|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIGMOchłopaki z odwyków rezygnują i co piątek nowe buty kupują cz. XVIII
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam stres tz ma stres w pracy-bo robi wielki wrecz projekt dla uniwersytetu,a na moj projekt nie ma czasu![]() caly czas przesowa terminy-tylko slysze-od piatku-os poniedzialku-od srody itd dzis powiedzialam ze skladam moj projekt w przyszlym tygodniu obojetnie czy mi pomoze czy nie. nie moge mojego zycia zawieszac na haku czekajac na jego pomoc. a tymbardziej, ze jestem czlowiekiem akcji siedzenie w domu mnie wykancza
|
|
#2433 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
to tym bardziej idź się gdzieś "zresetować" czasem trzeba sobie odpocząć od wszystkiego ![]() a to o jakieś dofinansowanie sie starasz pewnie do projektu?
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wreszcie prawdopodobnie pojdziemy mieszkac na swoje, a że obydwoje nie pracujemy to na początku będą nam pomagać rodzice TZ i moja mama, no to ja też człowiek akcji od razu zaczęłam pracy szukać, napisałam CV, list motywacyjny i wysłałam tam, gdzie doświadczenia nie wymagali a TZ oczywiście duma, myśli jak to będzie i że na pewno się ułoży... nosz kurde chciałabym żeby wziął się do roboty i wreszcie się usamodzielnił... no ale nie, bo ja jestem pesymistką i w ogóle ta najgorsza ![]() no w końcu w sekcie jestem
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Boże co my z nimi mamy , jakby rodzenie i miesiączka już nas wystarczająco nie wykańczały
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
to co....? kto się skusi na.... jakieś...... buuu....tyy.....
![]() ![]() aż sie boję wymawiać to słowo przy was ![]() ja też mam sporo stresów ostatnio i stwierdziłam, że po tych wszystkich wysiłkach i niepowodzeniach zasłużyłam na nową parę ![]() kupmy sobie buty na pocieszenie
Edytowane przez sasetushka Czas edycji: 2010-07-25 o 22:28 |
|
|
|
#2437 | |
|
|
Cytat:
![]() Ejj wiecie, że właśnie pada u mnie deszcz.... chyba pierwszy raz od miesiąca albo i lepiej...
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
u mnie lało wczoraj, dziś znowu sahara....
![]() swoją drogą, jak sobie przypomnę, to kiedyś wystarczyło mi ptasie mleczko na pocieszenie albo paczka krówek.... a teraz....?
|
|
|
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sory, ale ja mam uniwerek i jego projekt w ![]() tzn bylam cierpliwosc,ale po 3tygodniach czekania jego czas minal ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() czyli ani sie nim nie nagradzac ani sie nie pocieszac nim ![]() ![]() haha
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma tu Cotki nigdzie? Bo się chciałam doradzić w sprawie tych tipsów
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
chłopaki, Dotka, znalazła kieckę, a ja buty
http://allegro.pl/item1161970444_gla...ozmiar_36.html pytanie ode mnie, czy któraś z Was posiada rozmiar 37 z tego modelu i mogłaby mi podać długość wkładki? ![]() zastanawiam się czy nie licytować, bo zwykle noszę 37, tam napisano, że 36 to 23,2cm, to myślę, czy upchnę gdzieś tam 3mm palca (23,5cm mam )
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
|
Cytat:
ale kurcze wydaje coś mi się, że to zdecydowanie Ty powinnaś być na pierwszym miescju, szczególnie w tak ważnej sprawie... a mówiłaś mu o tym tak prosto z mostu, że Ci zależy na jego pomocy, że masz coraz mniej czasu i że przykro Ci, że nie może znaleźć chwili aby Ci pomóc?
|
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to trzymamy kciuki! każda babeczka powinna mieć możliwość się rozwijać a nie siedzieć i udawać kurę domową ![]() natalalala, a powiedz, to jakies twoje marzenie się ziszcza? będziesz robić coś, na co masz ochotę i sprawia ci frajdę czy po prostu - biznes? Cytat:
a co do tipsów to też chętnie podyskutuję, bo z zawodem moim to jest powiązane, dlategóż też się przeszkoliłam w '08 i ćwiczę nadal
Edytowane przez sasetushka Czas edycji: 2010-07-25 o 22:41 |
||
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natalalalo a jak tam Twoje BBL? bo my ze Smarfetką po 2 tyg zrezygnowałyśmy, ja głównie ze względu na brak rezultatów + upały
|
|
|
#2446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
toż to sprawa prosta, ja też nie jestem kucharskim talentem, ale kopiec kreta zrobię bez problemu ja! kocham żelki Cytat:
a mnie łeb pęka, idę spać. dobranoc Edytowane przez simcha Czas edycji: 2010-07-25 o 22:44 |
|||
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Coś w sekcie dzisiaj spokojnie
![]() ale bardzo dobrze, przynajmniej nie mam wyrzutów, że latałam po sklepach ![]() zaraz lecę do wyrka aby nózie odpoczęły
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
bo się zastanawiam jakie sobie pojemności żelków wziąć... którego najwięcej schodzi... prawdopodobnie tylko ja sama będę z nich korzystać, więc nie wiem czy się opłaca brać duże..?
Cytat:
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu aukcja na 36 i jest napisane, że 23,2cm, hmm, utnę sobie palce, całe 3mm ![]() bo chcę znać długość 37, żeby pocieszyć się, że na pewno byłyby za duże i lepiej wziąć mniejsze ;p
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2010-07-25 o 22:46 |
|
|
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przyszlym tyg skladamy Cytat:
![]() zdecydowanie biznes, zeby zarabiac pieniadze.Na poczatku chce rozkrecic, a pozniej traktowac jako cos dodatkowego. Wiecej szczegolow(obiecalam spearce ) zdradze, jak bedzie wszystko wiadomo na 100% bo nie chce zapeszac![]() no ja juz pisalam na watku bbl, ze odpuscilam, ze wzgledu na upaly, a przede wszystkim czeste podroze i czesto nie mialam warunkow do cwiczen
|
|
#2453 | ||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór Chłopaki
ja jak zwykle w nocy się odzywam, a to wszystko wina pracyCytat:
uratuję Twój tyłeczek przed ![]() moje ekonomiczne podejście jest bardzo dobre... w sklepie nigdy tyle par butów bym nie kupiła (np. 5 par w miesiąc ), a tu mogę sobie na to pozwolić buciki dostarczane są mi do domku, a kasa leci z konta i nie mam takich wyrzutów sumienia, że tyle wydaję, bo to tak jakby wirtualna kasa, a nie wyciągana z portfela tylko ostatnio moim nałogiem przestały być buciki... a stały się ciuszki![]() Cytat:
Speare to Ty pisałaś, że do Kozienic masz 40 km?
|
||
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też sobie dzisiaj założyłam konto na allegro by jakby co robić zamówienia bardziej anonimowo ( ) - nie za pośrednictwem konta mamy - i już przetrząsam zasoby butowe.http://allegro.pl/item1114084018_but...01_3_p_38.html np takie dodałam do obserwowanych
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
wazne dla niego i dla mnie tez, bo to o jego "kariere" chodzi no i tez duze pieniadze wchodza w gre.
Ale mi sie cierpliwosc skonczyla po prostu
|
#2457 |
|
xoxo
|
Cześć
![]() Wróciłam. ![]() nie załapałam się na kopytka a ja tak o nich marzyłamDostanę skrót z ostatnich 10 dni ? Najważniejsze rzeczy. Doszły do Bebunio nude balerki ? przyleciałam się przywitać i zmykam paaaa
|
#2458 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz lepsze okazje wydaje mi się i fajniejsze buty chyba, że Ci się baaardzo podobają |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz sterylnie i nie będziesz robiła brokatów to możesz duże . Ja biorę małe bo mi się zaraz kłaczki gdzieś zaplączą , jakieś brokaciki i później się wk&8&* jak mi zostaje po nałożeniu warstwy Ja używam sunflowera jednofazowego nr2. I mi go schodzi najwięcej bo on jest i podkładowy i budujący i wykańczający Wiadomo że więcej to oszczędniej ale nie w moim wypadku haha
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

jutro jej zapytaj

ja mam stres tz ma stres w pracy-bo robi wielki wrecz projekt dla uniwersytetu,a na moj projekt nie ma czasu
bo wreszcie prawdopodobnie pojdziemy mieszkac na swoje, a że obydwoje nie pracujemy to na początku będą nam pomagać rodzice TZ i moja mama, no to ja też człowiek akcji

ale kurcze wydaje coś mi się, że to zdecydowanie Ty powinnaś być na pierwszym miescju, szczególnie w tak ważnej sprawie... a mówiłaś mu o tym tak prosto z mostu, że Ci zależy na jego pomocy, że masz coraz mniej czasu i że przykro Ci, że nie może znaleźć chwili aby Ci pomóc?

) - nie za pośrednictwem konta mamy - i już przetrząsam zasoby butowe.