|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Ale tego do budowy
![]() Jest w plecaku Gronia... tylko nei wygląda jak statek tylko jak mapa ![]() A Majkol i tak jedzie ze mna ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- No gdzie ja i spanie przed 1 ![]() Julka przekazuje Ci pałeczkę w nabijaniu Nibylandii postów ![]() No chłodek...ale kurde troche może już za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
Anisia
![]() ![]() i for you ![]() Załącznik 3277454 Załącznik 3277455 Załącznik 3277456 Załącznik 3277457 Załącznik 3277458 wracajcie cali i zdrowi, bawcie sie dobrze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale im blizej nas, to juz nie pada, wiec spoko, to poszlo wlasnie tam i idzie dalej na wschod ![]() nie martw sie, pogoda ma byc akuratna ![]() tak tak jedzie na kubku ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- kama, Ty z rozpedu, do jakiejs szychy nie powiedz : glupolu ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Jak mówię tak do Majkol to się cieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
![]() Rozmawiamy po chińsku, zeby żadna strona nie była pokrzywdzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
zafarbowałam włosy
![]() po 3 miesiącach się w końcu zdecydowałam ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- biorę kompa ![]() aparat, pendrive, ładowarki, komórki, majkola auto mam już załadowane, a jeszcze w uj rzeczy do spakowania, a o lodówce samochodowej nie wspomnę ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Bosze czy ja wszystko wzięłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wpadniesz mam nadzieje od czasu do czasu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
widze ze Kamusia i Grosia az zaniemowily, jak się pojawiłam
![]() o 4 rano wstaję ![]() zaraz idę nynać ![]() muszę ryż zebrać, bo się z kolegą, z którym po nocach się całuję w snach na misję ryżową umówiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- nie martw się, grunt to pieniadze, kubek, majkol i kostium na plaze a co do reszty, to sama sie zdziwisz jak kobieta potrafi coś z niczego zrobic, gdy przyszpili kryzys ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- oczywiscie ![]() będę wpadać albo całkiem z rana, albo poznym wieczorem, pewnie lekko nagrzana ![]()
#3941 |
Zakorzenienie
|
Ok, kochane moje...ja już się zwinę...obczaję jeszcze okiem czy wszystko mam
![]() Posiedzę chwilę u mamy...i za godzinę w drogę ![]() trzymajcie się cieplutko...bedę tęsknić i opiekować się należycie Majkolem ![]() Buuuuuziaki. Kocham Was ![]() Do przyszłego tygodnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
włosy farbnęłam na ciemny brązik
![]() czyli podrasowałam mój kolor ![]() Bloomsia świadkiem, nie potrafiła dostrzec moich 15cm odrostów ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Kamusia, to ja ci będę machać ze świnoujścia, odmachasz mi, prawda? ![]()
#3943 |
Zakorzenienie
|
Jestem po Tropicalu, Błękitnej Lagunie, Głębokiej Dolinie i Margaricie (
![]() Idę coś oglądać ![]() Nie wiem czy się jeszcze załapałam, żeby Anisię i Kamusię ucałować? Mam nadzieję, że tak ![]() ![]() ![]() ![]() Będę tęsknić ![]()
#3944 |
Zakorzenienie
|
kamusiu pa kochana
![]() musze wytrzymac, ale bede tesknic ![]() wracaj do nas predziutko i nadrabiaj potem ![]() i odcinka nie wstawilas ![]() to bedziesz miala robote po ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
Jestem i już dzisiaj nigdzie się nie wybieram.
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Zostałam sama na weekend, ale jakoś nie mam ochoty nigdzie iść, więc raczę się piweczkiem w domciu. ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- W sumie nawet piciem do lustra nie można tego nazwać... chyba raczej piciem do komputera. ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Zresztą- bez przesady- mam tylko jedno piwko, więc za wielkiej imprezy to nie rozkręcę. ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Najważniejsze, że dobrze schłodzone. ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Czy ktoś tu jeszcze jest? :tuptup: ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Aha, tu nie ma ikonki "tup tup" ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Jest tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- To jest takie mocno naciągane "tup tup". ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- W sumie więc do ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Włączyłam Raida do kontaktu... dziady paskudne mnie tak ostatnio pogryzły, że przyrzekłam im zemstę. No i teraz padają, jak kawki. ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Jutro robię test- zanabyłam dziś drogą kupna bazę pod podkład i zamierzam sprawdzić, czy to aby rzeczywiście takie dobre, jak piszą... ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- O, dokładnie taką bazę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...gladzajaca.htm ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Wstyd się przyznać, ale po raz pierwszy będę mieć do czynienia z tego typu kosmetykiem. ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- W sumie jak tak patrzę na swoje półki w łazience, to dochodzę do wniosku, że starość to straszna rzecz. Mam na półkach coraz to więcej i więcej różnych cudactw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Konto usunięte
|
Jest Hisia?
Bo mam pytanko dot. niemieckiego... |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Z drugiej strony- nie raz i nie dwa czytałam na Wizażu, że dziewczyny w wieku lat 25-ciu używają kosmetyków przeznaczonych dla kobitek po 30-stce i tłumaczą to "zapobieganiem zawczasu".
Więc może nie jest ze mną jeszcze tak źle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
o Anka
![]() ja mialam bazy rozne, ale jakos nie lubie, bo nie lubie tego pudrowego dotyku potem ![]() nie ma Hisi ![]() widzialyscie, ze na Love parade w Niemczech 15 osob moze zginelo ![]() ech dziwnie sie czuje, jak dziewczyny wyjezdzaja oby szybko nam tu wrocily, szczesliwe i wypoczete ![]() a ja zmykam, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbyśmy mieli takie drogi, jak w Niemczech, to by się ode mnie z Wro czy od Anisi jechało nad morze 5 godzin a nie 10. ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20906602]Już myślałam, że ciążowy ![]() Robiłam raz w życiu, dawno temu, trzęsącymi się rękami. jak jeszcze nie łykałam tabsów. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buźka!, dobrej nocy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
dobranoc, zyczcie nam szerokiej drogi i malo problemow
![]() ![]() zajrze do was z trasy ![]() ide sie legnac na 3,5h o 4,00 wstaje ![]() baj!!
#3952 |
Zakorzenienie
|
Aniś, wyleguj się i odpoczywaj... i przysyłaj co czas jakiś pozytywne fluidy.
![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Spać poszły wszystkie, zostawiły Ankę samą. ![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- Nie zostawia się Anki samej 25-tego. ![]() ---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Aniśku i Kamuszko życzę Wam udanego wypoczynku i słonka duuuużo ![]() Wracajcie szybko... zadowolone, opalone i radosne ![]() Idę potańcować ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- cześć Pisareczko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20906581]Jest Hisia?
Bo mam pytanko dot. niemieckiego...[/QUOTE] ![]() Cześć. ![]()
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Anka, no niestety, znow 25, ale sama nie zostalas ![]() po 4 wstalam, to myslalam, ze Anisia tez, ze kama jedzie i pewnie spia w autobusie ![]() patrze na te pogode i mysle czy jednak nie do nas , zimno troche, slonce jakos majaczy, ale pokazywali fronty deszczowe i teraz nie wiem ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- czesc Monia ![]() jak samopoczucie ![]() teraz tu musisz wiecej, bo bede sie czula samotna ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- teraz wiem co z ta szybka odp., ze klikam na nia, ale nie zjezdza na to okienko na dol, ale dziala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Groniu boję sie wiesz jak to będzie w tym pażdzierniku, czy dam sama rade. Bo boje sie o te moje nogi.
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() śniłyście mi się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Geez, mam nadzieję, że w ubraniach.
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Wyspałam się, piję właśnie kawę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
Anisia nie poda dziś kawy z ciachem, spróbuję nam to choć troszkę osłodzić.
![]() ![]() Załącznik 3277725Załącznik 3277735Załącznik 3277736Załącznik 3277737Załącznik 3277738 Załącznik 3277739Załącznik 3277740Załącznik 3277741Załącznik 3277742Załącznik 3277744
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-07-25 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
wpadłam ocmokać pupki i lecę
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.