![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
moon_light dziękuję ;* a takie bardziej dosłowne?? ;>
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
Coś o tym, że mimo wszystko jestem szczęśliwa że wakacje mi sprzyjają i nie mam zamiaru się niczym i niki przejmować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
heej talenciaryy
![]() mogłabym prosić o opisy, że mam nowy numer gg, bo chce sie odciąć od niektrych osób, a ten nowy dam tylko wybranym ? ![]() ![]() Cytat:
są takie dni, kiedy nawet herbata źle mi wychodzi... budzę się rano. potykam o swoje życie. Ja nie szukam żadnych kłopotów - to kłopoty zwykle znajdują mnie. Nawet najbardziej smutna minka na gadu nie opisze tego jak się teraz czuję. Albo ja za dużo wymagam od życia, albo życie ode mnie Czasem czuję jakby życie miało do mnie jakieś ale poza tym, że wszystko się pieprzy, jest okej. nie zawsze błyszczą mi się oczy. czasem szklą się od płaczu czasem jest po prostu źle. i tyle bym Ci chciała wtedy powiedzieć, tak mocno przytulić, najgorzej jest wieczorami gdy siadasz na łóżku i czujesz że tak na serio nie masz nic. a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje? czy coś na tym świecie nie jest moją winą ? ale jak się poskładać zacząć normalnie myśleć? kiedy się utraci to co było najbliższe. nie pytajcie co u mnie , wolałabym już dzisiaj nie przeklinać . może ci się przydadzą ![]() niektóre z wizazu.
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-07-24 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Przyczajenie
|
bitter orange są przecudne ;* tak jak i Ty!
Ośmielam się prosić o więcej ![]() I może coś o tym , że chciała bym zeby mnie przytulił i pocieszył cos w tym stylu , że mi na nim zalezy bardzo ![]()
![]() |
#2556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko to mi przyszlo do glowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
o tym, że jestem naiwna, głupia ?
O tym, że jeszcze nigdy nie była tak samotna . ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
Talenciary, poproszę coś w stylu:
zakochać.odkochać.zapisać .usunąć.na nowo. z nowym. zakochać. odkochać.zapisać.usunąć. o tym, że żyję chwilą i tak jest pozytywnie. z góry dziękuję ![]()
![]() |
#2559 |
Rozeznanie
|
Blagam o cos o tym ze pewien chlopak jest strasznie natretny i pisze mu zeby dal mi spokój i nic z tego nie bedzie a on dalej pisze do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam identycznie ![]()
![]() |
![]() |
#2561 |
Przyczajenie
|
coś oryginalnego o tym , że jadę na wakacje (nad morze) ... ?
![]() z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
coś o tym, że ostatnio wegetuję, nie mam na nic ochoty, nawet na spotkania z przyjaciółmi? Nic mi się nie chce.
Proszę dziewczynki ![]()
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
Kochane a macie coś a tym że facet z którym się spotykam odpier** jakieś akcje pisze mi ze w sumie to chyba mu zależy , wszystko robi z przymusu , coś co by dało mu do zrozumienia ze chce z nim być ale tez ze potrafię być wredną su** jeśli chce .
Proszę ; **
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówią, że najpiękniejsza miłość to ta nieodwzajemniona. Ale ja mam w dupie taką miłość. - jaki masz zawód? - miłosny. to zabawne , że ktoś może złamać Ci serce, a Ty wciąż go kochasz mimo, że tylko tymi połamanymi częściami . Ciekawe czy kiedykolwiek przestaniesz coś dla mnie znaczyć, tak tylko się zastanawiam... i nie pomoże nawet czekolada, ani truskawki z bitą śmietaną.. może nie powinnam, ale jedyne czego mi brak to ty.. Co chwila spoglądasz na telefon, w nadziei, że ogłuchłaś, bo on przecież musiał dzwonić. a kiedy już nawet dżem truskawkowy kojarzy się z Nim, jest naprawdę źle. uśmiechasz mi się prosto w serce a potem się zastanawiasz, czemu się w Tobie zakochałam. No kur.wa naprawdę ciężkie pytanie. jestem całkowicie bezbronna wobec własnych uczuć i wobec tego, że mi się śni. nawet nie wiesz, jak bardzo potrzebuję Ciebie tutaj. bo ja najbardziej na świecie chciałabym ułożyć Nas w całość. rozumiem. nie chcesz mnie znać. okej. więc przestań w kółko patrzeć na mnie. to krępujące. albo nie. nie przestawaj. i chciej mnie znać. proszę. Bo to wieczorami kiedy jestem sama przychodzi mnie cholerna ochota na truskawkowy sok i życie przy Tobie. nie widzę nic fajnego w miłości w jedną stronę. czemu gdy ja i ty, to niefajnie? Bo brakuje Cię zawsze wtedy, gdy najbardziej na Ciebie czekam. W przyszłości chciałabym zostać swetrem. Albo znajdę inny sposób, żeby się do Ciebie przytulić. chce wracać zmęczona do miejsca gdzie mnie przytulisz, nalejesz wina i powiesz: będzie dobrze zapomniałam Ci powiedzieć, że jestem zakochana.. w tej chwili jest 6,502,867,120 ludzi na świecie. mniej więcej. ale czasami potrzebujesz tylko jednej z nich. na dobre i na złe If I were you, I wouldn't love myself too. // Gdybym była Tobą, też bym siebie nie kochała. bo tylko idiotki kochają tak mocno. oddałam ci wszystko, zyskałam serce w dwóch częściach. boję się przyszłości i tego, że ciebie w niej nie będzie. powinnam się cieszyć bo jesteśmy przyjaciółmi, czy płakać ponieważ to wszystko, na co mogę liczyć? i proszę, nawet nie próbuj mnie oszukać, że ci zależy. w życiu zazwyczaj jest tak, że najbardziej pragniemy kogoś, dla kogo jesteśmy obojętni.. już naprawdę nawet rozwal wszystko co poukładałam, rozwal jak tylko możesz, ale wróć i powiedz, że już będziesz zawsze.. i chociaż jeden, jedyny raz chciałam mieć pewność, że komuś na mnie zależy. ehh. nie wiem ![]() jakoś nie mam pomysłów. niektóre są z wizazu..
![]() |
![]() |
#2565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli naprawde zależy Ci na moim szczęściu to odpuść. to będzie jak spełnienie marzeń .... Spokój ? W dzisiejszych czasach mieć go to nierealność . Czemu coś tu do kogoś nie dociera ? ŻyCiE z ToBą JeSt BeZ sEnSu, WiĘc SiĘ oDcZeP kOleŚŚ !!! -Zależy Ci na mnie? -Tak, zależy. -To, w imię miłości, odczep się ode mnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
o przyjaźni, duuużo o przyjaźni. najwięcej o przyjacielu, najlepszym, wspaniałym. dziękuję.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2568 |
Raczkowanie
|
o tym, że wyjeżdżam do koleżanek na wieś na 2-3 dni mam zamiar bardzo dobrze się bawić i zapomnieć o problemach. Pewnie poplotkujemy powychodzimy na dwór jak będzie pogoda poopalamy się może jakieś %.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Rozeznanie
|
podpisuje się do prośby < 3
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() a macie coś tym, że znam chłopaka(kolega) rok, ale już od pewnego momentu mniej ze sobą rozmawiamy(kom,gg) że wolałam jak było kiedyś, brakuje mi go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
od jakiegoś czasu kompletny brak Ciebie . żeby było tak jak kiedyś . żebyś Ty znów był . z każdym dniem coraz mniej Ciebie . wolałabym żeby było jak kiedyś , żeby wróciły tamte dni . rok poznania , a wydaje się jakby coraz mniej . ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Jesteś kimś wielkim . takim nie do oddania <3 ;] Pozwól mi nacieszyć się Twoją obecnością, gdyż jesteś dla mnie największym skarbem. Jesteś moim PRZYJACIELEM... ;* ;* Przyjaciel to ktoś kto zna piosenke Twojego życia i pomoże Ci ją zaśpiewać gdy zapomniesz słów . Życie bez przyjaciela to życie bez powietrza <3 Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. Gdy upadniesz ja Cię podniosę, kiedy ja upadnę - zrób to samo... powiem najprościej , choć Ty wiesz . bo ja zawsze mogę na Ciebie liczyć . ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Tylko z nimi najlepiej się opalać . wracam za 3 dni ; pp ja chce słońce ! bo z nimi mam zamiar się świetnie bawić ! wracam kiedyś ,. jak się bawić to muszą być One . plotki , i % . xD na wsi , wracam (..tuwpiszdate..) . jak coś to tele , nie wiem czy odbiore , moge mieć kasa po % xD bo mnie to nie ma \\ na wsi <3 z nimi ; - ** kochane xd ^^ jak dawniej . ; * // kc was ;*
napisz cos wiecej co bedziecie robic , bo jak macie z 15 lat to wiecie ze nie bedziecie biegać po polach ja mam 13 i jak wyjezdzam to robie to co napisalam xd wiec nie wiem co tam , moze cos wybierzesz ;d ;**
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej laski ;p
potrzebuję czegoś o takiej s.u.c.e . chodzi i gada wszystkim o Mnie jakieś farmazony . proszę coś o takich przyjaciółkach fałszywych . . . takie po całości tylko duuuużo jak można .. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, a coś o tym, że mi smutno ? i tak jak być nie powinno ?
![]()
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
napisz cos wiecej co bedziecie robic , bo jak macie z 15 lat to wiecie ze nie bedziecie biegać po polach ja mam 13 i jak wyjezdzam to robie to co napisalam xd wiec nie wiem co tam , [/CENTER][/QUOTE]moze cos wybierzesz ;d ;** Mamy po 18 lat ,a robimy wszysto chodzimy na spacery obijamy się w domu przed TV robimy ogniska. Te są świetne dzięki. A może jeszcze jakieś może o tym, że się nie mam zamiaru nikim i niczym przejmować. potrzebuje do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE] a może: `beztroska zabawa w doborowym towarzystwie ![]() `ognisko, spacery, wspaniała zabawa i MY ! ![]() `bawimy się w naszym własnym rytmie ![]() `śpiewamy razem z ptakami i skaczemy razem z pasikonikami ![]() `powrót do lat najmłodszych, czyli wyjazd z nimi ![]() `odstresowuje się, gdzieś tam daleko z NIMI ![]() nie wiem, przepraszam.. ![]()
![]() |
![]() |
#2576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
te PODKREŚLONE mi się podobają : ) uważaj jak tańczysz . życiowy parkiet bywa śliski ; / -jestem troche smutna . -dlaczego ?! -dla odmiany.. najtrudniejsza walka to ta z samym sobą moją jedyną wadą jest brak zalet. bezczynnie wsłuchując się w głosy ukryte za ścianą samotności. dzisiaj krzyczę szeptem którego nikt nie umie usłyszeć smutne życie czyli smutna ja. niech spadnie głupi deszcz. wtedy już kompletnie nikt nie zobaczy że płaczę . moja kolorowa kredka którą malowałam świat się połamała . i nie mam strugaczki ; ( a w głowie pustka i smutek ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mgłą tajemnicy, usnutą o każdym poranku. Byłaś dla mnie splamieniem dumy, Godności i tej chorej wyższości.’ „Przyjacielu jeśli będzie Ci dane żyć sto lat to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie.” Wiesz co jest najlepsze w przyjacielu?, że stanie za Tobą nawet jak jego wybór jest inny. -zatańczysz? -jestem zmęczona... -ale z nim tańczyłaś -bo nie jest moim przyjacielem. Odszedł smutny. Zatrzymała go chwytając za rękę -jesteś moim przyjacielem, w stosunku do ciebie mogę być szczera, dla niego muszę być miła. Niech się wali cały świat Wszystko wkoło A ja mógłbym zostać tak Z tobą W twoich oczach wszystko jest Takie jakie być powinno Życie ma i smak, i sens 'to, co minęło wspólnie pamiętamy. temu co nadejdzie razem stawimy czoło.' Cytat:
Może kiedyś znajdziesz czas by zatęsknić. Jeśli to co chcesz powiedzieć to mniej niż cisza, to milcz. Za każdym razem, gdy czuję samotność, cofam się w tamte dni. obiecaj mi, że nie spóźnisz się o całe życie. Zabawne. Jak łatwo. Jak szybko. Ot tak. Bez mrugnięcia okiem. Można zostawić , zapomnieć.. Cytat:
wciąż karzę siebie za to, że jestem taka naiwna.. Skąd się wzięłam w samym środku tego świata, z którym nie chciałam mieć nic wspólnego? To taki stan kiedy byle reklama zmusza do płaczu Chyba właśnie po tym można poznać naprawdę samotnych ludzi. Zawsze wiedzą co robić w deszczowe dni. Zawsze można do nich zadzwonić. Zawsze są w domu. Pieprzone ZAWSZE.. wieczorami zamiast gwiazd oglądamy telewizję w internecie szukamy miłości by zaręczyć się sms-em a po kilku miesiącach rozstać się przez maila. Samotni I znów czuję, że jest mnie coraz bardziej mniej. Najbardziej odczuwasz samotność, kiedy zaczynasz się nudzić. Próbując zabić czas szukasz pomocy u innych. Wtedy okazuję się, że oni nie mają czasu dla samotnych. Nagle zauważasz, że wszyscy są zajęci, tylko nie Ty. Chcę znów żyć, być i oddychać. ‘Ona była wyjątkowo naiwna, a on tradycyjnie zakłamany.’ co się dziwisz głupia. wiedziałaś, że to się tak skończy. teraz jestem nijaka. chora. stęskniona. zdradzona. zaczekana nadzieją. bezgranicznie głupia. bezsensowna. bez wiary. Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. Zaprzyjaźniona ze złością, nieufnością i naiwnością. Życie, możesz karmić mnie na siłę cierpieniem, aż się zadławię. czasem zastanawiam się, gdzie odeszło moje życie. Ja? Nieszczęśliwa, samotna, wystraszona istota drugiego gatunku, tak niemądra, nie mająca ambicji, że ściga mężczyznę, który jej nie chce? Czy to naprawdę ja...? To samotność nauczyła mnie bycia zimną i obojętną na każdy jego uśmiech,każde spojrzenie, każde słowo. Czuję, że umieram z samotności, z miłości, z rozpaczy, z nienawiści - ze wszystkiego, co może mi zaoferować ten świat. Samotność przygniata mnie jak ciężki płaszcz. Usta mam po brzegi wypchane uśmiechami, chociaż pluję samotnością. teraz widzisz jak jest cicho w samotności .. ______ jestem tu pierwszy raz. postanowiłam Wam trochę pomóc ![]() co niektóre znają mnie z wątku opisowego... Od tej chwili możecie na mnie liczyć ![]() Opisy w dużej mierze nie są mojej twórczości, raczej przeglądam swój notatnik, szukając czegoś, co pasuje do Waszych sytuacji ![]()
![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 sławna z opisowego. Tak zaszczytnego towarzystwa jeszcze tu nie było
![]()
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
coś o splecionych dłoniach, macie?
![]() i wgl o dłoniach?
![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
'Spleć palce z moimi palcami,
chodź, prowadź i daj się prowadzić.' w chwili gdy trzymam go za rękę zapominam, która dłoń jest moja. I przyniosłam mu całe niebo w swoich dłoniach. Połóż dłoń na mym sercu i albo je porusz albo zatrzymaj. I jeśli pójdziesz Chcę z Tobą pójść. I jeśli umrzesz Chcę z Tobą umrzeć. Wziąć Twoją dłoń i odejść. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.