedziela Udał się nam spontaniczny spacer na plac zabaw dla dzieci.Podreptaliśmy wózkiem, bo blisko.Myśleliśmy że parę minut tam spędzimy a my zabawiliśmy dużą godzinę na zjeżdżalniach, dmuchanych zamkach,w basenie z piłkami i w tunelach gdzie zasuwałam z małą po kolanach ![]() Zasnęła w drodze powrotnej. Zasiadłam z nią na podwórku czekając na szwagra z siorą i dzieciakami i tak sobie siedzimy, gadamy a L po ręce chodziła osa ![]() Paniki nasiałam i ją obudziłam. Wypiliśmy kawkę i udaliśmy się do nich na niedzielny obiadek. Ja pojechałam rowerem, a męża wysłałam do Ikea po blokady na zamrażarkę.Ale jutro się zdziwi Wróciliśmy na kąpiel. Wróciłam z rowerku zasiadając do lektury a tu mało co naklikane ![]() Cass, dopiszę tu bo do galerii nie zajrzysz za odpowiedzią. Potrzebujesz jeszcze mobilizacji? bo moje nogi rok temu to nawet kołków nie przypominały. Nadmieniam że do 100kg niewiele mi brakowało.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-07-25 o 21:44 |
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dziś spędziliśmy dzień na rowerach - jeździliśmy po placach zabaw Tomek był zachwycony i nie pozwalał się sadzać z powrotem w foteliku - w drodze powrotnej niemal usnął w foteliku
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?
![]() Zosia wypowie się jutro. Jeśli chodzi o mnie to się zgadzam
|
#4019 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
uuuuu cieniutko dzis z Wami cieniutko
![]() oglaszam, ze Marci zrobil dzis normalna kupe taka jak zawsze ![]() iiiiiiiiiiiiiiiii kupilam lodowke mielismy kupic taka: http://www.lg.com/pl/sprzet-agd/lodo...R-B399PLCA.jsp ale, ze bylo bez vatu wiec kupilismy drozsza, ktora nam w sumie wyszla tyle co ta tansza, o taka: http://www.lg.com/pl/sprzet-agd/lodo...R-B399PLQA.jsp aha i lodowka ma i odszranianie chlodziarki i rozmrazanie zamrazalki Cytat:
no my chcemy kupic p4w nie dam rady zrobic Ci wlosow w srode TZ musi jechac walczyc z domkiem, a poza tym w srode przywoza lodowke wiec musze bycale powiedzial, ze moze w piatek zostanie z dziecmi
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Tak się stęskniłam za moim synkiem...

Ale Antonio to przystojniak więc cieszę się że został dla Zu

... ale On jest taki dzikus, ze masakra, chciał by od razu biegać 
oczywiście musi wypić mleko przed spoaniem, ale jak jest ze mną to zasypia w 3 minuty 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
... siedzieliśmy w domu, a grilla postawilismy na tarasie