|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Givenchy, Cacharel, Kenzo,Benefit, Aquolina - zapraszam :)
nieaktualne
zapraszam do nowego watku Czego szukam? - Dobrych kremów na rozstępy - pędzelka do eyelinera - meteorków, najchętniej Beige Chic - podkladow: Dermablend Vichy nr 25 lub 15 , Pharmaceris nr 2 - wody micelarnej Nuxe oraz na pewno mnóstwo innych rzeczy, które macie w swoich wątkach, a ja jeszcze o tym nie wiem ![]() Dokładka: Meteorites Pastel White 04- użyte kilka razy, z wymiany z Dorota- Coco, bardzo pragnęłam, ale bardziej pragnę np Beige Chic ![]() /zdjecie dzisiaj wstawie/ BABOR - Calming Sensitive ZESTAW do PIELĘGNACJI SKÓRY WRAŻLIWEJ zawiera: * Hy-Ol 50ml * Phytoactive sensitive 30ml * Calming Sensitive day cream 30ml * Calming Sensitive night cream 30ml * Sensational Eyes fluid 4ml nowy, zapakowany w kartonik Zapachy: * Paco Rabbane - One Million - 45/50 ml, w kartoniku - z wymianą z m-habibi, wzięłam dla siebie bo jest naprawdę piękny- mimo,że męski ,ale z racji mojego aktualnego stanu - zapach mnie drażni ![]() * Cacharel - Amor Amor Jellies- 18/20 ml * Givenchy - Hot Couture EDT 40/ 50ml - Dorota Coco * Kenzo - L'ea u par - 28/ 30 ml- zarezerwowane dla itaki Makijaż: * Top Shop - Pistacjowy lakier do paznokci, raz użyty na dwie dłonie,świeży, przywieziony z UK, kolor Gone Fishing, pojemność 7/8 ml * Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny, zużycie 10%, świeży, kupiony na Tru. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32...w-sloiczku.htm * Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor. * Stilla - Brązowy tusz do rzęs - nie otwierany,nowy, 5 ml * Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany. Ciało: * Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy * Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy * Avene 50 + , ten w pomarańczowym opakowaniu, nie mam kartonika już chyba - 40/ 50 ml, świeży * Avon - Trilaser, Korektor Cellulitu, nowy , bez kartonika - myśłałam, że będę używała, ale nie mogę niestety * Fruttini - Jagoda - Masełko do ciała 300 ml , nowe Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-09-13 o 17:44 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy, Cacharel, Kenzo,Benefit, Aquolina - zapraszam :)
zdjęcia
|
|
|
|
#5 |
|
🦄
|
Irsin, a HC to które? EDP?
Ewentualnie, czy widzisz coś u mnie za peeling Pink Sugar?
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
* Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy * Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy ? |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
* Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor. * Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy Avon - Trilaser, Korektor Cellulitu, nowy , bez kartonika Zapraszam do wątków
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
cos u mnie za Thrrrob?
|
#9 |
|
BAN stały
|
* Paco Rabbane - One Million * Cacharel - Amor Amor * Givenchy - Hot Couture * Benefit - Creaseless Cream Shadow * Benefit - thhhhrob * Lancome - L'extreme * Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy
* Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy ![]() sprawdź prosze w obu wątkach ![]() |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam w twoim starym watku
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- a co powiesz na piątki diora? 640 moonray - lekko użyte, może 5% w sumie może niektóre 10-15% gdybyś była chętna to cyknę fotkę to sama ocenisz __________________ PS podoba mi sie jeszcze tusz do rzes stila i filtr 50+...
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-07-25 o 18:42 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
* Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy * Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy * Avene 50 + , ten w pomarańczowym opakowaniu, nie mam kartonika już chyba - 40/ 50 ml, świeży
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;20918206]Cześć. Znajdziesz coś u mnie za masełko jagodowe? Podoba mi się też lakier.[/QUOTE]
Przykro mi,ale nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Przykro mi,ale nie widze nic dla siebie. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
nie szukam tez pomadek, blyszczykow - bo i tego nie uzywam nic a nic ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Nolu, to edt jest. Blush of Youth juz jest oddany? |
||
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Irsin, znajdź coś u mnie za:
- Top Shop - Pistacjowy lakier do paznokci, raz użyty na dwie dłonie,świeży, przywieziony z UK, kolor Gone Fishing, pojemność 7/8 ml - Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor. - Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy ![]() ![]()
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znalazlam nic jestem wybredna bo jestem w trakcie przeprowadzki i szukam najpilniejszych rzeczy ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- podoba mi sie YSL NU EDP - używane 50ml - zostało wg mnie ok 20-25ml ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
wstepnie Benefit i Aquolina jeszcze sa w fazie negocjacji wiec musialabys chwile poczekac za Trilaser chetnie wzielabym od Ciebie =DAX COSMETICS -Perfecta Mama, Intenywny preparat przeciw rozstępom,150 ml ,nowy lub Mustelę |
||
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety za NU to mi się nie kalkuluje, chyba że dobrałabym coś jeszcze,ale nic innego nie widzę w twoim wątku
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edt a widze u Ciebie te dwie pysznosci klasycznego Angelka, 25 ml, ubytek ok. 2-3 ml. W stojącej gwiazdce. Nowy i w folii Słonik Kenzo Jungle Elephant, 50 ml. jak pachna te z soap & glory? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, to chyba nie mam wyjscia. bede musiala kusic meteorkiami...
![]() ale to juz jutro rano
|
#22 | ||
|
Zakorzenienie
|
vil, niestety nic nie widze ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- juz ide zerknac ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
rozumiem oczywiscie, a czego poszukujesz co moglabym wyszperac?
|
||
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chyba nie dokończyłyśmy jednej wymiany ale chyba zapomniałaś ![]() tym razem byłabym chętna na: * Aquolina - Płyn do kąpieli 250 ml - Beza Cytrynowa, nowy * Aquolina - Pink Sugar 200 ml - Luksusowy Peeling do ciała, nowy
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beze chwilowo trzymam dla Gothic, poczekasz ? |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Mi zależałoby najbardziej na Beneficie różyku Także czekam na wieści |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno sie odezwe ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Nolu, a cos chomikujesz poza watkiem? |
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Amor Amor?
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Irsin, meteorki już nieaktualne niestety
![]() Pozdrawiam cieplutko
|
#30 |
|
BAN stały
|
* Cacharel - Amor Amor Jellies- 18/20 ml
* Givenchy - Hot Couture EDT 40/ 50ml cos u mnie , coś u mnie? pokroję się! |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.