Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-25, 19:20   #181
Mia_bianca
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Szkoda że koleżanka Iwony zniknęła,

jak to - zniknęła??

gdybym się dowiedziała o jakiejś akcji rozwieszania plakatów mogłabym je rozwiesić w podejrzanych miejscach...

nr do mamy Iwony jest w internecie, mozna sie zapytac jak pomoc.

No policja dużo robi ale mało informacji wypływa z ich strony...

I

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Otóż to powinni w ogóle ustalić konkretną drogę jaką szła i stwierdzić w ktorym momencie ślad sie jurywa

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Dobra policja pewnie wie co robi, a ja się wymądrzam. Tylko nie rozumiem czemu tak mało cennych informacji jest podawanych?
Btw czy do dream clubu wejsice nie jest od 21 lat?
dobrze ze nie podaja informacji bo nie zapominaj, ze te gnoje co napadły na iwonę czytają wszystko co jest na ten temat i dla nich jest to informacja czy już policja wpadla na ich slad czy jeszcze nie.

W DC nigdy nie bylam, nie mam pojecia. Ale co to za roznica, cala sytuacja stala sie poza klubem...
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:22   #182
muszynianka
Zakorzenienie

Wiesz, paradox czy gdyńskie taboo, albo ten nowy klub zamiast mandragory - tam to jest raj 15latek
ale do papryki na 1000000000000% nie wpuszczają poniżej 21, wydaje mi się że w krzywym domku też raczej nie, bo to popularne miejsce

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Ale co to za roznica, cala sytuacja stala sie poza klubem...
No właśnie nie jestem pewna, co ludzie robią o 3 w nocy pod klubem? Zazwyczaj z niego wychodzą kończąc imprezę. Wcześniej musieli się w nim bawić...

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
bo nie zapominaj, ze te gnoje co napadły na iwonę czytają wszystko co jest na ten temat i dla nich jest to informacja czy już policja wpadla na ich slad czy jeszcze nie.
no tak, wiadomo ale dziwię się czemu tak istotny fakt jak gapiący się faceci wypływa po tak długim czasie??

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez emilka_xD Pokaż wiadomość
W dreamie jest wejście od 21 lat . Ale czasem stoi taki gość co mówi, że DZISIAJ OKAZJA WEJŚCIE OD 18 . I to prawda raz mi tak się udało wejść ale później tylko od 21 lat wpuszczali .
no właśnie, tak mi się wydaję że tam akurat sprawdzają.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:22   #183
agniesiaczek
Raczkowanie

znalazlam nowy artykuł.

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...nej_Iwony.html
agniesiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:26   #184
paula-zla
Zakorzenienie

No nie wiem, ja często wychodzę w trakcie imprezy z klubu, żeby się przewietrzyć itd. I zawsze, niezależnie od pory jest mnóstwo ludzi pod knajpą - niektórzy wyszli na fajkę, czekają na znajomych, gadają...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:26   #185
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:

no tak, wiadomo ale dziwię się czemu tak istotny fakt jak gapiący się faceci wypływa po tak długim czasie??

Nie jestem pewna, czy fakt, że ta informajca wypłynęła, jest dobra dla całej sprawy. Teraz faceci wiedzą, że policja i Rutkowski też wiedzą o nich.

Nie mam zaufania do Rutkowskiego od czasu sprawy z Olewnikiem. Boję się, ze mogł podac ten fakt do publ wiadomosci, zeby pokazac opinii publicznej ze on pracuje dobrze, a policja nie. A to, ze teraz wiemy co zawieral monitoring - wcale nie musi byc plusem. Bo jak my wiemy, wiedza i ONI.
Stary 2010-07-25, 19:28   #186
muszynianka
Zakorzenienie

No i szła taką drogą jak mówiłam...
Niestety nie jestem specjalistką ale mam takie samo zdanie jak pan Rutkowski...
Zajęli się przeszukiwaniem plaży, gdzie być może ona na tej plaży nie była wcale...
dziękuję za artykuł

Trzymaj się Iwonka....
Stary 2010-07-25, 19:28   #187
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
- Szła w miniówie, boso, sama się wystawiła na zainteresowanie różnych dziwnych facetów - mówi detektyw. - W taką noc wielu jest pod wpływem alkoholu, narkotyków. Widzę czarny scenariusz: gwałt i morderstwo. Może mieli samochód. Zwłoki powinny być w którymś z okolicznych lasów. Z przykrością powiedziałem matce Iwony, że nie powinna spodziewać się happy endu.
To mnie zmroziło.
Niby każdy wie, że sprawa może się w różny sposób skończyć.
Ale jak mówi to ktoś, kto bardziej się zna w dodatku prosto w oczy matce... to straszne.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:28   #188
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem pewna, czy fakt, że ta informajca wypłynęła, jest dobra dla całej sprawy. Teraz faceci wiedzą, że policja i Rutkowski też wiedzą o nich.
ale sprawa raczej nie ruszy póki nie zgłosi się szarpana kobieta
Stary 2010-07-25, 19:29   #189
emilka_xD
Raczkowanie

Pies policyjny w las i dowiemy się czy przypuszczenia Rutkowskiego są prawdziwe... BRAWA dla policji ! Patałachy nic nie potrafią zrobićcporządnie prócz wypisywania mandatów ;/ Jestem ciekawa czy był jakiś patrol nocą w sopocie ;/.. Ile razy moi znajomi czy ja sama pijemy na Sopockiej plaży w dzień odwracamy się, a za nami stoi STRAŻ MIEJSKA ;/ Wychodzimy z plaży idzie straż ale już nie Ci sami co nam mandaty wypisali ;/ . Dla policji może to być sprawa jak każda inna o zaginęciu.

Edytowane przez emilka_xD
Czas edycji: 2010-07-25 o 19:36
emilka_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:31   #190
Mia_bianca
BAN stały

NO to ten ostatni artykuł mówi wiele.
"Trudno powiedzieć, co działo się między mężczyznami, a kobietą oraz czy ona ich znała. W pewnym memencie jeden z nich łapię ją za rękę i ciągnie za sobą. Ta się opiera. Ta scena trwa około trzech minut. Kobieta w końcu sięga po telefon komórkowy i gdzieś dzwoni. Potem podaje słuchawkę mężczyźnie. Ten rozmawia kilka sekund, oddaje jej telefon i obaj odchodzą. "

Skoro ona daje mu telefon przez ktory z kims rozmawia a pozniej jej go oddaje - to logiczne, ze znala facetow z ktorymi sie szarpała.

Mysle, ze finał sprawy bedzie mial miejsce w nowym tygodniu.
I pewnie od nowa przeszukaja wydmy i plaze.
Stary 2010-07-25, 19:32   #191
agniesiaczek
Raczkowanie

bardzo proszę,
chociaż jej nie znałam ale jakoś poruszyla mnie ta sprawa.
I obawiam się, że p. Rutkowski może miec racje ... chociaz nalezy miec nadzieje.
Stary 2010-07-25, 19:33   #192
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agniesiaczek Pokaż wiadomość
Dziwne, że tak pózno dotarlii do tej taśmy

straszny ten artykuł
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:33   #193
muszynianka
Zakorzenienie

Mi się ten las wydaje niemożliwy, las w mieście - mam wrażenie że ktoś już dawno na to trafił... Prędzej morze, zwłoki gdy spuchną same wypłyną.
Jeszcze jest iskierka nadziei.

Z tym telefonem - może to była prostytutka? Nie wiem czemu ale tak mi sie rzuciło.

A no i nie wykluczajmy ucieczki z domu, bo to czasem tak jest że idealna rodzina a jednak w domowym zaciszu... no nie wiem, jestem pewna że rodzina ją kocha i rozpacza. Ale różnie to bywa.
Stary 2010-07-25, 19:37   #194
agniesiaczek
Raczkowanie

chociaz wiecie.. lasy sa duze .. w przypadku najgorszej wersji .. ciala na brzegu mordercy by nie zostawili ... chyba, ze pod wplywem narkotykow lub alkoholu wtedy logicznie sie nie mysli.
Ale trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie .. taka sliczna dziewczyna.
Stary 2010-07-25, 19:38   #195
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Mi się ten las wydaje niemożliwy, las w mieście - mam wrażenie że ktoś już dawno na to trafił... Prędzej morze, zwłoki gdy spuchną same wypłyną.
Jeszcze jest iskierka nadziei.

Z tym telefonem - może to była prostytutka? Nie wiem czemu ale tak mi sie rzuciło.

A no i nie wykluczajmy ucieczki z domu, bo to czasem tak jest że idealna rodzina a jednak w domowym zaciszu... no nie wiem, jestem pewna że rodzina ją kocha i rozpacza. Ale różnie to bywa.
Wiesz, jesli chcieli zwloki ukryc skuteczniej to raczej las, a nie plaza, na ktorej z samego rana trafią nie nie tabuny plażowiczow.

Z ta prostytutką tez mi to przyszło do głowy.

Straszna sprawa, straszna...
Bardzo zal mi Iwony, nie wiem, co musiała przeżywać.
Stary 2010-07-25, 19:40   #196
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
To mnie zmroziło.
Niby każdy wie, że sprawa może się w różny sposób skończyć.
Ale jak mówi to ktoś, kto bardziej się zna w dodatku prosto w oczy matce... to straszne.
tragedia STRASZNA ale nikt nie powinien mydlić matce oczu.

wybacz, ale ja chyba też nie przebierałabym w słowach przy takim przypadku zaginięcia

ładna dziewczyna, wyzywająco ubrana, sama w nocy... nie sądzę, żeby nie stało się nic złego. może nie stało się nic strasznego, ale złego na pewno tak, skoro w dalszym ciągu nikt nic nie wie

mrozi mnie samo to, że zagineła i ciary mnie przechodzą jak pomyślę co mogło jej się stać, albo, że mogłabym być na jej miejscu ale niestety wyżej opisane okoliczności były idealne do popełnienia przestępstwa...

nie kumam też gadania, że ładna... a brzydkiej nikt by nie szukał ???

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2010-07-25 o 19:41
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:40   #197
agniesiaczek
Raczkowanie

tak samo uwazam.
Stary 2010-07-25, 19:43   #198
Mia_bianca
BAN stały

Znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Co za pech....

Ale sama kiedys polazłam pieszo plażą z Jastarni do Juraty, też byłam taka durna, chociaż mnie ostrzegali, że różni siedzą i czyhają na wydmach.

Po prostu pech, pech, tak miało być, pieprzone przeznaczenie...
Stary 2010-07-25, 19:44   #199
agniesiaczek
Raczkowanie

Słuchajcie zastanawiam sie nad jedna rzecza .. skoro kolezanka Iwony wiedziala , ze idzie sama dlaczego nie nalegala aby poczekala, ze wysle jej taksowke czy cos .... ja w zyciu kolezance po nocy nie pozwolilabym isc!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-25, 19:45   #200
emilka_xD
Raczkowanie

Woda odpada bo na plażach o tej porze też jest sporo głupich ludzi co się kapią pijani w morzu . Więc raczej by ktoś coś zauważył niepokojącego . A niestety las jest najbardziej prawdopodobny bo da się w nim zakopać osobę albo po po prostu gdzieś wyrzucić
Stary 2010-07-25, 19:46   #201
muszynianka
Zakorzenienie

Hmmm jakby chceli skutecznie ukryć to faktycznie las, ale raczej za miastemm... albo cos... Kurde, gdzie ten ślad się urywa, gdzie on się urywa... Do koleżanki dzowniła o 3:30 ??? czyli musiała przejść spokojnie w stronę morza te 23 minuty...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie wiem, ja koleżanek nie matkuje, wiesz jak ktoś sobie wypił to czasem nie da mu się przetłumaczyć niektórych rzeczy a następnego dnia jest foch i w ogóle...
Nie wiem..
Stary 2010-07-25, 19:50   #202
emilka_xD
Raczkowanie

