|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Ja bym np. bardzo się martwiła o TŻ gdyby nie odbierał telefonu cały dzień czy noc i nie dał mi chodź najmniejszego znaku życia i TŻ również . Zdarza się ze zapomnę napisać rano do TŻ to dzwoni czy jest wszystko ok .
Więc sądzę , że w sytuacji Madzi powinna odebrać w nocy telefon , dać znak życia czy nawet teraz , za kilka dni znów będziesz płakać , że możesz go stracić .Teraz masz pretensje do niego , że zapomniał o Tobie , może zrozumiał , że masz go gdzieś i dlatego nie zadzwonił po raz enty .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Madzia jesteś cudowna, na Ciebie zawsze można liczyć (poczułam się pominięta przez zazdrośnice, ale Ty mnie zauważyłaś
![]() dla Niego wujostwo rodziców nie jest ważne, ba sam mówił, że ich nie zaprosi - a tu nagle bach zmienił zdanie, a to tylko i wyłącznie bo chciał iść rodzicom na rękę. Wystarczyłoby gdyby mnie poinformował o tym troszkę szybciej, bo przy ostatnim spotkaniu mówiłam twardo Jego mamie, że ich nie zaprosimy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4864 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Byłam dzisiaj na wykładach teoretycznych, jena panienka się tak wymądrza,że aż się nie da jej słuchać. Jeśli mówiłaby coś mądrego to nie ma problemu, chętnie posłucham, ale ona mówi o rzeczach, które każdy zna. Madzia, odbierz telefon od Tż, bo On i tak się domyśli,że coś jest nie tak. Arrakis, gratuluję romansu ![]() Claris, ja bym poszukała innego zakładu i robiła próbną fryzurę do upadłego i następnym razem zabierz ze sobą kogoś kto Ci mądrze doradzi. Idę dalej nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze,że sie dogadaliście jakoś i jest dobrze,nie ma co sie o to kłócić ![]() Ja ide spać a raczej spróbuje,cała sie trzese ,że tak olewa....a jutro wraca... Dobranoc Wam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
Nie no, nie idźcie spać, ja niedawno wstałam
![]() Madzia, On pewnie nie dzwoni, bo tyle razy dzwonił,a Ty i tak nie odbierałaś. A teraz może się nie odzywa, bo chce Ci pokazać jak to niefajnie nie wiedzieć co się dzieje u drugiej połówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na ślubie w zeszłym tygodniu - można było się ugotować, a w kościele każdy twarz chusteczkami wycierał... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
dobra ja też uciekam ponieważ za kilka minutek TŻ przyjedzie i w końcu będę mogła się do niego przytulić i spędzić całą noc wtulona w niego ahhhh.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Dobranoc, idę i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja po męczącym dniu
![]() Z tżtem, (jego bratem i bratową) Zasypiam ![]() Jeju, nie mogę się doczekać relacji Carmi ![]()
#4871 |
Zakorzenienie
|
Madziu, a po co ma kolejny raz się dobijać? NIe chciałaś, to nie będzie Cię niepokoił. Chcesz to naprawić? Napisz mu sms, że tęsknisz i żeby zadzwonił, bądź sama zadzwoń, nawet, jeśli miałby nie odebrać teraz, pewnie oddzwoni.
A mnie jest ciut przykro ![]() Miałam fajny wieczór z TŻ, ale najpierw dobiło mnie jeżdżenie, bo poczułam się jak ostatnia łamaga samochodowa. No nie wychodziło mi parkowanie tyłem i już. Jeszcze TŻ rzucił mi kilka uwag, łącznie z tym, że może faktycznie nie powinnam robić prawa jazdy, co mnie ubodło, bo jestem w tym temacie b. wrażliwa. Potem mi przeszło, on mnie udobruchał, poszliśmy na spacer i pizzę. No i napisała do mnie koleżanka, że jest możliwość polecenia za 40 zł do Rzymu, albo do Oslo za 70zł w obie strony pod koniec września. I że chce lecieć ze mną, co ja na to. Ja bardzo chętnie, ale musiałabym z mamuśką uzgodnić sprawę. TŻ zrobił smutną minę i w ogóle strzelił małego foszka, że nie chce z nim nigdzie jeździć. Że jak ja chcę jechać, to on nie może, albo na odwrót - mnie nie ma, gdy on może. Wypomniał mi troszkę Turcję, a ja się poczułam tak winna, że w sumie byłabym gotowa nawet zrezygnować z wyjazdu. Potem zaczął o Krakowie, że mogłam się przenieść i dlaczego tego nie robię. Ile mogę mówić, że nie kalkuluje mi się? Ja ryzykuję wszystko - uczelnię, mieszkanie i znajomych na rzecz tego, że w Krakowie musiałabym iść na nową uczelnię, szukać nowych koleżanek i szukać sama pokoju, wyprowadzać się, wprowadzać po to, żeby go widzieć 2 razy w tygodniu a nie raz? Postawiłam warunek - przeniosę się, ale będziemy mieszkać razem. On wie, że go nie spełni. No normalnie płakać mi się chce i w ogóle smutno ![]()
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
padam
![]() poszliśmy z TŻtem robić lazanię na jutro. Pomijając fakt, że zabrakło makaronu, okazało się że i mięsa, i ogólnie lazania wyszła do pupy, to odkryliśmy robaczki w makaronie. Jak zaczęłam przeglądać naszą szafkę, to były i w ryżu i przyprawach ![]() Pozamykałam wszystko w szczelne pojemniki, ale nie wiem czy to coś da, bo po 1) to były w makaronie który był w szczelnej metalowej puszce, po 2) współlokatorom nie przeszkadzają jakoś ![]() ![]() Wyczyściłam naszą szafkę, i mam nadzieję że to coś da. Uhhh. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecał,że dzisiaj bedzie sie normalnie do mnie odzywać i wieczorem zadzwoni ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Madziu
![]()
#4876 |
Zakorzenienie
|
Zwiesiu ale obiecał,że bedzie miły,czemu ja mam cierpieć przez to,że był niewyspany?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Gwizduś, gratuluję awansu, zdolniacho ![]() ![]() a jak tam sprawy z lubym? Madziu, moim zdaniem on miał prawo być wkurzony. nie chciał dać się zmanipulować, tzn. tak mi się wydaje, że mógł odebrać Twoją propozycję noclegu jako coś w stylu "teraz go udobrucham" - a poczuł się urażony Twoim zachowaniem, nieodbieraniem tel. itd. Potem jeszcze foch, że nie powiedział tego, co chciałaś uslyszeć... no dla mnie to on po prostu musiał się z tym przespać SAM i dzis będzie OK ![]() Med, nie wiem, co napisać... strasznie mi przykro... mam nadzieję, że dojdziecie do jakichś wniosków i np. wyjedziecie gdzieś choć na weekend. ![]() Skimos, dobrze, że wywaliliście te makarony ![]() Arrakis - śmiem twierdzić, że jemu też serducho mocniej bije, jak o Tobie myśli ![]() A ja wczoraj piwkowałam z koleżankami z pracy i tak: 1. wzięłam łyk piwa i już mówiły, że jestem pijana ![]() ![]() ![]() 2. jako jedyna wypiłam 3 piwa (wszystkie piły po 2 lub po jednym) 3. jak poszłam po 3 piwo, to mi powiedziały "A pamiętasz, że jutro pracujesz?" ![]() Czuję się alkoholikiem ![]() ![]() zaraz śniadanko i wracam do Was ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-25 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |||
Zakorzenienie
|
kurtke, jakas ciepla bluze i dlugie spodnie zawsze dobrze wziac bo z pogoda to roznie bywa... lepiej wziac i zeby sie nie przydaly niz jakbys miala marznac potem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tylko to jest bardziej skomplikowane - i u mnie i u niego sytuacja zyciowa jest nieco zagmatwana ale nie chce sie wdawac w szczegoly.... i ja tez powiedzialam cos co go troche wkurzylo - tez nie bede sie wdawac w szczegoly, pozniej to troche wyjasnilam dokladniej o co mi chodzilo i juz bylo ok, mam nadzieje, ze nie bedzie to mialo wplywu na to co miedzy nami jest czy mogloby byc....
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madziu, Ty wiesz najlepiej, co on mógł pomyśleć i poczuć... poczekaj, aż zadzwoni, jak wstanie, ale nie poruszaj tego tematu, jeśli będzie miły itp. wtedy Ty też bądź miła, tak jakby wczoraj nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Arrakis no chyba te rzeczy wezme,dziekuje
![]() A co do Tża to mówiłam mu żeby na mnie sie nie wyżywał przez to ,że jest zmeczony a on na to,że wcale sie nie wyżywa:/ mówił,że niczego wiecej nie chce tylko pójść spać.. nie wiem,ale tak jak mnie mocno cieszył ten wyjazd i nie mogłam sie go doczekać tak teraz nie chce jechać,nie mam ochoty ani checi ![]() Twój D.napisał,że o Tobie myśli czyli wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Jeśli bedzie miły i też bedzie pisał takie smsy to ja nie zamierzam być chamska bo sama nie chce wracać do tego co bylo wczoraj. Nie dowie sie,że mi źle i przykro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a rzeczy cieple wez koniecznie, bo moze byc zimno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Madziu, myślę, że troszkę wyolbrzymiasz. tzn. że on miał prawo czuć się niefajnie i tak reagować, jak reagował. w każdym razie chyba oboje lekko przesadziliście i właśnie dlatego nie powinniście tego tematu poruszać.
będzie dobrze, zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wezme ![]() Cytat:
![]() nie wiem co zapakować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Madziu głowa do góry, Twój Tż też mógł się poczuć olewany, w dodatku zmęczony - więc wszystko się skumulowało i dlatego był niemiły i rozdrażniony podczas rozmowy. Zobaczysz wyśpi się i Wasz wyjazd będzie udany
![]() a ja się zabieram za przygotowywanie trzeciego tymczasowego (dla krewetek) akwarium ![]() ![]()
#4886 |
Zakorzenienie
|
Osz, pokaż akwarium krewetkowe
![]() w ogóle to się zaczęłam zastanawiać, o co chodzi niektórym... P. był na tym wyjeździe z kumplami. na drugi dzień po powrocie dzwoni jego kuzyn (i najlepszy kumpel) i mówi, że taki znajomy robi grilla i czy nie przyjdziemy. My tego znajomego za bardzo nie lubimy z kilku względów, ale jak jest, to jest. wisi nam jego jestestwo. P. powiedział kuzynowi, że jak wrócę z pracy, to pogada ze mną i da znać. No to wróciłam, gadamy, ja mówię, że w sumie dawno bardzo ich wszystkich nie widziałam i jestem chętna. Nie zdziwiło nas, że S. nas zaprosił na grilla za pośrednictwem kuzyna P., bo P. i S. nie mają swoich numerów i zawsze takie spotkania "umawiał" kuzyn P. tego dnia przyszła moja siostra na kawę i w sumie nawet myślałam, żeby ją wziąć z nami, bo głupio by mi było tak "odwalić" z nią kawę w pół godzinki. ale nieważne... ja poszłam rozmrozić boczek (grillowany boczek ![]() ![]() dziwne to, bo zawsze oddzwaniał. doszłam do wniosku, że po prostu kuzyn P. spontanicznie nas zaprosił, potem powiedział o tym S., ale on (jako gospodarz) nas tam nie chciał. no i kuzyn P. nie chciał nam tego chyba mówić wprost. a potem może zapomniał o wszystkim... w każdym razie dziwnie się poczułam. P. się wkurzył i uznał, że jego kuzyn to większy dzieciak, niż sądził. najlepsze jest to, że oni z P. się widują dość często,ale z resztą znajomych rzadziej, a wszyscy wiszą P. kasę za benzynę. i to jest takie do d..., bo ani ja, ani P. nie lubimy upominać się o swoje. a teraz trzeba będzie... bezsens, bo to dorośli ludzie (29-31 lat), a użerać się z nimi czasem trzeba jak z dziećmi. to jedna sprawa. a druga jest taka: Bardzo często nas zapraszali w soboty rodzice P. na obiad. W lipcu jego mama ma wolne w przedszkolu, czyli ma więcej czasu. Jego tata jest na emeryturze. i co? i przez cały lipiec nas nie zaprosili. dziwne to takie... nie chodzi o jedzenie, tylko o to, że kiedyś dzwonili i pytali, co robimy, czy nie chcemy wpaść itp. a teraz nic. do tego w lipcu byliśmy u nich raz - w urodziny siostry P. i to była niespodzianka (w sensie sami się wprosiliśmy, by ją odwiedzić z prezentem, a nie że nas zaproszono). zastanawiam się, czemu już oni nawet (rodzice w końcu) nie dzwonią do P. ani nic... czuję się odrzucona zarówno ze strony dobrych (jak myślałam) znajomych, jak i rodziców lubego. dziwnie mi. przytulcie ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-25 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Madziu ale jak miał się czuć twój TŻ. Jak mówisz, był zły i zmęczony i sam mówił że marzy o swoim łóżku. Do tego pewnie poczuł się olany przez Ciebie, a Ty nagle chcesz od niego deklaracji i to wtedy a wtedy, a nie kiedy on chce. Myślę że dziś będzie lepiej, ale wyjaśnij mu że nie odbierałaś bo było Ci smutno a nie chciałaś psuć mu humoru.
Swoją drogą.. lubisz słuchać takiego wymuszanego "kocham"? Madziu, przypomnij sobie jak było ostatnio, i co mu obiecałaś. Będzie dobrze ![]() My niedawno wstaliśmy, zaraz idziemy do kościoła, ehh w nocy TŻ dzwonił do siostry no i jego babcia jest już w stanie krytycznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zasnęłam na 2 godziny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie bedzie coś smacznego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do znajomych to może nie ma kasy żeby oddzwonić,albo myśli,że jak Was już zaprosił to bez sensu dzwonić znowu bo wie,że przyjdziecie.Pójdziecie tam ? Dziwne to,że rodzice Twojego Tża do niego nie dzwonią,w końcu to ich syn. Może czekają aż w końcu on do nich pierwszy zadzwoni?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.