|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Też muszę przejść na dietę
chciałabym mieć spokojnie 38rozmiar, bo jak szukam teraz sukienki na wesele to albo nie ma rozmiaru (najczęściej) albo kolor nie ten ![]() Napilingowałam się i nabalsamowałam. Jeszcze dam sobie na noc peeling enzymatyczny na buźkę. Rano stopy, dłonie i maseczka na twarz
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo sama sie boję efektów![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za loki powiedz czym je ukladasz? ja tez mam z natury loki, ale wlosy mam dlugie i nie kreca mi sie tak ladnie, tzn jak rano wstane jest okej, jak pochodze w rozpuszczonych to mi sie tak rozwiewaja i juz po moich lokach pieknychdzis podstawowa pielegnacja, to co rano, jakos nie mam natchnienia i pomyslu..
|
|
#3125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje bardzo
Powiem wam ze ja dziwnie sie czuje slyszac komplement a wy jak reagujecie dziewczyny? Cytat:
Szczerze to nie ukladam ich a na tym zdjeciu to juz w ogole jestem rozczochrana bo przejechalam dobry kawalek na rowerze (to byla chwila odpoczynku na sloneczku, oczywiscie krem 50+ ).Robie tak - myje szamponem, teraz mam babydream i eve z czarna rzepa, uzywam na zmiane. Potem odzywka - kiwi schauma, moje KWC ![]() Podsuszam recznikiem i - moje odkrycie roku - nakladam jakis zel za 4 zl z czarna rzepa - zel jest TZ bo jak mu wlosy odrastaja to sobie troche uzywa i stwierdzam ze jest super, lepszy niz Tigi do kreconych za 50 zl na allegro ktory ma super opinie na KWC. Wiec sporo zaoszczedzam No wiec zel nakladam ugniatajac wlosy i albo susze suszarka z dyfuzorem albo nie. Suszarke mam marna, ma chyba z nascie lat |
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
wow
to z tym zelem musialalbym wyprobowac. a gdzie go kupilas? dzieki za opis ![]() ja polecam ta suszarke: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...83-Philips.htm ja na komplementy od Was to sie czerwienie:d nie jestem przyzwyczajona do nich z ust kobiet troche to dziwne dla mnie zakochalam sie: http://allegro.pl/item1142848991_pal...ijazu_hit.html ![]() TŻ obiecal mi 1dzien zakupow ze mna w londynie a 2kolejne dni spedzam z kolezanka, bo okazalo sie, ze ona w tym samym czasie leci do taty. Skad ja kase wytrzasne![]() Lece spac, dobranoc
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.kosmetykionline.pl/data/g...e/9/4/8449.jpg Mi pasuje ale widzialam go w tesco, rosmannie i ogolnie raczej nie bedzie problemu z jego dostaniem, ja sprawdzalam z ciekawosci jak bylam w danych sklepach jaka jego cena bo TZ nie wiedzial - Mama mu kupila kiedys tam przy okazji ![]() Paletka fajna, ale chybabym jej do konca zycia nie zuzyla Naprawde jonizacja prostuje? Uuu to musze nad tym pomyslec ![]() Mnie nadal boli glowa a spac sie nie chce wiec chyba film jakis obejrze, mowie juz dobranoc
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja nie dawno wróciłam do domu z imprezy i wpadłam na chwile napisacU nas na pikniu było stoisko ziaji i jakie ceny małe kupiłam 4 zrzeczy i wydałam tylko 15 zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-37470-opis-Ziaja-Slonecznikowy-szampon-do-wlosow-farbowanych.htm to kosztowało mnie 5 zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...sam-do-ust.htm to 3zł jeszcze balsam nawilazający za 2 zł i płyn dwu fazowy za 3.50 Jakos mało czasu na pielegnacje, ale daje rade, lece wziąsc prysznic i lece chyba piwko jeszcze wypic i spać ![]() ![]() ![]() ![]()
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-07-25 o 00:09 |
|
|
|
#3129 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa, tu i tam dzięki za pamięć o mnie Cytat:
usta cudowne masz, nos i włosy AH A na temat - okulary pasują jak najbardziej |
|||
|
|
|
#3130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zawsze czerwienię i odpowiadam coś w stylu: ,,dzięki". Nie lubię słuchać komplementów. Zresztą rzadko kiedy je słyszę.
|
#3133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sa takie falowaneCytat:
![]() Shadii o jestes tak pzt, szefowa mojego tŻta ma na imie Shadi ![]() Lece wypeelingowac sie, wybalsamowac, tym co zawsze
|
|
#3135 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() u mnie sie straaaszzznieee zimno zrobilo brrr ale w sumie w taka pogode sie coss wiecej kolo siebie zrobi niesz jak zar sie leje z nieba ![]() Cytat:
ja bralam kiedys na polmetek szamponetka to nic widac nie byl i sie chyba 3 mycia niby utrzymuja... chyba ze Ci chodzi o szampon koloryzujacy do 24 mys to mialam z joanny i bylam naprawde zadowolona wiec polecam
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w ogole jakaś uczulone jestem na zapachy i mnie większość denerwuje ... miałam juz malować paznokcie na jakiś ładny kolor ale dwa pogrzeby mam dziś i jakoś tak nie wypada ;| wieczorem nadrobię. za to balsamowanie już było, zel antycell też i zabieram się za 6w. dodam że codziennie jeżdze minimum 30 minut ale to raczej zasługa mojego tż bo on ma silną wolę i biega a ja mu towarzysze rowerkiem
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Naprawdę? toż to imię jak dla Elfki Pierwotnie było Shadira, ale sobie skróciłam
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz mama mi mowi że mi nie pasują ciemniejsze włosY![]() Cytat:
Mnie się kojarzy z jakąś postacią z książek Sapkowskiego
|
||
|
|
|
#3139 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Zauważyłam, że włosy coś mi bardziej lecą ![]() Zaliczyłam 30 min skakanki i masaż nóg
|
#3140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie kupuje tylko do własnego uzytku bo chce się nauczyć bardziej profesjonalnego makijazu Cytat:
|
||
|
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
super wynik i to w tak krótkim czasie
|
||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Maseczkę, peeling i pazokcie+stopy mam już "zrobione". Zrobię sobie chyba jeszcze dziś maseczkę z jajka i rycyny ;-)
|
#3143 |
|
Rozeznanie
|
Ajjj wreszcie jest chłodno
|
#3144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tez jak sie dowiedzialam, jak ma na imie, to sie troche zdziwilam ![]() Cytat:
![]() ale pojechalam dzisiaj z kolezankami na wyprzedaze i kupila 2bluzeczki w promodzie po 20,25zl ![]() ale fajne sa, jedna szara na ramiaczkach z jakimis cekinkami ![]() a druga czarna tez na ramiaczkach bedzie mi sluzyc jako sukienka na plaze w Grecji ![]() a i japonki kupilam w Street za 29zl ![]() Cytat:
Talullah ogladalam w Realu ten zel z rzepa, ale mama sie na mnie wkurzyla, ze ja ciagle ja na cos naciagam i nie pozwolila mi kupic kosztowal 6,99, a mialam wybor miedzy maska z loreala, ktora byla w promocji za 9.99zl z 22,90zl a tym, wybralam loreala innym razem kupie, jak mamie przejdzie W tym tygodniu kupilam rekordowa ilosc ciuchow jak na mnie jutro wstawie zdjecia do albumu
|
|
#3145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3146 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie bardzo meczy skakanka, nie wiem czemu, dziwne bo tylko skakanka ![]() Cytat:
Wole wyprzedaze ![]() Cytat:
Cytat:
Co do zelu - strasznie drogo ja widzialam po 3.99 w tesco, rosmann cos kolo 5 ![]() Nooo jak tak maska przeceniona to pewnie ze ja tez bym brala, a jak ![]() Mi na szczescie mama nie marudzi nad uchem podczas zakupow, ale ja sama jakos sie ograniczam, mam juz swoje ulubione produkty i sie ich trzymam no i nadal projekt denko ![]() Pokaz ciuszki jak najszybciej |
||||||
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ceny? Drożej niż w sklepach.
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze ja mam szczęście do SH
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
juz zrobiłam maseczkę oczyszczającą na twarz z avonu clearskin, maseczkę oczyszczającą z planet spa i maseczkę ryżową z planet spa
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez
same ocenicie czy za moje bluzki/tuniki byscie daly 2zl ![]() ja zawsze wiecej mamie kupie niz sobie, no coz. Fakt, ze duzo jest starszych rzeczy, ale topy,koszulki,sweterki to juz sa normalne ![]() ledwo zmylam ten granatowy lakier, teraz mam niebieskawa plytke ![]() TŻ mnie wkurza, jakas zla sie zrobilam, nagle humor mi padl ![]() telefon mi sie ciagle psuje, tzn wyswietlac pada. Musze nowy kupic. Miala ktoras z Was do czynienia z Nokia X3 lub Samsungiem B3410, S5200? Przepraszam za offa, ale musze cos kupic bo moj tel ciagle sie wylacza i nie chce znowu zlomu kupowac ![]() moj 1000post
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-07-25 o 18:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

chciałabym mieć spokojnie 38rozmiar, bo jak szukam teraz sukienki na wesele to albo nie ma rozmiaru (najczęściej) albo kolor nie ten

i chce na troche ozywic kolor, na pewno nie zmienic a nie planuje np castinga przez kolejne 2 tyg
powiedz czym je ukladasz? ja tez mam z natury loki, ale wlosy mam dlugie i nie kreca mi sie tak ladnie, tzn jak rano wstane jest okej, jak pochodze w rozpuszczonych to mi sie tak rozwiewaja i juz po moich lokach pieknych

super wynik i to w tak krótkim czasie
innym razem kupie, jak mamie przejdzie