A wgl policja nie mogłaby zrobić akcji ? Wysyłają jakąś atrakcyjną policjantkę z piątku na sobotę tą drogą którą mogła iść Iwona . Może jest jakaś szajka która tak działa, że porywają dziewczyny ? .. Ciężka sprawa naprawdę : (
Stary 2010-07-25, 19:50   #203
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Hmmm jakby chceli skutecznie ukryć to faktycznie las, ale raczej za miastemm... albo cos... Kurde, gdzie ten ślad się urywa, gdzie on się urywa... Do koleżanki dzowniła o 3:30 ??? czyli musiała przejść spokojnie w stronę morza te 23 minuty...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Nie wiem, ja koleżanek nie matkuje, wiesz jak ktoś sobie wypił to czasem nie da mu się przetłumaczyć niektórych rzeczy a następnego dnia jest foch i w ogóle...
Nie wiem..

A pamietasz głosna sprawe sprzed lat gwałtu w Brzeznie? tam w tym lasku, krzakach za deptakiem?
Zreszta krzaków i lasków wzdłuż plaży jest pełno. Moim zdaniem wszystko rozegrało się na wydmach w jakichś krzakach. Jeden zatkał jej usta ręką, skoro było ich dwóch. pakowanie do sakochodu rzucającej się i żywej dziewczyny raczej ryzykowne. Więc pewnie dopiero po...

Ale o ktorej dzwonila do kolezanki i skąd? z tego co zrozumialam spod wejscia na plaze, czyli DOSZLA do plazy więc tam ją drapnęli (wydmy, wydmy , wydmy i okoliczne krzaki)
Stary 2010-07-25, 19:51   #204
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka_xD Pokaż wiadomość
A wgl policja nie mogłaby zrobić akcji ? Wysyłają jakąś atrakcyjną policjantkę z piątku na sobotę tą drogą którą mogła iść Iwona . Może jest jakaś szajka która tak działa, że porywają dziewczyny ? .. Ciężka sprawa naprawdę : (
to nie w11 baliby się...

to pewnie przypadek, że akurat Iwona
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:52   #205
Hortencja
Zadomowienie

Muszynianka- ty znasz te okolice- czy Iwona poruszała się w jakiś logiczny sposób i czy można wywnioskować w którym kierunku szła?? Wyruszyła spod klubu, dalej widać ją tam gdzie stali ci dwaj mężczyźni, a ostatni sygnał to wejście na plażę nr 3. Czy to się układa w jakąś całość- można stwierdzić, że dzewczyna szła np do domu, na postój taksówek, czy tylko krążyła po centrum ? I co z tym kebabem?

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-25, 19:52   #206
agniesiaczek
Raczkowanie

Mysle, ze ta kobieta nie ujawni sie bo zna tych potencjalnych sprawcow ... i balaby sie raczej.
Stary 2010-07-25, 19:52   #207
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agniesiaczek Pokaż wiadomość
Słuchajcie zastanawiam sie nad jedna rzecza .. skoro kolezanka Iwony wiedziala , ze idzie sama dlaczego nie nalegala aby poczekala, ze wysle jej taksowke czy cos .... ja w zyciu kolezance po nocy nie pozwolilabym isc!!
Bo telefon jej się rozładował. Może nie zdążyła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-25, 19:54   #208
muszynianka
Zakorzenienie

no właśnie o 3:30 dzwoniła do koleżanki więc musiała tą ulicą dojść do plaży.
tylko czy oni faktycznie za nią szli?
tylko po co ona szła na plaże...
No nie wiem mi ta kobieta od telefonu skojarzyła się z prostytutką więc może oni mają coś z tym wspólnego.
Sopot to raj mieszkań uciech........
Stary 2010-07-25, 19:54   #209
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hortencja Pokaż wiadomość
ostatni sygnał to wejście na plażę nr 3.

Problem w tym, ze w sopocie nie ma wejscia na plaze nr 3. Jesli jest to w GDYNI!
Stary 2010-07-25, 19:55   #210
agniesiaczek
Raczkowanie

w sumie nie koniecznie musieli to byc Ci mezczyzni ... mogl najsc ktos z zupelnie innej strony.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości