Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-24, 21:37   #3121
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Też muszę przejść na dietę chciałabym mieć spokojnie 38rozmiar, bo jak szukam teraz sukienki na wesele to albo nie ma rozmiaru (najczęściej) albo kolor nie ten
Napilingowałam się i nabalsamowałam. Jeszcze dam sobie na noc peeling enzymatyczny na buźkę. Rano stopy, dłonie i maseczka na twarz

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 21:39   #3122
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
bardzo dziekuje za pomoc

Dziewczyny mam prosbe - wstawie swoje zdjecie w okularach p/slonecznych, powiecie czy moga byc? Bo ja mam co roku ten sam problem, mam wrazenie ze wszystkie sa na mnie za duze ale musialam juz jakies kupic w ramach jazdy na rowerze i samochodem bo mnie oslepialo. Na zdjeciu mam ciemne ale kupilam tez drugie z jasnoszara oprawka
Mogą, mogą. Masz śliczne kręcone włosy i piękne usta

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 21:43   #3123
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Caate - no wlasnie ja mam identyczne oko jak w pierwszym linku zdjecie jest takie duze oka na poczatku. Identyczne. I po prostu jak robie kreske to ja srednio widac a jak robie grubsza to wygladam jakbym powieke czarna miala. No nic, poczytam i poprobuje, bardzo dziekuje za wskazowki Jak cos tam stworze na oku i zrobie fotke to wkleje

Aha, dla jasnosci - ja szamponetka nazywam te zmywalne 6-8 myc w saszetkach bo casting to juz dla mnie jak farba jest, tylko delikatniejsza, ale kolor lapie i sie nie zmywa

Szamponetek to ja mialam tak:
1. Palette - chyba ciemny braz
2. Marion - kawowy braz
3. chyba wella

Szczerze mowiac to nie widze miedzy nimi roznicy. Chyba ze w cenie bo za palette dalam chyba z 6 zl, marion z 2,5 a welle 3,5.
Wszystkie trzymalam dluzej niz 20 minut a i tak mi slabo kolor zlapal i zmywal sie baaaaardzo szybko.

Wole castinga. Szamponetek uzywam jak juz naprawde widze ze nie jestem tak blyszczaca znaczy sie wlosy i chce na troche ozywic kolor, na pewno nie zmienic a nie planuje np castinga przez kolejne 2 tyg

A kreske na dolnej czasami robie, ale to na wieksze wyjscia

dziekuje ze to swietna praca to ostatnio mi powiedzial doradca kredytowy mamiac kredytem hipotecznym
Dokładnie o takie mi chodziło Bo sama sie boję efektów

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Siostra miała swój kolor, czyli taki pośredni blond (czyli nie jasny, nie platyna i nie ciemny). O taki:
https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/28920.jpg
A po tym czekoladowym brązie Marion miała włosy takie:
http://i.hityczykity.pl/uploads/tx_h.../EN_rudy_1.jpg
Ooo... moze ja przy swoich zostanę;D
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 22:32   #3124
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
bardzo dziekuje za pomoc

Dziewczyny mam prosbe - wstawie swoje zdjecie w okularach p/slonecznych, powiecie czy moga byc? Bo ja mam co roku ten sam problem, mam wrazenie ze wszystkie sa na mnie za duze ale musialam juz jakies kupic w ramach jazdy na rowerze i samochodem bo mnie oslepialo. Na zdjeciu mam ciemne ale kupilam tez drugie z jasnoszara oprawka
jasne, ze moga

co za loki powiedz czym je ukladasz? ja tez mam z natury loki, ale wlosy mam dlugie i nie kreca mi sie tak ladnie, tzn jak rano wstane jest okej, jak pochodze w rozpuszczonych to mi sie tak rozwiewaja i juz po moich lokach pieknych

dzis podstawowa pielegnacja, to co rano, jakos nie mam natchnienia i pomyslu..
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 22:47   #3125
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Mogą, mogą. Masz śliczne kręcone włosy i piękne usta
Dziekuje bardzo

Powiem wam ze ja dziwnie sie czuje slyszac komplement a wy jak reagujecie dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jasne, ze moga

co za loki powiedz czym je ukladasz? ja tez mam z natury loki, ale wlosy mam dlugie i nie kreca mi sie tak ladnie, tzn jak rano wstane jest okej, jak pochodze w rozpuszczonych to mi sie tak rozwiewaja i juz po moich lokach pieknych

dzis podstawowa pielegnacja, to co rano, jakos nie mam natchnienia i pomyslu..
rowniez dziekuje
Szczerze to nie ukladam ich a na tym zdjeciu to juz w ogole jestem rozczochrana bo przejechalam dobry kawalek na rowerze (to byla chwila odpoczynku na sloneczku, oczywiscie krem 50+ ).

Robie tak - myje szamponem, teraz mam babydream i eve z czarna rzepa, uzywam na zmiane. Potem odzywka - kiwi schauma, moje KWC Jak mam czas to trzymam dluzej jak nie to splukuje po minucie, wczesniej rozczesuje grzebieniem. Potem po splukaniu nakladam jeszcze odrobinke, normalnie orzech laskowy tej odzywki kiwi lub jakas inna - co akurat mam, wczesniej pantine do kreconych, teraz hegron bez splukiwania. W kolejce czeka jakas l'oreala bo robie akcje "projekt denko"
Podsuszam recznikiem i - moje odkrycie roku - nakladam jakis zel za 4 zl z czarna rzepa - zel jest TZ bo jak mu wlosy odrastaja to sobie troche uzywa i stwierdzam ze jest super, lepszy niz Tigi do kreconych za 50 zl na allegro ktory ma super opinie na KWC. Wiec sporo zaoszczedzam
No wiec zel nakladam ugniatajac wlosy i albo susze suszarka z dyfuzorem albo nie.
Suszarke mam marna, ma chyba z nascie lat Planuje kupic taka z chlodnym nawiewem i jonizacja
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-24, 23:04   #3126
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wow to z tym zelem musialalbym wyprobowac. a gdzie go kupilas? dzieki za opis

ja polecam ta suszarke:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...83-Philips.htm jonizacja prostuje loki niestety...

ja na komplementy od Was to sie czerwienie:d nie jestem przyzwyczajona do nich z ust kobiet
troche to dziwne dla mnie

zakochalam sie:
http://allegro.pl/item1142848991_pal...ijazu_hit.html

TŻ obiecal mi 1dzien zakupow ze mna w londynie a 2kolejne dni spedzam z kolezanka, bo okazalo sie, ze ona w tym samym czasie leci do taty. Skad ja kase wytrzasne

Lece spac, dobranoc
Stary 2010-07-24, 23:42   #3127
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:

ja polecam ta suszarke:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...83-Philips.htm jonizacja prostuje loki niestety...

ja na komplementy od Was to sie czerwienie:d nie jestem przyzwyczajona do nich z ust kobiet

zakochalam sie:

TŻ obiecal mi 1dzien zakupow ze mna w londynie a 2kolejne dni spedzam z kolezanka, bo okazalo sie, ze ona w tym samym czasie leci do taty. Skad ja kase wytrzasne

Lece spac, dobranoc
Zel taki:
http://www.kosmetykionline.pl/data/g...e/9/4/8449.jpg

Mi pasuje Chcoiaz to taki zwykly, nawet nie wiem jaka firma. Ja na razie uzywam TZ bo mi zostawil ale widzialam go w tesco, rosmannie i ogolnie raczej nie bedzie problemu z jego dostaniem, ja sprawdzalam z ciekawosci jak bylam w danych sklepach jaka jego cena bo TZ nie wiedzial - Mama mu kupila kiedys tam przy okazji

Paletka fajna, ale chybabym jej do konca zycia nie zuzyla
Naprawde jonizacja prostuje? Uuu to musze nad tym pomyslec

Mnie nadal boli glowa a spac sie nie chce wiec chyba film jakis obejrze, mowie juz dobranoc
Stary 2010-07-25, 00:07   #3128
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej
ja nie dawno wróciłam do domu z imprezy i wpadłam na chwile napisac

U nas na pikniu było stoisko ziaji i jakie ceny małe kupiłam 4 zrzeczy i wydałam tylko 15 zł

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-37470-opis-Ziaja-Slonecznikowy-szampon-do-wlosow-farbowanych.htm to kosztowało mnie 5 zł

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...sam-do-ust.htm to 3zł

jeszcze balsam nawilazający za 2 zł

i płyn dwu fazowy za 3.50

Jakos mało czasu na pielegnacje, ale daje rade, lece wziąsc prysznic i lece chyba piwko jeszcze wypic i spać :roza :

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-07-25 o 00:09
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 00:08   #3129
Shadii
Wtajemniczenie

Witajcie!

Cytat:
mi akurat zawsze dawaly braz lub mieszaly z czarnym, uzywalay wlasnie RC z tubki. U mnie po tyg juz byly o polowe jasniejsze, a ze mnie to denerwuje jak mam przod jasny to juz sobie poprawialam sama braz wychodzi jasno, do moich wlosow i makijazu dla mnie za jasno. Idz smialo, porozmawiasz najpierw z kosmetyczka, ona doradzi co Ci bedzie pasowac, napewno nie bedzie zle, tylko bedzisz musiala sie przyzwyczaic do mocniej zaznaczonych brwi
Bardzo Ci dziękuję za wszystkie rady

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej jestem po wizycie u orto... i mam dość!!!mialam na 9 30 pojechałam to przyjął mnie dopiero o 12 bo byl u fryzjera i na obiedzie po czym powiedział żebym wróciła sie do domu bo nie ma asystentki która ma mi wkręcić jakieś śrubki, wróciłam sie, o 3 dostałam telefon żebym przyjechała, pojechałam a asystentka mowi ze doktor pojechał na pogrzeb, dopiero wróciłam do domu... a jeszcze okres wczoraj dostałam i cala obolała jestem. dodam że do orto mam jakieś 50 km więc trasa nie krótka. jestem wykończona. i jeszcze jakieś pryszcze mi powyskakiwały

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
gdzie byłaś jak cię nie było?? stęskniłam się
Aaaa, tu i tam dzięki za pamięć o mnie

Cytat:
bardzo dziekuje za pomoc

Pięknaś usta cudowne masz, nos i włosy AH
A na temat - okulary pasują jak najbardziej

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 00:37   #3130
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje bardzo

Powiem wam ze ja dziwnie sie czuje slyszac komplement a wy jak reagujecie dziewczyny?

Hmm sama nie wiem może i dziwnie, bo zazwyczaj komplementują faceci W każdym razie miło jest rozdawać komplementy jak i dostawać

Staram się bo warto!

Stary 2010-07-25, 09:35   #3131
marlienkaa2
Zadomowienie

Ja się zawsze czerwienię i odpowiadam coś w stylu: ,,dzięki". Nie lubię słuchać komplementów. Zresztą rzadko kiedy je słyszę.
Stary 2010-07-25, 09:52   #3132
Soph
Zakorzenienie

ooo mam trochę do nadrabiania

Talullah
śliczna jesteś, masz ładniutką buźkę <3
daj foto bez okularów

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 09:56   #3133
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:

ja polecam ta suszarke:

zakochalam sie:

Lece spac, dobranoc
W Londynie ? Super, ostatnio znajoma była. Nie przejmuj się pieniędzmi, bo tam można dostać wiele cudnych rzeczy za taniochę. Przyjeżdza się do Polski z pełnymi siatami

Cytat:
Ja się zawsze czerwienię i odpowiadam coś w stylu: ,,dzięki". Nie lubię słuchać komplementów. Zresztą rzadko kiedy je słyszę.
A ja nie rozumiem czerwienienia się. Ja na komplementy po prostu dziękuję
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 10:18   #3134
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Zel taki:
http://www.kosmetykionline.pl/data/g...e/9/4/8449.jpg

Mi pasuje Chcoiaz to taki zwykly, nawet nie wiem jaka firma. Ja na razie uzywam TZ bo mi zostawil ale widzialam go w tesco, rosmannie i ogolnie raczej nie bedzie problemu z jego dostaniem, ja sprawdzalam z ciekawosci jak bylam w danych sklepach jaka jego cena bo TZ nie wiedzial - Mama mu kupila kiedys tam przy okazji

Paletka fajna, ale chybabym jej do konca zycia nie zuzyla
Naprawde jonizacja prostuje? Uuu to musze nad tym pomyslec

Mnie nadal boli glowa a spac sie nie chce wiec chyba film jakis obejrze, mowie juz dobranoc
Podobno tak, ja to sama zauwazylam. Jak susze z jonizacja to mam prawie proste wlosy, dlatego malo co susze, bo poznije mam nijakie i musze prostowac zeby wyjsc do ludzi bo sa takie falowane

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
W Londynie ? Super, ostatnio znajoma była. Nie przejmuj się pieniędzmi, bo tam można dostać wiele cudnych rzeczy za taniochę. Przyjeżdza się do Polski z pełnymi siatami

A ja nie rozumiem czerwienienia się. Ja na komplementy po prostu dziękuję
tak wiem, ale jednak trzeba zabrac troche, na jedzenie, ja mam tylko bagaz podreczny, wiec TŻ przywiezie mi jak cos ze soba ciuchy jak bedzie wracac

Shadii o jestes tak pzt, szefowa mojego tŻta ma na imie Shadi

Lece wypeelingowac sie, wybalsamowac, tym co zawsze i pomalowac
Stary 2010-07-25, 10:42   #3135
kasieni887
Wtajemniczenie

dzien dobry
u mnie sie straaaszzznieee zimno zrobilo brrr ale w sumie w taka pogode sie coss wiecej kolo siebie zrobi niesz jak zar sie leje z nieba
Cytat:
Sweterek? U mnie 30 stopni no teraz troche mniej może.
Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość

To bardzo adekwatne do pory roku masz wdzianko
"Farbowałyście" kiedyś włosy szamponetką?
nooo u mnie wczoraj ok 19 to 17 stopni tylko bylo a pozniej jeszcze mniej a ze wychodilam kolo 21 to musialam sie konkretnie ubrac bo szlam w plener

ja bralam kiedys na polmetek szamponetka to nic widac nie byl i sie chyba 3 mycia niby utrzymuja... chyba ze Ci chodzi o szampon koloryzujacy do 24 mys to mialam z joanny i bylam naprawde zadowolona wiec polecam

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 10:46   #3136
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

ja polecam ta suszarke:

zakochalam sie:

Lece spac, dobranoc
ciekawe czy te cienie nie mają takiego specyficznego zapachu
ja w ogole jakaś uczulone jestem na zapachy i mnie większość denerwuje ...
miałam juz malować paznokcie na jakiś ładny kolor ale dwa pogrzeby mam dziś i jakoś tak nie wypada ;| wieczorem nadrobię.
za to balsamowanie już było, zel antycell też i zabieram się za 6w.
dodam że codziennie jeżdze minimum 30 minut ale to raczej zasługa mojego tż bo on ma silną wolę i biega a ja mu towarzysze rowerkiem
Stary 2010-07-25, 11:33   #3137
Shadii
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:

Shadii o jestes tak pzt, szefowa mojego tŻta ma na imie Shadi
Naprawdę? toż to imię jak dla Elfki Pierwotnie było Shadira, ale sobie skróciłam no i nie pamiętam jak to było, że dodałam drugie "i" na końcu tutaj w nicku

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 12:07   #3138
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
dzien dobry
u mnie sie straaaszzznieee zimno zrobilo brrr ale w sumie w taka pogode sie coss wiecej kolo siebie zrobi niesz jak zar sie leje z nieba

nooo u mnie wczoraj ok 19 to 17 stopni tylko bylo a pozniej jeszcze mniej a ze wychodilam kolo 21 to musialam sie konkretnie ubrac bo szlam w plener

ja bralam kiedys na polmetek szamponetka to nic widac nie byl i sie chyba 3 mycia niby utrzymuja... chyba ze Ci chodzi o szampon koloryzujacy do 24 mys to mialam z joanny i bylam naprawde zadowolona wiec polecam
oo zastanowie się Chociaz mama mi mowi że mi nie pasują ciemniejsze włosY

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Naprawdę? toż to imię jak dla Elfki Pierwotnie było Shadira, ale sobie skróciłam no i nie pamiętam jak to było, że dodałam drugie "i" na końcu tutaj w nicku
dokładnie Mnie się kojarzy z jakąś postacią z książek Sapkowskiego
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 13:34   #3139
ewcia19
Rozeznanie

Witam

Zauważyłam, że włosy coś mi bardziej lecą

Zaliczyłam 30 min skakanki i masaż nóg

Staram się bo warto!

Stary 2010-07-25, 13:38   #3140
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

ja polecam ta suszarke:

zakochalam sie:

Lece spac, dobranoc
ja zastnawiam sie nad jej kupnem nie wiem czy kupic 120cieni , czy od razu 180 w sumie kupuje tylko do własnego uzytku bo chce się nauczyć bardziej profesjonalnego makijazu
Cytat:
oj nie przesadzaj nie przesadzaj
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 14:04   #3141
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
piora sie jutro wstawie zdjecia ja ostatnio jak bylam w galerii to zszokowalam sie cenami i dlatego pojechalam dzis z kolezanka do sh, nie bede przeplacac!
ja nie lubię dużo kasy wydawać na ciuchy, a sh można znaleźć naprawdę perełki

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
To znów ja Co do diet, to przez 4dni nie łączyłam węglowodanów z białkami i schudłam 2kg. Dodatkowo ćwiczyłam Tamilee I want those abs. Polecam.
super wynik i to w tak krótkim czasie
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 14:37   #3142
ImmortalLover
Zakorzenienie

Maseczkę, peeling i pazokcie+stopy mam już "zrobione". Zrobię sobie chyba jeszcze dziś maseczkę z jajka i rycyny ;-)

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-07-25, 15:30   #3143
ewcia19
Rozeznanie

Ajjj wreszcie jest chłodno i pobiegałam i jeszcze troche poskakałam na skakance i nawet nie jestem zmęczona nie to co w te upały

Staram się bo warto!

Stary 2010-07-25, 16:01   #3144
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dzień dobry

nie wiem przez ile ona ma 'i' ale wiem, ze Shadi ma na imie
no ja tez jak sie dowiedzialam, jak ma na imie, to sie troche zdziwilam

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

super wynik i to w tak krótkim czasie
ja tez wlasnie

ale pojechalam dzisiaj z kolezankami na wyprzedaze i kupila 2bluzeczki w promodzie po 20,25zl
ale fajne sa, jedna szara na ramiaczkach z jakimis cekinkami
a druga czarna tez na ramiaczkach bedzie mi sluzyc jako sukienka na plaze w Grecji
a i japonki kupilam w Street za 29zl

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ciekawe czy te cienie nie mają takiego specyficznego zapachu
ja w ogole jakaś uczulone jestem na zapachy i mnie większość denerwuje ...
miałam juz malować paznokcie na jakiś ładny kolor ale dwa pogrzeby mam dziś i jakoś tak nie wypada ;| wieczorem nadrobię.
za to balsamowanie już było, zel antycell też i zabieram się za 6w.
dodam że codziennie jeżdze minimum 30 minut ale to raczej zasługa mojego tż bo on ma silną wolę i biega a ja mu towarzysze rowerkiem
tez sie zastanawialam nad tym, ale duzo dziewczyn ma je na MM i sobie chwala

Talullah ogladalam w Realu ten zel z rzepa, ale mama sie na mnie wkurzyla, ze ja ciagle ja na cos naciagam i nie pozwolila mi kupic kosztowal 6,99, a mialam wybor miedzy maska z loreala, ktora byla w promocji za 9.99zl z 22,90zl a tym, wybralam loreala innym razem kupie, jak mamie przejdzie

W tym tygodniu kupilam rekordowa ilosc ciuchow jak na mnie jutro wstawie zdjecia do albumu
Stary 2010-07-25, 16:59   #3145
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Ajjj wreszcie jest chłodno i pobiegałam i jeszcze troche poskakałam na skakance i nawet nie jestem zmęczona nie to co w te upały
Oj tak, też się cieszę, że w końcu się ochłodziło. odpoczniemy trochę

Cytat:
nie wiem przez ile ona ma 'i' ale wiem, ze Shadi ma na imie
no ja tez jak sie dowiedzialam, jak ma na imie, to sie troche zdziwilam

ja tez wlasnie

ale pojechalam dzisiaj z kolezankami na wyprzedaze i kupila 2bluzeczki w promodzie po 20,25zl
a druga czarna tez na ramiaczkach bedzie mi sluzyc jako sukienka na plaze w Grecji

tez sie zastanawialam nad tym, ale duzo dziewczyn ma je na MM i sobie chwala

Talullah ogladalam w Realu ten zel z rzepa, ale mama sie na mnie wkurzyla, ze ja ciagle ja na cos naciagam i nie pozwolila mi kupic kosztowal 6,99, a mialam wybor miedzy maska z loreala, ktora byla w promocji za 9.99zl z 22,90zl a tym, wybralam loreala innym razem kupie, jak mamie przejdzie

W tym tygodniu kupilam rekordowa ilosc ciuchow jak na mnie jutro wstawie zdjecia do albumu
O to świetnie, czekamy na fotki
Stary 2010-07-25, 17:23   #3146
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Pięknaś usta cudowne masz, nos i włosy AH
A na temat - okulary pasują jak najbardziej
Ojej dziekuje Normalnie mnie dziewczyny wprawiacie z zaklopotanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ooo mam trochę do nadrabiania

Talullah
śliczna jesteś, masz ładniutką buźkę <3
daj foto bez okularów
Dziekuje Juz dalam kiedys na chwile ale wykasowalam zeby monitor nie pekl

Cytat:
Witam

Zauważyłam, że włosy coś mi bardziej lecą

Zaliczyłam 30 min skakanki i masaż nóg
Podziwiam Mnie bardzo meczy skakanka, nie wiem czemu, dziwne bo tylko skakanka

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
A ja nie lubie SH, bylam kilka razy i nigdy nic nie znalazlam a jak juz cos to same duze rozmiary i sie zrazilam strasznie.
Wole wyprzedaze

Cytat:
Podobno tak, ja to sama zauwazylam. Jak susze z jonizacja to mam prawie proste wlosy, dlatego malo co susze, bo poznije mam nijakie i musze prostowac zeby wyjsc do ludzi bo sa takie falowane
Cytat:

To ja juz nie chce tej jonizacji, wole loki
Co do zelu - strasznie drogo ja widzialam po 3.99 w tesco, rosmann cos kolo 5

Nooo jak tak maska przeceniona to pewnie ze ja tez bym brala, a jak

Mi na szczescie mama nie marudzi nad uchem podczas zakupow, ale ja sama jakos sie ograniczam, mam juz swoje ulubione produkty i sie ich trzymam no i nadal projekt denko

Pokaz ciuszki jak najszybciej
Stary 2010-07-25, 17:39   #3147
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej dziekuje Normalnie mnie dziewczyny wprawiacie z zaklopotanie

Dziekuje Juz dalam kiedys na chwile ale wykasowalam zeby monitor nie pekl

Podziwiam Mnie bardzo meczy skakanka, nie wiem czemu, dziwne bo tylko skakanka

A ja nie lubie SH, bylam kilka razy i nigdy nic nie znalazlam a jak juz cos to same duze rozmiary i sie zrazilam strasznie.
Wole wyprzedaze

To ja juz nie chce tej jonizacji, wole loki
Co do zelu - strasznie drogo ja widzialam po 3.99 w tesco, rosmann cos kolo 5

Nooo jak tak maska przeceniona to pewnie ze ja tez bym brala, a jak

Mi na szczescie mama nie marudzi nad uchem podczas zakupow, ale ja sama jakos sie ograniczam, mam juz swoje ulubione produkty i sie ich trzymam no i nadal projekt denko

Pokaz ciuszki jak najszybciej
Dokładnie. ja też nie lubię SH. W tych co ja byłam to ciuchy jak z innej epoki a ceny? Drożej niż w sklepach.
Stary 2010-07-25, 18:16   #3148
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dobrze, ze ja mam szczęście do SH

Stary 2010-07-25, 18:38   #3149
agusiownik
Zakorzenienie

juz zrobiłam maseczkę oczyszczającą na twarz z avonu clearskin, maseczkę oczyszczającą z planet spa i maseczkę ryżową z planet spa
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 18:41   #3150
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Ja tez same ocenicie czy za moje bluzki/tuniki byscie daly 2zl
ja zawsze wiecej mamie kupie niz sobie, no coz. Fakt, ze duzo jest starszych rzeczy, ale topy,koszulki,sweterki to juz sa normalne mi sie masa sweterkow podoba i kupuje dla mamy bo sa to XL

ledwo zmylam ten granatowy lakier, teraz mam niebieskawa plytke
TŻ mnie wkurza, jakas zla sie zrobilam, nagle humor mi padl

telefon mi sie ciagle psuje, tzn wyswietlac pada. Musze nowy kupic.
Miala ktoras z Was do czynienia z Nokia X3 lub Samsungiem B3410, S5200?
Przepraszam za offa, ale musze cos kupic bo moj tel ciagle sie wylacza i nie chce znowu zlomu kupowac

moj 1000post

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-07-25 o 18:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości