![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
Cytat:
W DC nigdy nie bylam, nie mam pojecia. Ale co to za roznica, cala sytuacja stala sie poza klubem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Wiesz, paradox czy gdyńskie taboo, albo ten nowy klub zamiast mandragory - tam to jest raj 15latek
ale do papryki na 1000000000000% nie wpuszczają poniżej 21, wydaje mi się że w krzywym domku też raczej nie, bo to popularne miejsce ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- no właśnie, tak mi się wydaję że tam akurat sprawdzają. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
znalazlam nowy artykuł.
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...nej_Iwony.html |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ja często wychodzę w trakcie imprezy z klubu, żeby się przewietrzyć itd. I zawsze, niezależnie od pory jest mnóstwo ludzi pod knajpą - niektórzy wyszli na fajkę, czekają na znajomych, gadają...
#185 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie jestem pewna, czy fakt, że ta informajca wypłynęła, jest dobra dla całej sprawy. Teraz faceci wiedzą, że policja i Rutkowski też wiedzą o nich. Nie mam zaufania do Rutkowskiego od czasu sprawy z Olewnikiem. Boję się, ze mogł podac ten fakt do publ wiadomosci, zeby pokazac opinii publicznej ze on pracuje dobrze, a policja nie. A to, ze teraz wiemy co zawieral monitoring - wcale nie musi byc plusem. Bo jak my wiemy, wiedza i ONI. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
No i szła taką drogą jak mówiłam...
Niestety nie jestem specjalistką ale mam takie samo zdanie jak pan Rutkowski... Zajęli się przeszukiwaniem plaży, gdzie być może ona na tej plaży nie była wcale... dziękuję za artykuł Trzymaj się Iwonka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby każdy wie, że sprawa może się w różny sposób skończyć. Ale jak mówi to ktoś, kto bardziej się zna w dodatku prosto w oczy matce... to straszne.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Pies policyjny w las i dowiemy się czy przypuszczenia Rutkowskiego są prawdziwe... BRAWA dla policji ! Patałachy nic nie potrafią zrobićcporządnie prócz wypisywania mandatów ;/ Jestem ciekawa czy był jakiś patrol nocą w sopocie ;/.. Ile razy moi znajomi czy ja sama pijemy na Sopockiej plaży w dzień odwracamy się, a za nami stoi STRAŻ MIEJSKA ;/ Wychodzimy z plaży idzie straż ale już nie Ci sami co nam mandaty wypisali ;/ . Dla policji może to być sprawa jak każda inna o zaginęciu.
Edytowane przez emilka_xD Czas edycji: 2010-07-25 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
NO to ten ostatni artykuł mówi wiele.
"Trudno powiedzieć, co działo się między mężczyznami, a kobietą oraz czy ona ich znała. W pewnym memencie jeden z nich łapię ją za rękę i ciągnie za sobą. Ta się opiera. Ta scena trwa około trzech minut. Kobieta w końcu sięga po telefon komórkowy i gdzieś dzwoni. Potem podaje słuchawkę mężczyźnie. Ten rozmawia kilka sekund, oddaje jej telefon i obaj odchodzą. " Skoro ona daje mu telefon przez ktory z kims rozmawia a pozniej jej go oddaje - to logiczne, ze znala facetow z ktorymi sie szarpała. Mysle, ze finał sprawy bedzie mial miejsce w nowym tygodniu. I pewnie od nowa przeszukaja wydmy i plaze. |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
bardzo proszę,
chociaż jej nie znałam ale jakoś poruszyla mnie ta sprawa. I obawiam się, że p. Rutkowski może miec racje ... chociaz nalezy miec nadzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() straszny ten artykuł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Mi się ten las wydaje niemożliwy, las w mieście - mam wrażenie że ktoś już dawno na to trafił... Prędzej morze, zwłoki gdy spuchną same wypłyną.
Jeszcze jest iskierka nadziei. Z tym telefonem - może to była prostytutka? Nie wiem czemu ale tak mi sie rzuciło. A no i nie wykluczajmy ucieczki z domu, bo to czasem tak jest że idealna rodzina a jednak w domowym zaciszu... no nie wiem, jestem pewna że rodzina ją kocha i rozpacza. Ale różnie to bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
chociaz wiecie.. lasy sa duze .. w przypadku najgorszej wersji .. ciala na brzegu mordercy by nie zostawili ... chyba, ze pod wplywem narkotykow lub alkoholu wtedy logicznie sie nie mysli.
Ale trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie .. taka sliczna dziewczyna. |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z ta prostytutką tez mi to przyszło do głowy. Straszna sprawa, straszna... Bardzo zal mi Iwony, nie wiem, co musiała przeżywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, ale ja chyba też nie przebierałabym w słowach przy takim przypadku zaginięcia ![]() ładna dziewczyna, wyzywająco ubrana, sama w nocy... nie sądzę, żeby nie stało się nic złego. może nie stało się nic strasznego, ale złego na pewno tak, skoro w dalszym ciągu nikt nic nie wie ![]() mrozi mnie samo to, że zagineła i ciary mnie przechodzą jak pomyślę co mogło jej się stać, albo, że mogłabym być na jej miejscu ale niestety wyżej opisane okoliczności były idealne do popełnienia przestępstwa... nie kumam też gadania, że ładna... a brzydkiej nikt by nie szukał ??? Edytowane przez alufa Czas edycji: 2010-07-25 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
tak samo uwazam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
BAN stały
|
Znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Co za pech....
Ale sama kiedys polazłam pieszo plażą z Jastarni do Juraty, też byłam taka durna, chociaż mnie ostrzegali, że różni siedzą i czyhają na wydmach. Po prostu pech, pech, tak miało być, pieprzone przeznaczenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie zastanawiam sie nad jedna rzecza .. skoro kolezanka Iwony wiedziala , ze idzie sama dlaczego nie nalegala aby poczekala, ze wysle jej taksowke czy cos .... ja w zyciu kolezance po nocy nie pozwolilabym isc!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Woda odpada bo na plażach o tej porze też jest sporo głupich ludzi co się kapią pijani w morzu . Więc raczej by ktoś coś zauważył niepokojącego . A niestety las jest najbardziej prawdopodobny bo da się w nim zakopać osobę albo po po prostu gdzieś wyrzucić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Hmmm jakby chceli skutecznie ukryć to faktycznie las, ale raczej za miastemm... albo cos... Kurde, gdzie ten ślad się urywa, gdzie on się urywa... Do koleżanki dzowniła o 3:30 ??? czyli musiała przejść spokojnie w stronę morza te 23 minuty...
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Nie wiem, ja koleżanek nie matkuje, wiesz jak ktoś sobie wypił to czasem nie da mu się przetłumaczyć niektórych rzeczy a następnego dnia jest foch i w ogóle... Nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
A wgl policja nie mogłaby zrobić akcji ? Wysyłają jakąś atrakcyjną policjantkę z piątku na sobotę tą drogą którą mogła iść Iwona . Może jest jakaś szajka która tak działa, że porywają dziewczyny ? .. Ciężka sprawa naprawdę : (
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
BAN stały
|
Cytat:
A pamietasz głosna sprawe sprzed lat gwałtu w Brzeznie? tam w tym lasku, krzakach za deptakiem? Zreszta krzaków i lasków wzdłuż plaży jest pełno. Moim zdaniem wszystko rozegrało się na wydmach w jakichś krzakach. Jeden zatkał jej usta ręką, skoro było ich dwóch. pakowanie do sakochodu rzucającej się i żywej dziewczyny raczej ryzykowne. Więc pewnie dopiero po... Ale o ktorej dzwonila do kolezanki i skąd? z tego co zrozumialam spod wejscia na plaze, czyli DOSZLA do plazy więc tam ją drapnęli (wydmy, wydmy , wydmy i okoliczne krzaki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pewnie przypadek, że akurat Iwona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Muszynianka- ty znasz te okolice- czy Iwona poruszała się w jakiś logiczny sposób i czy można wywnioskować w którym kierunku szła?? Wyruszyła spod klubu, dalej widać ją tam gdzie stali ci dwaj mężczyźni, a ostatni sygnał to wejście na plażę nr 3. Czy to się układa w jakąś całość- można stwierdzić, że dzewczyna szła np do domu, na postój taksówek, czy tylko krążyła po centrum ? I co z tym kebabem?
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Mysle, ze ta kobieta nie ujawni sie bo zna tych potencjalnych sprawcow ... i balaby sie raczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
Bo telefon jej się rozładował. Może nie zdążyła.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
no właśnie o 3:30 dzwoniła do koleżanki więc musiała tą ulicą dojść do plaży.
tylko czy oni faktycznie za nią szli? tylko po co ona szła na plaże... ![]() No nie wiem mi ta kobieta od telefonu skojarzyła się z prostytutką więc może oni mają coś z tym wspólnego. Sopot to raj mieszkań uciech........ |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
w sumie nie koniecznie musieli to byc Ci mezczyzni ... mogl najsc ktos z zupelnie innej strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.