Najgorszy komplement w moim życiu to... - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 23:16   #1351
Violette_24
Zakorzenienie

Dot.: Najgorszy komplement w moim życiu to...

super wątek! i ja sie dołączę

-w ciazy przytyłam jakies 20 kg (dzieki bogu waze teraz mniej nic przed nia), czułam sie (i byłam), gruba, ciezka, opuchnięta i zakompleksiona, siedze sobie kiedys, głaszcze ową wielgachna boję znajdujaca sie pod klatka piersiową,po czym moj małzon podchodzi, glaszcze mnie po głowie i mówi tak słodko,,, moje ajne klajne prosiątko.....<celowo uzyłam zapisu fonetycznego hehe>, obraziłam sie

-byłam szczeniara, lat naście, mój ówczesny chłopak, jakas tam kłótnia, własciwie juz po niej, ja cała spłakana, mój luby mówi mi-,,nie jestes warta zeby o mnie płakacoczywiscie chciał powiedziec ze on nie jest wart zeby o niego płakac ale mu sie pomyliło

-niedawno poznałam narzeczoną mojego szwagra, oglądam fotki, jakie miałą w aparacie, na foto jej mama a ja wypaliłam-ojej ale masz sliczna mamę, ale ty to chyba nie jestes do niej podobna... dopiero po chwili sie zorientowałam ze kiepska sekwencja zdań mi wyszła, serio...
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 11:37   #1352
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Violette_24 Pokaż wiadomość

-byłam szczeniara, lat naście, mój ówczesny chłopak, jakas tam kłótnia, własciwie juz po niej, ja cała spłakana, mój luby mówi mi-,,nie jestes warta zeby o mnie płakacoczywiscie chciał powiedziec ze on nie jest wart zeby o niego płakac ale mu sie pomyliło

dobre
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 12:21   #1353
kavvka
Rozeznanie

przypomniałam sobie kilka komplementów mojej babci...

to było kilka lat temu, kiedy w modzie były paznokcie pomalowane na czarno... przyszłam ja odwiedzić, a babcia patrzy i patrzy aż w końcu mówi:" ale wyglądasz z tymi paznokciami jak TRUP"
albo
"ale dużo masz tych pieprzy,tu i tu i tu" byłam młoda i bardzo wziełam sobie to do serca do tego stopnia ze tuszowałam je kolektorem

od byłej przyszłej teściowej:
lipiec upał....siedzę w cieniu obok mnie była przyszła teściowa...podnosi stopę macha nią i mówi..:"zobacz jakie mam ładne stópki a nie takie jak Ty całe w żyłach" !!! (w upał zawsze tak mam )
Stary 2010-07-14, 12:38   #1354
krombacher
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Dobre Ja usłyszałam "O Boże! ale ty masz ładną siostre! Zupełnie niepodobna do Ciebie..."
Stary 2010-07-14, 12:48   #1355
parolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kavvka Pokaż wiadomość
lipiec upał....siedzę w cieniu obok mnie była przyszła teściowa...podnosi stopę macha nią i mówi..:"zobacz jakie mam ładne stópki a nie takie jak Ty całe w żyłach" !!! (w upał zawsze tak mam )
Stary 2010-07-14, 13:43   #1356
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Ciekawe czy jej by się podobało jakby usłyszała, że Ty jesteś młoda a ona nie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 15:43   #1357
niemampomyslu111
Raczkowanie

GG do niemampomyslu111

Moja mamuśka jest przed 50. Jednak bardzo ładnie wygląda i niejeden facet daje jej góra 40lat. Ja tak samo,nie raz wydaje mi się,że mam o 10lat młodszą mamę ale o dziwo wredne baby zawsze dają jej więcej lat.

1. Idziemy sobie wieczorem do domu a jakiś gościu idzie i mówi "ooo ale foczki.... ale brałbym tą z lewej! (to była moja mama)

2.mamuśka zostawiła klucze do domu w pracy... stała pod drzwiami parę minut i grzebała w torebce. Wnet pojawiła się sąsiadka ...
- nie może pani kluczy znaleźć?
- no właśnie szukam! chyba w pracy zostawiłam...!
- ojoj pamięć szwankuje... ale starość nie radość!
a moja mama wkurzona odpowiedziała
- i kto to mówi??
sąsiadka się zamknęła i poszła do swojego mieszkania

3. Idziemy razem na zakupy i pokupowałyśmy różne kosmetyki. Oczywiście jak zawsze pani dodała nam za darmo próbki kremów. W domu patrzymy co nam dała i mama mówi "masz,tu dla ciebie dała jakiś krem( dla nastolatek) ..... a to...a to wredna małpa!! dała mi krem +50 !!"
myślałam,że padnę ale na miejscu mamuśki nie byłoby mi do śmiechu wredna baba nie ma co

a teraz o mnie

1.Ubrałam codzienną lecz bardzo mocno opinającą się sukienkę i spięłam włosy spineczką bo mi grzywka przeszkadzała. Przychodzi mój chłopak, staje i mówi "...a ty gdzie się tak wystroiłaś?" .... (uznał to za komplement jak się później dowiedziałam i było trochę śmiechu) .... później skoczyłam w tej sukience do sklepu na chwilę a facet układający tam produkty zmierzył mnie od góry do dołu i zaczął coś gadać "ja cię kręce!!!' później przeszedł z jakimiś towarami obok mnie (wybierałam akurat napój) a on szedł prawie,że bokiem tak się gapił i stwierdził "jezu!!! ale tyłeczek!!!!ale bym panią............!!" nikogo nie było dookoła więc cham sobie pozwolił ale coś mu się komplementy nie udawały, chyba za duże ciśnienie miał w gatkach i nie mógł przez to normalnego zdania z siebie wydusić. Jedno mnie tylko pociesza - najwidoczniej ta sukienka jest jakaś magiczna,że tak dobrze w niej wyglądam haha

2.Schodzę po schodach a jakiś gościu do mnie "łoo..Heidi Klum!"
nie wiem o co mu chodziło i do dziś mam zagadkę

3. Bardzo lubię nosić czarne rurki i to u mnie raczej norma. Akurat tak się złożyło,że ubrałam do tego czarną bluzkę. Przyjechał wtedy mój kuzyn i spytał się na poważnie "ej. A ty jesteś emo?" a mnie zamurowało haha

4. A coś o pewnym pijaczku , który sam siebie skomplementował
idę z pieskiem...
-nie gryzie???
-gryzie!
-łeee a ja się go nie boję bo ja to tak śmierdzę ,że by w życiu nie podszedł mnie ugryźć!!
padłam

5.A to jest NAJGORSZE co w życiu chyba usłyszałam... gorsze od wszystkich "ale jesteś brzydka" itp (o czym nawet nie chcę pisać bo to przykre i dużo tego od wrednych ludzi).

Biegam z chłopakiem po łące, jest słoneczko i w końcu zatrzymaliśmy się, on odgarnia mi włosy i nagle "kochanie! ty masz długie, czarne włosy na brodzie ! " myślałam,że zapadnę się pod ziemię. Mam problemy z owłosieniem ale tego na razie nie ruszam bo się boję że się rozniesie. No i chowam twarz w burzy włosów ale chłopakowi udało się odkryć moją tajemnicę :P:P strasznie upokarzające ale zmartwił się i próbuje mnie wysłać do lekarza :P

Edytowane przez niemampomyslu111
Czas edycji: 2010-07-14 o 16:35
niemampomyslu111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 17:08   #1358
parolka
Rozeznanie

taaak Ty masz na brodzie, a mój chłopak osttanio: Misiu Tobie to jak mi rosną wąsy!
Stary 2010-07-14, 18:52   #1359
gaciepotacie
Raczkowanie

Sytuacja z moją 'Ukochaną przyjaciółką':
Kupiłam sobie nowy, najzwyklejszy kardigan w kolorze beżowym. Przychodzę w nim do szkoły.
Moja przyjaciółka: Ojej masz nowy sweter! Wyglądasz w nim centralnie jak jakaś wiejska pasterka na Giewoncie. [nie wiem co jej przyszło do głowy ]
Moja mina:
Moja przyjaciółka: No, ale mimo wszystko całkiem ci w nim do twarzy...
Stary 2010-07-14, 18:59   #1360
bebunio
jak promyczek słońca....

to i ja nie był o może najgorszy komplement ale akurat sobie przypomniałam

ostatnio od koleżanki z pracy usłyszałam "w tej bluzeczce wyglądasz jak Ania z Zielonego Wzgórza" i zaraz zaczęła się tłumaczyć, że bardzo śliczna bluzeczka, że lubi ze stójkami itp.

mam bluzeczkę made in japan, każdy na nią zwraca uwagę, chwali ją, bo jest urocza, dziewczęca, w kwiatuszki, koronki i z kokardą na plecach

koleżanka na pewno nie miała nic złego na myśli ale śmiesznie wyszło

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw

Edytowane przez bebunio
Czas edycji: 2010-07-14 o 22:40
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 21:53   #1361
maddee
Rozeznanie

Cytat:
przypomniałam sobie kilka komplementów mojej babci...

to było kilka lat temu, kiedy w modzie były paznokcie pomalowane na czarno... przyszłam ja odwiedzić, a babcia patrzy i patrzy aż w końcu mówi:" ale wyglądasz z tymi paznokciami jak TRUP"
albo
"ale dużo masz tych pieprzy,tu i tu i tu" byłam młoda i bardzo wziełam sobie to do serca do tego stopnia ze tuszowałam je kolektorem

Tak, tak ! Ostatnio kiedy ja wzorowo, jak przykazał sezonowy trend pomalowałam paznokcie na mlecznoniebieski usłyszałam od pewnego nieznajomego pana około 60 lat mniej więcej coś takiego "Pani to musi być bardzo chora, takie paznokcie miała moja mama po trzech zawałach, niedługo potem ją pochowaliśmy"

Z innej baczki, ostatnio kupowałam podkład, pytając sprzedawczynię o opinię na temat jednego, wspominam, że mam bardzo jasną cerę dlatego trudno mi dobrać odpowiedni odcień, na co bądź co bądź bardzo miła pani odpowiedziała "Właśnie widzę", zastanawiałam się więc której części mojego wyznania to dotyczyło, gdy pani delikatnie dodała "a pani ma coś aktualnie na twarzy, bo w ogóle nie widać"... tym bardziej się zmartwiłam ;]
maddee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 22:19   #1362
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maddee Pokaż wiadomość
Tak, tak ! Ostatnio kiedy ja wzorowo, jak przykazał sezonowy trend pomalowałam paznokcie na mlecznoniebieski usłyszałam od pewnego nieznajomego pana około 60 lat mniej więcej coś takiego "Pani to musi być bardzo chora, takie paznokcie miała moja mama po trzech zawałach, niedługo potem ją pochowaliśmy"
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 05:39   #1363
Szarosc Teczy
Zadomowienie

Siedzimy z TZem, calkiem milo, a on nagle: "Kochanie, wystaja Ci wloski z nosa" (dodam, ze wydaje mi sie, ze sa one prawie niewidoczne - musial chyba sie dlugo przygladac), a jak zobaczyl, ze sie zawstydzilam to biedak probowal cos tlumaczyc, ze nie o to mu chodzilo

spryciula

Edytowane przez Szarosc Teczy
Czas edycji: 2010-07-16 o 05:45
Szarosc Teczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 08:35   #1364
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemampomyslu111 Pokaż wiadomość
4. A coś o pewnym pijaczku , który sam siebie skomplementował
idę z pieskiem...
-nie gryzie???
-gryzie!
-łeee a ja się go nie boję bo ja to tak śmierdzę ,że by w życiu nie podszedł mnie ugryźć!!
padłam
zazwyczaj Ci, którzy mają zbyt duży dystans do siebie powinni miec trochę samokrytycyzmu......
zaś te, które są zbyt samokrytyczne powinne się uczyć dystansu...i byłoby prościej w życiu

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2010-07-16 o 08:36
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 13:55   #1365
KaSiUL
Zadomowienie

Wink Dot.: Najgorszy komplement w moim życiu to...

Nie wiem czy to można nazwać komplementem ale..
kolega powiedział tak:
"masz ładne nogi bo nie są krzywe"
Stary 2010-07-17, 14:15   #1366
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaSiUL Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to można nazwać komplementem ale..
kolega powiedział tak:
"masz ładne nogi bo nie są krzywe"
To najgorszy komplement jaki usłyszałaś? Mi się wydaje, że wręcz odwrotnie...
Stary 2010-07-17, 14:28   #1367
KaSiUL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
To najgorszy komplement jaki usłyszałaś? Mi się wydaje, że wręcz odwrotnie...
nie najgorszy bo takich nie słyszę..
ale to mnie akurat rozbawiło..
Stary 2010-07-17, 14:37   #1368
Bronkar
Raczkowanie

GG do Bronkar

2 lata temu włosy strasznie wypadały i usłyszałam od mojej byłej przyjaciółki.
-Włosy Ci wypadają?
-No, a co
-widzę, że Ci wypadają. To będziesz łysa i mało włosów jak stara baba.

Byłam w szoku

Ćwiczę z P90X
i inne:
Biegam - 4 razy w tygodniu
Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu
Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min.
plat.wib. - codziennie przez 20 min.
Bronkar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 14:38   #1369
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bronkar Pokaż wiadomość
2 lata temu włosy strasznie wypadały i usłyszałam od mojej byłej przyjaciółki.
-Włosy Ci wypadają?
-No, a co
-widzę, że Ci wypadają. To będziesz łysa i mało włosów jak stara baba.

Byłam w szoku
nie ma to jak takt i wyczucie....

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 10:23   #1370
caya
Zakorzenienie

a ja słyszałam od znajomych, nie były to komplementy skierowane do mnie, ale po prostu ktoś mi o nich opowiedzial

1. Dziewczyna na sesji zdjęciowej, bardzo opalona. Stoi przy ceglanym murze. Fotograf do niej: oo, nawet pasujecie do siebie z ta ścianą kolorystycznie!
Po chwili połapał się, że powiedział cos nie tak

2. Chłopak chciał powiedzieć dziewczynie coś miłego o włosach, to było wieczorem. I mówi: Masz takie ładne włosy pod tą latarnią, takie błyszczące, sianokłosy takie!
xD

A ja jak ostatnio siedziałam z jakimiś dwiema kobietami, których nie znałam, na ławce na przystanku, to podszedł jakiś facet, chyba miał coś z głową troszkę No i mówi: Trzy kobiety siedzą. (myśli chwile) Dwie ładne, jedna brzyyyydkaaa.

żadna z nas nie wiedziała o której to było, ale wszystkie trzy wybuchnęłyśmy śmiechem
caya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-18, 11:15   #1371
parolka
Rozeznanie

hm.
ostatnio w Rossmanie miały być obniżki. Oczywiście mojej mamie bardzo zależało żebym wykupiła połowę sklepu w pierwszy dzień promocji. Jako, że umówiłam się z dziewczynami do Ustki, musiałam zrobić zakupy po plaży;dd Wchodzę do sklepu, widzę już dzikie spojrzenia kupujących. Czerwono brązowa blondynka, w mini kolorowej sukience, z okularkami i wielką kolorową torbą, nie powinna tutaj przeciez być! No ale ja z totalną wylewką ignoruję ich spojrzenia. I tak sobie stojęprzy półcę z koszykiem, odwracam się i niechcący zachaczyłam pana ochraniarza koszykiem o jego pupę Całkowicie speszona mówię, a raczej prawie krzyczę: przepraszam, przepraszam bardzo, nie zauważyłam pana, a on grzecznie odpowiada: nic się nie stało, proszę częściej
stanęłam jak wryta;dd
Stary 2010-07-23, 16:04   #1372
eclat
Przyczajenie

z cyklu o babciach. mam znajomą, która jest bardzo ładna. na weselu spotkałyśmy i tą dziewczynę i jej mamę.

babcia: ale ma pani córkę, zupełnie niepodobna do mamy.
mama
ja: babciu, co ty mówisz?
babcia: o co ci chodzi? przecież mówię, jak jest naprawdę.
ja: no, ale jak tak (naprawdę nie wiedziałam, co powiedzieć)
babcia: o co ci znów chodzi. widzę, że jest od niej ładniejsza, to czemu mam tego nie powiedzieć? przecież mam dobry wzrok
mama:
ja:
eclat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 21:20   #1373
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cool Dot.: Najgorszy komplement w moim życiu to...

A do mnie kumpel ostatnio z takim tekstem:

"Mogę zrobić tobie zdjęcie?
Bo moja kumpela uważa, że ma grube nogi, a chcę jej pokazać że są dziewczyny które mają o wiele grubsze"

No myslałam, że go zabiję ;/

Może i mam nadwagę, ale do 100kg jeszcze baaaaaaardzo dużo mi brakuje... Z resztą ważę trochę więcej z powodów zdrowotnych ;/

Cham...
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 21:53   #1374
triolka
Zadomowienie

Kobieta w tramwaju patrzy się 5 min na moją ręke:
Za ile Pani kupiła ten pierścionek
ja na to : nie wiem, długo go mam
ona: Okropny! nawet 5 zł bym za ten matal nie dała
:conf used:

Przystanek tramwajowy, facet lat ok 70 patrzy na mnie, na mój biust!! i mówi: ale ma Pani młodą pierś, chyba chłopcy lubią je pieścić

Chłopak na drugiej randce, po pocałunku:
Kurcze, ale masz ładny kolor oczu. Są takie.....rozcieńczone:pa la:
triolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-23, 22:22   #1375
Szarosc Teczy
Zadomowienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;20885415]A do mnie kumpel ostatnio z takim tekstem:

"Mogę zrobić tobie zdjęcie?
Bo moja kumpela uważa, że ma grube nogi, a chcę jej pokazać że są dziewczyny które mają o wiele grubsze"
[/QUOTE]
Bezczelny.
Cytat:
Napisane przez triolka Pokaż wiadomość
Kobieta w tramwaju patrzy się 5 min na moją ręke:
Za ile Pani kupiła ten pierścionek
ja na to : nie wiem, długo go mam
ona: Okropny! nawet 5 zł bym za ten matal nie dała
:conf used:

spryciula
Szarosc Teczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 17:51   #1376
dance makabre
Wtajemniczenie

3,5-letnia córka znajomej jest straszną pieszczochą. Pewnego razu siedzę sobie, ona stoi na moich kolanach, odgarnia mi grzywkę, myśli, myśli... i mówi: "ale Ty jesteś brzydka". Cóż, dzieci nie kłamią...
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 18:58   #1377
chicoore
Raczkowanie

Przebierałam się przy chłopaku, stałam w majtkach tyłem do niego a on z tekstem "Ty to masz jednak z******** tyłek ale nie do tych nóg" . Szybko sprostował na szczęście, nie wiem jak mu się to udało xD. Ale chodziło generalnie o to, że kiedyś mu mówiłam że nie lubię swoich ud-mam wewnętrza stronę niewyrobioną bo niedużo brakuję żeby uda się stykały i nie mam od tyłu jak się patrzy takiej fajnej dziurki między nimi (nie wiem jak to ująć inaczej ale jemu też się tak podoba).
Stwierdzam, że najgorsze co mogłam zrobić to powiedzieć chłopakowi o wadach mojej figury, bo sam na niektóre rzeczy nigdy nie wpadłby
chicoore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 19:25   #1378
Panna_Prym_
Raczkowanie

Kiedyś przed imprezą szykowałam się z milion godzin i dla odmiany pokręciłam sobie włosy ;d Chciałam zrobić chłopakowi niespodziankę, bo moje naturalne są proste. No i on przychodzi, patrzy i mówi `Hm, wyglądasz tak.. śmiesznie`. Wyszukany komplement
Panna_Prym_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 19:30   #1379
Eddaa
Przyczajenie

"Dobrze , ze masz takie krotkie nogi , bo nie lubie dlugich" ... nie mogl po prostu powiedziec 'normalne'?XD
Eddaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 19:36   #1380
Panna_Prym_
Raczkowanie

Ostatnio się opalałam u koleżanki w ogródku i potem wracałam do domu i mijałam pracujących budowlańców. Wszyscy oczywiście mieli skóre w kolorze czekolady I jeden do mnie: `Ale się pani ładnie opaliła, prawie jak ja`
Panna_Prym_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości