|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Olka
![]() A, nie pochwaliłam się Wam, że wygrałam tę aukcję z Louboutinami!
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
jakaaa aukcjeee ?
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się później jak się chodzi
|
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, ale jazda :co jest: Udusiłabym siostrę
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dzięki, na pewno się pochwalę
a wygrałam dzięki Remedios (jak dobrze pamiętam) - bo poleciła mi snajpera, jak byłam w pracy to mi podbiło ładnie i to nie kwotą na maks tylko odrobinę
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Justi...ladneeeee
a myslisz ze to oryginaly sa??sprawdzony ten sprzedawca??ja tam nie ufam wiekszosci aukcji na all dotyczacych drogich butow...zawsze mnie dziwi jak mozna sprzedac buty za przyslowiowe grosze ktore normalnie kosztuja kilka tys...musialabym przesledzic sprzedawce zanim bym sie zdecydowala chyba ale ja to taki niedowiarek jestem hehetez zawsze snipem licytuje
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieliśmy nadzieję że dożyje naszego ślubu ale wszystko w rękach Boga.Gwizdaku jak sama mówisz, rozmowa na spokojnie. Każde niech powie czego teraz pragnie, czego oczekuje. Zacznijcie jakby od nowa. Zawsze warto Olka Odezwał się od wtedy? ![]() Justyna ![]() My byliśmy w kościele, teraz ja chciałam robić kartkę na urodziny babci (za 2 tyg, ale wolę mieć wcześniej) ale TŻ chce do kompa siąść Niiiic mi się nie chce. A dziś jeszcze dyżur trzeba zrobić (no tak, cały tydzień nie było czasu ), szafy chciałam z ciuchów wysprzątać bo połowę to nie wiem co mam
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale się zobaczy, jeśli nie oryginały, to będą najdroższe repliki w moim życiu ale płakać nie będę, to tylko pieniądze ![]()
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze pieniadze pozaaa tym teraz za porzadne szpilki trzeba dac troche kasy wieeec nawet jakby byly podrobione toooooo niewaazne bo pikne sa
![]() oby byly wygodne no i pasowaly na stopke ![]() a przez Ciebie wlazlam na allegro i laze po butach a ja mam uzaleznienie w tej kwestii :P
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
No, to się rozumiemy
powinny pasować ![]() A z tymi butami to ja wieeeem, znam to, na te LB też trafiłam przez przypadek w szafie już mi się buty nie mieszczą...
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/item115804619...n_38_asos.html aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie korory hahahah beda moje :P:P ja jestem chora ale uwielbiam takie pokrecone buty kolorowe
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
miałam zdac realcję z wyjazdu:
niedziela: mieliesmy wyjechac o 4 rano niestety mały poślizg bo dalismy radę dopiero o 9 postój w muzeum drogownictwa w szczucinie na miejscu bylismy kolo 15 okazało się że w Cisnej są dni Cisnej, bardzo miło spędzilismy wieczór, kilka piwek, świetna muzyka i zabawa przy tej kapeli http://www.jamendo.com/pl/artist/k.n.d.d , polecam brak pierścienia poniedziałek: dzień zaczął sie okropnie, gęsta mgła, ale nic to postanowiliśmy wybrać sie mało uczęszczną (wydawałoby się łatwą trasą ) na Wołosań, strasznie ciężkie podejście, za każdym razem jak wspinalismy sie na górkę to nam się wydawało że to juz sz czyt hahaha, Wołosań zdobylismy z 5 razy jakośc dotarlismy do domu (21 km) brak pierścienia wtorek: piękna pogoda, co robimy , wspinpinamy sie na najwyzsze szczyty polskich Bieszczad Tarnicę i Halicz, autobusem do Wołosatego i na szlak (myslałam że płuca wypluję i zejdę) Tarnica zdobyta idziemy na Halicz , zerwał się wiatr i zaczęło grzmieć Kawunia nabrała takiego tempa jak nigdy (wszakże przeczytała jak niebiezpieczna moze byc burza w górach) zdobywamy Halicz potem rozsypaniec i wracamy do Wołosatego (19 km) i autobusem do Cisnej brak pierścienia środa: połonina wtelińska PRZEPIĘKNIE brak pierścienia czwartek: Kawuszka zakłada wydekoldzoną bluzke ( w celu wyrównania dekoltu) i idą z Tztem na spacer do rezerwatu sine wiry, po drodze spotyka nas stado końskich much (mam na ciele 56 ugryzien Tż liczył ) burza z gradem i takim deszczem że nawet majtki miałam mokre (28 km spacerku)brak pierścienia piątek: dzień wyjazdu, pojechalismy na zaporę nad Soliną (zwiedziliśmy ja również od środka POLECAM jesli na dworze upał to tam przez cały rok 7 stopni ) zamek w Sanoku i "Gospodę u Wiedzmy" podają tam pierogi w 102 samakach dojechaliśmy do kilec o 22 brak pierścienia i to tyle, czuję się zawiedziona niestety
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do mnie koleżanka idzie, ech, potrzebuję rozmowy ![]() Miłego popołudnia
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Candy
buty są mega!!! Zupełnie nie mój styl, ale chcialabym na kimś zobaczyć ![]() Kawuszka, no fakt, na tarczy wróciłaś, ale wyjazd się bardzo udał, z tego, co widzę, więc nie ma co rozpaczać zazdraszczam tak udanego urlopu. A powiedz mi, ciekawego coś w tym muzeum drogownictwa? Bo się z G. tak wybieramy już długi czas, a ostatnio byłam tak jakieś... 8 lat temu
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
ale relacjaaa Kawula
ale przynajmniej wypad udany !!Justys no ja je zobaczylam i mysl " beda moje" szalenstwo kolorowe ciekawe czy mi z nog by nie spadly bo jedne mam podobne i mi spadaja z nog i chodzic nie moge w nich w ogole
Edytowane przez Candy Killer Czas edycji: 2010-07-25 o 14:42 |
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Justynko gratuluję! ale zupełnie nie wyobrażam sobie chodzenia na takich szczudłach ![]() A my raczej nigdzie nie pojedziemy Mieliśmy wyjeżdżać dziś o północy, a niedawno koleżanka mi napisała sms`a, że Jej męża właśnie zabrało pogotowie i nie wiadomo co mu jest Jeszcze na dodatek Tż pojechał rano na paintball i słuch o nim zaginął, dodzwonić się nie mogę, ech
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga jakaś nie pamiętam skąd i się trzyma bez problemu, soł... ryzyk fizyk ![]() Biska, lata praktyki z takimi szczudłami ale pech, o kurczę... a to co się podziało, czemu go zabrało pogotowie? A TŻ pewnie się strzela i dlatego nie jest pod telefonem
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-07-25 o 14:47 |
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Tralalalaaaa
Zabalangowaliśmy wczoraj ![]() Kawuszka ale i tak miałaś fajny urlopik. Zazdroszczę ![]() Justyna a nie brzydzi Cię nosić używane buty? Ja bym chyba takich nie ubrała... Ładne są i sama marzę o Louboutinach-szkoda,że możemy je kupić jedynie drogą elektroniczną
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubiłam go, ale potem spać nie mogłam, wszędzie czułam i słyszałam robale Tak strasznie ich nie lubię... I nie wiem ani co to, ani skąd, czy zza okna, czy ja mam jakieś towarzystwo... Ble ![]() Przykro mi z powodu babci TŻta ![]() Justynko, gratuluję wygranej aukcji ![]() Naj, przytulam ![]() Kawka, mimo braku pierścienia zazdroszczę udanego wyjazdu ![]() Madziu, dziewczyny dobrze mówią - Twój TŻ miał prawo być zły, że nie odbierałaś, a do tego pogoda zepsuła mu wyjazd. Przeproś go i wyjaśnij, dlaczego nie odbierałaś. Mam nadzieję, że będzie już między Wami dobrze. I pamiętaj, że chciałaś się dla niego zmienić!
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja tez mam z sigmy te z kokardka i masakra..nic sie stopy nie trzymaja mimo ze da dosc waskie jak dla mnie :/
trza bedzie sprobowac bo teraz one do mnie mowia :P:P
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, nie pytałam, nie chciałam zawracać A. głowy. Zaoferowałam tylko swoją pomoc i czekam na jakieś informacje A Tż od 8 już się strzela, poza tym pada... nosz kurde, zawsze jak potrzebuję się z nim skontaktować to ech...
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-07-25 o 15:14 |
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
ta babcia TŻta której obcinali nogi dostała zapalenia płuc i umarła
a ja jej nawet nie poznałam
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, bardzo mi przykro
Biska, trzymam kciuki za męża koleżanki
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nie skończycie tej części zanim nie będę w domu ale już będzie czekać nowa bo zaraz się zbieram w podróż.
Może i mi szczęście przyniesie zakładanie wątku
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniła Asia, że z Tomkiem lepiej, dostał kroplówkę na wzmocnienie i czekają na wynik ostatniego badania
A Tż jak się nie odzywał i nie odbierał, tak jest do tej pory. A wieczorem będzie mnie prosił, żebym go spakowała W Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-07-25 o 15:45 |
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post20915199
to będzie kolejna część, temat zapożyczony z piosenki, która pierwsza odgadnie ta dostanie paczkę po sorbecie mango ![]() Rodzice TŻ niby już wiedzą o babci więc pewnie wrócą wcześniej z wakacji. |
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa niezapomniane przeżycia mimo braku pierścienia
ale może TŻ coś extra planuje? Bo wiesz przy żubrach jakby klęknął to nie wiem co byś odpowiedziała ![]() Ilsa współczuję.. no ja na szczęście zdążyłam babcię TŻta poznać, jeszcze jak byliśmy ostatnio u niej w szpitalu to się uśmiechała jak mnie zobaczyła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

pochwal się później jak się chodzi
13.03.2008

a myslisz ze to oryginaly sa??sprawdzony ten sprzedawca??
mieliśmy nadzieję że dożyje naszego ślubu ale wszystko w rękach Boga.
), szafy chciałam z ciuchów wysprzątać bo połowę to nie wiem co mam 

buty są mega!!! Zupełnie nie mój styl, ale chcialabym na kimś zobaczyć 

jako że robactwa wszelakiego serdecznie nienawidzę, to do wyrzucenia poszło wszystko co otwarte. Wolę nie liczyć ile to kasy.
W