![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorszy komplement w moim życiu to...
super wątek! i ja sie dołączę
-w ciazy przytyłam jakies 20 kg (dzieki bogu waze teraz mniej nic przed nia), czułam sie (i byłam), gruba, ciezka, opuchnięta i zakompleksiona, siedze sobie kiedys, głaszcze ową wielgachna boję znajdujaca sie pod klatka piersiową,po czym moj małzon podchodzi, glaszcze mnie po głowie i mówi tak słodko,,, moje ajne klajne prosiątko.....<celowo uzyłam zapisu fonetycznego hehe>, obraziłam sie ![]() -byłam szczeniara, lat naście, mój ówczesny chłopak, jakas tam kłótnia, własciwie juz po niej, ja cała spłakana, mój luby mówi mi-,,nie jestes warta zeby o mnie płakac ![]() ![]() -niedawno poznałam narzeczoną mojego szwagra, oglądam fotki, jakie miałą w aparacie, na foto jej mama a ja wypaliłam-ojej ale masz sliczna mamę, ale ty to chyba nie jestes do niej podobna... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Rozeznanie
|
przypomniałam sobie kilka komplementów mojej babci...
to było kilka lat temu, kiedy w modzie były paznokcie pomalowane na czarno... przyszłam ja odwiedzić, a babcia patrzy i patrzy aż w końcu mówi:" ale wyglądasz z tymi paznokciami jak TRUP" albo "ale dużo masz tych pieprzy,tu i tu i tu" byłam młoda i bardzo wziełam sobie to do serca do tego stopnia ze tuszowałam je kolektorem od byłej przyszłej teściowej: lipiec upał....siedzę w cieniu obok mnie była przyszła teściowa...podnosi stopę macha nią i mówi..:"zobacz jakie mam ładne stópki a nie takie jak Ty całe w żyłach" !!! ![]() ![]()
![]() |
#1354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Raczkowanie
|
Moja mamuśka jest przed 50. Jednak bardzo ładnie wygląda i niejeden facet daje jej góra 40lat. Ja tak samo,nie raz wydaje mi się,że mam o 10lat młodszą mamę
![]() 1. Idziemy sobie wieczorem do domu a jakiś gościu idzie i mówi "ooo ale foczki.... ale brałbym tą z lewej! (to była moja mama) ![]() ![]() 2.mamuśka zostawiła klucze do domu w pracy... stała pod drzwiami parę minut i grzebała w torebce. Wnet pojawiła się sąsiadka ... - nie może pani kluczy znaleźć? - no właśnie szukam! chyba w pracy zostawiłam...! - ojoj pamięć szwankuje... ale starość nie radość! a moja mama wkurzona odpowiedziała - i kto to mówi?? sąsiadka się zamknęła i poszła do swojego mieszkania ![]() ![]() 3. Idziemy razem na zakupy i pokupowałyśmy różne kosmetyki. Oczywiście jak zawsze pani dodała nam za darmo próbki kremów. W domu patrzymy co nam dała i mama mówi "masz,tu dla ciebie dała jakiś krem( dla nastolatek) ..... a to...a to wredna małpa!! dała mi krem +50 !!" myślałam,że padnę ale na miejscu mamuśki nie byłoby mi do śmiechu ![]() ![]() a teraz o mnie 1.Ubrałam codzienną lecz bardzo mocno opinającą się sukienkę i spięłam włosy spineczką bo mi grzywka przeszkadzała. Przychodzi mój chłopak, staje i mówi "...a ty gdzie się tak wystroiłaś?" .... (uznał to za komplement jak się później dowiedziałam i było trochę śmiechu) .... później skoczyłam w tej sukience do sklepu na chwilę a facet układający tam produkty zmierzył mnie od góry do dołu i zaczął coś gadać "ja cię kręce!!!' później przeszedł z jakimiś towarami obok mnie (wybierałam akurat napój) a on szedł prawie,że bokiem tak się gapił i stwierdził "jezu!!! ale tyłeczek!!!!ale bym panią............!!" nikogo nie było dookoła więc cham sobie pozwolił ale coś mu się komplementy nie udawały, chyba za duże ciśnienie miał w gatkach i nie mógł przez to normalnego zdania z siebie wydusić. Jedno mnie tylko pociesza - najwidoczniej ta sukienka jest jakaś magiczna,że tak dobrze w niej wyglądam haha 2.Schodzę po schodach a jakiś gościu do mnie "łoo..Heidi Klum!" nie wiem o co mu chodziło i do dziś mam zagadkę 3. Bardzo lubię nosić czarne rurki i to u mnie raczej norma. Akurat tak się złożyło,że ubrałam do tego czarną bluzkę. Przyjechał wtedy mój kuzyn i spytał się na poważnie "ej. A ty jesteś emo?" a mnie zamurowało haha 4. A coś o pewnym pijaczku , który sam siebie skomplementował ![]() idę z pieskiem... -nie gryzie??? -gryzie! -łeee a ja się go nie boję bo ja to tak śmierdzę ,że by w życiu nie podszedł mnie ugryźć!! padłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5.A to jest NAJGORSZE co w życiu chyba usłyszałam... gorsze od wszystkich "ale jesteś brzydka" itp (o czym nawet nie chcę pisać bo to przykre i dużo tego od wrednych ludzi). Biegam z chłopakiem po łące, jest słoneczko i w końcu zatrzymaliśmy się, on odgarnia mi włosy i nagle "kochanie! ![]() ![]() Edytowane przez niemampomyslu111 Czas edycji: 2010-07-14 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Rozeznanie
|
taaak Ty masz na brodzie, a mój chłopak osttanio: Misiu Tobie to jak mi rosną wąsy!
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
Sytuacja z moją 'Ukochaną przyjaciółką':
Kupiłam sobie nowy, najzwyklejszy kardigan w kolorze beżowym. Przychodzę w nim do szkoły. Moja przyjaciółka: Ojej masz nowy sweter! Wyglądasz w nim centralnie jak jakaś wiejska pasterka na Giewoncie. [nie wiem co jej przyszło do głowy ![]() Moja mina: ![]() Moja przyjaciółka: No, ale mimo wszystko całkiem ci w nim do twarzy...
![]() |
#1360 |
jak promyczek słońca....
|
to i ja
![]() ostatnio od koleżanki z pracy usłyszałam "w tej bluzeczce wyglądasz jak Ania z Zielonego Wzgórza" i zaraz zaczęła się tłumaczyć, że bardzo śliczna bluzeczka, że lubi ze stójkami itp. mam bluzeczkę made in japan, każdy na nią zwraca uwagę, chwali ją, bo jest urocza, dziewczęca, w kwiatuszki, koronki i z kokardą na plecach ![]() koleżanka na pewno nie miała nic złego na myśli ale śmiesznie wyszło ![]()
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2010-07-14 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z innej baczki, ostatnio kupowałam podkład, pytając sprzedawczynię o opinię na temat jednego, wspominam, że mam bardzo jasną cerę dlatego trudno mi dobrać odpowiedni odcień, na co bądź co bądź bardzo miła pani odpowiedziała "Właśnie widzę", zastanawiałam się więc której części mojego wyznania to dotyczyło, gdy pani delikatnie dodała "a pani ma coś aktualnie na twarzy, bo w ogóle nie widać"... tym bardziej się zmartwiłam ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Siedzimy z TZem, calkiem milo, a on nagle: "Kochanie, wystaja Ci wloski z nosa" (dodam, ze wydaje mi sie, ze sa one prawie niewidoczne - musial chyba sie dlugo przygladac), a jak zobaczyl, ze sie zawstydzilam to biedak probowal cos tlumaczyc, ze nie o to mu chodzilo
![]()
Edytowane przez Szarosc Teczy Czas edycji: 2010-07-16 o 05:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaś te, które są zbyt samokrytyczne powinne się uczyć dystansu...i byłoby prościej w życiu ![]()
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-07-16 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie wiem czy to można nazwać komplementem ale..
kolega powiedział tak: "masz ładne nogi bo nie są krzywe" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
To najgorszy komplement jaki usłyszałaś? Mi się wydaje, że wręcz odwrotnie...
![]() |
![]() |
#1367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale to mnie akurat rozbawiło.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Raczkowanie
|
2 lata temu włosy strasznie wypadały i usłyszałam od mojej byłej przyjaciółki.
-Włosy Ci wypadają? -No, a co -widzę, że Ci wypadają. To będziesz łysa i mało włosów jak stara baba. Byłam w szoku ![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
a ja słyszałam od znajomych, nie były to komplementy skierowane do mnie, ale po prostu ktoś mi o nich opowiedzial
![]() 1. Dziewczyna na sesji zdjęciowej, bardzo opalona. Stoi przy ceglanym murze. Fotograf do niej: oo, nawet pasujecie do siebie z ta ścianą kolorystycznie! ![]() ![]() 2. Chłopak chciał powiedzieć dziewczynie coś miłego o włosach, to było wieczorem. I mówi: Masz takie ładne włosy pod tą latarnią, takie błyszczące, sianokłosy takie! xD ![]() ![]() A ja jak ostatnio siedziałam z jakimiś dwiema kobietami, których nie znałam, na ławce na przystanku, to podszedł jakiś facet, chyba miał coś z głową troszkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Rozeznanie
|
hm.
ostatnio w Rossmanie miały być obniżki. Oczywiście mojej mamie bardzo zależało żebym wykupiła połowę sklepu w pierwszy dzień promocji. Jako, że umówiłam się z dziewczynami do Ustki, musiałam zrobić zakupy po plaży;dd Wchodzę do sklepu, widzę już dzikie spojrzenia kupujących. Czerwono brązowa blondynka, w mini kolorowej sukience, z okularkami i wielką kolorową torbą, nie powinna tutaj przeciez być! No ale ja z totalną wylewką ignoruję ich spojrzenia. I tak sobie stojęprzy półcę z koszykiem, odwracam się i niechcący zachaczyłam pana ochraniarza koszykiem o jego pupę ![]() ![]() ![]() ![]() stanęłam jak wryta;dd
![]() |
#1372 |
Przyczajenie
|
z cyklu o babciach. mam znajomą, która jest bardzo ładna. na weselu spotkałyśmy i tą dziewczynę i jej mamę.
babcia: ale ma pani córkę, zupełnie niepodobna do mamy. mama ![]() ja: babciu, co ty mówisz? babcia: o co ci chodzi? przecież mówię, jak jest naprawdę. ja: no, ale jak tak (naprawdę nie wiedziałam, co powiedzieć) babcia: o co ci znów chodzi. widzę, że jest od niej ładniejsza, to czemu mam tego nie powiedzieć? przecież mam dobry wzrok mama: ![]() ![]() ja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Konto usunięte
|
![]()
A do mnie kumpel ostatnio z takim tekstem:
"Mogę zrobić tobie zdjęcie? Bo moja kumpela uważa, że ma grube nogi, a chcę jej pokazać że są dziewczyny które mają o wiele grubsze" No myslałam, że go zabiję ;/ Może i mam nadwagę, ale do 100kg jeszcze baaaaaaardzo dużo mi brakuje... Z resztą ważę trochę więcej z powodów zdrowotnych ;/ Cham... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
Kobieta w tramwaju patrzy się 5 min na moją ręke:
Za ile Pani kupiła ten pierścionek ja na to : nie wiem, długo go mam ona: Okropny! nawet 5 zł bym za ten matal nie dała ![]() ![]() Przystanek tramwajowy, facet lat ok 70 patrzy na mnie, na mój biust!! i mówi: ale ma Pani młodą pierś, chyba chłopcy lubią je pieścić ![]() Chłopak na drugiej randce, po pocałunku: Kurcze, ale masz ładny kolor oczu. Są takie.....rozcieńczone:pa la: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;20885415]A do mnie kumpel ostatnio z takim tekstem:
"Mogę zrobić tobie zdjęcie? Bo moja kumpela uważa, że ma grube nogi, a chcę jej pokazać że są dziewczyny które mają o wiele grubsze" [/QUOTE] Bezczelny. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1376 |
Wtajemniczenie
|
3,5-letnia córka znajomej jest straszną pieszczochą. Pewnego razu siedzę sobie, ona stoi na moich kolanach, odgarnia mi grzywkę, myśli, myśli... i mówi: "ale Ty jesteś brzydka".
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Raczkowanie
|
Przebierałam się przy chłopaku, stałam w majtkach tyłem do niego a on z tekstem "Ty to masz jednak z******** tyłek ale nie do tych nóg"
![]() ![]() Stwierdzam, że najgorsze co mogłam zrobić to powiedzieć chłopakowi o wadach mojej figury, bo sam na niektóre rzeczy nigdy nie wpadłby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Raczkowanie
|
Kiedyś przed imprezą szykowałam się z milion godzin i dla odmiany pokręciłam sobie włosy ;d Chciałam zrobić chłopakowi niespodziankę, bo moje naturalne są proste. No i on przychodzi, patrzy i mówi `Hm, wyglądasz tak.. śmiesznie`. Wyszukany komplement
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Przyczajenie
|
"Dobrze , ze masz takie krotkie nogi , bo nie lubie dlugich" ... nie mogl po prostu powiedziec 'normalne'?XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
Ostatnio się opalałam u koleżanki w ogródku i potem wracałam do domu i mijałam pracujących budowlańców. Wszyscy oczywiście mieli skóre w kolorze czekolady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.